- Reaksiyon puanı
- 2,162
Konu Dışı kategorisi için lütfen moderatör adayınızı seçin. Aşağıda moderatör aday adaylarının eğer seçilirlerle ne gibi çalışmalarda bulunacaklarını anlatan alıntılar ve diğer bilgileri mevcuttur.
Adınız SoyadınızBilge Kağan Aktar Yaşınız18 İnternette kalma sürenizYazın 5-6, Okul zamanları 2-3 Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzÖncelik sırasına göre;Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Konu Dışı > Oyun > Otomobil Öncelikle şunu söylemek isterim, üye olduğumdan beri(2009) gereksiz mesaj atmayı ve kuru gürültü oluşturacak muhabbetlere girmeyi tercih etmedim hiç. Forumu genel olarak eğlence ve bilgilenme anlamıında kullandım ama açıkçası teknoloji kısmıyla pek ilgilenemedim. Bu yıl üniversiteyi kazanırsam eğer boş vaktim olacağı için teknoloji kısmıyla yüksek oranda haşır neşir olmayı planlıyorum. İstediğimde objektif davranabileceğimi iddia ediyorum. Katkılarımda, moderatör olduğum bölümde elimden geldiğince huzuru sağlarım, durgun bir bölüm olursa oraya hareket getirmek için elimden geleni yaparım. Daha çok şey gelir elimdenHaydi hayırlısı
Adınız SoyadınızTunahan HATAY Yaşınız17 İnternette kalma sürenizYazın 7-8 saat, okul zamanlarında 2 saat. Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzKonu Dışı Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Zaten düzenli olan bölümün daha da düzenli hale getirilmesini sağlayıp, yönetici arkadaş(lar)a yardımda bulunabilirim.
Adınız SoyadınızMesut bayraktutan Yaşınız18 İnternette kalma süreniz24 saat(2günde uyuyan biriyim) Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzKonu dışı Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Genellikle reklam yapanları,huzuru bozanları,anlamsız mesaj yazanları,kişilik haklarına saldırıda bulunanları,forum kurallarına uygunsuz mesaj yada vıdeo paylaşımlarını. forumdan dışarı bırakacagım
Adınız SoyadınızMert Köksal Yaşınız18 İnternette kalma süreniz4 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzOyun veya konu dışı Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Oyunlara karşı ilgiliyim. Yeni oyunları ve haberleri takip ederim. Oyun bölümünü geliştirebilirim.
Adınız SoyadınızMuhammed SARI Yaşınız23 İnternette kalma sürenizyaklaışk 4-5 saat arası pc de ve gün içinde de android telefonda tapatalk vs kullanıyorum. Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzKonu Dışı bölümünü tercih ediyorum. Eğer daha spesifik olsun derseniz içindeki Din kültürü ve ahlak bilgisi konusu olabilir. Marmara İlahiyat fakültesi mezunuyum. Din alanında okuma yapan birisiyim. Dini konulara, ifadelere aşinayım. Osmanlıca, Arapça ve bir nebze farsça biliyorum. Bu bölümde faydam olabilir diye düşünüyorum. Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Mod olmak isrediğim alan hakkında bilgi sahibi olduğumu düşündüğüm için konulara daha hakim olabileceğimi düşünüyorum. Tartışılan konuları akademik olarak da takip ettiğimden gerekli müdahaleleri de yapabileceğimi düşünüyorum. kendim içinde tecrübeli bir çalışma olacağına kaniyim.
Adınız SoyadınızAbdulselam Yıldırım Yaşınız21 İnternette kalma süreniz8-15 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzAndroid bölümü; Cep telefonu satışı ve kullanımı günlük hayatımda oldukça yoğun, bu nedenle bu bölüme başvurmak istedim. Fazla uzun bir süre olmasa da forumdaki konulara ilgili ve bu konulara destekte bulunmuş bir üyeyim... Android3 isimli moderatörümüze yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Konu Dışı bölümü; Zamanımın çoğusu internet üzerinde geçtiği için ve bu bölümde üyelerimize hitap edebilecek farklı paylaşımlar yapılabilir. Özellikle din kültürü ve ahlak bilgisi bölümüne ilgim fazla neden derseniz, imam hatip lisesi mezunu ilahiyat bölümü okuyan bir öğrenciyim hem foruma hemde kendime yararlı olacağımı düşünmekteyim. Belirtmiş olduğum iki bölüm bulunmakta android bölümü foruma gerçekten gerekli ve yakışan bir konu olduğu için bu bölümün gerçek bir teknoloji forumunda olduğunu göstermek isterim/isteriz. Bu iş tek başına yapılmayacağı için diğer mod arkadaşlar ile birlikte iyi adımlar atılmalı. Konu dışı bölümü genel üzere baktığımızda üyelerin en çok bulunduğu mekanlardan, bunu değerlendirip diğer üyelere yeni ve değerli bilgiler kazandırabiliriz.