Shiftdelete.net tapatalk hakkında ?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Uygulamaya vbulletinin yani, müdahalede bulunup da düzeltilemez mi?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Uygulamaya vbulletinin yani, müdahalede bulunup da düzeltilemez mi?

kadiköy gıcıklığına mı soruyorsun? :D Mesajları yukarı doğru okursan kaç defa resmi uygulamasıdır demişim? :)

Hayır, kaynak kodlarına erişimimiz yok sadece bize apk'sı veriliyor. Müdahale söz konusu değil.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
kadiköy gıcıklığına mı soruyorsun? :D Mesajları yukarı doğru okursan kaç defa resmi uygulamasıdır demişim? :)

Hayır, kaynak kodlarına erişimimiz yok sadece bize apk'sı veriliyor. Müdahale söz konusu değil.

Bağırma :D
Ama hakkaten bize ayrı bi uygulama lazım tam fonksiyon çalışan. SDN'yiz biz :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Tam fonksiyonlusu uygulama olmaz. Olsa olsa mobil tema olur ki o bile tam fonksiyonlu olmamış olur. (Üzerinde çalışıyoruz)

Hocam mobil olması beğenmeye beğeni alıntı görmeye engel değildir heralde, parantez içi güzel bekliyoruz :)

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vBulletin'in resmi uygulaması yerine SDN kendi forum uygulamasını yapabilir mi? Yoksa forum runner tapatalk gibi servislere bağlamak daha mı avantajlı olur? Çünkü ben şahsen mevcut uygulamadan memnun değilim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
vBulletin'in resmi uygulaması yerine SDN kendi forum uygulamasını yapabilir mi? Yoksa forum runner tapatalk gibi servislere bağlamak daha mı avantajlı olur? Çünkü ben şahsen mevcut uygulamadan memnun değilim.

Forum runner'a da bağlıyız zaten.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evan o bize ücretsiz. Tapatalk'ın uygulamasını sen telefonuna ücretsiz kurabiliyor musun? Bizim foruma eklenme kısmı ücretsiz ama telefonuna tapatalk kurmak istediğinde sökül $3 diyor.
ben ücretsiz apk kurdum netten bulup benim gibi birçok kişide bu şekilde kullanıyordur tapatalk ı ha diyorsan eğer tapatalk kurlu formun var herkez ücretli sürüm kullanacak yoksa sana cezaveririz bilemem :)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
1 yil one sanirim forumrunner ve tapatalki sdn e ilk anlattigimda dalga gecer gibi mobile versiyonumuz var demislerdi :)
forum runner super oldu. tapatalka da gecerse daha iyi okacak

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
1 yil one sanirim forumrunner ve tapatalki sdn e ilk anlattigimda dalga gecer gibi mobile versiyonumuz var demislerdi :)
forum runner super oldu. tapatalka da gecerse daha iyi okacak

Şartlar değişiyor, biz de ayak uydurmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız el verdiği sürece elimizden geleni yapıyoruz.

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şartlar değişiyor, biz de ayak uydurmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız el verdiği sürece elimizden geleni yapıyoruz.

bu konuda şüphemiz yok zaten güzel kardeşim ben de herkes gibi daha iyiye daha ileriye sdnyi birlikte taşımak için fikirlerimizi sunuyoruz. Tapatalk için incelemeler yapılıp gerekli adımlar atılacaktır elbette.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Aradan ay gecmiş ama sanırım tapatalk konusunda hiç bir ilerleme kaydedilmemiş :(

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
forum runner iyi guzelde forumla ilgili sorun var profilimi goremiyorum bundan kaynakli cvap yazdigim bir konuya geri donemiyorum bir el atsaniz suna.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sdn forum uygulamasını ben de beğenmedim forumrunner gayet iyi ancak profile ben de erişemiyorum siteyle alakalı bir durum sanırım.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşım hepsini üşenmeden okudum sırf yanlış bir şey söyelemiyeyim diye ama Boş konuşmusunuz kusura bakmayın Anasayfada orda burda o kadar reklam var ama bi anket koyman çok da zor olmazdı sanırım tapatalkı kullanan zaten sırf sizin için kullanmaz bir sürü forum var kullanan ee o tapatalkı nasıl kurduğu da sizi pek bağlamaz ister paralı ister warez siz yapın anketi sonuca göre entegre edin yada etmeyin..

Şahsen ben mobilden daha sık takılırım bilgisayardan girince pek güzel olmuyor üstelik güvenlik nedeniyle otomatik çıkış da yapıyor (Sıkıcı bir durum) vs.. Yani bu kadar mobil kullanıcı SDN takip ediyorsa bence 5 kiişi de olsa Kâle alınır.. (Forum runner kurmayı düşünmüyorum çünkü takıldığım hiç bir forum kullanmıyor sizin dışınızda ve vbulletin mobil uygulamaları da Tapatalkın yanında Sönük kalıyor lafını etmeye bile gerek yok sonuçta tapatalk kendini mobile adamış bir uygulama..)

Saygılar...

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Tapatalk mantıklı duruyor. Kullanan sayısı baya var şahsen bende kullanırım çıkarsa. Diğer uygulamaları beğenmediğim için şuanlık sdn'e mobilden bağlanmıyorum. (android:))

O kadar şey yazdım takmıyorlar yada görmüyorlar..
​
@sadoece. hocam sen @keyloger ı etiketle geldiğinde görür :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
forum runner iyi guzelde forumla ilgili sorun var profilimi goremiyorum bundan kaynakli cvap yazdigim bir konuya geri donemiyorum bir el atsaniz suna.

sdn forum uygulamasını ben de beğenmedim forumrunner gayet iyi ancak profile ben de erişemiyorum siteyle alakalı bir durum sanırım.

Tapatalk mantıklı duruyor. Kullanan sayısı baya var şahsen bende kullanırım çıkarsa. Diğer uygulamaları beğenmediğim için şuanlık sdn'e mobilden bağlanmıyorum. (android:))

@sadoece. hocam sen @keyloger ı etiketle geldiğinde görür :)

Profil çalışmıyor, notifikasyonlar gelmiyor, o olmuyor bu olmuyor dediklerinizin bir çoğu tapatalk'ta da olmayacak. Hatta atıyorum profil çalışsa bu sefer başka birşeyi çalışmayacak.

Forumun mobil stili var.
Forumun kendi mobil uygulaması var.
vBulletin'in kendisinin tavsiye ettiği forum runner'da var.

Yani hali hazırda 3 farklı seçeneğimiz var. Neden tapatalkta ısrarcınız cidden anlayamadım. Tapatalk gibi 3. parti kurduğumuz her uygulama taktir edersiniz ki güvenliğimizi tehdit ediyor. Ama madem bu kadar ısrarcısınız, üst yönetimle bir görüşeyim.

Ya arkadaşım hepsini üşenmeden okudum sırf yanlış bir şey söyelemiyeyim diye ama Boş konuşmusunuz kusura bakmayın Anasayfada orda burda o kadar reklam var ama bi anket koyman çok da zor olmazdı sanırım tapatalkı kullanan zaten sırf sizin için kullanmaz bir sürü forum var kullanan ee o tapatalkı nasıl kurduğu da sizi pek bağlamaz ister paralı ister warez siz yapın anketi sonuca göre entegre edin yada etmeyin..

Şahsen ben mobilden daha sık takılırım bilgisayardan girince pek güzel olmuyor üstelik güvenlik nedeniyle otomatik çıkış da yapıyor (Sıkıcı bir durum) vs.. Yani bu kadar mobil kullanıcı SDN takip ediyorsa bence 5 kiişi de olsa Kâle alınır.. (Forum runner kurmayı düşünmüyorum çünkü takıldığım hiç bir forum kullanmıyor sizin dışınızda ve vbulletin mobil uygulamaları da Tapatalkın yanında Sönük kalıyor lafını etmeye bile gerek yok sonuçta tapatalk kendini mobile adamış bir uygulama..)

Saygılar...

Forumrunner'a haksızlık etmişsin. Önümüzdeki dönemlerde daha da çok kullanılacağına emin olabilirsin ama tartışma konumuz bu değil. Forumrunner uygulaması tam olarak vBulletin'i geliştiren firma tarafından desteklendiği için tercih edilmiştir. Kurup kurmaman senin tercihin sonuçta. Yukarıda dediğim gibi bu konuyu tekrardan görüşüp, tartışacağız. Ama şahsi görüşümü sunarsanız tapatalk'a sıcak bakmıyorum.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
key

Forumun mobil stili var.
Forumun kendi mobil uygulaması var.
vBulletin'in kendisinin tavsiye ettiği forum runner'da var.

demişsin ama bence böyle durumlarda öncelik "ben sana bunları sundum aradan seç" demek yerine talepleri değerlendirmek mi olmalı acaba?

Tabii ki güvenlik konusu düşünülmesi gereken bir konu, onu da gözardı etmemek lazım...

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
key

demişsin ama bence böyle durumlarda öncelik "ben sana bunları sundum aradan seç" demek yerine talepleri değerlendirmek mi olmalı acaba?

Tabii ki güvenlik konusu düşünülmesi gereken bir konu, onu da gözardı etmemek lazım...

Hocam, eskiden aramızda bulunmuş birisi olarak bu tip durumlarda elden geldiğince talepleri değerlendirdiğimizi ve kısa sürede hayata geçirdiğimizi biliyorsunuz zaten. Bugüne kadar elimizden geldiğince hiç bir talebi geri çevirmedik. Ama bunların hepsi forumun üstüne bir yük bindiriyor. Ertesi gün forumda bir değişiklik yapılması gerektiğinde çıkacak sorunların sayısını arttıran değişimler. Öncelikle elimizdeki imkanları değerlendirme yolunu kullanmayı tercih etmemiz mantıklı oluyor taktir edersiniz ki. Kısa zamanda sizlere bu konudaki gelişmeleri ileteceğim. İyi günler dilerim,

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Hocam, eskiden aramızda bulunmuş birisi olarak bu tip durumlarda elden geldiğince talepleri değerlendirdiğimizi ve kısa sürede hayata geçirdiğimizi biliyorsunuz zaten. Bugüne kadar elimizden geldiğince hiç bir talebi geri çevirmedik. Ama bunların hepsi forumun üstüne bir yük bindiriyor. Ertesi gün forumda bir değişiklik yapılması gerektiğinde çıkacak sorunların sayısını arttıran değişimler. Öncelikle elimizdeki imkanları değerlendirme yolunu kullanmayı tercih etmemiz mantıklı oluyor taktir edersiniz ki. Kısa zamanda sizlere bu konudaki gelişmeleri ileteceğim. İyi günler dilerim,

Sizi zor durumda bırakmak için söylemedim zaten. teknik kısmını sen daha iyi bilirsin.

Ben aslında şu anda yaptığın açıklamanın yapılmasını beklediğim için yazdım :) Taleplerin görmezden gelinmediğini, arkada çok yoğun tartışmalara neden olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bu taraftan bakınca bazen açıklamalar yeterli olmuyor. Yanlış anlaşılma olmasın, iletişim kopukluğu yaşanmasın istedim ;)

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Tapatalk fikrine sadece Türkiye'nin önde gelen iki sitesi hayır diyor. Halbuki yurtdışında çok önemli ve büyük forum siteleri kullanıyor. Ben nacizane Sdn nin sadece tapatalk ile devam etmesini isterim.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@keyloger

Seçenekleriniz Arasında Forumrunneri Birazcık kenara ayıralım diğerleri boş ( Kusura bakmayın kendi düşüncem) hiç bir özelliği yok Forumrunner neden kullanmıyorum derseniz yukarıda [MENTION=102960]hayranim[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi 1-2 forum dışında diğer forumlar forumrunner kullanmıyor en azından ben SDN dışında bana lazım olan hiç bir forumda görmedim.

Verdiğiniz bu 3 yada 2 seçeneği sistemden kaldırıp Tapatalk'ı kurarsanız sanırım sitenin yükünde değişme olmaz. Tapatalk'ta son konular gelen bildirimler vs çook kolaylaştırıyor işi ve forumları kullanmak için beni teşvik eden bir uygulama..

Uygulamaya Gelince Tapatalk gibi bir şirket Güvenlik önlemleri almadan zannediyorum iddalı olmaz Dikkat ettiyseniz neredeyse TÜM forum sistemlerine entegre olabiliyor. XDA gibi önde gelen siteler dahi kullanıyor ve onlarında Güvenliği düşünmeden kurduğunu hiç zannetmiyorum.

Burdaki amacım kimseyi kırmak yada zorlamak değil SDN'yi seven ve takip eden biriyim Çoğu forumdan daha çok seviyorum ama Tapatalkta kullanmak Pc'de kullanmaktan daha kolay gelir Pcde 1 takılıyorsam Mobilde 5 takılırım ve bunu isteyen bir tek ben değilim..

Merakımı cezbetti Önerdiğiniz uygulamaları kaç kişi kullanıyor ? İstatistikler gözüküyor mu acaba?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Forum runner maalesef pek stabil çalışmıyor zaman aşımı hatasını çok sık veriyor özellikle mesaj atacağım zaman ve forum karman corman görünüyor kategori denen şey kalkıyor bildirimleri de görememek de cabası :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Android SDN'nin hali içler acısı. Alternatifleri geçtim, Türkiye'nin belki de en iyi forum sitesi olan SDN'nin her işletim sisteminde stabil çalışan, eksiği olmayan mobil uygulaması olması lazım. Var mı ? Var. Ancak eminim kullananlar tek tük. Sitenin mobil uygulamasını kullanıyorum.