aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Aynen yaHak yokken istiyordum ama hak verilince isteğim kaçtı nedense.
Değiştirmiyorum. :mrgreen:

Aynen yaHak yokken istiyordum ama hak verilince isteğim kaçtı nedense.
Değiştirmiyorum. :mrgreen:
eski isim imza olarak eklense iyiydi
gereken kişilere ulaşabiliyorum neyse.
@friendly, bakıyorum hala değiştirmemişsin...
bu arada anladığım kadarıyla benim adımı da değiştirmemi istiyor gibisin geldi bana!
valla ben eski kafalı biriyim aga, değişiklik iyi olsa da bana uymuyor...
yoksa değiştireyim mi?
e var mı başka değiştirmemi isteyen?!![]()
Usta değişiklik iyidir diyorum@friendly, bakıyorum hala değiştirmemişsin...
bu arada anladığım kadarıyla benim adımı da değiştirmemi istiyor gibisin geldi bana!
valla ben eski kafalı biriyim aga, değişiklik iyi olsa da bana uymuyor...
yoksa değiştireyim mi?
e var mı başka değiştirmemi isteyen?!![]()
Abiim benim.. Değişterececeğim inşallah bir zaman.
Lakin yeni kullanıcı adımı yorumlarına değer verdiğim bir dostum onaylamadı sana olmaz dedi.
Bakalım istişareler devam ediyor hayırlısıyla..
Ben şahsım adına yorum yapayım ;
Asla senin rumuzunun değişmesini istemem.
Hem yakışıyor hem etiketlemesi sanıldığı kadar zor değil.
Evet ilk başlarda zor geliyordu ama sayenizde "|" karakterinin klavyedeki yerini ezberledim.![]()
Artık sorunum kalmadı.![]()
Usta mesaj atmak için mesaj atarsan zor 750 gelir rahat bırak kendınışu mesaj sayısını azaltsak![]()
seyyah ismi nasıl yabancı kökenli ? arapça ama öyle yabancı değil. s-y-h dır kökeni. mutahhar da aynı dilden. bence güzel bir isim. mesela siz beğendiğiniz şeyler deseniz ona göre bizde öneride bulunabiliriz.eyvallah, teşekkür ederim @friendly, ben de böyle bir cevap bekliyordum.
çünkü ismimle âşina oldum, değiştirirsem sanki yabancılaşacağım, sanki dostlarımın, kardeşlerimin yanında maske takmış gibi olacağım. o yüzden herkes değişse bile ben değiştiremem. kimliğimi, nüfus cüzdanımı kaybetmek gibi geliyor bana çünkü.
ama sizi anlarım, saygı duyarım. hatta yabancı kökenli olduğu için de isterim değişmesini.
şöyle Türk gibi, müslüman gibi, kişiliğinize yakışan...
öyle hoppa türünden değil de, ağırlığı olan, vakur bir isim olsun isterim.
mesela bizim önderin aldığı @mutahhar ismi gibi... beğendim tuttum o ismi...
öyle hoppa türünden değil de, ağırlığı olan, vakur bir isim olsun isterim..
seyyah ismi nasıl yabancı kökenli ? arapça ama öyle yabancı değil. s-y-h dır kökeni. mutahhar da aynı dilden. bence güzel bir isim. mesela siz beğendiğiniz şeyler deseniz ona göre bizde öneride bulunabiliriz.
Usta mesaj atmak için mesaj atarsan zor 750 gelir rahat bırak kendını![]()
renkdaş, sen galiba beni yanlış anladın. yabancı olduğundan bahsettiğim kendi ismim değil, friendly içindi.
@friendly, bahsettiğin zatın onaylamadığı ismin neydi, hele bana şunu bi bildirsene yav, merak ettim valla!
eyvallah, teşekkür ederim [MENTION=63117]friendly[/MENTION], ben de böyle bir cevap bekliyordum.
çünkü ismimle âşina oldum, değiştirirsem sanki yabancılaşacağım, sanki dostlarımın, kardeşlerimin yanında maske takmış gibi olacağım. o yüzden herkes değişse bile ben değiştiremem. kimliğimi, nüfus cüzdanımı kaybetmek gibi geliyor bana çünkü.
ama sizi anlarım, saygı duyarım. hatta yabancı kökenli olduğu için de isterim değişmesini.
öyle hoppa türünden değil de, ağırlığı olan, vakur bir isim olsun isterim.
mesela bizim önderin aldığı [MENTION=65297]mutahhar[/MENTION] ismi gibi... beğendim tuttum o ismi...
Bende önceden bi düşünmüştüm ama gerek yok bee isim değişmez..
Evet birazda o yüzden.Tabi @MURAT alınmış olduğu için vazgeçtin diiimii ?![]()