Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
link paylaşıcakmısınız burda sonra indiririm artık link paylaşmıcaksanız özel mesaj atarsanız sevinirim saygılar

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Biri link mi dedi? Olur tabi. Microsoft sitesindeki linkler her zaman kabulümüzdür. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
English ve Romanian düştü... diğer diller de gece boyunca gelecek

Kayn: mydigitallife forum

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=194661]eSa[/MENTION] aslında microsoft linkleri serbest olması lazım, çünkü sonuçta microsoft paralı olan sürümlerinin tamamı için 30 gün kullanım hakkı veriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bxhw8.png

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
:D

Ben de öyle dedim zaten. Başka site linkleri vermeyin. :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya gözünüzü sevim geçen modun biri serial istedi benden :D :D o da süper mod adını vermiyim :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Rusça, ingilizce, portekizce versiyonlar var şu anda. fırından sıcak sıcak. Türkçe yükleyecek gönül dostu birileri çıkar diye beklemedeyiz :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sevindiydim "download" yazısını görünce ama sonrası hayal kırıklığı oldu :D

ekranalntsmzrf3.jpg

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dil dosyasını sonradan yüklemek sistemde tutarsızlık yaparmı ya indirsemmi acaba

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Sevindiydim "download" yazısını görünce ama sonrası hayal kırıklığı oldu :D

http://msdn.microsoft.com/en-us/sub...tectures=x64&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0
[MENTION=75799]ahmetfx[/MENTION] in verdiği sayfada en aşağıya in ve ordan 32-64 bit lerden birini seç ve indirmeye tıkla. Windows hesabın ile girmeni isteyecek. Hesaba girince windows 8 i oradan gelen sayfada indir deyince indirmeye başlar. Bende iniyor şu anda bit olanı.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu sürüm sızdırılan sürümle aynı sanırım indirmeye başlamıştım dosya adının %95 gibi büyük bir kısmı bendeki sürüm ile aynı diye vazgeçtim.

Değil. sızdırılan sürüm ile msdn de açıklanan hash değerleri tutmadı. önceki sürüm fake

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Torrenten önceden indirenler tekrar indirmesinler, sürüm tamamen aynı, ha ben kurduğumda Türkçe olsun paketle uğraşamam diyorsanız indirin.. Ama dediğim gibi önceden indirenler indirmesin, kuranlar da tekrar kurmasın.. Dosya ismi tamamen aynı.

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C:\Users\asi\Downloads\9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X64FRE_ENTERPRISE_EVAL_EN-US-HRM_CENA_X64FREE_EN-US_DV5.ISO ıdm başladı bakalım bismillah hayırlısı :))

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değil. sızdırılan sürüm ile msdn de açıklanan hash değerleri tutmadı. önceki sürüm fake
şimdi kontrol ettim evet tutmuyor. fkat şöyle bir durum var normalde windows kurulurken key girme ekranı gelir.sen ister o anda ister sonradan girersin keyi. ben yüklerken key girme ekranı gelmedi. yani wzor crack yaparak yayınladı sanırım(tam emin değilim yine de) oynama yaptığı için hash değerleri değişmiştir.yoksa yanılıyor muyum?

C:\Users\asi\Downloads\9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X64FRE_ENTERPRISE_EVAL_EN-US-HRM_CENA_X64FREE_EN-US_DV5.ISO ıdm başladı bakalım bismillah hayırlısı :))
benim torrentten indirdiğim dosya adı ise bu 9200.16384.120725-1247_x64frev_Enterprise_VL_HRM_CENA_X64FREV_EN-US_DVD

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla sever danmıdır ıdm farkımıdır normalde 100 kb download yapardım şimdi 400 kb ile iniyo nazar deymesin netimde kablosuz kaçak :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
şimdi kontrol ettim evet tutmuyor. fkat şöyle bir durum var normalde windows kurulurken key girme ekranı gelir.sen ister o anda ister sonradan girersin keyi. ben yüklerken key girme ekranı gelmedi. yani wzor crack yaparak yayınladı sanırım(tam emin değilim yine de) oynama yaptığı için hash değerleri değişmiştir.yoksa yanılıyor muyum?

ben wzor un yayınladığı o sürümü indirmedim ve kurmadım bu sebepten ne değişiklik yapılmış bilemeyeceğim. Fakat hash değeri tutmadığı için rahatlıkla sürüm üzerinde oynanma olduğunu söylebiliriz. Zaten hash değerlerinin verilmesinin amacı iso dosyasının güvenilirlik ve doğruluğunu teyit etmek değil mi?

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

alın size orjinal windows 8 Türkçe msdn sürümü
iso içerisinde core ve pro sürümü bulunmaktadır kullandığınız key'e göre sürüm yüklenmektedir.
şansınız var ise benim gibi çalışan bir key bulup windows 8 pro yüklersiniz :)
bir teşekkürü çok görmezsiniz umarım. iyi kullanımlar..

thanks to Chinam4n from mydigitallifeforum

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
istersen inanma şu mübarek günde yalan söyleyecek değilim
bari bi rapid e yükleseydin, premium olmadıktan sonra bu linkler sıkıntı çıkarıyor, birisini idm desteklemiyor birisi 10 dakikadan geri sayıyor sonra olmadı diyip birdaha geri sayıyor.
mümkünse banlanmadan acele rapid e yükle linkleri paylaş hemen alalım. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bari bi rapid e yükleseydin, premium olmadıktan sonra bu linkler sıkıntı çıkarıyor, birisini idm desteklemiyor birisi 10 dakikadan geri sayıyor sonra olmadı diyip birdaha geri sayıyor.
mümkünse banlanmadan acele rapid e yükle linkleri paylaş hemen alalım. :D
linkleri ben upload etmedim.yabancı bir forumda msdn üyeliği olan bir arkadaştan rica ettim o da buralara upload etmiş. ama özeline bak bir link atıcam oraya girip son hızla indir. haa ona da söyleyecek bir lafın varsa bnm yapabileceğim başka bir şey yok.

Bırak onları 90 günlük deneme sürümü indir. :)
http://shiftdelete.net/windows-8-indir-39237.html
tercih sizin. beğenmeyen istediğini indirir.