Call of Duty Blackops 2 yorumlarınız

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
zakhaev öldüğünde devam ettiyse makarov öldüğünde de devam eder soap olsa ne olur olmasa ne olur başka karakter mi yaratamayacaklar

Umalimki sen hakli cik dostum ben omrumde mw serisi kadar guzel oyun oynamadim bu arada cod 4 un son bolumunde olduruyorduk zakhaevi deme?

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
beyler oyun guitar heronun yapımcısına verildi ve mw4 olma ihtimali yüksek

vaas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Umalimki sen hakli cik dostum ben omrumde mw serisi kadar guzel oyun oynamadim bu arada cod 4 un son bolumunde olduruyorduk zakhaevi deme?

mw serisini kolay kolay bitirmez bana mw4 ten cok bir karakterin hayatini anlatan oyun gelecek gibi geliyor

ama bu sene gelecek oyunun sledgehammerdan gelmesini bekliyorum su yeni acilan studyo

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
mw serisini kolay kolay bitirmez bana mw4 ten cok bir karakterin hayatini anlatan oyun gelecek gibi geliyor

ama bu sene gelecek oyunun sledgehammerdan gelmesini bekliyorum su yeni acilan studyo
Hayirlisi olsun benim icin cod olsun yeter her turlu oyanrim:D

ShiRuKhaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence sürekli oyun çıkarmak isterken kaliteyi düşürüyorlar. 9 oyun yerine 4-5 oyun olsaydı grafik olarak çok daha iyi oyunlar çıkarabilirlerdi. ben fps olarak Crysis den aldgm zevki bşka hiç bi oyundan almadım

Bence sürekli oyun çıkarmak isterken kaliteyi düşürüyorlar. 9 oyun yerine 4-5 oyun olsaydı grafik olarak çok daha iyi oyunlar çıkarabilirlerdi. ben fps olarak Crysis den aldgm zevki bşka hiç bi oyundan almadım

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
çokekran kartı ısınıyor oynarken şarja takılı oynuyorum şarjda dayanmıor yoksa :)

canahmet34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence güzel oyun olmuş multisini hergün en az 1 1.5 saat oynuyorum ayrıca steamden ekleyiniz:Turk Komando

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence güzel oyun olmuş multisini hergün en az 1 1.5 saat oynuyorum ayrıca steamden ekleyiniz:Turk Komando
cod olupta multisi kötü hiçbir cod görmedim zaten multide her türlü tek atar bizim eleştirdiğimiz nokta konu ve oynanış:)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
o konuda haklısınız senaryo o kadar dandik ki bence 2 bölüm geçip oynamayı bıraktım multiye ve zombiye atladım :D
ben bitircem bunun tek nedenide her yerde cod serisinin alayını bitirdim havasını yapmaya devam edebilmek:D

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben bitirdim bitiremeyen veya geçemediği böüm olan varsa sorabilir 2 kere bitirdim :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Black Ops 2 benim hoşuma gitmedi.MW3 daha iyiydi. :)

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunu ben xbox 360'ta oynadım kesinlikle geçen yıl xbox'a çıkan en iyi 3-4 yapımdan birisi benim için ben oyundan gayet zevk aldım sadece eleştirdiğim nokta modern warfare serisinden daha kolay bir yapısı var buda oyuna sinematik bir hava katmak için yapılmış olabilir ayrıca modern warfare 3 bence iyi bir oyun değildi infinity dağıldıktan sonra oyunun tadı kaçtı bence modern warfare 4'tede bu çizgiden giderse activision infinity ile treacy yard'ı birleştirir bu stüdyoyu.

dorukoski

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence Black Ops 2'nin campaign bölümü rezalet ötesi ama multiplayer olarak gerçekten çok başarılı ve bu oyunun rekor kırmasının en büyük sebebi de multiplayer bölümünün çok kaliteli olması.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ben şiddetle daha güzel buluyordum black ops 1in oynanışını. 2 yi de bu yüzden pek oynamadım

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Oyunmu video uygulamasımı belli değil. Yükledim 10 dakka oynuyorum 10 dakka video seyrediyorum ne memcez miş arkadaş gerçekten serinin en kötü oyunu yüklenmesini bekliyorum o yuzden video gösterio desem değil pc sağlam ve video oynatırken hdd işlem yapmıyor. Bekliyosun bekliyosun bitmiyor hele arabadan inip şapka takıyor evin arkasına yürüosun yavas yavas orda oturup konusuolar falan çıldırıcaktım orda ya ne bu flim mi ? çok çabuk bitti zaten anlamadım neden oldugunu başarız oldugum bi görev yoktu ben hiç begenmedim