Sizce Poyraz Elif'in gözünü oydumu ? oymadımı?

Sizce Poyran Elif'in gözünü oydumu ? oymadımı?

• Oydu

Kullanılan: 1 11.1%
  • Oymadı

Kullanılan: 6 66.7%
  • Kararsızım

Kullanılan: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sizce Poyraz Elif'in gözünü oydumu ? oymadımı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim düşüncem şöyle arkdaşlar bende oymadı polat kendine cekmek icin blöf yapıyor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Magazine çevirdiniz olayı iyice o onu seviyormu,bu kimi seviyor,Elif in gözü oyuldumu,kim kime pandik attı.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Magazine çevirdiniz olayı iyice o onu seviyormu,bu kimi seviyor,Elif in gözü oyuldumu,kim kime pandik attı.

oldu, senin için dizi kategorisini kapatalım.. ilgini çekmiyorsa girme konuya, kimse sana zorla gel yorum yap demiyor.

diziye dönecek olursak, poyraz racon yapıp polatı yanına çağırmış adam.. raconun dışına çıkıp elife bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama senaristler seyirciyi hep ters köşe yapıyorlar..

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tek bir konuyu tüm bölüme baglayan zihniyetleri kınıyorum:thumbdown:

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uranos türkcen yokmu konuyu okuda yorum at

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
eğer öyle birşey yaptıysa poyraz gerçek hayatta sokağa çıkamaz :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
heh söyleyecek bişey kalmayınca kurallar çerçevesinde her şeyi yazarıma bağla.. bi gün kurallar dışına çıkıp uçman dileğiyle.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oldu, senin için dizi kategorisini kapatalım.. ilgini çekmiyorsa girme konuya, kimse sana zorla gel yorum yap demiyor.

diziye dönecek olursak, poyraz racon yapıp polatı yanına çağırmış adam.. raconun dışına çıkıp elife bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama senaristler seyirciyi hep ters köşe yapıyorlar..

abi konuyu kapatalım ben analizini yaptım oymadı eminimde http://forum.shiftdelete.net/kurtlar...ok-onemli.html (Poyraz Elifin Gözünü oymadı analiz cok önemli)

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
heh söyleyecek bişey kalmayınca kurallar çerçevesinde her şeyi yazarıma bağla.. bi gün kurallar dışına çıkıp uçman dileğiyle.

Sakin olalım. Sinirlerimize hakim olalım. Karşındaki sana küfür ediyorsa bırak elensin kendi çapında. Sakin kardeşim. Come to yourself ( Kendine gel kardeşim :) )

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Mamoş'a kıyanlar Elif'e de kıyabilirler.