Galaxy s3 (pebble blue)sonunda kavuştum

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
neyse bende az sonra yola çıkıyorum cihazımı alayım :D

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
263
bence OPERA Mobile kur kullan en iyi mobile tarayıcı o...

erenekz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blue istanbula geldimi oldu arka kapakta sorun vardı noldu o abi cevap verin lütfen bende blue bekliyorum ne zaman gelır yada beyazını alıyım ?

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim beyaz daha çok hoşuma gitti ama yeni maviyi de hiç görmedim tel. in birkaç tane daha resmini koyarmısın isveçli kardeş :)

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım orada bahsettiğin gibi metalik blue diyor ama koydukları resim önceki resim. yani çakıl mavisi resmi.
metalik blue rengi henüz tam olarak hiçbir yerde göremedim.

Evet ben de resimdeki cihazın pebble blue olduğunu farkettim ama üzerinde metallic blue yazıyo.Telefonumu ordan alıcam alırken metallic blue yu da sorarım

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Benim beyaz daha çok hoşuma gitti ama yeni maviyi de hiç görmedim tel. in birkaç tane daha resmini koyarmısın isveçli kardeş :)

resim koydum onceki sayfalarda

Evet ben de resimdeki cihazın pebble blue olduğunu farkettim ama üzerinde metallic blue yazıyo.Telefonumu ordan alıcam alırken metallic blue yu da sorarım

metalic blue olanlarin uzerinde pebble blue yaziyor zaten, samsung rengi degistirdi ama bunu aciklamadi resmi olarak.peble bluenun rengini biraz esmerlestirdiler hepsi bu daha once biraz daha mavimwsiydi simdi metalic oldu biraz

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
1339337204656.jpg

1339337323486.jpg

iphone' nun ekranı daha canlı bence..

MaksimustR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
isveçli merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun SGS3'ün. Ben Note kullanıyorum ve S3 gerçekten harika olmuş. Sence S3'e geçsem ekran konusunda sıkıntı yaşar mıım? Çünkü iPhone ve diğer telefonlar bana oyuncak gibi gelmeye başladı. İzlenimlerini paylaşabilir misin?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
isveçli merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun SGS3'ün. Ben Note kullanıyorum ve S3 gerçekten harika olmuş. Sence S3'e geçsem ekran konusunda sıkıntı yaşar mıım? Çünkü iPhone ve diğer telefonlar bana oyuncak gibi gelmeye başladı. İzlenimlerini paylaşabilir misin?

su anda 4 gündür kullaniyorum ben s3.
su ana kadar cok super bir alet
ekran cok guzel renkler cok canli'galaxy nottan daha iyi bence bu diyebilirim

ben iphonlarimi cekmeceye attim elime alinca ekrani goremiyorum iphonun artik

iphone' nun ekranı daha canlı bence..
iphonun ekran beyaz renklerde daha iyi

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
3 gündür hangi tekno markete gitsem telefon kalmadı diyorlar? İstanbulun Anadolu yakasındayım telefonu daha mağazalarda bile göremedim :D Bu kadar ilgi olacağını düşünmüyordum. En son gittiğim tekno market 200 tane geldi ve gün içinde bitti diyor :D Telefonu alıcaz ama telefon yok :D

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
shiftdelete forum uygulamasi yeni yukledim googleplay markette.iyi birseye benziyir

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Alalı 5 gün oluyor hiç bir sorunla karşılaşmadım her gün dahada bir seviyorum :D Özellikle sensörleri çok güzel :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
o değil de aletin pili çok iyi gidiyor ya :D yoğun kullanımda 1 günü rahat rahat çıkarıyor :D

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de bugün aldım dartyden cihaz dedikleri kadar iyiymiş valla :)

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben de memnunum. Ne bir hata ne bir donma. Tek beğenmediğim yanı kapatma ve tuş kilidi tuşunun sağ tarafta olması :)

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sayemde shiftdelete baya üye kazandi haa

waxesk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bende 15 haziranda aldım alan arkadaşların hepsine hayırlı uğurlu olsun gayet güzel . sarj konusunda bence biraz sıkıntılı . bide aranma konusu war onu sss de paylaştım