Huawei ' i nasıl bilirdiniz?

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş Huawei diye bi marka telefon gördüm android telefonlar vs. 300 tl gibi uygun bi fiyat telefon tipleri vs de hoşuma gitti :D Sizce bu marka nasıl? Çin malı mı? Güzel ve kalite li mi bi öğrenmek istiyorum detayları yani. Bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim ve;

[h=1]Huawei U8850 Vision mu Sony Xperia Tipo mu alayım?[/h]
Yardım please o.O

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SONY XPERIA TIPO vs HUAWEI U8850 VISION

Bu işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Huawei, Tipo ya göre fiyat, ekran, incelik, CPU - GPU ve kamera bakımından daha iyi. Ama Tipo'nun android sürümü daha yüksek, üstelik Tipo 2012 de çıkmış, Vision 2011. Vision'un bataryası değişmiyor. İnternetten araştırdığıma göre Vision kullananlar telefonun güncelleme desteğinin hiç olmadığını ayrıca Orijinal Rom'unun bile stabil olmadığını söylüyorlar. Genel olarak herkes donanım bakımından Huawei kağıt üzerinde ne kadar üstün olsada Tipo yu tavsiye ediyor, Sony farkı. Ama yinede ShiftDelete' de kullanıcısı varsa, telefonun artı ve eksilerini yazabilirler.

HTC Desire C'ye de bakabilirsin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Küçük bir fiyat araştırması yaptım da, o fiyata alabileceğin en iyi telefon bence Huawei Vision olur, yazılım takıntısı yapmayan bir insansan kesinlikle tercihin bu olmalı. Yani aralarında o kadar donanım farkı olmasına rağmen, Huawei Vision hepsiburada.com da 300TL, Sony Xperia Tipo 418TL

Türkçe bir karşılaştırma sitesi anlamanda daha fazla yardımcı olur.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Vision-vs-Sony-Xperia-tipo

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SONY XPERIA TIPO vs HUAWEI U8850 VISION

Bu işinize yarayabilir diye düşünüyorum. Huawei, Tipo ya göre fiyat, ekran, incelik, CPU - GPU ve kamera bakımından daha iyi. Ama Tipo'nun android sürümü daha yüksek, üstelik Tipo 2012 de çıkmış, Vision 2011. Vision'un bataryası değişmiyor. İnternetten araştırdığıma göre Vision kullananlar telefonun güncelleme desteğinin hiç olmadığını ayrıca Orijinal Rom'unun bile stabil olmadığını söylüyorlar. Genel olarak herkes donanım bakımından Huawei kağıt üzerinde ne kadar üstün olsada Tipo yu tavsiye ediyor, Sony farkı. Ama yinede ShiftDelete' de kullanıcısı varsa, telefonun artı ve eksilerini yazabilirler.

HTC Desire C'ye de bakabilirsin.

Küçük bir fiyat araştırması yaptım da, o fiyata alabileceğin en iyi telefon bence Huawei Vision olur, yazılım takıntısı yapmayan bir insansan kesinlikle tercihin bu olmalı. Yani aralarında o kadar donanım farkı olmasına rağmen, Huawei Vision hepsiburada.com da 300TL, Sony Xperia Tipo 418TL

Türkçe bir karşılaştırma sitesi anlamanda daha fazla yardımcı olur.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Huawei-Vision-vs-Sony-Xperia-tipo

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Evet fiyat konusunda daha uygun vision. Ama ihtiyacları karsılar mı ki? Yani android sürümünün düşük olması ne gibi sorunlara yol açar? Ve kasma vs yapar mı internette dolaşırken hani ben suan corby 2 kullanıyorum touch.facebook a girerken ram yetersiz hatası veriyor ondada verir mi ki? :)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
huawei ideos x5 bulsan da kullansan keşke zamanin en iyi fiyat performans telefonuydu :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ne oldu? Öldüde Haberimiz mi yok?:)
Şaka Bir yana.
Huawei ideos X5 kullanıyorum.
İyi Hoş telefonlarda.Yanlız Güncelleme tarafında sıfırlar.
Benim için oradan kaybediyor.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben Sony Xperia Tipo kullanıcısıyım sorularını alabilirim

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar android sürümünün düşük olması sizce ne sorun yapar ve güncellenmemesi, kasma felan mı?

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar android sürümünün düşük olması sizce ne sorun yapar ve güncellenmemesi, kasma felan mı?
Normal kullancısı ise tipo al
Anroid sürümü düşük olunca daha tipsiz özelliksiz ama daha fazla kasar.Yani çok uygulama kullancaksam 2.3 lü al.Ama yeni uygulamalar eski sürümü desteklemeyebilir

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normal kullancısı ise tipo al
Anroid sürümü düşük olunca daha tipsiz özelliksiz ama daha fazla kasar.Yani çok uygulama kullancaksam 2.3 lü al.Ama yeni uygulamalar eski sürümü desteklemeyebilir

android dusuk olması whatsapp line viber yuklemeyı engeller mı yani

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Senin ihtiyacın olan hafızası fazla bir telefon bi de bataryası uzun gitmeli. Bence en azından 4.1'li bir telefon alman lazım. Biraz daha fazla para verirsin ama 1 yıl daha fazla götürür seni. Ama sadece o uygulamalar ise 2.1 ve üzeri yeterli.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
+Stabil
-Çok program yükleyince 60 tane falan kasmaya başlıyor
+Batarya süresi çok iyi(Kullanmazsan 2-3 gün gidiyor müzik falan dinliyorum ama)
+Flash apk. bulun adobe flash çalışıyor.
+İçi sağlam ama plastik eziliyor kırılmaz ama ezilir.
+Ekranı çizilimiyor pek
-Yanında kulaklık yok
-Android güncellemesi gelmeyecek 4.0.4 kaldı
-Ekranı küçük
+Bildirimde led yanıyor
+Dokunmatiği iyi
-Radyasyon seviyesi yüksek ama zarar vereceğini düşünmüyorum(uzmanlar 2.0 da zararlı diyor Tipo daha düşük 1.6 ve 1.3)
(Ama eski telefonumu cebime koyduğumda vücüdumu kaşındırıyordu bu kaşındırmıyor !? Akıllı telefonların radyasyon yayan daha fazla özelliği olduğu için sar değeri yüksek olur)

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Karşılaştırma sitesi visiona daha ıyı dedı ama bılmıyorum sizde androidi dusuk dıyorsunuz :ı

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İki telefonunda özellikleri ortada . Giriş seviyesi özellikleri vasat telefonlar. Bu telefonların beklentilerini karşılıyorsa alınabilir. Ama 300-400 TL 'ye Orta Seviye telefon almak istiyorsan İkinci El bakıcaksın .

HTC Evo 3D - Samsung Galaxy S2 - LG Optimus P970 vs birçok telefon ikinci el 300-500 tl arası . Öneriyorum .

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikinci el almayı düşünmüyorum. huawei visionun karşılaştırmalarına baktımda güzel görünüyor. alsammı dersiniz telefonla o kadar çok takılmam zaten.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
ideos x5 kullanmıştım
aldığım günkü şartlarda f/p oranı çok iyiydi
güncelleme konusunda eksikleri var
birde malzeme kalitesi çok iyi değil
tabi beklentiye göre memnuniyet değişecektir.
kaba tabirle yoklukta gideri var diyebiliriz :)
özelliklerini çok araştırmadım ancak ben olsam sony alırdım (sadece markaya bakarak)

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ideos x5 kullanmıştım
aldığım günkü şartlarda f/p oranı çok iyiydi
güncelleme konusunda eksikleri var
birde malzeme kalitesi çok iyi değil
tabi beklentiye göre memnuniyet değişecektir.
kaba tabirle yoklukta gideri var diyebiliriz :)
özelliklerini çok araştırmadım ancak ben olsam sony alırdım (sadece markaya bakarak)

sony ile huawei yi karşılaştırdım kıyas.la da daha iyi performans ve fiyat veriyor hem arada 100 tl fark var hem daha performanslı gosterıyor huaweyı bılmyrm ki :/

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Huawei markası,genel olarak diğer markalara göre farklı yongasetli işlemci ve grafik birimi kullanırlar.Ayrıca grafik birimleri yani GPU'ları genel olarak vasattır.Fakat tasarım ve malzeme kalitesi bakımından hoşnut edici markadır.Bütçeniz aralığında tasarım,malzeme kalitesi ve multmedya özellikleri iyi olan Sony Xperia Tipo sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Huawei markası,genel olarak diğer markalara göre farklı yongasetli işlemci ve grafik birimi kullanırlar.Ayrıca grafik birimleri yani GPU'ları genel olarak vasattır.Fakat tasarım ve malzeme kalitesi bakımından hoşnut edici markadır.Bütçeniz aralığında tasarım,malzeme kalitesi ve multmedya özellikleri iyi olan Sony Xperia Tipo sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.
ama kıyas.la da huawei i daha iyi gösteriyor :/

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kiyas.la öyle gösterebilir,doğrudur ama şahsen ben Sony markasının tecrübeli ve güven vericiliğinden dolayı Xperia Tipo'yu seçtim yine karar sizindir.

peki teşekkür ederim :) önereceginiz başka telefon varmı 300-450 arasıda olabılır :) kasmasın android uygulamaları indirsin yeterli stabil calısn yani :)

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki teşekkür ederim :) önereceginiz başka telefon varmı 300-450 arasıda olabılır :) kasmasın android uygulamaları indirsin yeterli stabil calısn yani :)
O bütçe aralığında stabil çalışan bir Android cihaz bulmak gerçekten zor.Benim size önerim bütçenizi artırabilirseniz artırmanız yönünde.Ama artıramıyorsanız o zaman Galaxy Mini 2,Galaxy Gio,Xperia Tipo,Galaxy Pocket Neo,Gigabyte GSmart Rio R1,Nokia Asha 501(Android değil ama bir inceleyin isterseniz şahsen hoşuma gitti.),HTC Desire C Golf,Xperia E(İçlerisinde en performanslı ve en uygunu budur.) gibi cihazları önerebilirim.Fakat ayraçda da belirttiğim gibi bütçeniz aralığında en mantıklısı Xperia E gibi görünüyor.

kingofm2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O bütçe aralığında stabil çalışan bir Android cihaz bulmak gerçekten zor.Benim size önerim bütçenizi artırabilirseniz artırmanız yönünde.Ama artıramıyorsanız o zaman Galaxy Mini 2,Galaxy Gio,Xperia Tipo,Galaxy Pocket Neo,Gigabyte GSmart Rio R1,Nokia Asha 501(Android değil ama bir inceleyin isterseniz şahsen hoşuma gitti.),HTC Desire C Golf,Xperia E(İçlerisinde en performanslı ve en uygunu budur.) gibi cihazları önerebilirim.Fakat ayraçda da belirttiğim gibi bütçeniz aralığında en mantıklısı Xperia E gibi görünüyor.

önerileriniz için teşekkür ederim. Nokia asha 501 bende almayı düşünüyordum yeni çıktı sanırsam ama android degıl ve wechat whatsapp viber gibi programlar kullanabılır mıyım bıraz acıklar msınız onu :)

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
önerileriniz için teşekkür ederim. Nokia asha 501 bende almayı düşünüyordum yeni çıktı sanırsam ama android degıl ve wechat whatsapp viber gibi programlar kullanabılır mıyım bıraz acıklar msınız onu :)
Wechat ve Whatsapp'ı yükleyebilirsiniz fakat Viber konusunda bir fikrim yok :) Ama biliyorsunuz ki bu cihazın işletim sistemi Symbion OS yani Android kadar geniş değildir.

OnurFK

Profesör
Reaksiyon puanı
4
we chat ve whatsappı yükledikten sonra bide viber naapcanız :D