arkadaşlar biliyorum şimdi direk çogunluk hemen one diyecek butterfly a para verilir mi diyecek ama bende söyle bir durum var geçen vatan bilgisayara gittik ve ben telefonlara bakarken öyle butterfly ve one çok dikkatini çekti normalde s3 mini kullanıyor böyle huyu yoktur ama 2 cihazı da çok beğendi butterfly biraz daha hoşuna gitti gibi ben bunlardan birini almak istiyorum ona ama sizce hangisini almalıyım butterfly alsam one a göre ne gibi eksileri var fiyat sorun değil baktım vatanda butterfly 1499 one de 1799 onun için fiyatı sorun etmiyorum birde buradaki inceleme de butterflyı suya koymuşlar ama su geçirmezlik yazmıyor hiç bir yerde yada ben görmedim en önemlisi hangisinen ekranı güneş altında daha iyi görünür
şimdiden ilgilenecek arkadaşlar çok teşekkür ediyorum normalde böyle şeylerde konu açmam ama dün çok yararını gördüm onun için bugünde size sorma gereksinimi hissettim =)
şimdiden ilgilenecek arkadaşlar çok teşekkür ediyorum normalde böyle şeylerde konu açmam ama dün çok yararını gördüm onun için bugünde size sorma gereksinimi hissettim =)