Galaxy S3 ümün ekranı kırıldı

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran çizildi diye istenilen paralar doğru mu? 450-515-600TL ???
yok artık....
Doğru olabilir.Trabzon'a sordum 550TL,Samsun'a sordum 600 TL,İstanbul Bakırköy Servis 330TL dedi.
Benim telefonumunda ekranı kırıldı.Köşesine elinden düşürdüğüm oda parfümü çarptı.Ekran tuz-buz oldu.
Bugün servise yolladım.Ama daha evvel servis araştırması yaptım,telefonda modeli söyleyerek fiyat aldım.
Haliyle Bakırköy servisine yolladım.Bakalım ne zaman gelecek?

wasabi121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bel hizamdan adam çarpınca biraz ileri düştü bu kadar.. Benimde içim cız etti ve abim 600 tl falan diyor yarın gidicem eğer öyle bi fiyat verirlerse birdaha samsung markasından hiçbişey almam.Bi telefonun camı 600 liraysa içindekiler ne kadar düşünemiyorum ya 2000tl zaten telefonun 0'ı..

Üretici firmalar parçadan kazandıkları kadar üründen kazanmazlar. benim laptop yere düştü 3 tuş +ekranı ortdan 2 ye çatladı. Bilgisayarın kendisi 1500 TL teknik servisin istediği 1100 TL :)

Not: yukarıdaki koyu kısım şahsi fikrimdir.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Doğru olabilir.Trabzon'a sordum 550TL,Samsun'a sordum 600 TL,İstanbul Bakırköy Servis 330TL dedi.
Benim telefonumunda ekranı kırıldı.Köşesine elinden düşürdüğüm oda parfümü çarptı.Ekran tuz-buz oldu.
Bugün servise yolladım.Ama daha evvel servis araştırması yaptım,telefonda modeli söyleyerek fiyat aldım.
Haliyle Bakırköy servisine yolladım.Bakalım ne zaman gelecek?

iyi de hani bu telefonların ekranına kolay kolay birşey olmazdı... ayrıca fiyatlar inanılmaz yüksek... 600 tl'ye başka bir telefon alınır...

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben elektirikli bisiklet le giderken cebimden galaxy s düştü :D :D allhtan metal yerine ufak bir çizik var arkadan da arabalar geliyodu içim cızz etti telefon ezilecek diye.geçmiş olsun vallaha ben olsam ödettirirdim parasını ...

androidd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Elimde tutarken yanımdan geçen biri çarptı yere düştü ve kırıldı..

Benim şimdi ne yapmam gerekiyor? İst'da Bakırköyde bi yetkili servis var yarın oraya götüreceğim. Bunun cam değişimi ne kadar tutar sizce?

Edit: Sanırım cam değişir sadece kasa değişmez.. Ve kasa değişim fiyatını bilen varmı?

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, konuya yazma gereği hissettim çünkü bende s2 kullanıyorum ve ekran dayanıklılık konusunda şöyle bir problem yaşadım,koltukta oturuyoken telefon yanıbaşımdaydı ve telefona herhangi birşeyden dolayı sinirlendiğim için avuç içiyle hafiften vurdum sonuçmu,ekran kırılıverdi ve servise yolladım garanti kapsamına girmediği için değişimine 500 TL verdim.. artı bu ekranlar Amoled olduğu için LCD panel ve ekran birbirine yapışık dolayısiyle sadece ekran veya lcd paneli değişemiyosun ne yazıkki.. sonuç nemi oldu cihazım servisten geldikten sonra rezalet bir ekran görüntüsü ve sensör çalışmıyor bende hemen yeni bitane aldım ve halen kullanıyorum...tekrar geçmiş olsun...

generalhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi de hani bu telefonların ekranına kolay kolay birşey olmazdı... ayrıca fiyatlar inanılmaz yüksek... 600 tl'ye başka bir telefon alınır...

Sanıldığı gibi sağlam değil maalesef.
600TL'nin ne demek olduğunu muhtemelen bilmiyorlar(!).
Bence bu işe de bir standart getirilmeli,servisler aynı markanın servisi,fiyatlar farklı farklı.
Aynı ürüne,aynı parçayı bu kadar farklı fiyatla nasıl satarlar?Acaba ''kime satarsak kar'' anlayışı mı hakim kararı siz verin.
Başka bir arkadaş ise değişim sonrası bazı özelliklerin çalışmadığını söylemiş,umarım benim yada kimsenin başına gelmez.
Ürün gelince kaça yapıldığını,sorun olup olmadığını yazarım artık...

hakan043

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gibi durumlarda azını açacağına gözünü aç derler önce kendin dikkat edecen milli servet

Extremetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş geçmiş olsun bende fiyatlara baktım 500 tl den başlıyor. Bende şimdiden kortum bende s2 filan alıcam onlarda 200-300 tl civarında elimdeki telefonun ekranı bile en az 22 tl tutuyor. :D Almasammı ne yapsam ya :D. İnş ucuza yaptırırsın.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Keske sigorta yapsaydin, benim desire hdnin ekrani elimden dustu, catlamisti, sigortaliydi, adamlar kullanici hatasi dedi, neyse htc firmasina defalarca mail gönderdim, en sonunda su adresteki yetkili servise ginderin dedi, gonderdim, yapip gonderdiler, sonra lg optimus 2x aldim, ayni firmadan sogortalattim, aldiktan bir kac ay sonra kasanin kenari cizildi, aldim ekrani yere carptim, bilerek kirdim, aradim sogortayi metro istasyonundayken birinin koluma carpmasi sonucu cep telefonu elimde dustu ve kirildi, telefonu yepyeni gonderdiler, boylece ocumu aldim topintoslardan :-D

emmoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadas s3 um daha yarım saat once kılıftan fırlayıp dustu yolda yururken hanı ekranı kırılmazdı lan samsung bızde ole sallana sallana yurumezdık bu ne ya lanet olsun...ekranın sag ust komple gıttı ben sımdı bunu yaptırmaya kalksam ne kadar tutar bı de goz sensoru yıne saglıklı calısırmı bıde kac gune servısten cıkar bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar acılll ıcım yanıyo ya:(((((

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
dostum gecmıs olsun valla ıcım acıdı valla ..o kadar para ver sonrada sıkıntıya bak :(
arkadas s3 um daha yarım saat once kılıftan fırlayıp dustu yolda yururken hanı ekranı kırılmazdı lan samsung bızde ole sallana sallana yurumezdık bu ne ya lanet olsun...ekranın sag ust komple gıttı ben sımdı bunu yaptırmaya kalksam ne kadar tutar bı de goz sensoru yıne saglıklı calısırmı bıde kac gune servısten cıkar bana yardımcı olurmusunuz arkadaslar acılll ıcım yanıyo ya:(((((

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cihazınızın fotografını çekip buraya koyabilirmisiniz size zahmet kaba taslak bir fiyat söylebiliriz.
benim anlamadığım neden s3 e hüküm giydiriyorsunuz sonuçta kullanıcı hatası üzerine oluşmuş bir olay :S
vede bu kırılma durumları s3 e özel değil ki a firmasının da öyle b c de öyle google ye bakınız bi 4s ekran kırıgı one x ekran kırığı yazın çıkanlara biraz göz gezdirin illa kırılır yüzde yüz kırılmaz diye satmadı kimse bunları bize dikkat etmemiz gerek

emmoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sigortasız gaarantılıu benım kı serwıs yer mı bu numarayı

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sigortasız gaarantılıu benım kı serwıs yer mı bu numarayı
bence yemez çünkü bariz belli kullanıcı hatası :)
kullandığınız kılıf nasıl birşeydi?
vede cihazınızın şuan ki durumunun fotoğrafını çekip bizimle paylaşabilirmisiniz?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
nasıl yukleme yapcam yardımcı olurmusun
elinizdeki s3 ün fotografını çekip önce bilgisayara aktarmanız gerek .
daha sonra http://www.hizliresim.com/ bu siteye girip önce dosya seç diyeceksiniz daha sonra resimi yükle diyeceksiniz
resim yüklendikten sonra 3 tane alt alta link çıkacak bu linklerden en alt satırdaki olanı alıp buraya kopyala yapıştır yapacaksınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
b8ybh.jpg

emmoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://e1207.hizliresim.com/z/z/b8ybh.jpg

cihazınızın fotografını çekip buraya koyabilirmisiniz size zahmet kaba taslak bir fiyat söylebiliriz.
benim anlamadığım neden s3 e hüküm giydiriyorsunuz sonuçta kullanıcı hatası üzerine oluşmuş bir olay :S
vede bu kırılma durumları s3 e özel değil ki a firmasının da öyle b c de öyle google ye bakınız bi 4s ekran kırıgı one x ekran kırığı yazın çıkanlara biraz göz gezdirin illa kırılır yüzde yüz kırılmaz diye satmadı kimse bunları bize dikkat etmemiz gerek
http://e1207.hizliresim.com/z/z/b8ybh.jpg

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
abowww abi naptın sen ya :S
büyük geçmiş olsun yemin ediyorum kendi malımmış gibi içim cızz etti :/
başıma gelse yaptıramam herhalde 3 4 ay böyle kullanmak zorunda kalırım
kafadan 500 lirayı gözden çıkartmanız gerekiyor çünkü komple o ön panel sökülüyor yerine yenisi takılıyor katman katman oluyor ön ekran:S biraz daha beklemeyi tercih edin ürün yeni olduğu için parçalarıda pahalı olur aynı ekranları daha ucuza yurt dışından getirdebilirsiniz hatta videolarını atarım siz kendiniz değiştirirsiniz oderece kolay yani
tekrardan büyük geçmişler olsun [MENTION=282669]emmoli[/MENTION]
biraz daha dikkatli olalım gerekmedikçe sağda solda yürürken elimize almayalım cebimizde taşımaya özen gösterelim...
biz beceremesekde birisi gelir çarpar insanlık hali bir anlık dalgınlıklarımız 500 liraya mal oluyor :unsure:
b8ybh.jpg

emmoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum gecmıs olsun valla ıcım acıdı valla ..o kadar para ver sonrada sıkıntıya bak :(
cok sagoll valla

abowww abi naptın sen ya :S
büyük geçmiş olsun yemin ediyorum kendi malımmış gibi içim cızz etti :/
başıma gelse yaptıramam herhalde 3 4 ay böyle kullanmak zorunda kalırım
kafadan 500 lirayı gözden çıkartmanız gerekiyor çünkü komple o ön panel sökülüyor yerine yenisi takılıyor katman katman oluyor ön ekran:S biraz daha beklemeyi tercih edin ürün yeni olduğu için parçalarıda pahalı olur aynı ekranları daha ucuza yurt dışından getirdebilirsiniz hatta videolarını atarım siz kendiniz değiştirirsiniz oderece kolay yani
tekrardan büyük geçmişler olsun @emmoli
biraz daha dikkatli olalım gerekmedikçe sağda solda yürürken elimize almayalım cebimizde taşımaya özen gösterelim...
biz beceremesekde birisi gelir çarpar insanlık hali bir anlık dalgınlıklarımız 500 liraya mal oluyor :unsure:
b8ybh.jpg
videoları yollyabılırmısn

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya benimki yine iyimiş milletin eline verdiğim zaman kimileri anlamıyor bile

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0

cglrbae

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya yok telefondan çok memnumun ben ya hiçbi sorun yok yani böyle bi telefon harbidenn yok

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=277900]cryalcin[/MENTION] bileydim videoları eklemezdim:D
bence kendiniz bile değiştirebilirsiniz