• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sahte mi acaba galaxy s3'üm :S

:) evet ama gelsin kargo parasından zarar gorsunler o arkadasın yorumunu yenı gordum içim rahatladı şimdi

:) evet ama gelsin kargo parasından zarar gorsunler o arkadasın yorumunu yenı gordum içim rahatladı şimdi

Merhaba arkadaslar

2 gün önce yenigalaxys3.com adlı siteden bir adet S3 satın aldım 800 TL'ye. Telefonda çin malı mı diye israrla sorduğumda hayır değil orjinal kendi ithalatımız diye cevap aldım cuma günü telefonum kapıda ödeme seçeneğiyle gelecek acaba hiç almasam mı bu işte bi pürüz çıkar mı bilemedim :S
konuyu bilen arkadaşlarım lütfen bana yardım edebilir mi kararsızım
sakın alma kardeşim dün bir sitede çin malına 499TL fiyat istiyorlardı. üstelik de çin malı olduğunu belirtmişler. düşün artık çin malına bu fiyatı istiyorlar sence orjinalini o fiyata verirler mi? bence direk geri gönder

Aslında şurda 50 - 100 kişi sipariş verip kapıda almasak caydırıcı olur mu :) kargo paraları zarar olur ama güzel memleketimden 1 kişi alsa bile yine adamlar kârda olur :|

hepimiz 1 adet sipariş edelim kargo parasından batsın p...enkler :D

Ben birtane bizim yandaki boş eve sipariş verdim, bakalım göndereceklermi :D

Arkadaşlar Telefon geldi bugun yurtiçikargo ile ve subeye gidip kontrol etmek istediğimi söledim onlarda bana en doğal hakkınız tabi dediler açtım faturası var içinde samsung galaxy s3 diye yazıyor bi tane hediye paketine sarmışlar telefon kutusunu bi açtım iphone 4s kutusu ve kutu o kadar dandik ki o anda içindekinin çin malı oldugunu anladım içini açtım ve içinde çakma iphone 4 bitane nokia bataryası bitanede kulaklık ayrıca da telefonun arkası harita gibi çizik doluydu direk geri yolladım ne kargo parası verdim ne de başka birşey kurtuldum
Adamlar tamamen dolandırıymış bunuda çok şükür bir bedel ödemeden öğrenmiş oldum ve sizlerle de paylaşmak istedim.. Tüm yorum yhazan arkadaslarıma da teşekkürü bir borç bilirim :D

OHA YAAAAAAA OHAAA !!!

Allahsızlar.Bunları çarmağa germek lazım ya.Bunların hakkı direk idam.Hiç acımam.Allah belalarını versin.Şerefsizler...

samsung türkiyeye mail attım sizde atın. bilmiyorum ne işe yarayacağını.

kapıda kontrol et ettirmezlerse devamınaleyküm paramara verme:D

aynen öle hocam kontrol etmesek sonunda mahkemelik olcaz ordan da bi sonuc cıkmayacak :D

@Anerans videosunu çekip koy bakalım birde biz görelim.

Aslında şurda 50 - 100 kişi sipariş verip kapıda almasak caydırıcı olur mu :) kargo paraları zarar olur ama güzel memleketimden 1 kişi alsa bile yine adamlar kârda olur :|

aynen bence yapabiliriz ve beni de aramadılar niye geri gönderdiniz diye hani 7/24 müşteri hizmeti vardı :D

@Anerans videosunu çekip koy bakalım birde biz görelim.

neyin videosunu gönderiyim ürünü direk subeden geri şutladım :D

Çin malı tablet :D

5452075_700b_v1.jpg

Kontrol ettirmiyorlarsa bilki sahtedir yazmış biri alakası bile yok bu adamlar sana kapıda ödeme ile yollayacak sen ön kontrol şartıyla yollatırsan açar kontrol de edersin teste eğer bunu bilmeden sipariş etmissen kontrol etme gibi bir şansın yok.

herkes alma geri gönder yazmış ama ödemeyi soran yok . aldım dediğine göre kredi kartı veya bankamatikle ödeme yapmış bence . ah be kardeşim bu konuyu almadan önce açsaydın keşke inşallah para yatırmamışsındır yatırdıysan ödeme bilgilerinle şikayetçi ol çakallara

herkes alma geri gönder yazmış ama ödemeyi soran yok . aldım dediğine göre kredi kartı veya bankamatikle ödeme yapmış bence . ah be kardeşim bu konuyu almadan önce açsaydın keşke inşallah para yatırmamışsındır yatırdıysan ödeme bilgilerinle şikayetçi ol çakallara

Birader altta ki siyahla belirttiğim yeri iyi oku.

Merhaba arkadaslar

2 gün önce yenigalaxys3.com adlı siteden bir adet S3 satın aldım 800 TL'ye. Telefonda çin malı mı diye israrla sorduğumda hayır değil orjinal kendi ithalatımız diye cevap aldım cuma günü telefonum kapıda ödeme seçeneğiyle gelecek acaba hiç almasam mı bu işte bi pürüz çıkar mı bilemedim :S
konuyu bilen arkadaşlarım lütfen bana yardım edebilir mi kararsızım