zakhaev öldüğünde devam ettiyse makarov öldüğünde de devam eder soap olsa ne olur olmasa ne olur başka karakter mi yaratamayacaklarMakorov ve soap oldu
savas bitti daha devam etmesi imkansiz
zakhaev öldüğünde devam ettiyse makarov öldüğünde de devam eder soap olsa ne olur olmasa ne olur başka karakter mi yaratamayacaklarMakorov ve soap oldu
savas bitti daha devam etmesi imkansiz
zakhaev öldüğünde devam ettiyse makarov öldüğünde de devam eder soap olsa ne olur olmasa ne olur başka karakter mi yaratamayacaklar
Umalimki sen hakli cik dostum ben omrumde mw serisi kadar guzel oyun oynamadim bu arada cod 4 un son bolumunde olduruyorduk zakhaevi deme?
Hayirlisi olsun benim icin cod olsun yeter her turlu oyanrimmw serisini kolay kolay bitirmez bana mw4 ten cok bir karakterin hayatini anlatan oyun gelecek gibi geliyor
ama bu sene gelecek oyunun sledgehammerdan gelmesini bekliyorum su yeni acilan studyo
laptop soğutucu kullan yoksa ekran katı yanadabilirçokekran kartı ısınıyor oynarken şarja takılı oynuyorum şarjda dayanmıor yoksa![]()
cod olupta multisi kötü hiçbir cod görmedim zaten multide her türlü tek atar bizim eleştirdiğimiz nokta konu ve oynanışbence güzel oyun olmuş multisini hergün en az 1 1.5 saat oynuyorum ayrıca steamden ekleyiniz:Turk Komando
cod olupta multisi kötü hiçbir cod görmedim zaten multide her türlü tek atar bizim eleştirdiğimiz nokta konu ve oynanış![]()
ben bitircem bunun tek nedenide her yerde cod serisinin alayını bitirdim havasını yapmaya devam edebilmeko konuda haklısınız senaryo o kadar dandik ki bence 2 bölüm geçip oynamayı bıraktım multiye ve zombiye atladım![]()
aynenBlack Ops 2 benim hoşuma gitmedi.MW3 daha iyiydi.![]()
Döndüm gitti.aynen
edit:avatar yakışmış ama öncekiyle seni özdeşleştirmiştimneyse salla bu da iyi
![]()
vay vay vay ne çok özledim eski avatarınıDöndüm gitti.![]()
Yok birkaç kişi daha eskisi daha iyi dedi.vay vay vay ne çok özledim eski avatarını
ama bence hangisini daha çok seviyorsan onu yap ben yönlendirmiş gibi olmayayım yani....
heeeeeee bak yandaşlarım çokYok birkaç kişi daha eskisi daha iyi dedi.![]()