friendly
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 671
Hayırlısı olsun..
Benim gibi son anı bekleyenlerde olacaktır..
Bakalım ne olacak..
Bakalım ne olacak..

%50'yi alalım yeterHayırlısı olsun..
Bakalım ne olacak..![]()
@friendly abiden korkmak lazım. Bir gün mavi olursa topmuzu rejime sokar, sonra banlarBir de şöyle bir şey var, oy verdiğimiz kişi bir gün bizi banlayan mod olursa? :w00t:![]()
efendim sizler oy kullandınız mıVayy adam işi bitirmiş..
Açılan sandık sayısı diye başlayacaktım lafa ama biz bu sandıkları hiç açmayalım..![]()
Kullandık tabi canım. En baştaki mesajlarıma bakarsan yaşından dolayı sana verdiğimi söylemiştim.. @Ahbâri başgan..
tehdit mi ediyorsun abiRüyanda görsen bile inanma..![]()
Hala verecek bir oyum olduğunu da ayrıca hatırlatmak isterim..![]()
sağolasın hocam.AHBARİ kaptın oyumu hayırlı olsun...
Etiket olmamışKullandık tabi canım. En baştaki mesajlarıma bakarsan yaşından dolayı sana verdiğimi söylemiştim.. @Ahbâri başgan..![]()
tehdit mi ediyorsun abiPsikolojik baskı var amma.
![]()
hep [MENTION=63117]friendly[/MENTION] abi sokuyor bu fikirleriTüm dengeleri değiştirecek oyu kullanayım mı?
Benim oyun 23 oy yerine geçer![]()
Senin isminle etiketleme olmuyor. Çünkü o a nın üstündeki şapka işi bozuyor.
Süper modlara rica. Son gün banlayın bu şahsı oy kullanamasınAba altından sopa gösteriyom.![]()
Ehem@Ahbârî hayırlı uğurlu olsun.
rengin yeşile dönene kadar fatih'ten çekeceğin var belli ki,
yeşerdiğinde sorarsın hesabını,
fitil fitil getirirsin burnundan.![]()
Nickler zor mu ne yav bizim
hep @friendly abi sokuyor bu fikirleri![]()
Hocam sana birşey söyleyim oyunu bana ver
Senin nick yanlışSâfî olur. Arada tırnak olmaz. Bu bilgi için lütfen anketi kullanınız
![]()
Haa i nin üstündekidemi şapkaydı pardon.
Haa i nin üstündekidemi şapkaydı pardon.Abi sizde taa uzaydan nick ithal ederseniz olacağı bu..
![]()
Kubbealtına baktım. Arapça sözlüklere baktım. Kelime kökü ص-ف-و dir. Fail haliyle Sâfî olur. ' işareti ع harfinin transkripsiyonun da kullanılır.Benim baktığım sözlükte böyleydi üstadım.
Sâ'fî iyidir.
Valla yaa ne öyle noktaydı bilmem ayak tırnağıydı toynaktı filanBoşver onların nicklerini en iyisi bizde. Sade ve kolay.![]()
Ehem. CV'm de belirttiğim üzere master yapıyorumHaa i nin üstündekidemi şapkaydı pardon.Abi sizde taa uzaydan nick ithal ederseniz olacağı bu..
![]()
bing daha sadeValla yaa ne öyle noktaydı bilmem ayak tırnağıydı toynaktı filanen güzeli sade..
Google ın başarısının ardında yatan sebebp nedir biliyor musunuz?. Sadeliği
Kubbealtına baktım. Arapça sözlüklere baktım. Kelime kökü ص-ف-و dir. Fail haliyle Sâfî olur. ' işareti ع harfinin transkripsiyonun da kullanılır.
Valla yaa ne öyle noktaydı bilmem ayak tırnağıydı toynaktı filanen güzeli sade..
Google ın başarısının ardında yatan sebebp nedir biliyor musunuz?. Sadeliği
Ama o arapça kelimenin tam karşılığını vermez..Kubbealtına baktım. Arapça sözlüklere baktım. Kelime kökü ص-ف-و dir. Fail haliyle Sâfî olur. ' işareti ع harfinin transkripsiyonun da kullanılır.
konunun ilk sayfasına bakabilirsinDoğrudur.
Dediğim gibi benim baktığım sözlüklerde bu şekildeydi.
Zaten artık değiştiremem.
Ama sen bunları nerden biliyorsun? Hangi bölümde okuyorsun üstadım?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Google mi sade?![]()
nasıl yani?Ama o arapça kelimenin tam karşılığını vermez..
Evet sana karmaşık mı geliyor sayın by efsane?.Google mi sade?![]()