Telefon Önerin

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
700 liraya kadar çıkabilirim yurt dışı olacak tabi galaxy s plus,galaxy s , galaxy w modelleri aklımda gidip bunu alıp ne yapacaksın demeyin çünkü işimi görür gibi bunlar müzik internet oyun. bu fiyat aralığında önerebileceğiniz model var mıdır ?
Çok konu açıyorum biliyorum kusura bakmayın.

cinemaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s ve s plus kullanmış biri olarak kesinlikle s plus öneririm. İşlemcisi, internet hızı ve performansı gayet iyi. 700 e rahat bulursun s plusu. Akıllı telefon için Samsung dan şaşma kardeş.

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s plusta istediğin oyunu rahat bir sekilde oynayabiliyormusun ? fifa 12 gta 3 vs

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
3 seçenekten en iyisi s plus tabiki

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
700 tl verdigin telefon bir kac ay sonra yari fiyatina inecek, eger soyledigin telefon isime yariyor diyorsan bir kac ay daha bekle ve simdi pahali olan telefonları bir kac ay sonra daha iyi bir fiyata satin al. Secim senin.

Nerden biliyorsun yarı fiyatına ineceğini? Mesela s2 s3 cıkınca düşecek dediler telefon hala 1000

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sahibindende ınfuse 4g var 700 e bu telefon s2 den daha iyi kaçırma derim

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 düşecek demedim s2 çıkınca s3 düşecek dediler düşmedi dedim nerden biliyorsun düşeceğini?

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
turkcell maxi plus 5 550 TL. aynı işi fazlasıyla görür. 150 TL cebinde kalır..:))

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
700 tl lik telefonlarin piyasa omru kisadir, sen kalkmis s3 un fiyati inecek dediler ama inmedi diyorsun, bir de s3 den bahsetmedim diyorsun, ne sordugunu iyi oku, ne cevap yazmisim iyi oku.
tartısmaya gerek yok sen beni anlamıyorsun ben seni anlamıyorum cevabın için teşekkürler