Açık hattım kırıldı

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea açık hattım kırıldı ne yaptıysam telefonda açamadım yani elimle yamulttum falan :D ama fayda etmedi şimdi ben numaramı başka bi hatta taşıyabilirmiyim dediğim gibi hat açık hat böyle bi şey olması mümkün mü ? Bir de hangi operatörü önerirsiniz sms + konuşma + net paketleri ucuz olanından.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kendi adınıza olmayan hat üzerinde taşıma işlemi yapamazsınız. Hatta müşteri hizmetlerini arayıp o hat ile ilgili bir işlemde yaptıramazsınız.

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani diyorsunuz ki ; git kendini ait adam gibi bi hat al bundan fayda yok öyle mi

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Malesef hemen hemen aynı durumdayım. Bende açık hat kullanıyorum. Hattın sahibine ulaşabiliyorsan o hattı yeni bir kart ile çıkartabilir sonrasında hattı üzerine geçirtebilirsin. Bende avea'dan turkcelle'e geçmek istiyorum ama hattın sahibini tanımadığım için bu mümkün olmuyor. Hat üzerinde hiçbir hak talep edemiyorsun yani kısacası.

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Numara benim için çok özeldi ama yapacak birşey yok sanırım.Peki bu Vodafone olsun Turkcell olsun hat fiyatları ne kadar faturasız .

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Geçmiş olsun hattı daha alamazsın , 27TL civarında 20tl yüklü hatlar , 5tl yüklü al ama hediye olduğu için.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Avea Faturalı Yeni Nesil 500 tarifesi işini görür sanırım. Heryöne 500dk + 2000sms + sınırsız net (akk 2gb) = 30TL

yolcuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bu açık hat nerden nasıl alınıyor ki?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
vodafone a geç derim 1000 dakika + 5000 sms :) facebook+twitter bedava - 30tl

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@android3 Teşekkür ederim ama faturasız hat terciğim.
@yolcuhan kardeşim ben bu hattı 3 yıl önce almıştım ama artık yok zaten alma gibi bi niyetin varsa alma böyle uğraşırsın işte :D
@zoki ne yaptın yav öğrenci adamız :D 30 tl mi gözünü seveyim :D :D

yolcuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş sormaktaki amacım;
böyle açık hat meselesine yabancıyım, nerden nasıl alınıyor merak ettim o itibarla sordum.
Bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim.

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=78636]yolcuhan[/MENTION] anladım kardeşim pardon.Sana şöyle söyleyim eskiden kontor vardı hani kart ile alırdık 20 kontor mesela aynı onun gibi mesela ben 20 tl verip almıştım bildiğin taktım ve kullanmaya başladım.

yolcuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu uzatmak istemem lakin benim anladığım şöyle;
sonuçta bu hat denen şey bayiden satılıyor, yoksa siz bir kişiden mi satın aldınız?
Bayiden alındıysa bayi başkasının adına hattı nasıl açabiliyor, satabiliyor?
Dediğim gibi konuyu uzatmak istemem,
sizin konuyu açma amacınız farklı,
yeri gelmişken sorayım dedim.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Konuyu uzatmak istemem lakin benim anladığım şöyle;
sonuçta bu hat denen şey bayiden satılıyor, yoksa siz bir kişiden mi satın aldınız?
Bayiden alındıysa bayi başkasının adına hattı nasıl açabiliyor, satabiliyor?
Dediğim gibi konuyu uzatmak istemem,
sizin konuyu açma amacınız farklı,
yeri gelmişken sorayım dedim.

bizim burdaki erdal bakkal 2. el hatları alıyordu milletten öyle satıyordu önceden :)

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim aldığım yer telefon tamircisiydi.Hatta hat bildiğiniz paket içinde idi çıt diye kırdım o büyük karttan ve pın kodu yazan yeri karaladım pın ı aldım açtım telefonu

yolcuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizim burdaki erdal bakkal 2. el hatları alıyordu milletten öyle satıyordu önceden :)
Cevap için teşekkürler kardeş.
Yani vatandaş kendi hattını bakkala satıyor,
bakkal da isteyene karla satıyor.
Başka yolu varmıdır acep açık hat almanın?

ENİGMA-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=78636]yolcuhan[/MENTION] bu devirde bulman zor açık hat zaten sakat işler mesela TL attırdın bi bakmışın hattın kapatılmış paran boşa gitmiş.

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vodafone a geç derim 1000 dakika + 5000 sms :) facebook+twitter bedava - 30tl

Hocam Sakın ben o tarifeden kurtulduğuma seviniriyorum gerçi şimdi şöyle o iş 500 Dakika + 5000 sms + face +twitter + windowslive = 25 TL ama şebeke ayarını bozdular biz paket aşımı yapmadığımızda bile gelen fatura 40 TL altında değil maalesef ben avea'ya geçicem 19 TL'lik yıkılan paket'e 500DK + 1000 SMS + 1 GB İnternet

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben hattımı alırken kendi üstüme almıstım .ama hattım suan kırıldı avea bayisine gittim rehbere kayıtlı deil bu dedi müsteri hizmetlerini aradım . avea online dan öğrenebilirsiniz kimin üzerine oldugunu dediler ama ben avea online işlemler diyorum arama motorunda istediğim sonucu alamıyorum nasıl yapcam.s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde avea hattım kırıldı nasıl kapanacak bilmiyorum kapatırmak istiyorum nasıl olacak bana yardım edin aveadan vodafoneye geçtim :-)