Syesilta
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
u15'de 6-0 yenmiş yüklenmeyelim bu kadar 

sivası 4-2 yendik ya, kimse bu konuyu burada hiç konuşmamış!
borçlusunuz arkadaşlar!
yarın bu mevzu ile alakalı uçuracaksınız burayı...
bundan böyle günde en az üç sayfa!
anlaştık mııııııııııııııııııı?!)))
Merhaba, Hepinize Selam olsun.. Burayı Boşladığım falan yok takipdeyim.. Lakip hafta sonu olunca biraz kargaşa falan oldu.. Misafirler misafirlikler derken.... Anca fırsat bulabildim...
Yendiğiniz için çok mutluyumm Çok güzel bir maç olduğunu söyliyemem ilk yarı için ama sonrasında güzel vede zevkli bir maç izledik. Bizlere mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum takımıma.. Yarında Çağlayandayız.. Beklerizzzz
Ïyi fikir.Kaptanlık babadan oğula geçecek desenize.beyler onu bunu bırakında alex yaşlanıyor bizim felipe'yi acil büyültmemiz geliştirmemiz lazım =) takımla antremanlara filan çıksın zaten ondada heves var gibi
yahu iki güne yakındır yokum, kimse arayıp sormuyor!
bir yakınımın cenazesi sebebiyle uzaktaydım,
yoğun bir hafta sonu geçirmiştik, galatasarayı bütün genç takımlar seviyesinde ezip geçmiştik...
arkadaşlar bu konuyu foruma taşır, maç analizleri yapar, muhabbet gırla gider demiştim.
ı ıh!
@mustang, sakın bi daha getmekten falan bahsetme. evet, pire meselesini unutma. yorganımız sağlam kalsın. bir artis'timiz vardı, o hataya düştü ve çok önemli bir arkadaşımızı kaybettik maalesef. bi daha böyle bişey olsun asla istemem. sabır ve tahammül. birilerinin gazına gelip onların asıl istekleri konusunda sevindirmeyeceğiz oları bi daha.
Başın Sağolsun Kardeşim.:crying:
Başın sağolsun abim![]()
başın sağolsun abi![]()
Teşekkürler KARDEŞİM.Kimi zaman coşku olacak...
![]()
Kimi zaman endişe olacak...
![]()
Ama en sonunda zafer inananların olacak!
![]()