dükkana bakacak bi adam bulamadımp.tesi ye kaldı galiba bizim alet kapatırlar sanırım yetişemem 25 km mesafe var kargoya
bu arada ben @isveçli yi 18-20 yaşlarında sanıyordum
[/QUOTE
yas 25 1 tane oglum var 1 yasina girecek yakinda
yani benim beklentim asırı fazlaydı bide htc sensation xe almayı dusunuyodum onu cok benımsemıstım telefonun seklıde bayaa iyidi s3 un tasarımını pek beyenmedım ben(10 uzerinden 6.5-7) en azından xe daha iyi tasarımda ilk kucuk hayalkırıklıgıyla basladım ama sabahtan berı kullanıyorum gercekten cok iyi ozellıkle face te mesaj yazarken ben konusuyorum telefon yazıyor cok iyi o(genellikle de doğru anlıyor) kamera acayip hızlı ve kaliteli cekiyor bide dropbox yükledim cektiğim fotonun anında bilgisayarda olmasıda hosuma gitti
ileride kucuk detaylarda sorularım olursa burdan yanıtlattırabilirim inşallah
telefon genel olarak iyi küçük detayları keşfetmeye devam ediyorum
ohh isveçli de 2200 e almış (benimki 2100 kusur galiba) kazık yememişim yani (yada tek kazık yiyen ben değilmişim)
şimdi telefona hangi programları yüklesem ekranın çizilmemesi için nasıl bişey yapsam korumak için paket alsam mı onları düşünüyorum
benim alet 2200 e geliyor ama nasil?
12 Ay kontrat Aylik 1000 sms,mms.1000 dakika
3gb Internet (Internet 10 mbit saniye)
1 yil sigorta hepsi Dahil
camı çizilmez değil mi bunun ekran filmi niye?
cizilmesi zor ama ben dag bayır çok gidiyorum , bazen ayılar kovalıyor , bazen balik yakalarken kayalardan düşüyorum , neler neler.
Video'da çek koy bari![]()
video isini shiftdelete yapti benden once
artık fazla ilgi çekmez , ben yinede kullanıcı görüşlerini falan yazarım
Xenin şekli şemali çok iyi ama toz sorunu ve teleservis gibi rezaleti var. İyi olmuş s3 almanız.yani benim beklentim asırı fazlaydı bide htc sensation xe almayı dusunuyodum onu cok benımsemıstım telefonun seklıde bayaa iyidi s3 un tasarımını pek beyenmedım ben(10 uzerinden 6.5-7) en azından xe daha iyi tasarımda ilk kucuk hayalkırıklıgıyla basladım ama sabahtan berı kullanıyorum gercekten cok iyi ozellıkle face te mesaj yazarken ben konusuyorum telefon yazıyor cok iyi o(genellikle de doğru anlıyor) kamera acayip hızlı ve kaliteli cekiyor bide dropbox yükledim cektiğim fotonun anında bilgisayarda olmasıda hosuma gitti
ileride kucuk detaylarda sorularım olursa burdan yanıtlattırabilirim inşallah
telefon genel olarak iyi küçük detayları keşfetmeye devam ediyorum
ohh isveçli de 2200 e almış (benimki 2100 kusur galiba) kazık yememişim yani (yada tek kazık yiyen ben değilmişim)
şimdi telefona hangi programları yüklesem ekranın çizilmemesi için nasıl bişey yapsam korumak için paket alsam mı onları düşünüyorum
Cebe sığıyor mu bu yahu![]()
Hocam yurtdisinda yasiyorum ben isvecte: keske turkiyedede uygun olsa fiyatlarda isteyen alabilse sevinicemhayırlı olsun inş bi an önce her yere ulaşır bende bekliyorum.
hakkaten nereden aldın 2200e bu tarifeleri + 1yıl sigortayı yahu?
Tesekkur ediyorum cok[MENTION=264218]isveçli[/MENTION] en çok indirilen ücretsiz uygulamalar bölümüne gir orada zaten mevcut. ayrıca www.blapkmarket.com www.getapk.co adreslerinden de kırılmış uygulamaları indirebilirsinayrıca tavsiy edeceğim.
Sygic (navigasyon)
Tango,viber,whatsapp ve im+pro (messenger ve videolu görüşmesi için)
soundhound (çalan müziği buluyor)
oyunlar zaten sana kalmış ama fifa 2012 nova 3 gibi oyunlar mutlaka bulunmalı.
müzik çalar için kesinlikle poweramp fakat kırığı yok satın alman lazım 5 $ zaten pahalı değil![]()
Adamim dibisin isvecli
Evet yurtdisindanabi sen nerden aldın yurt dışından mı ? bende beklıyorum bu rengı ?
Hic anlamiyorum bu turkiyede bazi seyler neden iki kati fiyat yazik yaBizim operatörler 2000'e telefonu satıyor, bi o kadar paraya da ayrıca tarifeyi.
Konuşan kedi TOM CAT, çocuğu eğlendirirsin.
isveçli telefonu almış artık samsungs3 konusu ve konuları benim için bitmiştir tüm büyü kayboldu))artık siparişini verdim alacagım mesajlarını göremeyecegim ..
o degilde kutuyu bildigin ekmek bıcagıyla acıyorsun hani az daha zorlasan çekiçle dalacaksın
Telefonun kutusunun disinda birtanedaha karton vardi bir suru ugrastim sonunda kasap bicagini aldim
Hadi bakalim insallahHayırlı olsun sonunda kavuştun :clap: sevindim senin adına vallaha ...
Darısı benim başıma :blushing:
:laugh:
Cihaz cok hafif keske bir 20 gram daha koysalardi suna
Cepte olup olmadigini unutuyor bazen insan.iphondan cok rahat cepte
Xenin şekli şemali çok iyi ama toz sorunu ve teleservis gibi rezaleti var. İyi olmuş s3 almanız.
Boşuna dememişler "tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir." diyeböyle şeyler okuyunca çok memnun oluyorum yasaol
Bence metalic blue daha guzel, renk sorununa gelince evet renk metalic blue artik pebble bluedan daha guzelyav @isveçli sen galiba bu pebble mavisinden demi abim?
bu beyazından daha mı güzel acaba?
hem bi de bir söylenti vardı, bu pebble mavi renkte bir sorun çıkmış, onun yerine metalik mavi hazırlanıyor diye...
sonuç ne oldu bilen var mı?
Hayırlı Olsun İsveçli.. Güle Güle Kullan![]()
TesekkurlerResmen tablet gibi kalmış benceUmarım Iphone yeni cihazında bu hataya düşmez kocaman ekran istesem tabletimi kullanırım ne gerek vara.4' ideal gibi geliyor bana.Bu arada hayırlı olsun [MENTION=264218]isveçli[/MENTION]