Sony Android 4.0.4 Dağıtımı Başladı !

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi yaptığım olayı anlatayım önce pc compation la denedim güncel dedi daha sonra wireless ile telefondan denedim yine güncel dedi wirelessi kapatıp 3g ile denedim güncellemeyi buldu.Tabi ben sonra güncellemeye başlamadan 3g yi kapatıp wirelessii açtım güncellemeyi ordan yaptım.Bu şekilde dene istersen

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
yaw beninki de neo v update center tel güncel diyor halbuki 2.34 kullanıyorum telden 3g ile nasıl indiririm yardım edin bi

Gingerbread üzerinden ICS'ye telefon üzerinden güncelleme yapamazsın. 2.3.4'ten PC companion ile güncellemen gerekiyor.

OrbitaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ICS 4.0.4 - Xperia NEO V'de kesinlikle şarj problemini halletmişler ...

CTRL-SHIFT-DEL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar...Evet bende yukleyenlerdenim fakat pc com. ile yuklemeye kaltiğimda 3.aşamada uygun guncelleme bulunamadı diye bir uyarı geldi bende update center'dan yukledim.4.0.3 ile 4.0.4 arasında ben pek bi fark göremedim.şarj konusunda iyidir diye yukledim.

Aslında foruma girme sebeblerimden biriside Blood and Glory diye bir oyun var ve 4.0.3 de iken uyundan atıyordu 4.0.4 yaptiğim halde yıne atıyor neden diye soruyorum.Bilenler veya başina gelenler cvp verirse sevinirim ve şimdiden teşekkurler.

Not:Tel model - SE Neo V

kyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok yok yokkk arc a yeni si wermemisler pofss :Z acele etseler yaa gingerbanddan bıktıkk artıkkkk

ofaydeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben guncelleme yapmaya calısıyorum Pc Comp. ile 2.Hazırla kısmında yarım saattir takılı duruyo, ilerlemiyo. Sebebi nedir acaba? ( telefon rootlu sıkıntı ondan mıdır acaba ? )

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0

20 mb civarı dosya indiriyor. 3g paket üyeliğin varsa olur. Yoksa 20mb için sağlam para ödersin.

Not: telefon üzerinden güncelleme sadece 4.0.3 den 4.0.4 e geçmek için yapılabilir. Eğer tel 2.3.4 ise tek çare bilgisayar üzerinden güncellemek.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Güncelleme Pc Compi ile sorun çıkartıyor. Ya biraz daha bekleyin daha sonra deneyin yada telefon üzerinden 3G ile güncelleme yapın.

Güncellemeden sonra kasma sorunları gitmiş gibi gözüküyor, mesajlarda ki kişi bilgisi saydamlaşmış, onun dışında bi fark göremedim ben.

Oyunlardan atma gibi durumlarda olanlar, sorun muhtemelen program kararsızlığından, ram ve işlemci yetersizliğinden kaynaklanıyor. Yüklediğiniz uygulamaları destekliyorsa hafıza kartına aktarın, kullanmadığınız programları da kaldırın. Xperia'nın içinde gelen Antivirüs programı ise gereksiz gibi duruyor.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
flashtool ile güncelledim ben de. task manager'den artık tamamen kurtulabilirsiniz :) ( task manager'lerin korkulu rüyasıyım arkadaş :P ) uygulamalar alanında servisleri olan uygualmalardan istemediklerinizi devre dışı bırakarak hiç ayağa kalkmamasını sağlayabiliyorsunuz.

benim devre dışı bıraktıklarım :

ANT Radio Service
ANT Wireless State Notifier
AntHalService
Arkadaşlarının Oyunaları ve Uygulamaları
Arkadaşlarının müzik ve videoları
Çince klavye
FBiX Music Likes
FUN&downloads
Giriş Ekranı ipuçları
Google Arama ( gerçekten de kullanmıyorum bunu )
Google Play filmler
Haberler Ve Hava Durumu (haberleri farklı takip ediyorum, hava durumuna da meteorolojinin uygulaması çok daha iyi bence )
Hava Durumu Widget
Kara Delik ( duvar kağdı )
Kurulum Sihirbazı
Lets Golf HD!
McAfee Security
Müziği Görselleştiren Duvar Kağıdı
Retail Demo
Sihirli Duman Duvar Kağıtları
Sokak Görünümü ( bildiğim kadarı ile bizim ülkede erişim yok )
TalkBack(allah düşürmesin gözlük falan geçiniyoruz )
TimeScape
UNO
XPeria Galeri ( ICS Galeri nedense daha çok hoşuma gitti )

FR Rom olduğu için bazı fransızca uygulamalar da geldi onlardan da durdurduklarım var. Elimden geldiğince listeye bunları eklemedim.

kyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
annttiigs ya bize bi bilgi wer flashtool yüklesek orjinallik gidio mu garanti dısımı ne farkı war bide normal beklemekle flashtll yapmanın ilerde sorun olur mu sana zahmet bi anlat bilgilenelim yaa

kyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu manuel yükseltmeyle ilgili bilgi werirmisiniz ne gibi farkı war pc compa. gelen sürümle elle kurmanın nasıl yapabilirim anlatabilcek war mı

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
LG Black kullanıcı olarak kısmetse 2015 sonuna kadar üreticilerimizden güncelleme beklemekteyiz. Saygılarımla

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
flashtool ile güncelledim ben de. task manager'den artık tamamen kurtulabilirsiniz :) ( task manager'lerin korkulu rüyasıyım arkadaş :P ) uygulamalar alanında servisleri olan uygualmalardan istemediklerinizi devre dışı bırakarak hiç ayağa kalkmamasını sağlayabiliyorsunuz.

benim devre dışı bıraktıklarım :

ANT Radio Service
ANT Wireless State Notifier
AntHalService
Arkadaşlarının Oyunaları ve Uygulamaları
Arkadaşlarının müzik ve videoları
Çince klavye
FBiX Music Likes
FUN&downloads
Giriş Ekranı ipuçları
Google Arama ( gerçekten de kullanmıyorum bunu )
Google Play filmler
Haberler Ve Hava Durumu (haberleri farklı takip ediyorum, hava durumuna da meteorolojinin uygulaması çok daha iyi bence )
Hava Durumu Widget
Kara Delik ( duvar kağdı )
Kurulum Sihirbazı
Lets Golf HD!
McAfee Security
Müziği Görselleştiren Duvar Kağıdı
Retail Demo
Sihirli Duman Duvar Kağıtları
Sokak Görünümü ( bildiğim kadarı ile bizim ülkede erişim yok )
TalkBack(allah düşürmesin gözlük falan geçiniyoruz )
TimeScape
UNO
XPeria Galeri ( ICS Galeri nedense daha çok hoşuma gitti )

FR Rom olduğu için bazı fransızca uygulamalar da geldi onlardan da durdurduklarım var. Elimden geldiğince listeye bunları eklemedim.

Kardeş performans yardımcısına uygulamaları nasıl ekliyoruz. Bir türlü bulamadım :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
3 Gün Geçti Hala Neoya Güncelleme Gelecek, hay sizin güncellemenize, töbe töbe.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
öncelikle;

flashtool ile yüklediğim rom da global fr rom'u. diğer global romlar da hala ortalıktalar. bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. flashtool ile yükleme yapmak ta çok kolay aslında :)

rom'u indiriyorsunuz.
flashtool'u indiriyorsunuz.

Arkasında;

rom'u flashtool'u kurduğunuz yerdeki "firmwares" klasörüne atıyorsunuz.

rom adresi : http://www.karadere.com/blog/sony-e...smi-orjinal-yukleme-firmware-4-1-b-0-431.html
flashtool : http://androxyde.github.com/

flash tool'da önemli bir detay. flash button'na bastığınızda önünüze koymuş olduğunuz rom ve neleri flashlayacağınız menüsü açılacak önünüze. orada
"wipe user data" seçeneğini işaretlemeyin

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
şu manuel yükseltmeyle ilgili bilgi werirmisiniz ne gibi farkı war pc compa. gelen sürümle elle kurmanın nasıl yapabilirim anlatabilcek war mı

öncelikle;

flashtool ile yüklediğim rom da global fr rom'u. diğer global romlar da hala ortalıktalar. bir şey olacağını sanmıyorum açıkçası. flashtool ile yükleme yapmak ta çok kolay aslında :)

rom'u indiriyorsunuz.
flashtool'u indiriyorsunuz.

Arkasında;

rom'u flashtool'u kurduğunuz yerdeki "firmwares" klasörüne atıyorsunuz.

rom adresi : http://www.karadere.com/blog/sony-e...smi-orjinal-yukleme-firmware-4-1-b-0-431.html
flashtool : http://androxyde.github.com/

flash tool'da önemli bir detay. flash button'na bastığınızda önünüze koymuş olduğunuz rom ve neleri flashlayacağınız menüsü açılacak önünüze. orada
"wipe user data" seçeneğini işaretlemeyin

Kardeş performans yardımcısını sormuştuk :). Anlatırsan seviniriz. tşk.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
+1.

@anntiigs kırılmamış telefona bu ayarlar yapılır mı?

Hiçbir fark yok , tertemiz kurulum yapıyorsunuz.

evet nasıl yapacağız?

selamlar belirttiğim yöntem zaten kırılmamış ( rootlanmamış telefon için geçerli bir yöntem )

nasıl yapacağınıza dair bir de video anlatım videosu :

[video=youtube;JmmThXTWu74]http://www.youtube.com/watch?v=JmmThXTWu74[/video]

daha detaylı yazmam için evde olmam lazım :)

şimdi hep birlikte cumaya marş marş :)

edit : performans tool'u soran arkadaşım; ben de bilmiyorum biraz araştırayım bakalım neler bulabileceğiz :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
SI numarasından bakıyorum benim telefon için daha yayınlanmamış rom garip neyi bekliyorlar acaba

kyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok yok yokkk türkiyeye daha gelmemiss yaaa deliricemmmmmmmmmmmm :@

kyler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardım edin de bizde kawusalmm 2.3.4 ten bıktık

kimse yok muu