LG optimus black rom yükleme !

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
http://www.mediafire.com/?dwb2z806g3wl7ho driverlerin güncel olması için.

daha sonra

1. BIN_PATCHED_TUR_V20C_00 arşivi indir. Herhangi bir klasörün içine zipin içindekileri açalım.
2. SmartFlashTool_External.rar indirip arşivden çıkarıp C diskine kopyalıyoruz.
3. Superuser.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
4. LG Optimus Black aleti kapatıyoruz.
5. Ses + tuşuna basılı tutarak USB kabloyu takın (usb kablonun diğer ucu bilgisayara bağlı olmalı).
6. Ekranda şu yazı çıkmalı - S/W upgrade please wait while upgrading
7. B_SmartFlashTool_Extern.exe yi çalıştırın.
8. açılan program penceresinde üst menüden ROM copy D/L geç.
9. CP file kısmına : patched_TUR.LGP970.V20B_00_AP.bin dosyayı ekliyoruz.
10. AP file kısmına : TUR.LGP970.V20B_00_CP.fls dosyayı ekliyoruz.
11. Start düğümesine basıyoruz.
12. Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
13. recovery'ye geçer geçmez Wipe all data / factory reset yapıyoruz.
14. sdcard'a kopyaladığımız Superuser.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard
15. Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.
16. Telefon açıldıktan sonra marketten BUSYBOX yükleyiniz.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

daha sonra

p970 isimli bir klasör oluştur ve C klasörüne at C:/p970 Gibi olsun

ilk adım http://hotfile.com/dl/145404647/a576cfb/LGP970-V10e-EEU.zip.html 10e linki bunuda indir p970 klasörünün içine rom dosyaları diye bir klasör aç oraya yükle

Bu noktada önemli bir şey söylemek istiyorum yazılım attıktan sonra sd kartınız silinmeyecek ama telefonunuz tamamen silinecek o nedenle telefonunuzda kayıtlı rehberi sim karta yada gmail hesabınıza attığınızdan emin olun

Şimdi telefonunuzu kapatıp pilini ve sim kartını çıkartıyoruz.Pil ve simkart ve arka kapağını takmadan ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıp bekliyoruz ses açma tuşunu bırakmıyoruz taki S/W Upragade diye bir işaret geliyor Bu ekranı gördüğünüzde ses açma tuşunu bırakıp telefonu masaya koyun.Bu andan itiabren telefona dokunmuyoruz. ( ara kablo çıkık olsun ses açma tuşuna basılı tut ara kabloyu tak hemen çıkıyor zaten)

Şimdi smart flash tool klasörümüzdeki SmartFlashTool uygulamamızı açalım. yukarıda 2 sekme var Normal D/L Diğeri Rom Copy D/L diye sen Rom Copy D/L ye gir.

1 numarada CP bin seçmek için basalım smart flash tool klasörümüzdeki rom dosyaları klasöründe LGP970-V10e-EEU_CP adlı dosyayı seçelim gördüğünüz gibi sonu CP ile bitiyor.
Şimdi ise 2 numaradaki AP bin seçip yine aynı klasördeki LGP970-V10e-EEU_AP seçelim gördüğünüz gibi AP ile bitiyor.
Tamamdır.Şimdi sol alttaki 3 numaradaki start tuşuna basalım.Yeni bir ekran çıkacak yükleme başlayacak ve bitecek tahmini 5 dakika sürüyor belki daha fazla yada az bilgisayara göre değişir.Yükleme sonunda saçma bir ses geliyor
Yükleme bitince telefona dokunmayın açılırken reset atacak.Bitip tekrar açılmasını bekleyin.

Herşey normal gittiyse telefon baştan açılacak işte kurulum ekranı gelecek sol alttan "Continue" diyip gelen ekranda aşağı taraflarda türkçe var türkçe seçerseniz dil türkçe olur 10e de kalacaksanız mailinizi falan yükleyin kalmayacaksanız ayar yapmadan geç diyin

Telefonu kapatıp usb kabloyu çıkarın pili takın usb kabloyu takmadan telefonu başlatın. Ayarlar>uygulamalar Bilinemyen kaynakları aktif ediyoruz. Altta Geliştirmeye giriyoruz. USB hata ayıklama aktif ediyoruz.

Usb kablomuzu bağlayalım.Biraz bekliyoruz usb sürücü yüklerse windows onun bitmesini bekleyelim.

http://www.multiupload.com/U15F0CNWK0 linkinden blackjack uygulamasını indirirsin ,İleri dedikten sonra Root yaffs2 var ilk sırada bunu seçip ileri demek yeterli

Yeni bir pencere açılıp bişiler yapacak bitip kapanana kadar bekleyelim bitince telefon otomatikman yeniden başlayacaktır.

Telefon başlayınca ana menüde superuser gözükecektir.Telefonunuz root oldu demektir.

10E DE KALMAK İstersen BURADAN SONRASINI YAPMa ROOTLU 10E VAR ŞUANDA

EĞER 20C Sürümüne geçicem diyorsan RUS sürümüdür , ICS temasıyla

İlk etapta ; quickboot.apk diye googlede arattır ve bu apk dosyasını hafıza kartına at (bir klasörün içine değil dikkat)
Superuser.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
ICS V20C TEMA yine indir sd carda kopyala bunları

http://cokluupload.com/download/1Q64VOXL/BIN_PATCHED_LGP970_CIS_V20C.zip linkinden dosyayı indirim p970 klasöründeki rom dosyalarını atarsın ve aynı 10e yi kurar gibi 20C 'nin CP ve AP dosyalarını seçip kurarsın. (tabi unutmadan kapatıp pilini ve sim kartını çıkartıyoruz.Pil ve simkart ve arka kapağını takmadan ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıp bekliyoruz ses açma tuşunu bırakmıyoruz taki S/W Upragade diye bir işaret geliyo )

Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
recovery'ye geçer geçmez Wipe all data / factory reset yapma 10e nin türkçe dillerinide silersin ben yapmadım sıkıntı olmadı
Sonra sdcard'a kopyaladığımız Superuser.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard dediğimizde cihaz root yetkisi kazanmış oluyor , hiç çıkmadan aynı şekilde indirdiğin İCS 20C tema klasörünüde bulup install dediğinde 20c de kurulmuş oluyor
Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.

*** 2. mesajımı dikkate al , değişiklik yapamadım 2. mesaj baştan sonra güncel.

groks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

daha sonra

p970 isimli bir klasör oluştur ve C klasörüne at C:/p970 Gibi olsun

ilk adım http://hotfile.com/dl/145404647/a576cfb/LGP970-V10e-EEU.zip.html 10e linki bunuda indir p970 klasörünün içine rom dosyaları diye bir klasör aç oraya yükle

Bu noktada önemli bir şey söylemek istiyorum yazılım attıktan sonra sd kartınız silinmeyecek ama telefonunuz tamamen silinecek o nedenle telefonunuzda kayıtlı rehberi sim karta yada gmail hesabınıza attığınızdan emin olun

Şimdi telefonunuzu kapatıp pilini ve sim kartını çıkartıyoruz.Pil ve simkart ve arka kapağını takmadan ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıp bekliyoruz ses açma tuşunu bırakmıyoruz taki S/W Upragade diye bir işaret geliyor Bu ekranı gördüğünüzde ses açma tuşunu bırakıp telefonu masaya koyun.Bu andan itiabren telefona dokunmuyoruz. ( ara kablo çıkık olsun ses açma tuşuna basılı tut ara kabloyu tak hemen çıkıyor zaten)

Şimdi smart flash tool klasörümüzdeki SmartFlashTool uygulamamızı açalım. yukarıda 2 sekme var Normal D/L Diğeri Rom Copy D/L diye sen Rom Copy D/L ye gir.

1 numarada CP bin seçmek için basalım smart flash tool klasörümüzdeki rom dosyaları klasöründe LGP970-V10e-EEU_CP adlı dosyayı seçelim gördüğünüz gibi sonu CP ile bitiyor.
Şimdi ise 2 numaradaki AP bin seçip yine aynı klasördeki LGP970-V10e-EEU_AP seçelim gördüğünüz gibi AP ile bitiyor.
Tamamdır.Şimdi sol alttaki 3 numaradaki start tuşuna basalım.Yeni bir ekran çıkacak yükleme başlayacak ve bitecek tahmini 5 dakika sürüyor belki daha fazla yada az bilgisayara göre değişir.Yükleme sonunda saçma bir ses geliyor
Yükleme bitince telefona dokunmayın açılırken reset atacak.Bitip tekrar açılmasını bekleyin.

Herşey normal gittiyse telefon baştan açılacak işte kurulum ekranı gelecek sol alttan "Continue" diyip gelen ekranda aşağı taraflarda türkçe var türkçe seçerseniz dil türkçe olur 10e de kalacaksanız mailinizi falan yükleyin kalmayacaksanız ayar yapmadan geç diyin

Telefonu kapatıp usb kabloyu çıkarın pili takın usb kabloyu takmadan telefonu başlatın. Ayarlar>uygulamalar Bilinemyen kaynakları aktif ediyoruz. Altta Geliştirmeye giriyoruz. USB hata ayıklama aktif ediyoruz.

Usb kablomuzu bağlayalım.Biraz bekliyoruz usb sürücü yüklerse windows onun bitmesini bekleyelim.

http://www.multiupload.com/U15F0CNWK0 linkinden blackjack uygulamasını indirirsin ,İleri dedikten sonra Root yaffs2 var ilk sırada bunu seçip ileri demek yeterli

Yeni bir pencere açılıp bişiler yapacak bitip kapanana kadar bekleyelim bitince telefon otomatikman yeniden başlayacaktır.

Telefon başlayınca ana menüde superuser gözükecektir.Telefonunuz root oldu demektir.

10E DE KALMAK İstersen BURADAN SONRASINI YAPMa ROOTLU 10E VAR ŞUANDA

EĞER 20C Sürümüne geçicem diyorsan RUS sürümüdür , ICS temasıyla

İlk etapta ; quickboot.apk diye googlede arattır ve bu apk dosyasını hafıza kartına at (bir klasörün içine değil dikkat)
Superuser.zip indir. Açmadan sdcarda kopyala.
ICS V20C TEMA yine indir sd carda kopyala bunları

http://cokluupload.com/download/1Q64VOXL/BIN_PATCHED_LGP970_CIS_V20C.zip linkinden dosyayı indirim p970 klasöründeki rom dosyalarını atarsın ve aynı 10e yi kurar gibi 20C 'nin CP ve AP dosyalarını seçip kurarsın. (tabi unutmadan kapatıp pilini ve sim kartını çıkartıyoruz.Pil ve simkart ve arka kapağını takmadan ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablomuzu takıp bekliyoruz ses açma tuşunu bırakmıyoruz taki S/W Upragade diye bir işaret geliyo )

Birkaç dakika içinde flashing tamamlanıyor ve telefon RECOVERY'ye geçecektir.
recovery'ye geçer geçmez Wipe all data / factory reset yapma 10e nin türkçe dillerinide silersin ben yapmadım sıkıntı olmadı
Sonra sdcard'a kopyaladığımız Superuser.zip dosyasını bulup yüklüyoruz. install zip from sdcard, choose zip from sdcard dediğimizde cihaz root yetkisi kazanmış oluyor , hiç çıkmadan aynı şekilde indirdiğin İCS 20C tema klasörünüde bulup install dediğinde 20c de kurulmuş oluyor
Reboot system now Telefonu yeniden başlatıyoruz.

*** 2. mesajımı dikkate al , değişiklik yapamadım 2. mesaj baştan sonra güncel.
Çok Teşekkür Ederim @madmex ellerine sağlık. şuanda dosyları indiriyorum. Ve biter bitmez hemen deneyeceğim. Çok saol kardeş. + rep felan nasıl veriliosa bilmiom ama öğrenince her mesajına vericem çok saol.

Ha bu http://www.multiupload.com/U15F0CNWK0 BlackJack linki kırık galiba. Çünkü depostfiles sitesine yönlendiriyor. sitede dosya bulunmadı diyor. Başka yerden indirsem olur mu?

groks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Emeği Geçen Herkese Teşekkürler. Telefon sayenizde rootlandı. [MENTION=137719]madmex[/MENTION] sana ayrıca teşeküürler. Bide eğer 4.0.4 ics p970 gelirse haber verirsiniz değil mi?

groks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben birkaç tane sitede ics 4.0.4 kurulumu buldum. Fakat 3g bağlantı ve kamerada sorun varmış. İsteyenlere linkleri PM atabilirim. [MENTION=137719]madmex[/MENTION]

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beyler yeni bir rom buldum.

20Q_mix_ics_rom
Superuser.zip

dosyalarını yine sd kart kök dizine atalım.

BIN_PATCHED_LGP970_SPAIN_V20Q_ROM

romunu smart flash ile yükleyebilirsiniz.

İlk önce daha önceki konu anlatımımda 10e ye rootlu hale getirdikten sonra 20q ya güncelleyelim. (20c sürümünü yükler gibi )

Telefon Recovery mod'ta iken ilk önce Superuser yetkisi verelim. Cihazı açıldıktan Daha sonra Sürümün özelliği sanırım aç/kapa tuşuna basıldğında recovery mod seçeneğini seçerek , aynı şekildi install sd kart seçeneğinden attığımız 20Q_mix_ics_rom dosyasını seçelim olay tamamdır.

Türkçeleşmezse, https://play.google.com/store/apps/...wxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0.

yükleyerek yine türkçeleşiyor.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beyler yeni bir rom buldum.

20Q_mix_ics_rom
Superuser.zip

dosyalarını yine sd kart kök dizine atalım.

BIN_PATCHED_LGP970_SPAIN_V20Q_ROM

romunu smart flash ile yükleyebilirsiniz.

İlk önce daha önceki konu anlatımımda 10e ye rootlu hale getirdikten sonra 20q ya güncelleyelim. (20c sürümünü yükler gibi )

Telefon Recovery mod'ta iken ilk önce Superuser yetkisi verelim. Cihazı açıldıktan Daha sonra Sürümün özelliği sanırım aç/kapa tuşuna basıldğında recovery mod seçeneğini seçerek , aynı şekildi install sd kart seçeneğinden attığımız 20Q_mix_ics_rom dosyasını seçelim olay tamamdır.

Türkçeleşmezse, https://play.google.com/store/apps/...wxLDEsImpwLmNvLmNfbGlzLmNjbC5tb3JlbG9jYWxlIl0.

yükleyerek yine türkçeleşiyor.

şuan hala bu romdayım pek sıkıntılı bir rom değil , boşta ram miktarıda fena değil antutu beach ta 2300 küsür puan alıyor şimdilik stabil gibi:)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=Ca3noMDZSs5cMQYmLnxVRxshuSZ/gjrLSUegRC/OjKM=&final=true

Beyler yeni tema ben kullanıyorum bir önceki temadan bana kalırsa daha akıcı tavsiye ederim. ( sd kart kök dizine atıp recovery modda install chose sd kart diyerek yüklüyoruz. Öncesinde wipe etmekte fayda var tüm bilgiler silinir. (

hemen deniyorum (: teşekkür ederim ben marvel 8 romunu kullanıyordum dün kurdum, onun üstüne bu verdiğin tema yı kuralım bakalım ne olacak (: bozulursa sorumlusu sensin ona göre (:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hemen deniyorum (: teşekkür ederim ben marvel 8 romunu kullanıyordum dün kurdum, onun üstüne bu verdiğin tema yı kuralım bakalım ne olacak (: bozulursa sorumlusu sensin ona göre (:

haha dur yapma telefon zaten Allaha emanet :)

bende ics romu vardı wipe edip kurdum sanınrım orjinal 20c üzerine kurdu gayet iyi :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
haha dur yapma telefon zaten Allaha emanet :)

bende ics romu vardı wipe edip kurdum sanınrım orjinal 20c üzerine kurdu gayet iyi :)

Bendede bir tane ics vardı ama kamerası çalışmıyor diye iptal etmiştim, sadece ön kamera çalışıyor.. oda neyi ne renkte çektiği belli değil bi biçimde :)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla kurmuştum ama begenmedım değiştirdim.. en güzeli yine nova :D yada zeus.. ama benim kullandığım nova (: forever nova :)

Bak şimdi kanıma giriyorsun , Nova ve zeusu araştırdım hep bir yeri kusurlu oluyor stabil değil diyorlar stabilse deneyebilirim.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Bak şimdi kanıma giriyorsun , Nova ve zeusu araştırdım hep bir yeri kusurlu oluyor stabil değil diyorlar stabilse deneyebilirim.

Açıkcası nova çok stabil, herhangi bir sorun vs. karşılaşmadım (: kanına girmek istemem ama (:

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1-2 haftaya ics4.0 çıkıyor zaten bişey kalmadı şunun şurasında.

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1366189 burayı sürekli takip ediyorum, ve ayrıca yeni paketlerde aşağıdaki gibi, hatta korede 4.0 a geçildi ama o telefonun ismi ve donanımı biraz farklı ama sonuçta oda ob.

LG-Optimus-Black-Android-40-ICS-upgradeable.jpg