Resmen tablet gibi kalmış benceUmarım Iphone yeni cihazında bu hataya düşmez kocaman ekran istesem tabletimi kullanırım ne gerek vara.4' ideal gibi geliyor bana.Bu arada hayırlı olsun @isveçli
5 Mayıs'ta ön sipariş verdigim galaxy s3 ppebble blue sonunda geldi. ama unboxing hevesim kaçtı . ama kullanici yorumlarını falan paylaşırım .
bence OPERA Mobile kur kullan en iyi mobile tarayıcı o...
Biraz önce sipariş ettim inşallah hemen 2 güne gelir))
kapagı sorunlu olan mı bu ?
Metallic blue turkiyeye gelmis teknosada satiyolar http://www.teknosa.com/kategori/tel...9300_galaxy_siii_metallic_blue_akilli_telefon
Metallic blue turkiyeye gelmis teknosada satiyolar http://www.teknosa.com/kategori/tel...9300_galaxy_siii_metallic_blue_akilli_telefon
Oyle yaptim dolpin hosuma gitmedi
Insallah bluemu?
arkadaşım orada bahsettiğin gibi metalik blue diyor ama koydukları resim önceki resim. yani çakıl mavisi resmi.
metalik blue rengi henüz tam olarak hiçbir yerde göremedim.
Benim beyaz daha çok hoşuma gitti ama yeni maviyi de hiç görmedim tel. in birkaç tane daha resmini koyarmısın isveçli kardeş![]()
Evet ben de resimdeki cihazın pebble blue olduğunu farkettim ama üzerinde metallic blue yazıyo.Telefonumu ordan alıcam alırken metallic blue yu da sorarım
isveçli merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun SGS3'ün. Ben Note kullanıyorum ve S3 gerçekten harika olmuş. Sence S3'e geçsem ekran konusunda sıkıntı yaşar mıım? Çünkü iPhone ve diğer telefonlar bana oyuncak gibi gelmeye başladı. İzlenimlerini paylaşabilir misin?
isveçli merhaba. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun SGS3'ün. Ben Note kullanıyorum ve S3 gerçekten harika olmuş. Sence S3'e geçsem ekran konusunda sıkıntı yaşar mıım? Çünkü iPhone ve diğer telefonlar bana oyuncak gibi gelmeye başladı. İzlenimlerini paylaşabilir misin?
iphonun ekran beyaz renklerde daha iyiiphone' nun ekranı daha canlı bence..
Bende bugün kavuştum çok heyecan verici birşey)
sen orada alana kadar türkiyede kaç tane insan aldısayemde shiftdelete baya üye kazandi haa
şarj konusu kişiye göre değişiyor kanaatindeyimya bende 15 haziranda aldım alan arkadaşların hepsine hayırlı uğurlu olsun gayet güzel . sarj konusunda bence biraz sıkıntılı . bide aranma konusu war onu sss de paylaştım