Htc One mı Butterfly mı ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samet246
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar biliyorum şimdi direk çogunluk hemen one diyecek butterfly a para verilir mi diyecek ama bende söyle bir durum var geçen vatan bilgisayara gittik ve ben telefonlara bakarken öyle butterfly ve one çok dikkatini çekti normalde s3 mini kullanıyor böyle huyu yoktur ama 2 cihazı da çok beğendi butterfly biraz daha hoşuna gitti gibi ben bunlardan birini almak istiyorum ona ama sizce hangisini almalıyım butterfly alsam one a göre ne gibi eksileri var fiyat sorun değil baktım vatanda butterfly 1499 one de 1799 onun için fiyatı sorun etmiyorum birde buradaki inceleme de butterflyı suya koymuşlar ama su geçirmezlik yazmıyor hiç bir yerde yada ben görmedim en önemlisi hangisinen ekranı güneş altında daha iyi görünür
şimdiden ilgilenecek arkadaşlar çok teşekkür ediyorum normalde böyle şeylerde konu açmam ama dün çok yararını gördüm onun için bugünde size sorma gereksinimi hissettim =)

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Butterfly değil de butterfly s deseydin o zaman karşılaştırma yapılırdı ama butterfly alınmaz hem 16gb hemde hafıza kartı almıyor hemde bataryası ekranına ve boyutuna göre çok yetersiz.Eski bir cihaz olduğu için artık güncelleme de alacağı belirsiz.Ama one güncelleme alıcak hem daha şık hem de 32gb dahili hafızası var hemde yeni telefon ve htcnin gözbebeği diyebiliriz.Adamlar iyi satış yaptı one üstünden o yüzden de minisini çıkardılar hatta büyük olanı one max bile çıkacak.Bu 2si arasından kamera dışında her yönüyle one ama butterfly s mi one mi dersen işte o zaman ben butterfly s derim.Ancak şunu da unutmamak gerekir butterfly s ülkemizde satışa sunulmadı butterfly gibi sonradan gelebilir ama gelirse gene yüksek fiyattan gelir vede eskimiş olur.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Butterfly hem Türkiye'ye geç girmesi, eski model oluşu, çok yüksek fiyatı ve hafıza kartı desteği olmayışı nedeniyle tercih etmeniz önerilmez.

LG G2 o fiyata çok çok iyi bir seçim olur...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Butterfly su geçirmeye dayanıklı, gerçi havuzda test bile ettiler yine de su geçirmedi, alırsan sakın denize sokayım deme, tuzlu su mahveder çünkü kulaklık girişi açık.

Awnin yerinde ben olsam Butterfly alırdım. Hafıza 16 gb ama bulut var, sıkıntı olmaz benim için. Ekranı One a göre daha geniş, daha zarif bir cihaz. Kamerası one dakinden daha hızlı, anında yakalıyor. Şimdiki telefonlarda Shutter lag var hepsinde Ip5s hariç. Islemcisi biraz eski ama seni yarı yolda bırakmaz. Ben olsam Butterfly alırım.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Butterfly su geçirmeye dayanıklı, gerçi havuzda test bile ettiler yine de su geçirmedi, alırsan sakın denize sokayım deme, tuzlu su mahveder çünkü kulaklık girişi açık.

Awnin yerinde ben olsam Butterfly alırdım. Hafıza 16 gb ama bulut var, sıkıntı olmaz benim için. Ekranı One a göre daha geniş, daha zarif bir cihaz. Kamerası one dakinden daha hızlı, anında yakalıyor. Şimdiki telefonlarda Shutter lag var hepsinde Ip5s hariç. Islemcisi biraz eski ama seni yarı yolda bırakmaz. Ben olsam Butterfly alırım.
Bu bulut depolama nasıl birşey ben hiç kullanmadım ama gerçekten işe yarıyorsa hafıza kartına gerek yok bence de.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu bulut depolama nasıl birşey ben hiç kullanmadım ama gerçekten işe yarıyorsa hafıza kartına gerek yok bence de.

Çektiğiniz videolar, fotoğraflar wifiye bağlandığınız anda buluta gider ve oradan bakabilirsiniz dosyalarınıza.

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hepinize teşekkürler arkadaşlar one aldık ama sebebi tekrar incelediğinde o hoşuna gitti bende ses etmedim daha iyi diye güncelleme destegi falan yönünden