Karargaht
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 112
Değiştirecek arkaldaşlardan ricam, yabancı isimleri en sona tercih etmeleri 

Değiştirecek arkaldaşlardan ricam, yabancı isimleri en sona tercih etmeleri![]()
Google bile yetersiz kaldımüsevvef nasılbakalım kimler biliyor?
Ben de değiştirsem mi diyorum ama sonra otur oturduğun yere diyor içimden bir ses![]()
Bu arada kullanıcı adımızın değiştirilmesinde de belirli bir süre var mı?
ben de mi değiştirsem yav. bilemedim şimdi.
Yok ben almayayım kalsın.
Yok değiştirme olmuyor yaa bi noktadan sonra bu nick ismide kendi ismin gibi oluyor. Değiştirince çok tuhaf olur geriye dönüşte yok..ben de mi değiştirsem yav. bilemedim şimdi.
Yok değiştirme olmuyor yaa bi noktadan sonra bu nick ismide kendi ismin gibi oluyor.
İşte ben nick veya avatar değiştirmeyi bu yüzden sevmiyorum. O isim veya avatar o kişiyle özdeşleşiyor. Yani bu resmi görünce direk ben akıllara geliyorum.. O yüzden kalsın böyle iyi.Hocam rumuzunu değiştirsen ne olacakki..
Seninle özdeşleşen şu avatarın bile yeter bize![]()
Ben de değiştirsem mi diyorum ama sonra otur oturduğun yere diyor içimden bir ses![]()
Naim sadece [MENTION=1184]MURAT[/MENTION] nickini veriyor musun??.. Öyle bi üye varsa banla gitsin yavv ben hiç görmedim burda öyle birini..Sen bi süre forumda takıl, buranın ortamına ayak uydur, sonra canın sıkılsın..
Ondan sonra değiştirmeyi deneyebilirsin. Şimdilik erken.
Bunun gerekli olduğu adamlar var mesela @muratflash![]()
Naim sadece @MURAT nickini veriyor musun??.. Öyle bi üye varsa banla gitsin yavv ben hiç görmedim burda öyle birini..![]()
AliA markasını yerle bir etmek istemem şahsen.
@muratflash'ın yeni adı arşivci olmalı bence.0900 de olabilir.
![]()
Şimdi sevgili Ali, illa bir şeyci olacaksa Brezilyalıcı olsun
Ne demek istedğimi Murat daha iyi bilir![]()
çengelleyin şu konuyu. Gördükçe değiştirsem mi?? değiştirmesem mi?? arasında kalıyorum :mrgreen: (Yani isim hazır)