- Reaksiyon puanı
- 2,148
Uygulamaya vbulletinin yani, müdahalede bulunup da düzeltilemez mi?
Uygulamaya vbulletinin yani, müdahalede bulunup da düzeltilemez mi?
kadiköy gıcıklığına mı soruyorsun? Mesajları yukarı doğru okursan kaç defa resmi uygulamasıdır demişim?
Hayır, kaynak kodlarına erişimimiz yok sadece bize apk'sı veriliyor. Müdahale söz konusu değil.
Bağırma
Ama hakkaten bize ayrı bi uygulama lazım tam fonksiyon çalışan. SDN'yiz biz
Tam fonksiyonlusu uygulama olmaz. Olsa olsa mobil tema olur ki o bile tam fonksiyonlu olmamış olur. (Üzerinde çalışıyoruz)
Hocam mobil olması beğenmeye beğeni alıntı görmeye engel değildir heralde, parantez içi güzel bekliyoruz
vBulletin'in resmi uygulaması yerine SDN kendi forum uygulamasını yapabilir mi? Yoksa forum runner tapatalk gibi servislere bağlamak daha mı avantajlı olur? Çünkü ben şahsen mevcut uygulamadan memnun değilim.
ben ücretsiz apk kurdum netten bulup benim gibi birçok kişide bu şekilde kullanıyordur tapatalk ı ha diyorsan eğer tapatalk kurlu formun var herkez ücretli sürüm kullanacak yoksa sana cezaveririz bilememEvan o bize ücretsiz. Tapatalk'ın uygulamasını sen telefonuna ücretsiz kurabiliyor musun? Bizim foruma eklenme kısmı ücretsiz ama telefonuna tapatalk kurmak istediğinde sökül $3 diyor.
1 yil one sanirim forumrunner ve tapatalki sdn e ilk anlattigimda dalga gecer gibi mobile versiyonumuz var demislerdi
forum runner super oldu. tapatalka da gecerse daha iyi okacak
Şartlar değişiyor, biz de ayak uydurmaya çalışıyoruz. İmkanlarımız el verdiği sürece elimizden geleni yapıyoruz.
Nedir durum var mı bir gelişme?
forum runner iyi guzelde forumla ilgili sorun var profilimi goremiyorum bundan kaynakli cvap yazdigim bir konuya geri donemiyorum bir el atsaniz suna.
sdn forum uygulamasını ben de beğenmedim forumrunner gayet iyi ancak profile ben de erişemiyorum siteyle alakalı bir durum sanırım.
Ya arkadaşım hepsini üşenmeden okudum sırf yanlış bir şey söyelemiyeyim diye ama Boş konuşmusunuz kusura bakmayın Anasayfada orda burda o kadar reklam var ama bi anket koyman çok da zor olmazdı sanırım tapatalkı kullanan zaten sırf sizin için kullanmaz bir sürü forum var kullanan ee o tapatalkı nasıl kurduğu da sizi pek bağlamaz ister paralı ister warez siz yapın anketi sonuca göre entegre edin yada etmeyin..
Şahsen ben mobilden daha sık takılırım bilgisayardan girince pek güzel olmuyor üstelik güvenlik nedeniyle otomatik çıkış da yapıyor (Sıkıcı bir durum) vs.. Yani bu kadar mobil kullanıcı SDN takip ediyorsa bence 5 kiişi de olsa Kâle alınır.. (Forum runner kurmayı düşünmüyorum çünkü takıldığım hiç bir forum kullanmıyor sizin dışınızda ve vbulletin mobil uygulamaları da Tapatalkın yanında Sönük kalıyor lafını etmeye bile gerek yok sonuçta tapatalk kendini mobile adamış bir uygulama..)
Saygılar...
Forumun mobil stili var.
Forumun kendi mobil uygulaması var.
vBulletin'in kendisinin tavsiye ettiği forum runner'da var.
key
demişsin ama bence böyle durumlarda öncelik "ben sana bunları sundum aradan seç" demek yerine talepleri değerlendirmek mi olmalı acaba?
Tabii ki güvenlik konusu düşünülmesi gereken bir konu, onu da gözardı etmemek lazım...
Hocam, eskiden aramızda bulunmuş birisi olarak bu tip durumlarda elden geldiğince talepleri değerlendirdiğimizi ve kısa sürede hayata geçirdiğimizi biliyorsunuz zaten. Bugüne kadar elimizden geldiğince hiç bir talebi geri çevirmedik. Ama bunların hepsi forumun üstüne bir yük bindiriyor. Ertesi gün forumda bir değişiklik yapılması gerektiğinde çıkacak sorunların sayısını arttıran değişimler. Öncelikle elimizdeki imkanları değerlendirme yolunu kullanmayı tercih etmemiz mantıklı oluyor taktir edersiniz ki. Kısa zamanda sizlere bu konudaki gelişmeleri ileteceğim. İyi günler dilerim,