BatarızDeğiştirenlerden 750 mesaj sayısı eksilsin :laugh::devil2:
Tamamda bende shifte basınca büyük harf oluyor onu ne yapcağız?. Sayın by efsane..Arkadaşlar zor değil aslında.
Harflere şapkayı shift+3'e basıp sonra şapkalı olmasını istediğiniz harfe basarak koyabilirsiniz..
û, ê, ô, gibi gibi.
Tamamda bende shifte basınca büyük harf oluyor onu ne yapcağız?. Sayın by efsane..![]()
5 yıl dursam 10bin 12bin mesaj yazamam ,helal olsun arkadaşlara
1 ayda 1200 mesaj yazmışım 5 yıla kalmaz 1 yıla 10 bin mesaj yazabilirim5 yıl dursam 10bin 12bin mesaj yazamam ,helal olsun arkadaşlara
Peki bu kullanıcı adını değiştirenleri site nasıl tanıyacağız SDN yönetimi bunu da bizimle paylaşması lazım yani eski nick ve yeni nicklleriyle burda liste halinde konun başına paylaşması lazım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam sende değiştir bir zamet @Android4 olsun![]()
@conviction sen de değiştirmeyi düşünüyor musun yoksa ?![]()
direk android5 yapayım ben :mrgreen:
isimlerini değiştiren arkadaşlara sesleniyorum bari avatarlarınızı değiştirmeyin yabancı gibi hiç samimi değil ısınamıyom![]()
Aslında bende düşündüm ama önce sen 4 yap sonra 5 yaparsın![]()
Merhaba arkadaşlar,
Siz değerli üyelerimiz için bir iyileştirme daha yaptık. Artık kullanıcı adınızı kendiniz değiştirebileceksiniz. Bunun için yapmanız gerekenler,
- Üye kontrol paneline girin
- Sol taraftaki Ayarlarım kısmından Profil Düzenle linkine tıklayın
![]()
- Sayfanın az aşağısında bulunan Kullanıcı Adı Düzenleme - Opsiyonel kısmını bulun
![]()
- Yeni kullanıcı adınızı yazın ve en aşağıda bulunan Değişiklikleri kaydet butonuna tıklayın.
ÖNEMLİ HATIRLATMA !
Bu imkandan 750 ve üstü mesajı bulunan üyelerimiz yararlanabilir. Her üyenin sadece 1 kere kullanıcı adı değiştirme hakkı vardır. Hakkı biten üye hiçbir moderatörden kullanıcı adı değiştirme talebinde bulunamaz, bulunsa da alacağı yanıt olumsuz olacaktır.
Kullanıcı adını değiştiren üyenin eski rumuzu profil sayfasında gözükecektir.
Tüm Sdn ailesine hayırlı olsun.
Vaybe pişman oldum değiştirdiğime![]()
Vaybe pişman oldum değiştirdiğime![]()