Usb ile format atiyorum çok yavaş XP PERFECT

LonelyDay

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
selam dostlar ben xp sp3 format atarim her zaman CD den ama bu xp perfect çok hoşuma gidiyor USB ile yapip atayim dedim. 2 saatte %50 oldu yahu CD İLe 15 dakikada bitiyor %50 derken dosya kopyalama bölümü. sizce neden böyle usb ile attiğimdanmi yoksa başka bişey mi?

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
selam dostlar ben xp sp3 format atarim her zaman CD den ama bu xp perfect çok hoşuma gidiyor USB ile yapip atayim dedim. 2 saatte %50 oldu yahu CD İLe 15 dakikada bitiyor %50 derken dosya kopyalama bölümü. sizce neden böyle usb ile attiğimdanmi yoksa başka bişey mi?
kardeşim bırak xp'yi sen hiç düşünmeden windows 8 pro kur. ben daha 3 gün önce xp sp3 kullanıyordum ve asla xp'den vazgeçmem diyordum. internette çoğu kişi windows 8'i beğenmiyordu. bende sırf bu olumsuz yorumlar yüzünden windows 8 yüklemiyordum. format atacaktım denmekten birşey olmaz düşüncesiyle kurdum. iyi ki de kurmuşum çok hoşuma gitti. özelliklede metro arayüzü harika. windows 7 gibi de hantal değil. windows 7'yi oldum olası sevmedim çünkü ban çok hantal bir işletim sistemi gibi geliyor. tavsiyem sen windows 8 pro kur bi dene. bende xp hastası bir kullanıcı olarak kesinlikle windows 8 diyorum

LonelyDay

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
daha önce yükledim ancak oynadiğim crossfire adli oyun henüz desteklemiyor oyundan mahrum olmiyayim :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Usb ile CD'den aktarım hızı arasında tabiki fark vardır ve büyük ihtimal aktarım hızından kaynaklı yavaş çalışıyordur.

Ayrıca Windows 8 uyumsuz ise Windows 7 kur muhtemelen çalışır, ki Windows 8 ile en büyük farkı metro arayüzü.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
usb 'den daha hızlı yüklenmesi lazım.bencede dosyaları aktarırken hata oluşmuştur.perfect xp filanda hiç tavsiye etmem.bir çok bilişenini siliyorlar.filan.normal xp yükle.görünümünü değiştirirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
windows 8 i tek farkı metro menü diyen arkadaş bence biraz daha araştır ondan sonra bu lafı dersin . kullanmayıp denemeyip netten gördüğünüz kadarıyla burada yanlış bilgilendirmeyin.
Cd ile hızlı olur demişsin sen hiç usb ile format attın mı da cd ile hızlı olur demişsin. usb ile yavaş olur demişsin. kardeşim denemeden kafadan atıp tutmayın . usb ile daha hızlı format atılır . Win 8 de xp ve 7 den kat kat iyidir. hızlıdır . bilip bilmeden konuşup durmayın. öğrenin ondan sonra konuşun.