re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
[MENTION=259893]Strake[/MENTION] Kocaeli Üniversitesi, Umuttepe'ye bekleriz. O 3 dakika neymiş diceksin 

kurcalıyorum şimdi.Beğendin mi bari, benim kurduğum romlarda genelde telefonla konuşurken sesin az gelmesi gibi bir sorun vardı.
Orjinale dönüp rootladım şimdi.![]()
Elimde galaxy ace 2 var ve bunu satmak istesem kaça satılır fikri olan var mı?
Cihaz adına 3 yıllık teknogaranti mevcuttur. Tahmini 5-6 ay kullanılmıştır telefon.
http://www.teknosa.com/teknogaranti
Galaxy S2 450 tl ye gidiyor ise gerisini sen düşün.
driver pack 13Formattan sonra driver güncellemesini ücretsiz ve hızlı bir şekilde yapan bir program var mı ? Kafayı yiyecem bu bilgisayarın yavaşlığından :cursing:
Dostum 6.5 gb o ya. Saatler sürer benim onu indirmem .driver pack 13
Şimdi bi yerde gördüm bunu . Deneyeyim bir Sağ ol . Ha bu arada bu driverleri indirirken hızı düşük değil değil mi ? Bir sürü program denedim hepsi 35 kb de falan indiriyor . Full sürüm istiyor.
Şimdi bi yerde gördüm bunu . Deneyeyim bir Sağ ol . Ha bu arada bu driverleri indirirken hızı düşük değil değil mi ? Bir sürü program denedim hepsi 35 kb de falan indiriyor . Full sürüm istiyor.
Tamamdır usta sağ olFull sürüm istiyor evet. Onu da halledersin bir yerlerden.![]()
Tamamdır usta sağ ol![]()
Pure 3.0 lisansı aldık başımıza bela oldu lanet program. Harddisk'in içine ediyor namıssız. Önbelleği belliyor.![]()
yakında mecnun olmazsam iyi.
5 ay sonra sınava gireceğim ben ya. çık kafamdan...
abi okumaya baslayınca böyle oldu valla özledim bu ortamıda eskı arkadaşlar da yok galibaBen buradayım, kayıp olan sensin.![]()
abi okumaya baslayınca böyle oldu valla özledim bu ortamıda eskı arkadaşlar da yok galiba![]()
Beni hatırlayan pek kımse oldugunu sanmıyorum abiGene özletme kendini fazla.![]()
Beni hatırlayan pek kımse oldugunu sanmıyorum abi![]()
Gunaydin herkese![]()
Günaydın, erkencisin bugün
[MENTION=340617]Artvincenter[/MENTION] hatırlamaz olur muyuz ya