Shiftdelete.net tapatalk hakkında ?

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Forum'u tapatalk da bulamıyorum yok sanırım orada malum teknoloji sitesiyiz üyelerin büyük bir kısmı akıllı telefona sahip formun alt yapısını tapatalk a uyumlu hale getirmeniz mümkünmüdür çalışmanız varmı bu konuda 2011 de bir üye sormuş bu durumu Burada yanlız yönetimden cevap gelmemiş ilgilenilirse sevinirim

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
olabilir lakin forumun özel uygulaması mevcut, sdn'yi diğer forumlardan ayrı tutmuş oluruz böylece :P

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
sdn nin mobil bölümü rezalet ötesi bari tapatalka entegre etseler :) mobil olarak bence dh çok başarılı sadece Türkiye için değil global olarak :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
forumrunner'a kayıtlı olduğunu bilmiyordum bir deneyeyim onda. ios mobil uygulaması güzel güzel de mesajları tek sayfada değil, başlık başlık gösteriyo. yani konuya giriyorsunuz mesela yazan her üyenin adı çıkıyo. ama mesajı okumak için tek tek hepsinin üye adına tıklayıp geri gelip tekrar tıklamanız vs vs yani her mesaja tek tek bakmanız gerekiyor. çok nadir bazıları direkt olarak sayfada gözüküyor ama geneli hep böyle.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
forumrunner ı bilmiyorum ama formun kendi uygulamasını sevmedim daha çok tapatalk ı kullanıyorum bi kaç formu takip ettgim için ama senin de dediginden anlaşılan o ki :D tapatalk a geçiş olmıyıcak

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
forumrunner ı bilmiyorum ama formun kendi uygulamasını sevmedim daha çok tapatalk ı kullanıyorum bi kaç formu takip ettgim için ama senin de dediginden anlaşılan o ki :D tapatalk a geçiş olmıyıcak

Yani düşünülebilir isteyeni çoksa ama ben biraz bakındım kullanıcılara ücretsiz client'i yok eğer ücretsiz sürümüne abone olursak sanırım? Paralısına kaydoluncada tapatalk'ın kendi network'ünde listelenmiyormuşuzda bize uygulama veriyorlarmış gibi geldi. Bu konuda ayrıntılı bilgisi olan birisi bizi aydınlatırsa düşünebiliriz bu konuyuda.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
forumrunnera baktim da guzel ve rahatca kullanabiliyorum forumu tapatalktaki gibi. sevdim ben bunu simdilik. tabi uygulamasi parali fakat jb oldugu icin rahatca yukleyebildim telefona

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
forumrunnera baktim da guzel ve rahatca kullanabiliyorum forumu tapatalktaki gibi. sevdim ben bunu simdilik. tabi uygulamasi parali fakat jb oldugu icin rahatca yukleyebildim telefona

Ücretsiz sürümü de var uygulamanın ama bazı kısıtlamalarla.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yani düşünülebilir isteyeni çoksa ama ben biraz bakındım kullanıcılara ücretsiz client'i yok eğer ücretsiz sürümüne abone olursak sanırım? Paralısına kaydoluncada tapatalk'ın kendi network'ünde listelenmiyormuşuzda bize uygulama veriyorlarmış gibi geldi. Bu konuda ayrıntılı bilgisi olan birisi bizi aydınlatırsa düşünebiliriz bu konuyuda.

valla benim ingilzcem yetmedi ama sanırım burda anlatıyor ingilizcesi iyi olan biri inceleyebilirmi Tapatalk

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tapatalk uygulamasının forum sistemiyle bütünleşmesinin yanlızca forum yönetici yada sunucu dosyalarına ulaşabilicek bir kişi yapabilir. Biz fikiri veriyoruz eğer daha aktif kullanıcı potansiyeli isteniyorsa güncelliğe ayak uydurabilirsiniz. Çoğu kişi tapatalk kullanıcı aynı benim gibi. Ve yapılması gereken o kadar zor değil...
Yönetici kişi eklentiyi kurucak ve gerekli dosya düzenlemesinde script'i yerleştiricek bu kadar.
drbaiv.jpg

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Tapatalk uygulamasının forum sistemiyle bütünleşmesinin yanlızca forum yönetici yada sunucu dosyalarına ulaşabilicek bir kişi yapabilir. Biz fikiri veriyoruz eğer daha aktif kullanıcı potansiyeli isteniyorsa güncelliğe ayak uydurabilirsiniz. Çoğu kişi tapatalk kullanıcı aynı benim gibi. Ve yapılması gereken o kadar zor değil...
Yönetici kişi eklentiyi kurucak ve gerekli dosya düzenlemesinde script'i yerleştiricek bu kadar.
drbaiv.jpg

O iş senin bahsettiğin kadar kolay değil bu boyuttaki forumda. Bir sürü bağımlılığımız var, ön çalışması yapılması gereken ve gerçekten gerekli görülürse kurulabilecek bir uygulama. Daha önceden dediğim gibi vBulletin'in resmi firmasından alınmış bir uygulamamız ve forum runner kaydımız zaten bulunuyor. Bu tapatalk'ın kullanıcılara ücretsiz uygulaması var mı? Yoksa hepiniz para verip mi aldınız? Kırılmış uygulamada kullanıyor olabilirsiniz tabi.

minstally

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O iş senin bahsettiğin kadar kolay değil bu boyuttaki forumda. Bir sürü bağımlılığımız var, ön çalışması yapılması gereken ve gerçekten gerekli görülürse kurulabilecek bir uygulama. Daha önceden dediğim gibi vBulletin'in resmi firmasından alınmış bir uygulamamız ve forum runner kaydımız zaten bulunuyor. Bu tapatalk'ın kullanıcılara ücretsiz uygulaması var mı? Yoksa hepiniz para verip mi aldınız? Kırılmış uygulamada kullanıyor olabilirsiniz tabi.

Bu noktada siz haklı kalıyorsunuz çünkü ücretli bir uygulama ama şahsen ipad üzerinde satın aldığım ve android'de warez'ini kullandığım bir uygulama. Siz birkaç kişi için yaparmısınız bilmem ama yoğun talep gelirse umarım yaparsınız.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
http://www.tapatalk.com/mobile.php

Chrome eklentisi de çok güzel, bence de değerlendirilebilir. ücretsiz tapatalk clienti yok malesef fakat basic account alınıp sdn kendi iconu ile dağıtılabilir ilerleyen süreçte premium accouna bile geçilebilir.

Reaksiyon puanı
4
Gerçekten çok akıcı bir servis, geçilmesi yönünde kararım. Çeviriye gelirsek:
-Ücretsiz Paket
--Tapatalk Ağında Listelenirsiniz
--Tapatalk Forum Uygulamasından Erişim Sağlarsınız
--Viglink ile reklam gösterimi olur

-Basit Paket
--Kendi Uygulamanıza ve Iconunuza Sahip Olursunuz
--Tapatalk Markası Asla Gözükmez
--Google DFB Entegrasyonu

-Premium Paket
--Kendi Uygulamanıza ve Iconunuza Sahip Olursunuz
--Tapatalk Markası Asla Gözükmez
--Google DFB Entegrasyonu
--Google Analytics Entegrasyonu
--Renk Ayarları
--Özel Kişiselleştirme Ayarları
--Ek lisans 799$

O kadar reklam görüyoruz bari bir işe yaradığını kanıtlayın bize. :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yöneticiler için gerekli olan ücretlendirme ve özellikler bölümünü çevirdim.

Sağol Evan ama ingilizce bildiğim için o problem değildi. Benim demek istediğim biz bu arkadaşlardan bize ait bir uygulama istemiyoruz, zaten vBulletin bize bu imkanı sundu biz de gittik vBulletin'in paketini satın aldık ve hem apple'ın store'undan hep google play'den indirilebilir durumda. Benim demek istediğim bu tapatalk'ı biz foruma eklesek onların network'unden listelenerek kullanabileceğiniz ücretsiz bir sürümü var mı? Forum runner gibi.(Forum runner'da da listeleniyoruz) Eğer yoksa kurmamımızın bir avantajı olmayacak gibi duruyor.

Reaksiyon puanı
4
Sağol Evan ama ingilizce bildiğim için o problem değildi. Benim demek istediğim biz bu arkadaşlardan bize ait bir uygulama istemiyoruz, zaten vBulletin bize bu imkanı sundu biz de gittik vBulletin'in paketini satın aldık ve hem apple'ın store'undan hep google play'den indirilebilir durumda. Benim demek istediğim bu tapatalk'ı biz foruma eklesek onların network'unden listelenerek kullanabileceğiniz ücretsiz bir sürümü var mı? Forum runner gibi.(Forum runner'da da listeleniyoruz) Eğer yoksa kurmamımızın bir avantajı olmayacak gibi duruyor.
-Ücretsiz Paket

Cevabınız bu işte. Daha esnek bir yapısı var, kurduktan sonra farkı anlayacaksınız zaten.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
-Ücretsiz Paket

Cevabınız bu işte. Daha esnek bir yapısı var, kurduktan sonra farkı anlayacaksınız zaten.

Evan o bize ücretsiz. Tapatalk'ın uygulamasını sen telefonuna ücretsiz kurabiliyor musun? Bizim foruma eklenme kısmı ücretsiz ama telefonuna tapatalk kurmak istediğinde sökül $3 diyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Olay birilerini kandırmak değil, ama kimseyi yasadışı bir işi yapmaya teşvik edemeyiz. Bizim uygulamamizin bir eksiği olduğunu da düşünmüyorum, denemeniz tavsiye ederim ;)

Reaksiyon puanı
2,148
Olay birilerini kandırmak değil, ama kimseyi yasadışı bir işi yapmaya teşvik edemeyiz. Bizim uygulamamizin bir eksiği olduğunu da düşünmüyorum, denemeniz tavsiye ederim ;)

Uygulama çok iyi değil, beğeni var alıntı var falan diyor ama tıklayıp da göremiyorsun, özel mesajı görebiliyorsun onda sıkıntı yok. Programdan çıkarken illa logout olman gerek, görev yöneticisinden kapatıyorum ben de mecbur logout olmamak için. Şimdilik bunlar.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Uygulama çok iyi değil, beğeni var alıntı var falan diyor ama tıklayıp da göremiyorsun, özel mesajı görebiliyorsun onda sıkıntı yok. Programdan çıkarken illa logout olman gerek, görev yöneticisinden kapatıyorum ben de mecbur logout olmamak için. Şimdilik bunlar.

Uygulama vBulletin'in resmi uygulamasıdır. Dolayısıyla resmi olarak sundukları özellikleri kullanabiliyorsun sadece. Doğal olarak mobilde desktop'tan eriştiğiniz herşeye erişememeniz normal değil mi? Kaldı ki o dediklerinize diğer uygulamalardan da erişemezsiniz.

Yakın zamanda bir güncelleme çıkarmalarını bekliyorum, birçok şey düzelecektir ama bence rakiplerine oranla vBulletin iyi iş çıkarmış.

Reaksiyon puanı
2,148
Uygulama vBulletin'in resmi uygulamasıdır. Dolayısıyla resmi olarak sundukları özellikleri kullanabiliyorsun sadece. Doğal olarak mobilde desktop'tan eriştiğiniz herşeye erişememeniz normal değil mi? Kaldı ki o dediklerinize diğer uygulamalardan da erişemezsiniz.

Yakın zamanda bir güncelleme çıkarmalarını bekliyorum, birçok şey düzelecektir ama bence rakiplerine oranla vBulletin iyi iş çıkarmış.

Notifications diye gözüküyor, bir alıntı var diyor ama açıp da bakamıyorsun, bu özellik yoksa neden 1 alıntı var diyor hiç dememesini beklerdim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Notifications diye gözüküyor, bir alıntı var diyor ama açıp da bakamıyorsun, bu özellik yoksa neden 1 alıntı var diyor hiç dememesini beklerdim.

Notifications için vBulletin api'sini kullanıyor eklenti ama vBulletin'in mobil uygulamasında o notification'lar için gösterecek bir karşılık bulunmuyor. Bu sebeple sen bildiriyi alıyorsun ama tıklayınca bir yere gitmiyor.