Windows 8 Torrent Sahte (Fake) çıktı

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
90 günlük işletim sistemini kuracağıma hiç kurmam.. Microsoft un yaptığı çok ayıp bırak millet indirsin..

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amacım dikkat çekmek değildir. eğer modlar yanlış bir mesaj attığımı düşünürler ise mesajları editlesinler. sadece yardım etmek istedim yoksa yeni bir konu açabilirdim. ayrıca inanmayan arkadaşlar için birkaç resim daha ekleyeceğim

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
90 günlük işletim sistemini kuracağıma hiç kurmam.. Microsoft un yaptığı çok ayıp bırak millet indirsin..
harbiden yav, sanki microsoft illegal indirdiğimizi bilmiyor da bu şekilde davranıyor, sadece 1 gün engelleyebiliyor ve bunu biliyor ama hep bu şekilde paylaşım yapıyor.

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kullanmış olduğunuz key'e göre windows 8 veya windows 8 Pro yüklüyorsunuz.resimlerde fark gözüküyor.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=273426]hakan_710[/MENTION] özelden yazmıştım birde burdan yazıyım, yardımların için teşekkürler.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
rica ederim.ilk başta kalbimi kırdın biraz ama neyse sorun değil.;)indirip kurduktan sonra da yorum yaparsan sevinirim arkadaşlarımız da bilgi edinsin hem
kusura bakma kırmak istememiştim, daha önceden de indirdiğim bazı windows sürümleri virüslü veya dosyası bozuk çıktı, bu sebepten biraz şüpheli yaklaştım.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Windows 8 professional keyide bulduk internette kum gibi bu w8 keyleri ben daha önce ihtiyaç olmadığı için hiç bakmamıştım.

Artık bugün kurarım Allah kısmet ederse..

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 professional keyide bulduk internette kum gibi bu w8 keyleri ben daha önce ihtiyaç olmadığı için hiç bakmamıştım.

hayırlısı olsun bende bugün yarın yedek alıp win7 yi tamamen sileceğim. şuan için tek sorun forumda yazarken enter tuşu çalışmıyor ona bi çare bulan yok mu aranızda :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9

nerden buldun keyleri :huh: ben kısa bi tur attım, sitelerde bulamadım.
elinde fazla varsa gönderebilirmisin?

hakan_710

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linkler fırından yeni çıkmışken soğumadan indirin. sonra link ölü falan demeyin sakın :) adam sabaha kadar tüm dilleri indirip, partlara ayırıp bir de upload etti. vallahi bu hızı türkiye de bulamayız. :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yav premium yok diğer linkler de çıkar mecburen onu bekleyeceğiz

bonzaiy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ewet indirdim kurdum sahanede calisiyo simdi sira geldi dili degistirmeye bide klavyevin ayarina cab uzantili dil dosyasi indirdim simdi nasil kuracaz ararstiralim tesekkurler forum uyeleri saygilar....

sanirim hallettim yukleniyo su anda tesekkurler bu konunun gecmisi sayesinde ...

driver olarak sadece Bluetooth tanimadi oda olsun

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Alldebrid sağolsun bütün linkleri tam hız indiriyom

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Alldebrid hesap açın ul.to linklerini yapıştırıp generateye tıklayın indirin daha sonra :)

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yeni crack da çıkmış ALLAH ALLAH derim başka bişe demem AMD sürücü de çıkarmış ALLLAH ALLAH :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
linkleri ben upload etmedim.yabancı bir forumda msdn üyeliği olan bir arkadaştan rica ettim o da buralara upload etmiş. ama özeline bak bir link atıcam oraya girip son hızla indir. haa ona da söyleyecek bir lafın varsa bnm yapabileceğim başka bir şey yok.

tercih sizin. beğenmeyen istediğini indirir.

Hakan herşey iyi güzel gidiyorduda yabancı forumda arakadaşa rica ettim yükledi diyince olmadı. O forumu bizde takip ediyoruz adam senin ricandan dolayı yüklemedi o linkleri :D

Ayrıca linkleri kaldır kurallara aykırı.

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
beklemekte fayda var arkadaslar,lop diye atlamayalım bence,sabır daha iyisi olana kadar,hacker abiler bir yolunu bulana kadar bekleyelım,sonra win7 gibi full sürümünü bedavaya kullanırız merak etmeyın :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Milletin bunca heyecanıda zaten boş. Win7 den öyle aham şaham farkı ne. Metro arayüzü mü? o da olmayı versin. :)

ahmetfx

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Sızdırılan sürümü yüklerken ürün anahtarı istemiyor, bu istiyor sanırım?

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
beklemekte fayda var arkadaslar,lop diye atlamayalım bence,sabır daha iyisi olana kadar,hacker abiler bir yolunu bulana kadar bekleyelım,sonra win7 gibi full sürümünü bedavaya kullanırız merak etmeyın :)

Crack çıktı zaten :D