Rom dan anlayanlar lutfen bakin acill yardimm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gtos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonuma unroot yapmak için bir rom indirdim bu romda sorun çıktı başka bir rom indirdim bunda ise telefon açılmadı tekrar önceki romu yükledim ve telefon ingilizce oldu dil desteği 5 tane var ve avea kullanıyorum ama servis yok yazıyor lütfen yardım edin ne yapmalıyım orjinal rom lazım herhalde telefonumla şuan hiçbirşey yapamıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

lütfen cevap verin arkadaşlar

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3

s3 kullanıyorum

Yardım edebilecek yokmu :(

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Galaxy S3 Orjinal Rom burdan indirebilirsin asıl rom doğru olan budur

GT-I9300 Galaxy S III
PDA: I9300XXEMF6
CSC: I9300OJVEMF1
MODEM: I9300XXEMA5
Added: 2013-07-29

http://www.sammobile.com/firmwares/2/

Bu siteye üye ol üye oldukdan sonra CHECK YOUR FIRMWARE Bölümünde Telefon Modelini sec Türkiye sec indir

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
saolun fakat telefonu türkiyeden almama rağmen geçenlerde garantiye gönderdim yabancı çıktı evo garantisi varmış telefonun önceden türkiye romunu indirmiştim samsung yazısından sonrası gelmedi telefonumun uyruğunu nerden bulabilirim

Reaksiyon puanı
2,148
i9300 ise yukarıda verilen XEMF6 firmware uyar telefonuna, samsung yazısından sonra gelmiyorsa recovery moda girip wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache yapman lazım sonra açılır.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
i9300 ise yukarıda verilen XEMF6 firmware uyar telefonuna, samsung yazısından sonra gelmiyorsa recovery moda girip wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache yapman lazım sonra açılır.
önceki romda senin dediğin gibi yaptım sim kartı okumuyor :( sim yok demiyor bide imei ye baktım telefonun arkasında yazan ile aynı değil ne yapabilirim sim hatası bunun yüzünden midir lütfen yardım

Reaksiyon puanı
2,148
Hiç MG4 veya üstü bi rom kurdun mu?
Kurduğun romları bi yaz.

Reaksiyon puanı
2,148
MG4 veya üstü yükledikten sonra geri sürümlere dönüldüğünde imei veya şebeke problemi oluyor ama sen yüklememişsin.
Peki telefon garantili mi klon imeili mi?

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MG4 veya üstü yükledikten sonra geri sürümlere dönüldüğünde imei veya şebeke problemi oluyor ama sen yüklememişsin.
Peki telefon garantili mi klon imeili mi?
carefour sa dan aldım türkiyeden fakat 3 ay önce fakat bir sorun yüzünden garantiye götürdüğümde telefon türkiye garantili değilmiş evo garantisi varmış (telefonum sahte değil)

Reaksiyon puanı
2,148
imei'nin kaybolması şanssızlık olmuş, daha önce efs yedeği falan almadıysan yapılacak birşey yok gibi gözüküyor

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
imei'nin kaybolması şanssızlık olmuş, daha önce efs yedeği falan almadıysan yapılacak birşey yok gibi gözüküyor
almamıştım :( imei gitmedi değişti hiçbir çözümü yokmu yeni imei falan alınabilir mi telefon çöp mü oldu

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
almamıştım :( imei gitmedi değişti hiçbir çözümü yokmu yeni imei falan alınabilir mi telefon çöp mü oldu

Çöp falan olmadı saçmalama.Rom yüklenince benimde İMEİ değişiyor ya da şebeke bağlanmıyor.Yüklemiyorum ben de.Şimdi ne yapman lazım :

Telefoncuya git.ROM attım İMEİ gitti diye anlat derdini. 30-40 tl karşılığı yeni İMEİ atar ve resmi rom yükler kullanırsın.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çöp falan olmadı saçmalama.Rom yüklenince benimde İMEİ değişiyor ya da şebeke bağlanmıyor.Yüklemiyorum ben de.Şimdi ne yapman lazım :

Telefoncuya git.ROM attım İMEİ gitti diye anlat derdini. 30-40 tl karşılığı yeni İMEİ atar ve resmi rom yükler kullanırsın.
ben orjinal rom yükledim zaten şuan herşey normal sadece hattı taktığımda yanlızca acil aramalar yazıyor sorun imei mi onuda anlayamadım her telefoncu imei yi yapar mı birde onun yaptığı şey orjinal olurmu imei bakımından

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İyi bir telefoncuya git telefonun kutusunu da götür o imeiyi telefona atsın ama sakın kötüye götürme çalar imeini
Telefon kutusunda vardır imei

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hangi telefoncuya götürsem bilmiyorum garantiye götürsem para karşılığı yapar mı

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung servisinin de yapması lazım.
telefon evo garantili kamera sesi sorunu yüzünden garantiye götürmüştüm samsunga telefonun %5 kapanma sorunu var dediler galaxy y ile taşınabilir wifi açıp s3 le internete gircem artık

Reaksiyon puanı
2,148
Samsung servisine götür garanti kapsamı olmasa da parayla yaptır.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
samsung garantisi olmadığı için telefonda arıza olması sebebiyle telefon kapanabilirmiş %5 şans ile