- Konuyu başlatan
yalancibahar
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar 4.0.4 nordic rom yükledim. Herşeyi ile muhteşem fakat kasiyor. Yarın Türk rom ve hafıza kartı bicimlendirip deneyeceğim :-S
Arkadaşlar 4.0.4 nordic rom yükledim. Herşeyi ile muhteşem fakat kasiyor. Yarın Türk rom ve hafıza kartı bicimlendirip deneyeceğim :-S
4.0.3 ten tabiki farklı, nordic rom çok kötü, bunu 2.3.4 tede yaşadım. Inş.Türkiye rom kasmiyordur.
Şuan fazla uygulama yok 170 mb ram ve en kötüsü 360 mb olan romun 250 mb kadar düşmesi :-(.
Tüm Sony Ericson Xperia Neo V kullanıcıları bekliyorum umarım gelen gideni aratmaz çünkü 4.03 telefonu yavaşlatmıştı buda daha fazla yavaşlatırsa halimiz harap
Yok 4.0.3 gibi değil bu. Muhteşem oldu telefon![]()
hocam değişen tek hızı ve performansmı? arayüz simgeler vs 4.0.3 teki gibi mi? extraları neler bizimle biraz paylasırmısın?Yok 4.0.3 gibi değil bu. Muhteşem oldu telefon![]()
Umrarım güzel olur çünkü çok acil beklemekteyim telefonla şu anda Go sms Pro kullanıyorum program o kadar kasıyor ki bazen klavyede mesaj yazmak işkence gibi oluyorYok 4.0.3 gibi değil bu. Muhteşem oldu telefon![]()
İnşallah öyle olur hocam bende yüklü şuanda facebook'a bile girdiğimde telefon kilitkeniyo resmenbizde halen yok... pc companion da ya....
4.0.4 görsel olarak aynı anlasılan hatalar kaldırılmış daha hızlı ve daha seri bir telefon olmus
bahsettiginiz durumları ben yaşamadım söyle izah edeyim başlarda yasıyordumİnşallah öyle olur hocam bende yüklü şuanda facebook'a bile girdiğimde telefon kilitkeniyo resmen
bahsettiginiz durumları ben yaşamadım söyle izah edeyim başlarda yasıyordum
4.0.3 e geçtikten sonra kasıyordu vs daha sonra hafıza kartını bicimlendirdim ve cihazımı fabrika ayararına döndürdüm ilk aldıgım 2.3.4 deki gibi seri ve akıcı olarak kullanıyorum şuan![]()
Ben güncelme yaparken çıkardım hafıza kartını ama yeni hafıza kartım şimdi geldi sipariş vermiştiim bide fabrika ayarlarına geri dönderlim bakalım nasıl olcak![]()
bence şimdi sım kart + hafıza kartınızı cıkartın ama once telefondakı numaraları sım karta kaydedip sım kartı cıkartıp fabrika ayarlarına döndürün farkı göreceksiniz![]()
kolay gelsin cihazı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hangi durumlarda kasma yaşıyorduysanız bi tekrar deneyip görüşünüzü benimle paylaşın eğer elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalısırımPeki hocam deniyorum hemen![]()
kolay gelsin cihazı fabrika ayarlarına döndürdükten sonra hangi durumlarda kasma yaşıyorduysanız bi tekrar deneyip görüşünüzü benimle paylaşın eğer elimden birşey gelirse yardımcı olmaya çalısırım![]()
hadi hayırlı olsun bende halen yokGünceleme geldi bana şuan indiriyorum telefondan![]()
hadi hayırlı olsun bende halen yok![]()
şekil a bu companionEyvallah sağolasın az kaldı bi on dkikaya telefon hazır olur baya hızlı yüklüyor diğer güncelmeye göre daha iyi .![]()
şekil a bu companion
buda ekran görüntüsü
hocam buluyorsa ne bekliyorsunuzBende de Sony PC Companion boyuna kendine yeni güncelleme buluyo, telefondan çıt yok![]()
HTC Sensation'a bu güncelleme gelicek mi bilgisi olan var mı?