Samsung nexus mu s3 mü

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar ben bir telefon alıcam önceden s2 mi nexus mu diye konu açmıştım nexusa karar vermişdim ama şimdi bir arkadasım s3 aldı gercekten çok hoşuma gitti.
Annem yurtdışından getirceği için fiyatlar şöyle

s3----1127 TL
nexus--- 768 TL

bu fiyat farkına değermi arkadaşlar ?

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu güncel arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
galaxy s3 derim sonuçta daha yeni bir cihaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şüphesiz nexus derim. çünkü samsung türkiyenin yeni sürümü vermesini beklemekten iflahın kesilir :) google nexus cihazlar ics i kasım 11 de alırken ben s2 ye mayısta alabildim ;)

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fakat %30 gibi bi fiyat farkına değer mi? Sorum orada. Zaten s3 daha iyi bir cihaz

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle S3. Fiyat farkina deger..

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben şahsen s3 kullanıcısı olarak değer diyorum hem yeni hemde güçlü fiyat farkı değer inadına s3 :D

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Fiyat farkına değer.S3 al.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence sen her türlü s3 alıcaksın ama yinede kafanda soru işaretleri var :D
neyse tabiki s3 fiyat farkına değer

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
o nexus burada 959 - 999 lira bandına inse satış rekoru kırar yahu gül gibi cihaz bir bizim ülkede uçuk fiyatlı hala ... Amerika 650 liradan satın alsın almanyada 768 lira olsun TR de 1400 lira olsun ...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkes professional kullanmayacaksan s3 lazım olmaz felan diyorlar. Professional derken ne kast ediliyo ben oyun oynayıp internete girmek için alıyorum. bu sayılırmı mesela ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galaxy nexus alırsan ve yakju firmware yüklemezsen güncellemeri vaktinde alamazsın. Yüklemezsen diğer telefonlar gibi uzun süreli güncelleme alırsın. Yurtdışından alıcaksın herhalde, yada burda yurtdışından getirtilmiş alıcaksın fiyata bakarsak. Bence s3 al.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
almanyadan getirticem o zaman güncelleme olmuo mu ? media markttan alcam orda uluslararası garanti var eğer ondan bahsettiyseniz

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
proflukla alakası yok abi benim teknolojiden anlamayan ablam bile s3 aldı proflukla alakası yok seni zorlamayacaksa fiyat farkı hemen git al s3'ü

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
profluk derken fark olarak dedim s3 ile nexus arasında ne gibi fark var ben bunu öğrenmek istiyorum tekniksel olarak farklar var ama arasındaki farkı ben anlamayacaksam ne anlamı var sorum bu benim.

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yha proflukla bi alakası yok olayın ikiside anderoid telefonlar iayeniceri dediği doru yani alırsan çok rahat kullanırsın oke...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiyatlarda düşüş oldu bügn itibariyle
nexus 735 tl
s3 1072
50 lira gibi bi düşüş oldu

----------------------------
arkadaşlar ben proluk derken şundan bahsediyorum mesele rom yükleme vs ben cesaret edemem telefon brick olur diye benim yapacağım iş oyun oynamak internete girmesi dokunmatik akışkanlığı eğer nexus bunların hepsini yapabiliyorsa neden boşuna 400 lira fazla vereyim ki ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fiyatlarda düşüş oldu bügn itibariyle
nexus 735 tl
s3 1072
50 lira gibi bi düşüş oldu

----------------------------
arkadaşlar ben proluk derken şundan bahsediyorum mesele rom yükleme vs ben cesaret edemem telefon brick olur diye benim yapacağım iş oyun oynamak internete girmesi dokunmatik akışkanlığı eğer nexus bunların hepsini yapabiliyorsa neden boşuna 400 lira fazla vereyim ki ?
Ekran boyutu iyiyse size göre nexus tamamdır. En son güncellemeleri ilk alır . Akışkanlık vs çok başarılı . Rom vs yüklemeyip sadece marketteki oyunları yükleyip nete girecekseniz yeterli . Ama gta 3 dead trig. gibi ağır oyunlar oynayacaksanız s3 olabilir.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Nexus samsungun eski tasarim konseptine gore uretilmis, sgs 3 ozelliklerinin kirpilmis bir versiyonu, mutlaka sgs 3 al, su anda jelly bean test romu en stabil sekliyle kurulum icin musait bir yapida, su anda jelly bean kullaniyorum, sgs 3 resmen ucuyor, akilli ozellikleri daha da gelistirilmis, ara birim eksiksiz ve akici, wireless gibi baglanti konularinda iyilestirmeler yapilmis, gps in daha iyi calismasi gibi bir cok yenilik gelmis durumda. Guncelleme konularinda ise sgs 3 nexustan biraz farkli, cunku smart technology gibi akilli ozellikleri barindiran sgs3 guncelleme konusunda daha fazla calismak zorunda ve gayet iyi durumda, sgs3 un verdigi hazzi nexustan alamazsin, Kisacasi sgs3.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexusun görüntüsü arayüzü menüsü gerçekten çok hoşuma gidiyor özellikle telefonun önü bi harika ama işte nexus oyunlarda problem yapıyormuş. Bilen bi arkadaş nexusu alan neden alır açıklayabilir mi en iyisi böle olacak sanırım. Nexus alan ne için alır ?

S

SDN Anonim 291487

SDN Okuru
Galaxy S3 derim hem daha iyi hem daha yeni yenilik iyidir :D

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nexusun görüntüsü arayüzü menüsü gerçekten çok hoşuma gidiyor özellikle telefonun önü bi harika ama işte nexus oyunlarda problem yapıyormuş. Bilen bi arkadaş nexusu alan neden alır açıklayabilir mi en iyisi böle olacak sanırım. Nexus alan ne için alır ?
nexus'un en çok GPU'u eleştiriliyor.

Eğer güncellik istiyorsanız Nexus daha iyi olur.Çıktığı zaman alırsınız güncellemeyi.Ama performans derseniz S3'ün daha performanslı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.Ama Aralıkta çıkacak Nexus'lar var onlar dengeyi değiştirebilir :)
ROM filan bana tehlikeli geliyor.Hem güvenemiyorum hem de sorun çıktı mı garanti olmaz.Ama ROM kuran çoktur,istersen tema da kurarsın.Mesela Nexus'un menüsünü beğeniyorsun ve S3 aldın kur Nexus temasını.
Ayrıca film filan izleyeceksen S3'ün ekranı daha büyüktür.Ayrıca internette gezinmede de iyi olur.
Ama Samsung'un güncelleme geçmişi pek iyi değildir.Galaxy S'e getirmedi mesela 4.0'ı.Ama değiştirir mi bundan sonra politikasını bilemem.

Ben de Almanya'dan telefon getirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum.iPhone fiyatı fazlaya geliyor :closedeyes: Amerika daha avantajlı

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme bir telefonu ne kadar etkileyebilirki eğer nexus işimi görmezse s3 alacağım ama millet s3 kötü diyor nedenini bilmiorlar ama :D

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde arkadaşlar bu s2 de gorilla glass vardı s3 dede war ama gorilla 2 var bu daha dayanıksız sanırım youtube da videolar izliyordum s2 yi atiolar yüz üstü çizik bile olmuo 4s le s3 ü atiolar camlar paramparça oluyor bilgisi olan varmı s3 deki gorilla hakkında ?

emre01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3 derim hem yeni bir cihaz hemde s3 candır şimdiden hayırlı olsun