mod lara bak heleee ne yere bakan yürek yakanlarmışYa gözünüzü sevim geçen modun biri serial istedi benden![]()
o da süper mod adını vermiyim
![]()
bu sürüm sızdırılan sürümle aynı sanırım indirmeye başlamıştım dosya adının %95 gibi büyük bir kısmı bendeki sürüm ile aynı diye vazgeçtim.Geliştiriciler için 90 günlük sürümü açılmış ama bu sürümde Türkçe desteği yok, paketle eklenebilir.
http://msdn.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj554510.aspx
dil dosyasını sonradan yüklemek sistemde tutarsızlık yaparmı ya indirsemmi acaba
[MENTION=75799]ahmetfx[/MENTION] in verdiği sayfada en aşağıya in ve ordan 32-64 bit lerden birini seç ve indirmeye tıkla. Windows hesabın ile girmeni isteyecek. Hesaba girince windows 8 i oradan gelen sayfada indir deyince indirmeye başlar. Bende iniyor şu anda bit olanı.Sevindiydim "download" yazısını görünce ama sonrası hayal kırıklığı oldu
http://msdn.microsoft.com/en-us/sub...tectures=x64&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0
bu sürüm sızdırılan sürümle aynı sanırım indirmeye başlamıştım dosya adının %95 gibi büyük bir kısmı bendeki sürüm ile aynı diye vazgeçtim.
şimdi kontrol ettim evet tutmuyor. fkat şöyle bir durum var normalde windows kurulurken key girme ekranı gelir.sen ister o anda ister sonradan girersin keyi. ben yüklerken key girme ekranı gelmedi. yani wzor crack yaparak yayınladı sanırım(tam emin değilim yine de) oynama yaptığı için hash değerleri değişmiştir.yoksa yanılıyor muyum?Değil. sızdırılan sürüm ile msdn de açıklanan hash değerleri tutmadı. önceki sürüm fake
benim torrentten indirdiğim dosya adı ise bu 9200.16384.120725-1247_x64frev_Enterprise_VL_HRM_CENA_X64FREV_EN-US_DVDC:\Users\asi\Downloads\9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247_X64FRE_ENTERPRISE_EVAL_EN-US-HRM_CENA_X64FREE_EN-US_DV5.ISO ıdm başladı bakalım bismillah hayırlısı)
şimdi kontrol ettim evet tutmuyor. fkat şöyle bir durum var normalde windows kurulurken key girme ekranı gelir.sen ister o anda ister sonradan girersin keyi. ben yüklerken key girme ekranı gelmedi. yani wzor crack yaparak yayınladı sanırım(tam emin değilim yine de) oynama yaptığı için hash değerleri değişmiştir.yoksa yanılıyor muyum?
istersen inanma şu mübarek günde yalan söyleyecek değilim
bari bi rapid e yükleseydin, premium olmadıktan sonra bu linkler sıkıntı çıkarıyor, birisini idm desteklemiyor birisi 10 dakikadan geri sayıyor sonra olmadı diyip birdaha geri sayıyor.istersen inanma şu mübarek günde yalan söyleyecek değilim
Bırak onları 90 günlük deneme sürümü indir.bari bi rapid e yükleseydin, premium olmadıktan sonra bu linkler sıkıntı çıkarıyor, birisini idm desteklemiyor birisi 10 dakikadan geri sayıyor sonra olmadı diyip birdaha geri sayıyor.
mümkünse banlanmadan acele rapid e yükle linkleri paylaş hemen alalım.![]()
linkleri ben upload etmedim.yabancı bir forumda msdn üyeliği olan bir arkadaştan rica ettim o da buralara upload etmiş. ama özeline bak bir link atıcam oraya girip son hızla indir. haa ona da söyleyecek bir lafın varsa bnm yapabileceğim başka bir şey yok.bari bi rapid e yükleseydin, premium olmadıktan sonra bu linkler sıkıntı çıkarıyor, birisini idm desteklemiyor birisi 10 dakikadan geri sayıyor sonra olmadı diyip birdaha geri sayıyor.
mümkünse banlanmadan acele rapid e yükle linkleri paylaş hemen alalım.![]()
tercih sizin. beğenmeyen istediğini indirir.