muratflash
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 510
90 günlük işletim sistemini kuracağıma hiç kurmam.. Microsoft un yaptığı çok ayıp bırak millet indirsin..
bu sürümde istemediğim bi kaç özellikler var, güncelleme yapmıyor ve orjinalden Türkçe dil desteği yok.
harbiden yav, sanki microsoft illegal indirdiğimizi bilmiyor da bu şekilde davranıyor, sadece 1 gün engelleyebiliyor ve bunu biliyor ama hep bu şekilde paylaşım yapıyor.90 günlük işletim sistemini kuracağıma hiç kurmam.. Microsoft un yaptığı çok ayıp bırak millet indirsin..
rica ederim.ilk başta kalbimi kırdın biraz ama neyse sorun değil.@hakan_710 özelden yazmıştım birde burdan yazıyım, yardımların için teşekkürler.
kusura bakma kırmak istememiştim, daha önceden de indirdiğim bazı windows sürümleri virüslü veya dosyası bozuk çıktı, bu sebepten biraz şüpheli yaklaştım.rica ederim.ilk başta kalbimi kırdın biraz ama neyse sorun değil.indirip kurduktan sonra da yorum yaparsan sevinirim arkadaşlarımız da bilgi edinsin hem
hayırlısı olsun bende bugün yarın yedek alıp win7 yi tamamen sileceğim. şuan için tek sorun forumda yazarken enter tuşu çalışmıyor ona bi çare bulan yok mu aranızdaWindows 8 professional keyide bulduk internette kum gibi bu w8 keyleri ben daha önce ihtiyaç olmadığı için hiç bakmamıştım.
Artık bugün kurarım Allah kısmet ederse..
Evet İE öyle bi sorun vardı hala devam ediyor mu??..hayırlısı olsun bende bugün yarın yedek alıp win7 yi tamamen sileceğim. şuan için tek sorun forumda yazarken enter tuşu çalışmıyor ona bi çare bulan yok mu aranızda![]()
Windows 8 professional keyide bulduk internette kum gibi bu w8 keyleri ben daha önce ihtiyaç olmadığı için hiç bakmamıştım.
Artık bugün kurarım Allah kısmet ederse..
yeniyi kurmadım henüz wzor un sürümünde o sorun vr şuan.micropsoft un sürümü de aynıdır kesin. chrome kullanırız bir süre artık napalım.ie den tamamen vazgeçemiyorum nedenseEvet İE öyle bi sorun vardı hala devam ediyor mu??..
Hangi sürüm için istiyorsun??.nerden buldun keyleri :huh: ben kısa bi tur attım, sitelerde bulamadım.
elinde fazla varsa gönderebilirmisin?
varsa pro sürümü olsun.Hangi sürüm için istiyorsun??.
Gönderdim.. Ama dediğim gibi çalışırmı bilmiyorum daha kurmadım ben..varsa pro sürümü olsun.
linkleri ben upload etmedim.yabancı bir forumda msdn üyeliği olan bir arkadaştan rica ettim o da buralara upload etmiş. ama özeline bak bir link atıcam oraya girip son hızla indir. haa ona da söyleyecek bir lafın varsa bnm yapabileceğim başka bir şey yok.
tercih sizin. beğenmeyen istediğini indirir.
beklemekte fayda var arkadaslar,lop diye atlamayalım bence,sabır daha iyisi olana kadar,hacker abiler bir yolunu bulana kadar bekleyelım,sonra win7 gibi full sürümünü bedavaya kullanırız merak etmeyın![]()