Samsung nexus mu s2 mi

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
l almanya l teknosa l yurtdışı l
-------------------------------------------

böyle bir tablo yaptım yurtdışı dediklerim türkiyede satılan kendi kayıtları yapılmış ama garantisiz telefonlar.
ayrıca almanya fiyatları 100 lira vergi + 15 lira kayıt parası içinde
Bize getirme imkanın var mı ?

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vallaha ben daha 16 yaşındaym kendim gitmiyorum annem gidecek sorun cıkar yok yere pek düşünmüyorum başkasına getirmeyi. Belki bir ihtimal almanyada da akrabalarımz var türkiyediki gibi taahütlü telefon satılolar ama burdaki gibi kazık değil geçen bir tanıdık 250 € a Iphone 4s aldı bende öyle bi kampanya bulursam almanya telefon şirketlerinde belki o şekilde alabilir nexus s2 veya s3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum s 3 ü al kafan rahat olsun her anlamda . bende s2 var kameraları karşılaştırdım s3 ün kamerasıda 8 mp s2 ninde ama arada o kadar farkedilir çözünürlük farkı varki işlemcisi olsun donanımı olsun seni tatmin eder telefon alıyosun almanyadan iyi fırsatını bulmuşken en iyisini al ;)

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vallaha ben daha 16 yaşındaym kendim gitmiyorum annem gidecek sorun cıkar yok yere pek düşünmüyorum başkasına getirmeyi. Belki bir ihtimal almanyada da akrabalarımz var türkiyediki gibi taahütlü telefon satılolar ama burdaki gibi kazık değil geçen bir tanıdık 250 € a Iphone 4s aldı bende öyle bi kampanya bulursam almanya telefon şirketlerinde belki o şekilde alabilir nexus s2 veya s3
Bir sordurun isterseniz yaş sorun değil gelen kişi getirebiliyorsa eğer düşünebilirim . Eğer olumlu haber alırsanız bana da haber verirseniz sevinirim.

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben 3-4 yıl kullanacağım bu telefonu. şimdi s3 alma şansım da var. s3 demi güncel olmaz 3-4 yıl kullanım için hangisi daha iyi s3 mü nexus mu fiyat farkı da var ama sizin dediğiniz gibi güncelleme önemli. Rahat şekilde 3-4 yıl güncel program, oyun vs oynatmasını istiyorum almışken ileriye dönük almak istiyorum çünkü ikidebir telefon değiştirme şansım yok

bence nexus al güncelleme problemi olmaz ayrıca çok güzel telefon s2'yi falan boşver
s3'te iyi aslında ama 3-4 yıl sonra güncelleme alır mı bilinmez bence almaz çünkü üreticisi samsung :)
samsung bir kaç yıl sonra evlatlıktan reddediyor cihazı :)

nexus'un da üreticisi samsung ama telefon google'ın güncellemeleri de google veriyor. ayrıca güzelde telefon s2 ile arasında o kadar abartılacak fark yok

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani gümrükten geçerken sorun olur arkadaşlarıma bile getiremiyorumki tanımadığım bir insana cok zor k.bakmayın.

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kingpin şimdi şöylede bişey var zaten benim anlamadğım bu 3-4 yıl sonraki oyunları güncelleme gelince nexus kaldırabilecek mi çünkü ekran kartı 3 yıllık ekran kartıymış yani eğer 3-4 yıl çok rahat kasmadan programları çalıştırır diyorsan ben zaten nexus istiyorum. ama s3 sistemi daha güçlü o büyük ihtimalle kaldırır gibi sen ne diyorsun şuan istediğim telefonu alma şansım varmış konustum tekrar annemle senden cevap bekliyorum ama gercekten bilgin varsa cevaplarsan sevinirim yanlış yola sürükleme :D

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yahu yeni nexuslar gelecek hemde sadece samsung değil Sony Xperia Nexus // LG Optimus Nexus // Samsung Galaxy Nexus Plus yada II ( i9260 ) ve HTC den de bir Nexus çıkması gündemde Android in 5. yılında yani 5 Kasımda Google Play Store üzerinden satışa çıkacakmış paralelinde ülkemiz stoklarınada girer yılbaşında fln...

Nexus düşünecekler bence bu cihazların özelliklerini görmeden düşünmesinler ayrıca birden fazla Nexus modeli fiyatlarada yansıyacaktır yurtdışından alacaklar için daha da ekonomik olabilir ...

i9260 diye Geçen Galaxy Nexus Plus olacağı tahmin edilen modelde tahmini iki tane SoC çözümü kullanılabilir birincisi 45 nm TI OMAP 4470 1.5 ghz ve PowerVR SGX544 ikinci seçenek ise 32 nm Samsung Exynos 4212 1.5 ghz işlemci ve Galaxy S III te kullanılan 400 mhzte çalışan Mali400 gpusu olabilir ... o yüzden şu i9260 ı bir görmek gerek diye düşünüyorum sırf bunun haberi geldi diye i9250 siparişimi askıya aldım önümüzü görmek lazım birde i9260 ın fiyatının düşeceği konuşuluyor şuan i9250 olan Amerika Play Store üzerinde 349 USD (650 TL) ancak yeni nexus 299 USD ( 550 TL ) olabilirmiş ...

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
l almanya l teknosa l yurtdışı l
-------------------------------------------

böyle bir tablo yaptım yurtdışı dediklerim türkiyede satılan kendi kayıtları yapılmış ama garantisiz telefonlar.
ayrıca almanya fiyatları 100 lira vergi + 15 lira kayıt parası içinde

nasıl yani 100 tl vergi +15 tl kayıt parası da dahil. s2 680 tlye mi geliyor sana almanyadan yani??

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet 680 liraya geliyor. nexusa 3-4 yıl sonra da güncelleme gelir mi 3-4 yıl kullanılabilir mi bu sorunun cevabını alamadım eğer güncelleme gelmezse s3 almak daha mantıklı gibi ama cevaplarınızı bekliyorum.

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet 680 liraya geliyor. nexusa 3-4 yıl sonra da güncelleme gelir mi 3-4 yıl kullanılabilir mi bu sorunun cevabını alamadım eğer güncelleme gelmezse s3 almak daha mantıklı gibi ama cevaplarınızı bekliyorum.

valla sana şöyle söylim nexus s e bile hala güncelleme geliyor sen hesap et artık :) bir de s2 gerçekten çok iyi fiyata geliyor sana. saturn un almanya sitesinden bakıyorum s2 380 euro yani 874 tl

ayrıca s3 nexustan kat kat iyi ama şuan tam verim alınamıyor. ilerde android 5 android 6 çıktığında s3 çok stabil çalışır ama s2 nexusta filan sorun olabilir

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla sana şöyle söylim nexus s e bile hala güncelleme geliyor sen hesap et artık :) bir de s2 gerçekten çok iyi fiyata geliyor sana. saturn un almanya sitesinden bakıyorum s2 380 euro yani 874 tl

ayrıca s3 nexustan kat kat iyi ama şuan tam verim alınamıyor. ilerde android 5 android 6 çıktığında s3 çok stabil çalışır ama s2 nexusta filan sorun olabilir

380 euro satış fiyatı %20 vergisi gümrükde sana geri ödeniyor. 76€ geri ödenio sana yani 304@ ya geliyor oda dediğim gibi oluyor.
S3 ile nexus arasında 300 tl gibi bi fiyat farki var almanya fiyatında bu paranın hakkını verecek kadar fark varmı bu 2 telefon arasında çünkü zaten 800 liraya gelio nexus 1100 s3 bu kadar fiyat farkını hakederse s3 alacağım ve ayrıca güncellemeleri sonra alır mı herkes almaz diyor. cünkü s2 de öyle oldu.

paradis_1905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
380 euro satış fiyatı %20 vergisi gümrükde sana geri ödeniyor. 76€ geri ödenio sana yani 304@ ya geliyor oda dediğim gibi oluyor.
S3 ile nexus arasında 300 tl gibi bi fiyat farki var almanya fiyatında bu paranın hakkını verecek kadar fark varmı bu 2 telefon arasında çünkü zaten 800 liraya gelio nexus 1100 s3 bu kadar fiyat farkını hakederse s3 alacağım ve ayrıca güncellemeleri sonra alır mı herkes almaz diyor. cünkü s2 de öyle oldu.

bence bu kadar fiyat farkını hakediyor. ki dediğim gibi ilerde android 5 android 6 filan çıktığında s2 nexus kaldırmaz büyük ihtimalle kasılmalar falan olur. ama s3 çok rahat kaldırır. ayrıca s2 iki yıllık telefon ve samsung hala destek veriyor jb da gelecek s2ye hatta bi sonraki android sürümü de gelir s2ye bence. yani s3 de en az bi üç sene destek alır. 3-4 sene sonra destek kesildiğinde romla yine en yeni sürümleri yüklersin. eğer s3ü yere falan düşürüp kırmazsan 4-5 sene çok rahat kullanılacak bir telefon

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşim s2 ye hala destek mi var 4.0.4 ü kaç ay oldu hala resmi olarak göndermediler

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bencede s2 güncelleme almaz gibi peki htx one x uzun süre güncelleme alır gibi mi sizce o telefonda çok iyi şimdi birde o var

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
htc one x ben her yönüyle beğeniyorum ama hiç htc almadığım için güncellemeyi bilmem

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
S II ye 4.1.1 JB Ekim ayında kesin çıkacak ancak sonraki sürümler kuvvetle muhtemel gelmeyecek ...

HTC One X ile Galaxy S III rakip olduğu için ayrıca bunlar yeni cihazlar olduğundan güncelleme süresi biraz daha uzundur Android Key Lime Pie sürümünü iki cihazda görecektir 4.1.1 Jellybean güncellemesinden sonra ancak üst güncellemeler olurmu bilinmez...

Google ın Nexus cihazları geliyor diye söylentiler mevcut Sony Xperia Nexus // LG optimus Nexus // Samsung Nexus ( i9260 ) eğer bunlar çıkarsa çıktığı gibi 4.1.1 ile geleceği için en az 3 android sürümü olarak güncellenir diye düşünüyorum ...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki oyun öncelikli interneti en hızlı telefon hangisi peki ?

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
oyun bakımından SIII olur ancak internet hızı bakımından samsung cihazlar hep aynı benim burada dikkati çekmek istediğim olay ise 5 Kasımda şayet Nexus patlaması olursa şuan için alınan cihazlar biraz hayal kırıklığı olabilir...

bu haberler çıkmadan önce bende i9250 siparişi verecektim amerika üzerinden ama sonradan baktım ki belki cihaz amerikadan gelene kadar en azından Google ın Nexus cihazlarının donanım haberleri sızar ona göre karar veririm dedim ve nitekimde i9260 ın ön sızıntı haberleri yapıldı sıra Sony Xperia Nexus ve LG Optimus Nexus un haberilerini görmeye kaldı ... Nexus ta seçenek çoğalacağı için karar vermek zor olsada yerinde kararlar olacaktır ...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim için oyunları iyi oynatması çok önemli yarın bigün güzel bi oyun çıkar oynayamassam verdğim paraya yazık olur o yüzden iyi oyun performansı s3 de var sanırım s3 alacağım

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şimdi bi karışıklık olmuş fiyat listemde

nexus 789
s3 1150
s2 825

bu fiyatlar s3 ile arasında 350 lira fark çıktı şimdi değermi arkadaslar artık karar vermem lazım nexusdan korktuğum tek yönü oyunları oynatamama riski olması kullanan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi nexus da oyun oynama açısından.

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence s3 al fiyat farkına değer eğer s3 almayacaksan s2 nexusu ezer geçer :)

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar nexus da oyun oynanırmı bir kişi bunu söyleyemedi daha :S

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iPhone 4 bildiğimiz ilk çıkan düz kasalı 1 ghz tek çekirdek ve PowerVR SGX535 GPU bulunan sistem hala oyun oynatabiliyorsa Nexus 1.2 GHZ CortexA9 çift çekirdek ve PowerVR SGX540 gpu ile oyun oynatır ...

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten gümrükde vergiyi geri veren bildiğim bi tek mediamarkt var büyük olasılık oradan alacağım ama sanırım nexus da karar kıldım

araba5

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten gümrükde vergiyi geri veren bildiğim bi tek mediamarkt var büyük olasılık oradan alacağım ama sanırım nexus da karar kıldım

Ozaman vergiyide alicaksan daha ust modellere bak kardesim nexusta iyi telefondur ama daha guclu telefonlarda var htc one s i al neden dersen daha yeni nesil islemci ve gpu bulunuyor nexusta 45nm one ste 28nm ben kullaniyorum nexus oldukca iyi bir tel.Ama eski kaliyor digerlerine gore Lg yede bak tegra 3 te gucludur

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
IFA 2012 de Galaxy S II Plus ve Galaxy Nexus Plus ile ilgili bi kaç yerde dedikodu var fake gibi duruyor ama paylaşayım çok site değinmemiş eğer bu şekilde çıkacaksa Samsung kendi ayağına sıkar...

Bir çok kişi Galaxy Nexus un şuan GPU sunu düşük görüyor ama birazdan özellikleri yazacağım şok olacaksınız ..

Tekrar belirteyim dedikodu niteliğinde fake gibi duruyor ama bilmekte yarar var ...

Remember we talked about a couple of upcoming Android devices by Samsung?
- Galaxy S III Mini and Galaxy S II Plus planned for end 2012
- Are these the specifications of the new ”Nexus” (GT-I9260)
One of these devices is the Galaxy S II plus. Sadly we didn’t had any kind of information about the specifications before but today we received a mail with a couple of specifications of this device.
We also received the specifications of the GT-I9260. We are still not sure if this is the next NEXUS device by Samsung.
Some good news for the retailers, retailers are able to order both devices from week 47 this year.
Both devices are for the MID-END market.
There are only 2 strange things in the specification lists… The processor looks slow in case of the real S2 and I9260 specs.
Now we only need to wait for the official photo’s of the devices.
Looks like both devices are specially for Christmas!

Samsung Galaxy S2 Plus GT-I9105

- 4.3” 480×800(VWGA)sAMOLED+
- MSM7227A-1 Turbo Single 1GHz
- HSDPA 7.2/5.76 900/2100
- EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
- 8M (2.0 Mega for VT call)
- 16 GB/32 GB + microSD (up to 32 GB)
- Android 4.0 ICS
- MicroUSB
- 3.5mm Earjack
- BT 2.1
- Wi-Fi 80211 a/b/g/n
- A-GPS
- 1650 mAh
- 125.3×66.1×8.5
- Color: Blue Grey

Samsung Galaxy Premier GT-I9260

- 4.65” HD
- MSM7227A-1 Turbo Single 1GHz
- HSDPA 7.2/5.76 900/2100
- EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
- 8M (2.0 Mega for VT call)
- 8 GB/16 GB + microSD (up to64 GB)
- Jellybean
- MicroUSB
- 3.5mm Earjack
- BT 4.0
- Wi-Fi 80211 a/b/g/n
- A-GPS
- Battery – TBD
- 133.97×68.1×8.8

eğer Galaxy Nexus 1 Ghz Cortex A5 şeklinde ve Adreno 200 yada 203 GPU ile gelecekse şuan satılmakta olan Nexus u mumla arayacağımızı söyleyebiliriz ... bir çok kişi SGX540 gpusunuda mumla arar ...