Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Acaba galaxy s3 ile lumia 925 takas eden cikar mi :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
uf olmuş microsoft'a.

Hackers Deface More Microsoft, Windows Domains

microsoftwindows.br, msn.sr, microsoft.sr, bing,sr

Hackers-Deface-More-Microsoft-Windows-Domains.jpg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Ben de KIS 2014 kuracaktım. Uyumsuz programlar için denetleme yaparken, bilgisayarı baştan başlatmamı istiyordu. Baştan başlatıyordum ama uyumsuz programlar için yeniden denetleme yapıp, yeniden bilgisayarı başlatmamı istiyordu. Ben de saf gibi 10 sefer falan yeniden başlattım. Baktım olmuyor... NIS 2014 kurdum :D
Forever kaspersky :devil:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kolay değil öyle :Dkonuşma imkanın varsa arada sohbet et(normal arkadaş olarak), iyi gelir ;) Bakarsın mesele yürümüş gitmiş
ya zaten sürekli birlikte ders çalışıyoruz. hafta sonları vs hep toplanıp çalışıyoruz.
Allah'tan ümit kesilmez :)
ancak pek imkanlı gibi de görükmüyor. :)
yine de geleceğe umutla bakmak gerek. 2 hafta öncesine kadar sadece adını biliyordum :
her ne kadar çık kafamdan desemde aslında çıkmasını istemiyorum. hep orada kalsın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben matematik anlatıyorum. oda türkçe :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Chkdsk komutuyla dosya kayıt bölütü okunamıyor diyen 4 parça buldu. Yandık arkadaş :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yuvarlanip gidiyoruz iste :D

Seni sormali? Göremedik buralarda uzun zamandir :)
usta okul felan yerleşim yeri degişti sitede kaynadı baglanmaya başladım geri :) site emin ellerdeymiş :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok şükür sıkıntımız yok, görünmeyen sensin, seni sormalı :)
usta lanet olası okul var ankaradan artvıne tasındım fena sıkıntıdayım :D sen nasılsın nasıl gidiyo :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
usta lanet olası okul var ankaradan artvıne tasındım fena sıkıntıdayım :D sen nasılsın nasıl gidiyo :)

Sıkıntılar geçer elbet, düzeni kurduktan sonrası rahat. Hoş, o zaman da sınavlar başlıycak filan...
benim de okul başladı, hayatımı düzene sokmam gerekiyo artık. Geceler iyiydi sessiz sessiz.

--------
böyle program mı olur? 10 dakikalık tenefüste 1,5km ötede derse gircez! Bakalım ne kadar gecikcem?

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sıkıntılar geçer elbet, düzeni kurduktan sonrası rahat. Hoş, o zaman da sınavlar başlıycak filan...
benim de okul başladı, hayatımı düzene sokmam gerekiyo artık. Geceler iyiydi sessiz sessiz.

--------
böyle program mı olur? 10 dakikalık tenefüste 1,5km ötede derse gircez! Bakalım ne kadar gecikcem?
Kardesim valla işin zor kolay gele bizim öyle büyük kampüslü bir alanımız yok şanşlıyız :D sıkıntı geçerde alışmama istegi daha fena :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Kardesim valla işin zor kolay gele bizim öyle büyük kampüslü bir alanımız yok şanşlıyız :D sıkıntı geçerde alışmama istegi daha fena :D
Büyük kampüs iyidir de şu programı düzgün ayalayabilseydim bi de :D seve seve olmazsa farklı yollardan okulu bitirirsin diyolar ya, sen kısa sürede alışmaya bak. Zevk alma meselesi yani :D

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
buradayım da abi, sabah ders var yatıcam az sonra.

Ekip teker teker toplanıyo da bi türlü bi arada göremiyoruz.
o senin dediğin geçmişte kaldı... gerçi ben sonradan geldim foruma ama o dedğin olmaz be gülüm.. biliyorsun malum sebepler.:w00t:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sinek kuşunu bir çözelim bakalım. :devil2:

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hava ısınmış bende ne varsa üzerime giydim arkadaş...

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Ankara'da olup yarın müsait olan varsa 15:00 de Kızılay'a bekleriz. Mini buluşma yapıyoruz. Katılanlar: [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION] [MENTION=105823]bt38[/MENTION]

bana özel mesajla ulaşırsanız telefon numaramı gönderirim, haberleşiriz :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
canım sıkılıyor, başım ağrıyor ve ders çalışacak halimde yok.
tüm gün çalıştım zaten.
biraz oyun oynasam iyi gelir :)
iyice uykum gelsin de bu gece iyi uyuyayım bari :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Allah o kediyi ezip de yol ortasında bırakanı bildiği gibi yapsın.
Bisikletle giderken gördüm hayvan hâlâ yaşıyordu acı içinde bana bakışını gördüm.
Deli gibi geçen arabalar olmasa belki alıp kenara koyardım ama bakarak geçebildim.
Gif bölümünde kedi görünce de garip oldum...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Allah o kediyi ezip de yol ortasında bırakanı bildiği gibi yapsın.
Bisikletle giderken gördüm hayvan hâlâ yaşıyordu acı içinde bana bakışını gördüm.
Deli gibi geçen arabalar olmasa belki alıp kenara koyardım ama bakarak geçebildim.
Gif bölümünde kedi görünce de garip oldum...

Kucukken ustunden araba gecen bir kedi gormustum mahallenin cocuklari gozuyle oynuyorlardi portlemis gibiydi gozu kedileri severim ama o goruntu aklima geldikce kucuklukten kalan korkum var

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Kucukken ustunden araba gecen bir kedi gormustum mahallenin cocuklari gozuyle oynuyorlardi portlemis gibiydi gozu kedileri severim ama o goruntu aklima geldikce kucuklukten kalan korkum var
O bakışı aklıma geldikçe ben de kötü olmaya başladım, can veriyordu resmen...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Geldim, bi göz attım, gidiyorum. :)

Özel mesajla soru soranlara cevap veremiyorum vaktim sınırlı kusura bakmayın. :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
cep telefonu bataryasını buzluğa koymak zararlı mı?
geçenlerde bozulan, s5630 un bataryasını buzluğa koydum 10 dk lığına. sonra normalde 1 gün gitmeyen şarj şimdi 3-4 gün gidiyor. (bir arkadaşın telefonu)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Sagolun beyler, sizinle oturmak güzeldi. Sık sık buluşalım artık. [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=79086]KenseiTakezo[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...