Sony Android 4.0.4 Dağıtımı Başladı !

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar 4.0.4 nordic rom yükledim. Herşeyi ile muhteşem fakat kasiyor. Yarın Türk rom ve hafıza kartı bicimlendirip deneyeceğim :-S

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4.0.4 nordic rom yükledim. Herşeyi ile muhteşem fakat kasiyor. Yarın Türk rom ve hafıza kartı bicimlendirip deneyeceğim :-S

4.0.3 den çok farklı mı ? yoksa hemen hemen aynımı yeni eklenen özellikler yada bir başka gözle görülür birşeyler varmı?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
4.0.3 ten tabiki farklı, nordic rom çok kötü, bunu 2.3.4 tede yaşadım. Inş.Türkiye rom kasmiyordur.

Şuan fazla uygulama yok 170 mb ram ve en kötüsü 360 mb olan romun 250 mb kadar düşmesi :-(.

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.0.3 ten tabiki farklı, nordic rom çok kötü, bunu 2.3.4 tede yaşadım. Inş.Türkiye rom kasmiyordur.

Şuan fazla uygulama yok 170 mb ram ve en kötüsü 360 mb olan romun 250 mb kadar düşmesi :-(.

4-0-3 den iyiyse problem yok
bende bu güncelleme çıkmıyor?
bakın bu resimdeki gibi [MENTION=169407]yalancibahar[/MENTION]
90667020.jpg

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş ben farklı yolla yükledim. Bugün çıkar.

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm Sony Ericson Xperia Neo V kullanıcıları bekliyorum umarım gelen gideni aratmaz çünkü 4.03 telefonu yavaşlatmıştı buda daha fazla yavaşlatırsa halimiz harap

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tüm Sony Ericson Xperia Neo V kullanıcıları bekliyorum umarım gelen gideni aratmaz çünkü 4.03 telefonu yavaşlatmıştı buda daha fazla yavaşlatırsa halimiz harap

Yok 4.0.3 gibi değil bu. Muhteşem oldu telefon :)

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
GÜNCELLEME :

Xperia Neo , Xperia Ray , Xperia Neo V , Xperia Arc , Xperia Arc S Yeni Ülkeler Eklendi...

Arkadaşlar ben 4.0.3 kullanmadım hiç. Ama nasıl derseniz süper. Örnek : Gb'de 1000 lerce resimle Galeri 1 saate açılmıyordu, şuan şak diye açılıyor. Tek kötü yanı ram ve rom kulanımı.

İCS'den Birkaç Resim :D..

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizde halen yok... pc companion da ya....
4.0.4 görsel olarak aynı anlasılan hatalar kaldırılmış daha hızlı ve daha seri bir telefon olmus

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bizde halen yok... pc companion da ya....
4.0.4 görsel olarak aynı anlasılan hatalar kaldırılmış daha hızlı ve daha seri bir telefon olmus
İnşallah öyle olur hocam bende yüklü şuanda facebook'a bile girdiğimde telefon kilitkeniyo resmen

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah öyle olur hocam bende yüklü şuanda facebook'a bile girdiğimde telefon kilitkeniyo resmen
bahsettiginiz durumları ben yaşamadım söyle izah edeyim başlarda yasıyordum
4.0.3 e geçtikten sonra kasıyordu vs daha sonra hafıza kartını bicimlendirdim ve cihazımı fabrika ayararına döndürdüm ilk aldıgım 2.3.4 deki gibi seri ve akıcı olarak kullanıyorum şuan :)

yelkowan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flashtool ile 4.0.4'e yükselttim. 4.0.3 sürümüyle alakası yok. Bu sefer olmuş diyebilirim. GB'den bile çok daha hızlı çalışıyor. Batarya süresinde gözle görülür bir artış var. 19 saattir açık olan telefonumun şarj seviyesi %76 şu anda.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bahsettiginiz durumları ben yaşamadım söyle izah edeyim başlarda yasıyordum
4.0.3 e geçtikten sonra kasıyordu vs daha sonra hafıza kartını bicimlendirdim ve cihazımı fabrika ayararına döndürdüm ilk aldıgım 2.3.4 deki gibi seri ve akıcı olarak kullanıyorum şuan :)

Ben güncelme yaparken çıkardım hafıza kartını ama yeni hafıza kartım şimdi geldi sipariş vermiştiim bide fabrika ayarlarına geri dönderlim bakalım nasıl olcak :)

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben güncelme yaparken çıkardım hafıza kartını ama yeni hafıza kartım şimdi geldi sipariş vermiştiim bide fabrika ayarlarına geri dönderlim bakalım nasıl olcak :)

bence şimdi sım kart + hafıza kartınızı cıkartın ama once telefondakı numaraları sım karta kaydedip sım kartı cıkartıp fabrika ayarlarına döndürün farkı göreceksiniz :)

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam deniyorum hemen :)
kolay gelsin cihazı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hangi durumlarda kasma yaşıyorduysanız bi tekrar deneyip görüşünüzü benimle paylaşın eğer elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalısırım ;)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kolay gelsin cihazı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hangi durumlarda kasma yaşıyorduysanız bi tekrar deneyip görüşünüzü benimle paylaşın eğer elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalısırım ;)

Fabrika ayarlarına döndürdüm şuan ayarları felan yapıyorum bir kaç uygulşama indiricem bakalım :)

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Günceleme geldi bana şuan indiriyorum telefondan :)

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC Sensation'a bu güncelleme gelicek mi bilgisi olan var mı?

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bende de Sony PC Companion boyuna kendine yeni güncelleme buluyo, telefondan çıt yok :D

XperiaNeoV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de Sony PC Companion boyuna kendine yeni güncelleme buluyo, telefondan çıt yok :D
hocam buluyorsa ne bekliyorsunuz :) companion üzerinden yükleyin oda yasak kendi updatesi sonuçta.
keşke benim de companionda bulsada :D yüklesem