Sahte mi acaba galaxy s3'üm :S

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Telefon geldi bugun yurtiçikargo ile ve subeye gidip kontrol etmek istediğimi söledim onlarda bana en doğal hakkınız tabi dediler açtım faturası var içinde samsung galaxy s3 diye yazıyor bi tane hediye paketine sarmışlar telefon kutusunu bi açtım iphone 4s kutusu ve kutu o kadar dandik ki o anda içindekinin çin malı oldugunu anladım içini açtım ve içinde çakma iphone 4 bitane nokia bataryası bitanede kulaklık ayrıca da telefonun arkası harita gibi çizik doluydu direk geri yolladım ne kargo parası verdim ne de başka birşey kurtuldumAdamlar tamamen dolandırıymış bunuda çok şükür bir bedel ödemeden öğrenmiş oldum ve sizlerle de paylaşmak istedim.. Tüm yorum yhazan arkadaslarıma da teşekkürü bir borç bilirim :D
bu olay benim başıma gelse olduğu gibi mahkemeye götürür tazminat davası açardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mahkeme de ''oldu gel'' derdi :) Alan razi, satan razi islerinde mahkemeler kilini kipirdatmaz, 'körmüsün bayii orada' diye de bi güzel firca yersin ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkdaşlar van da ikamet ediyorum yurt dışndan yasal dışı yollarla gelen orjinal S3 ler var 1000 Tl ye aldık bilginiz olsun sıkıntı yok. Ama tbi ki garantisi yok ve ımeı çakma... Ama teller orjinal... 3 ay önce bi tane daha aldık...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya banada kesinlikle orjinaldir diye samsun galaksi s3 gönderdiler. çarşamba günü bende olacak üstelik 499 tl buda kesnlikle çakmadır o zaman ben geri göndereyim...:(((

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Herkesin uzak durması gereken bir site daha çıktı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bide kore malı var taklit fiyat 120 lira bunun için ne diyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende 199 tl ye gördüm çin malı 2. el uygunmu yardım ederseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yurt dısınd akrabanız yokmu arkadaslar cakma alana kadar yurt dısından getırtırınız daha ıyıu olur sadece emı vergısı odeyeceksınzı 100 tl yada paraya kıyım alacaksınız hava ata na kadar uygun telefon alın kulanın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öf be bnde çakmasını arıyorum ama siz çakma aldınız diye yanıyonuz çakma güzeldir :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefon s3 700 lira sahte olup olmadığını nasıl anlarım yani teli kurcalarken neresine bakyım lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende ukraynadayim siparis verdim 2 tane kore mali dediler 180 tl ye-nerede 120 tl banada bilgi verirmisiniz.

azad3521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim bende perşembe gecesi bi sipariş vermiştim http://nettekampanya.org/ sitesinden
ama bu fitaya bu telefon iökansız gibi görünüyordu pttden ödeme ile alacağım için kontrol eder öyle para veririm diyordum ki bazı arkadaşlara ptt de kontrol ettirmemişler. cuma sabahı arayıp sordum kesinlikle çakma değil kendi ithalatımız sınırlı sadece 1000 tane diyorlar 20 günlük geri iade zamanıtanıdıklarını söylüyorlar bu konuda yardımcı olabilecek var mı geri iade süresi tanınıpta geri iade edemeyen var mı telefonu öyle bi sıkıntı yok ise ben alıp kontrol edip sahteyse geri iade etmeyi düşünüyorum da ..

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim bende perşembe gecesi bi sipariş vermiştim http://nettekampanya.org/ sitesinden
ama bu fitaya bu telefon iökansız gibi görünüyordu pttden ödeme ile alacağım için kontrol eder öyle para veririm diyordum ki bazı arkadaşlara ptt de kontrol ettirmemişler. cuma sabahı arayıp sordum kesinlikle çakma değil kendi ithalatımız sınırlı sadece 1000 tane diyorlar 20 günlük geri iade zamanıtanıdıklarını söylüyorlar bu konuda yardımcı olabilecek var mı geri iade süresi tanınıpta geri iade edemeyen var mı telefonu öyle bi sıkıntı yok ise ben alıp kontrol edip sahteyse geri iade etmeyi düşünüyorum da ..
Sakın bulaşma, ödeme falan yaptıysan geçmiş olsun. Sen o verdiğin parayı unut, iade falan alamazsın. Şu verdiğin siteye bir baksana böyle bir olay olabilir mi? Yani herkes aptal, 1500 tlye alıyor bu telefonu, ama burada orjinal(sitede yazan bu) s3 600tl. Olacak şey mi, almadan önce biraz düşünmek lazım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
800 liraya S3 ha? Böyle sahtekarlari yakalayip kizilcik sopasiyla dövmek lazim.

Peki bunlara inanip keklenen kisilere ne demeli? Insan biraz düsünür..

MonsterMMORPG

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sahte yada çalıntı

yurt dışında bile alaman o fiyata :D

FoSCo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Verdiğin sitede, alım formunu boş bırakıp Siparişimi onayla tuşuna basarsan. Nasıl bir yerden aldığını görürsün. Birde, internetten alışveriş yapacaksanız en azından biraz html bilin. Site sadece 4-5 sayfa htmlden oluşuyor.

azad3521

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde bugün aradım onları dıdısının dıdısı ltd. şti. şirket araç malzemeleri getirip satıyorlarmış ve bu ilgiden dolayı 2.kez salı günü yeni bi kampanya başlatacaklarmış garantisini gönderiyoruz 20 gün içinde geri iade edebilirsin dedi konuştuğum adam yurt dışından ihale yoluyla aldığımız için bu fiyata veriyoruz dedi :D parayı ödemedim bu işte bi bit yeniği olduğu belli çünkü sitede ithalatçı firmanın adı bile yazmıyor

gidip bi bakacam paketi açmama izin verirlerse açıp bakarım yoksa almam zaten

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
herkesin parası değerlidir muhakkak ama bu şekilde işin kolay yoluna kaçmakta biraz kötü durumlarla baş başa bırakabiliyor.. bilmediğini, adını sanını duymadığınız güvenmediğini yerlerden alış verişinizi yapmayın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende galaxy note 2 sipariş ettim 699 yl ye telpa 2 yıl orginal garantı diye perşembe gelecek kontrol edip duruma göre geri göndericm bu kadar basit

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefoncuyum ve bu cihazın bize bir maliyet bedeli var bu fiyatlara orjinal ürün almanız mümkün değil paralel ithalat yoluyla gelen orjinal ürünün fiyatı bile 1400 tl kandırılıyorsunuz lütfen uzak durun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 550 tl ye galaxy s3 made in vietnam yazıyor aldım elime baktım adroid surumu 4.1.9 en son sürüm oyunlara girdim benim galaxy wonder ım da acmayan oyunu actı ilkten inanamadım sonradan biraz araştırdım vatan computerdeki adama sordum bole bole adam eger herşeyi aynıysa al sorun olmaz dedi he telefon bu arada kaçak yani imel atılmış sizce nasıl alayım mı ben alamayı dusunuyorum telefonculara sordum cin malında android olmaz dediler eger androidse al derim ben dedi ekranına dokundum cok iyi et algılıyor adam herseyin garantisini verdi sizce ne yapmalıyım

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 550 tl ye galaxy s3 made in vietnam yazıyor aldım elime baktım adroid surumu 4.1.9 en son sürüm oyunlara girdim benim galaxy wonder ım da acmayan oyunu actı ilkten inanamadım sonradan biraz araştırdım vatan computerdeki adama sordum bole bole adam eger herşeyi aynıysa al sorun olmaz dedi he telefon bu arada kaçak yani imel atılmış sizce nasıl alayım mı ben alamayı dusunuyorum telefonculara sordum cin malında android olmaz dediler eger androidse al derim ben dedi ekranına dokundum cok iyi et algılıyor adam herseyin garantisini verdi sizce ne yapmalıyım

arkadaşım 550 tlye s3 olur mu. Bende sordum 750 tlye satıyor adam. Garantide verse yeminde etse, alma derim. Yarın birgün güncellemesi gelecek yükleyemeyeceksin. 4.1.9 nedir ki ? Öyle bir android sürümünün olduğunu bilmiyorum. Varsada S3 lerde kesinlikle olmadığını biliyorum. Benim aldığımda 4.0.4 vardı, sonra güncelleme aldım 4.1.1 ve sonra 4.1.2 güncellemesini Odinle kurdum. Sana bunlar gelmeyecek. Ayriyetten hiç düşürmeyecek misin bu telefonu. İllaki elinden düşecek, kocaman ekranı var, 550 tlye gorilla glas koyarlarmı ekranına orasıda meçhul.. Bana kalırsa alma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sanalpazar/Vietnam-Uretimi-Samsung-Galaxy-S3__isp5704657#imgd sanalpazardan sonra com koyun bu ürünün aynısı kasası felan adam eğer düşerse felan getir ucuza yaptırırız dedi. Bide kutusu s,yah bişeydi ama gerçekten elime aldım gerçeğinde bi farkıyok adam dediki 550tl lik telden normal s3teki özelliklerin hepsini bekleme dedi 1.2 özellik olmaya bilirdedi mesela şu ekran yakalama varya elini sağa dogru ekran üzerinden çekersen ekran goruntusunu yakalama mesela o yoktu galiba s voice mı ne deiniyo o işte yok o da sonradan yuklenmıyormu zaten ? bide geçek olup olmadıgını nerden anlarız bi bakısta

daphni1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyla belki alakası olmayacak arkadaşlar ama sormak istiyorum.geçen gün telefon borsası diye bir yerden galaxy s3 almış abim, telefon için hattı küçülttürdüm ama ağda kayıtlı değil diyordu,alınan yere götürdüm sizin sim eski olduğu için güncelleme gerekiyor dendi,güncellemeyi yaptılar telefon ile görüşme yaptım düzeldi ama şimdi şöyle sorunlar oluyor
face de bir yazı okurken donuyor ne aşağı ne yukarı ilerlemiyor o anda kendini kapatıp açıyor
evdeki wifi ağını seçip internete gireyim dedim yine aynısı oldu
müzik seslerini seçeyim dedim yine kapanıp açıldı
bugün en son telefonla arama yaptım kapattım tuşlar bölümünden çıkmak için geri tuşuna basınca kendı kendıne arama yapmaya başladı.
imei numarasını girince kayıtlı değil dedi bide

abim durmuş sim eski olduğu için diyor microsim alınca düzelir mi yada bu sorunla karşılaşan varsa neden olduğu konusunda yardım edebilirmisiniz acil yardım lütfen 1300 tl boşuna gitmesin

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
konuyla belki alakası olmayacak arkadaşlar ama sormak istiyorum.geçen gün telefon borsası diye bir yerden galaxy s3 almış abim, telefon için hattı küçülttürdüm ama ağda kayıtlı değil diyordu,alınan yere götürdüm sizin sim eski olduğu için güncelleme gerekiyor dendi,güncellemeyi yaptılar telefon ile görüşme yaptım düzeldi ama şimdi şöyle sorunlar oluyor
face de bir yazı okurken donuyor ne aşağı ne yukarı ilerlemiyor o anda kendini kapatıp açıyor
evdeki wifi ağını seçip internete gireyim dedim yine aynısı oldu
müzik seslerini seçeyim dedim yine kapanıp açıldı
bugün en son telefonla arama yaptım kapattım tuşlar bölümünden çıkmak için geri tuşuna basınca kendı kendıne arama yapmaya başladı.
imei numarasını girince kayıtlı değil dedi bide

abim durmuş sim eski olduğu için diyor microsim alınca düzelir mi yada bu sorunla karşılaşan varsa neden olduğu konusunda yardım edebilirmisiniz acil yardım lütfen 1300 tl boşuna gitmesin
aldığınız yere geri verin bence
tamam telefon arıza yapabilir bu normaldir ama kayıtlı olmaması büyük sorun

daphni1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefona bu olanlar normal mi?
micro simkartla alakası yok dimi

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
telefona bu olanlar normal mi?
micro simkartla alakası yok dimi

Hayır micro sim kartla alakası. Micro sim katlar zaten olagan sim kartınız kesilerek te elde edilebiliyor. O yuzden aldıgınız yere geri verin paranızı geri alın. Gerekiyorsa tüketici haklarına başvurun.