SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
sivası 4-2 yendik ya, kimse bu konuyu burada hiç konuşmamış!
borçlusunuz arkadaşlar! :)
yarın bu mevzu ile alakalı uçuracaksınız burayı...
bundan böyle günde en az üç sayfa!

anlaştık mııııııııııııııııııı?! :))))

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] , Konuşacak adam mı kaldı forumda hocam :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sivası 4-2 yendik ya, kimse bu konuyu burada hiç konuşmamış!
borçlusunuz arkadaşlar! :)
yarın bu mevzu ile alakalı uçuracaksınız burayı...
bundan böyle günde en az üç sayfa!

anlaştık mııııııııııııııııııı?! :))))

ya ne konuşacanda bu aykut beni yedi bitirdi. şansımız döndü ya resmen yoksa ölüp ölüp dirildik o kadar kolay puan kaybediyoruz ki takımda var bi kısıntı pozisyon üretemiyoruz tek saha aç oynuyoruz kaleyi bulan şut yok öle bir takım olduk. Bu seneki maçlardan hiç zevk almıyorum şahsen . Bence daha geç olmadan ya biri aykuta çeki düzen vermeli yada aykut görevden alınmalı .. fark ettiniz mi sivas maçında doğru düzgün ortamız bile yoktu. Hep sağa sola giden toplar

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Günaydın EFSANE FENERBAHÇELİ KARDEŞLERİM...!:flowers:
3 günlük bir ayrılık yaşadım,haksız yere.:unsure:
Olayı takip eden arkadaşlarım vardır,davamda haklı olduğumun farkındadırlar. .Bir söz cük kullandım malum kişiler hakkında.
Modaratör beyimizde uyardılar bizi.
Bu sefer kendileri FENERBAHÇEM hakkında saçma sapan bir yorum yazınca,ben de tepkimi verdim.
Verdiğim tepkide gayet efendice,sadece kendilerini tarafsızlığa davet etmemdi.
Modaratör arkadaşta ne kadar tarafsız,ve adil olduğunu tüm SDN ye,bana bu cezayı vererek kanıtlamış oldu.:confused1:
Bayağı bir düşündüm,bir daha bu foruma bir şeyler yazıp yazmamak konusunda.
Hatta bir konu açıp ortalığı veryansın yapmakda aklımdan geçmedi değil.
Ama sonra aklı selim olarak düşündüğümde buna gerek yoktu.
Zaman SABIR ZAMANI.Hem benim için Hem takımım için.
Pireye kızıp yorganı yakamayada değmezdi..
O nedenle cezam biter bitmez tekrar buralardayım.
Tabii mod arkadaş,bu mesajdan sonra beni.'Forum Huzurunu bozan Tartışma çıkarmakla suçlamaz ise'.
Saygılar.:)

--- Mesaj Güncellendi ---

Gelelim Sivas maçına,öldüm öldüm dirildim yeminle.Ama Oğlum hep dedi Baba maçı alacağız diye.Oğlumun dediği oldu çok şükür. Ama takım çok kötü gerçekten.Bir Alex imiz olmasaydı ne yapardık bilemiyorum.İnşallah düzeliriz.

Ve MUHTEŞEM KANARYALAR....!
JgjhN.jpg

mkuHN.jpg

OMuJT.jpg

r0kUl.jpg

wqN6u.jpg

C9j38.jpg

A4YeY.jpg

iu4s9.jpg

cXxhu.jpg

dcicD.jpg

j0465.jpg

2JzL6.jpg

QjabG.jpg

LR45w.jpg

geugg.jpg

dGr3i.jpg

OArF1.jpg

lJIx4.jpg

tDaEO.jpg

GXAR1.jpg

szyNg.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Beyler Neredesiniz yav 7 saattir kimse uğramaz mı dükkana?

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 haftada 19 attı!

Futbolda 15 yaş altı ve 14 yaş altı kategorilerinde Galatasaray’ı dün mağlup eden Fenerbahçe, bugün de 16 ve 17 yaş altı kategorilerinde ezeli rakibini yendi. Fenerbahçe çarşamba günü de 18 yaş altı maçında 2-1'lik galibiyet almıştı. Bu sonuçların ardından Fenerbahçe 1 haftalık süreçte ezeli rakibine 19 gol attı; sadece 5 gol yedi.

Fenerbahçe alt yapıda 5’te 5 yaptı

Fenerbahçe
’nin alt yapı futbol takımları, bu hafta Galatasaray ile yaptıkları 5 maçı da kazandı.

15 Şubat Çarşamba günü Coca Cola Akademi Ligi 18 yaş altı kategorisinde Galatasaray’ı 2-1 yenen sarı-lacivertliler, dün de ezeli rakibini Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaptığı Coca Cola Akademi Ligi’nin 15 yaş altı kategorisinde 6-0, 14 yaş altı kategorisinde ise 4-2’lık skorlarla mağlup etmişti.

Fenerbahçe bugün de 16 yaş altında 4-2, 17 yaş altında ise 3-0’lık skorlarla Galatasaray’ı yenerek, alt yapılarda 5’te 5 yaptı.

Kaynak:Habertürk

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Merhaba, Hepinize Selam olsun.. Burayı Boşladığım falan yok takipdeyim.. Lakip hafta sonu olunca biraz kargaşa falan oldu.. Misafirler misafirlikler derken.... Anca fırsat bulabildim...

Yendiğiniz için çok mutluyumm Çok güzel bir maç olduğunu söyliyemem ilk yarı için ama sonrasında güzel vede zevkli bir maç izledik. Bizlere mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum takımıma.. Yarında Çağlayandayız.. Beklerizzzz

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
galibetlere , serilere , ilklere , rekorlara alışkın bir takım olduğumuz için , bu sonuçlar normal geliyor biz FB 'lilere konuşmaya bile gerek görmüyoruz.. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=47324]mustang[/MENTION] hoşgeldin...
burayı terk etmediğine sevindim..
bugüne kadar bende kendimi çok tutarak buralarda yazılar yazdım... ama bundan sonra hiç sanmıyorum tutacağımı...
bu arada bazı kişiler neden bazı lafları üzerlerine alınıyor anlamış değilim...

bu arada cuma akşamı "aramızda ki fark 9 puana çıktı" artık diyenlere şunu da hatırlatalım... geçen senede 9 puan farkla gerideydik...
kimse çok havaya girmesin... bütün çıkışlar SARACOĞLU'n da son bulur...

Merhaba, Hepinize Selam olsun.. Burayı Boşladığım falan yok takipdeyim.. Lakip hafta sonu olunca biraz kargaşa falan oldu.. Misafirler misafirlikler derken.... Anca fırsat bulabildim...

Yendiğiniz için çok mutluyumm Çok güzel bir maç olduğunu söyliyemem ilk yarı için ama sonrasında güzel vede zevkli bir maç izledik. Bizlere mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum takımıma.. Yarında Çağlayandayız.. Beklerizzzz

maçı ultraslan arkadaşımla seyrettim... biz böyle taraftarız.... ben onların maçını o bizim maçımızı beraber izleyebiliyoruz... kavga gürültü etmeden...
ne kadar totem yaptıysa engel olamadı gollere ama en son atkısı çıkarıp sallamaktanda geri kalmadı sağolsun.. :)
ben hiç stada gitmiyim hep onunla izliyeyim diye düşünüyorum artık....

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beyler onu bunu bırakında alex yaşlanıyor bizim felipe'yi acil büyültmemiz geliştirmemiz lazım =) takımla antremanlara filan çıksın zaten ondada heves var gibi

Reaksiyon puanı
10,315
yahu iki güne yakındır yokum, kimse arayıp sormuyor!
bir yakınımın cenazesi sebebiyle uzaktaydım,
yoğun bir hafta sonu geçirmiştik, galatasarayı bütün genç takımlar seviyesinde ezip geçmiştik...
arkadaşlar bu konuyu foruma taşır, maç analizleri yapar, muhabbet gırla gider demiştim.
ı ıh!
[MENTION=47324]mustang[/MENTION], sakın bi daha getmekten falan bahsetme. evet, pire meselesini unutma. yorganımız sağlam kalsın. bir artis'timiz vardı, o hataya düştü ve çok önemli bir arkadaşımızı kaybettik maalesef. bi daha böyle bişey olsun asla istemem. sabır ve tahammül. birilerinin gazına gelip onların asıl istekleri konusunda sevindirmeyeceğiz oları bi daha.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
yahu iki güne yakındır yokum, kimse arayıp sormuyor!
bir yakınımın cenazesi sebebiyle uzaktaydım,
yoğun bir hafta sonu geçirmiştik, galatasarayı bütün genç takımlar seviyesinde ezip geçmiştik...
arkadaşlar bu konuyu foruma taşır, maç analizleri yapar, muhabbet gırla gider demiştim.
ı ıh!

@mustang, sakın bi daha getmekten falan bahsetme. evet, pire meselesini unutma. yorganımız sağlam kalsın. bir artis'timiz vardı, o hataya düştü ve çok önemli bir arkadaşımızı kaybettik maalesef. bi daha böyle bişey olsun asla istemem. sabır ve tahammül. birilerinin gazına gelip onların asıl istekleri konusunda sevindirmeyeceğiz oları bi daha.

Başın Sağolsun Kardeşim.:crying:
Yok gitmem bir yerlere de insana hiç yok yere ceza veriliyor ya,birde eldende bir şey gelmiyor,o ağırıma gidiyor başka bir şey değil.:(
Dost,Düşman,Adil,Dürüst İnsanları bir şekilde öğreniyoruz işte.:sleep:
Buradaki cezam ilk değil,ama görünüşe göre sonda olmayacak.:blush:
Gitmek kolay olanı,Evelallah meydanı kimseye bırakmayız.
Bilirsiniz.'Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır'.Bizim Düsturumuz ve Hayat Felsefemizdir bu.:)
Bir şekilde karşı çıkarız,yapabileceklerimizi yaparız.Yani Karınca Misali Tarafımız bellidir.
Zor günlerden geçiyoruz,takım olarak.
Bize BÜYÜK TAKIMIN TARAFTARI olarak düşen,aklı selim davranmak.Davamızın arkasında durmak.
Onun için Kardeşim,benden kurtulamazsınız.
Buralardayız Hep Birlikte İNŞAALLAH...!:clap:

Reaksiyon puanı
10,315
Başın Sağolsun Kardeşim.:crying:

teşekkür ederim mustang.
evet bazen haksızlığa uğramakta hayatın cilvelerindendir.
ahiretteki hesabın varlığı bu yüzdendir.
dünyada zulüm olmasaydı, hesap kitap da olmazdı!
o yüzden ki sabreden, işini Allah Tealaya havale edenler hep kazandılar.
kaybedenlerse kazandıklarını zannedenlerdir.!

Reaksiyon puanı
10,315
“Günün Röportajı”nda konuk Gökhan Gönül

Günün röportajı programının bu haftaki konuğu Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Gökhan Gönül.

Gökhan Gönül’ün konuk olacağı günün röportajına sizler de sorularınızla ve yorumlarınızla katılabilirsiniz. Bunun için tüm operatörlerden cep telefonunuzun mesaj bölümüne "gun" yazıp boşluk bırakıp sorunuzu ya da yorumunuzu 1907’ye göndermenizi bekliyoruz.

Günün Röportajı yarın saat 15.00’de Fenerbahçe Televizyonu’nda…

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28043

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
başın sağolsun abi :(

bende okuldan ödevlerden başımı pek kaldıramıyordum vakit olmuyodu pek. yoksa bende gitmedim bi yerlere :)

İŞTE YILDIRIM'IN SAVUNMASI

* Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı olmanın onurunu, gururunu yaşıyorum

* Aziz Yıldırım'ın şahıs akıbetinin önemi yoktur

* Fenerbahçe camiasının, koca çınardan tek bir yaprak koparılmasına izin vermeyecektir.

* Fenerbahçe sadece sportif alanda değil, sosyal alanda da her türlü yer alacaktır.

* Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz, siz hem kişileri hem de kulüpleri yargılıyorsunuz.

* Fenerbahçeli olmayı, her zaman herşeyin üzerinde tuttum.
* Bu dava bir şahıs davası değil bir Fenerbahçe davasıdır.
* Basın, gazete satmak için ailemiz olduğunu düşünmeden yıpratıcı haberler yapılıyor.
* Hasta olmadığım halde hastalandığım yazıldı.
* İnsanlara Türklük gücü ve yaşama umudu veren Fenerbahçe, halkın sevgilisi olmuştur.
* Fenerbahçe Kuvayı Milliye ruhunun temsilcisi oldu.
* Fenerbahçe, Türk olmayı her şeyin üstünde tutan gençler tarafından kurulmuştur.
* Bize saldırının temel nedeni, kuruluş yıllarındaki felsesemizdir.
* Buradan temiz çıkacağımızı ifade etmek isterim.
* Dar ağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacak.
* Ben ve arkadaşlarım hiçbir zaman Fenerbahçe'yi kötü durumda bırakacak eylemlerle bulunmadık.
* Ne kadar yargılarsanız yargılayın, Fenerbahçe ortadan kaldırılmayacak.
* 22 yıldır bu kulübe hizmet veriyorum. Asla şike gibi bir suça bulaşmadım. Poliste maruz kaldığım muameleyi hak etmedim.
* Yaptığım hiçbir tesise kendi adımı vermedim.
* Fenerbahçe'yi Atatürkçü yoldan çevirme gayreti var.
* Birbirini tutmayan telefon konuşmaları hiçbir şeye kanıt olamaz, masumiyetimizin ortaya çıkacağına inancım tam.
* Şayet bunca hizmetim örgüt faaliyetiyse, evet bu örgütü ben kurdum.
* 6 Temmuz'da emniyet ortada iddianame yokken kararı açıklamıştır.
* Çıkar amaçlı suç örgütü demek, mafya demektir. Kimse Fenerbahçe başkanına, yöneticisine mafya diyemez.
* Yıllarca her türlü spor suçuna göz yumanlar, Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler üzerinden kendini aklamaya çalışmaktadır.
* Bu soruşturmada sadece Türk sporu değil, ülkemiz hukuk tarihi için de çok tuhaf şeyler oldu.
* Emniyette fotoğrafımı çekip gazeteye bastılar, gereğini yapın.
* Fenerbahçe'nin yükselişini önleyemedikleri için bu kurguyu yaptılar.
* Emniyet 19 maçta şike var diye açıklama yaptı, iddianamede 13 maça yer verildi. 6 maç buhar oldu uçtu.
* Ben hastanedeyken adres kısmına Metris yazdılar.
* Medya kendisine verilen görevi bu süreçte yerine getirdi.
* Emenike'nin para sayarken çekilen fotoğrafları nerede? Bunu söyleyenler ahlaksız bir davranış göstermişlerdir.
* Polis tribünlere gelmek isteyen bazı taraftar gruplarını içeriye almıyor, bu haklar engellenemez.
* Kulüplerine sahip çıkan Fenerbahçelilere polis biber gazı sıkmıştır.
* Gazete patronlarının benden daha temiz olduğunu düşünmüyorum.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kimi zaman coşku olacak...

Al4yJRCCAAAcLb1.jpg

Kimi zaman endişe olacak...

Al4yQDbCQAApvQm.jpg

Ama en sonunda zafer inananların olacak!

Al4yWabCQAELQU_.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
bayılıyorum bu tür görüntülere ya!
teşekkür ederim [MENTION=71554]cobra11[/MENTION]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
|SeYYaH| başın sağolsun. benimde içim yanıyor. bende cenaze için Çanakkale'ye geldim.
[MENTION=71554]cobra11[/MENTION], fotoğraflar için teşekkürler. keyfim olmadığı için ben birşeyler paylaşamıyorum. ama kalbim buralarda hep.

Reaksiyon puanı
10,315
|SeYYaH| başın sağolsun. benimde içim yanıyor. bende cenaze için Çanakkale'ye geldim.
@cobra11, fotoğraflar için teşekkürler. keyfim olmadığı için ben birşeyler paylaşamıyorum. ama kalbim buralarda hep.

eyvallah [MENTION=158637]angel75[/MENTION], teşekkür ederim. sizin de başınız sağolsun, Allah sevenlerine sabr-ı cemil ve tûl-i ömr bahşetsin.
kaç gündür sitede olmayışın anlaşıldı şimdi.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
başın saolsun [MENTION=158637]angel75[/MENTION].

bu aralar üstümüzde karabulutlar geziyor ya hayırlısı..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Başınız Sağolsun.Angel75 kardeşim.
Rabbim Rahmet Eylesin.Geride kalanlara Rabbim Sabırlar versin.

Kimi zaman coşku olacak...

Al4yJRCCAAAcLb1.jpg

Kimi zaman endişe olacak...

Al4yQDbCQAApvQm.jpg

Ama en sonunda zafer inananların olacak!

Al4yWabCQAELQU_.jpg
Teşekkürler KARDEŞİM.:)
Çok güzel paylaşım.Ellerine Sağlık.:yes:

[h=2]Yıldırım mahkemede esti, gürledi[/h]
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen futbolda şike davasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı tutuklu sanık Aziz Yıldırım savunmasının büyük kısmını tamamladı.

Bu operasyon bana ve Fenerbahçe’ye karşı yapılmıştır

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike operasyonunun Fenerbahçe ve kendisine yönelik yapıldığını söyledi. “Soruşturma sırasında masumiyet karinesi ayaklar altına alınmıştır.” diyen Yıldırım, “Avukatımın alamadığı bilgiler basına sızdırıldı. Aziz Yıldırım ve arkadaşları toplum önünde itibarsızlaştırılmaya çalışıldı.” ifadelerini kullandı.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapmaya başlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, davanın soruşturması safhasını eleştirdi. Yıldırım, savunmasında özetle şunları söyledi:

“Mehmet Ali Aydınlar kamera karşısına geçerek ligin planlandığı gibi başlayacağını söyledi. Ancak 12 gün sonra bunun ertelendiğini açıkladı. Erteleme gerekçeleri belli değildi. Ortada iddianame yoktu. Dosyada gizlilik kararı vardı. Ama kimse buna uymadı. MİT dosyasında gizlilik kararı var ve kimse yazamıyor. Bu bizi karalamanın en iyi örneğidir.

Daha iddianame ortada yokken Aziz Yıldırım televizyonda ve gazetelerde suçlu ilan edilmiştir. Transfer edilen bir futbolcu tek bir kere forma giymeden kulüpten ayrılmıştır. . Emenike profesyonel bir sporcu olarak bu sürece dayanamamış ve Rusya'ya transfer olmuştur.

Hiç kimse ve hiçbir makam Fenerbahçe ve Fenerbahçelilere ‘çıkar amaçlı suç örgütü’ diyemez. Hiç kimsenin buna hakkı ve yetkisi olamaz.

Fenerbahçe’nin önünü kesmek için kurgu yapıldı. Fenerbahçe, başkanı ve tüm camiaya yargısız infaz yapılmaya çalışılıyor. Sözde şike tespit edilen ve delillendirildiği söylenen 6 maç iddianamede yoktur. Emniyet bir ilke imza atarak gözaltı fotoğrafım çekilip basına servis edildi.”

GÖZALTI FOTOĞRAFININ YER ALDIĞI TİŞÖRTÜ MAHKEME BAŞKANINA GÖSTERDİ

Bu arada Aziz Yıldırım, üzerinde gözaltı fotoğrafının bulunduğu tişörtü mahkeme başkanına gösterdi.
Aziz Yıldırım, savunmasında şunları söyledi:

“Yalnız şahıslar değil takımlar da yargılanıyor. Üç aydır bilgisayar istedik, verilmedi. Galatasaray maçına bakıyorsunuz, şike orada var. Onun için bakıyorduk. Basın burada yaşananları doğru yazsın. Dün hastalanmadım, hastalandım diye yazdılar. Bizi karalayanlar ailelerimiz olduğunu düşünsün. Takımımızı şike suçlamasıyla mahkemeye taşıdılar. Yirmi milyon taraftar susuyorsa biz mesaj vermemişsem susuyor. Gizlilik kararları ihlal edilerek basına servis edilmiştir.

Fenerbahçe Başkanı olmak gibi gurur ve onur kaynağı olan bir sıfatı yerine getirdim. Fenerbahçeli olmayı herşeyin üstünde tuttum. İsteğimiz; adalet yerini bulsun. İsterse kıyamet kopsun. Bu operasyon bana ve Fenerbahçe’ye karsı yapılmıştır.”

Öte yandan Aziz Yıldırım, Nazım Hikmet’in ‘düşmana inat burgun fazla yaşamak’ şiirinin ilk kıtalarını okudu.

Soruşturma sırasında masumiyet karinesinin ayaklar altına alındığını belirten Yıldırım, “Avukatımın alamadığı bilgiler basına sızdırıldı. Aziz Yıldırım ve arkadaşları toplum önünde itibarsızlaştırılmaya çalışıldı. Bir örgüt çıkardılar. Aziz Yıldırım ve arkadaşlarını o yasa dışı örgütün başkanı olarak gösterip, örgütün amacının Fenerbahçe’yi şampiyon etmek olarak gösterdiler.” ifadelerini kullandı.

58. madde değişmemeli

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son ayların tartışma konusun olan TFF talimatnamesinin 58. maddesinin değişmemesi gerektiğini söyledi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapmaya başlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şunları söyledi:
“…Aziz Yıldırım'ı kurtarma yasası olarak adlandırılan ve Cumhurbaşkanı’nın sonradan onayladığı maddeden yararlananlar ortadadır. Şimdi de 58. madde değişemez, değişmemelidir.
Mehmet Ali Aydınlar avukatını bana göndertti. Fenerbahçe’yi küme düşürmeyeceğini avukatına söyletti. Bir grup, Türk sporunu ele geçirmeye çalışıyor. Bizler de çocukluğumuzda birbirimizi çok dövdük. En sonunda bizi karakola götürüp nasihat ettiler. Ama şimdi görüyoruz ki bir çete lazım ve buna da Aziz Yıldırım lazım.

Cebinden 30 milyon dolar yatırım yapan adamı ‘haksız ekonomik kazanç’ ile suçlamak beni üzüyor.”

Benden önce amatör şubeleri kim takip ederdi? Şimdi amatör şubelerde Dünya Türkiye'yi takip ediyor. Malatya'ya Doğan gönderen, Ankaragücü'nü 8-0 yenen, Denizli'ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular.

Hakem değiştirmeyle ilgili tapem bulunursa şikeyi kabul ederim

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hakem değiştirmeyle ilgili bir tane tapesinin bulunması halinde şike dahil her şeyi kabul edeceğini söyledi

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Sadri Şener, ‘Ofspor ile Vanspor maçının dördüncü hakemi Vanlı olduğu için değiştirin’ demiş. Benim hakem değiştirmeyle ilgili bir tane tapem ortaya çıksın, şike dahil herseyi kabul ederim.” dedi.

Şenol Güneş ‘başkanım 45 dakika daha var, şampiyon sizsiniz’ dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şampiyonluğu kaybettikleri 1-1’lik Trabzonspor maçıyla ilgili, “Maç 1-1 ikin Egemen ile Emre kavga ediyordu, ben de ayırıyordum. Şenol Güneş yanıma gelip ‘başkanım daha 45 dakika var, şampiyon sizsiniz’ diyordu. Bunlar şike olmuyor ama telefon görüşmeleri şike oluyor.” ifadelerini kullandı.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hem Türkiye kupasını hem de şampiyonluğu kaybettikleri sezona ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, “Geçen sene Trabzonspor ile Türkiye kupasını oynadığımızda Urfa’da yaptığımız maçı kaybettik. Merasimde Şenol Güneş, ‘başkanım, merak etme şampiyon sizsiniz’ dedi. Bunu telefonda deseydi suç olurdu. Egemen ile Emre maç 1-1 iken kavga ediyorlardı, ben ayırıyordum. Şenol Güneş geldi ‘başkanım 45 dakika daha var, şampiyon sizsiniz’ dedi. Bunların hiçbiri şike olmuyor ama telefonla konuştuklarımız şike oluyor. Bunlar yalansa gelsin cevap versinler.” diye konuştu.
Başkan olduğunda Fenerbahçe’nin bütçesinin 16 milyon dolar olduğunu ifade eden Yıldırım, “Şimdi ise 225 milyon dolar oldu. Bu operasyon hisse senedi olanlara zarar vermiştir. Temenni ederim ki; başka bir amaçla bu operasyonu yapan Zekeriya Öz vicdanen rahattır.” ifadelerini kullandı.

‘DİYARBAKIR KÜME DÜŞÜRÜLSEYDİ BİZ ŞAMPİYON OLACAKTIK’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Diyarbakır maçında seyirciler sahaya inince Türkiye Futbol Federasyonu normalde Diyarbakırspor’u hükmen 3-0 mağlup sayması gerekirken konu memleket meselesi haline gelmesin diye İBB lehine 1-0 kabul edildi. Eğer hükmen mağlup sayılsaydı Diyarbakır küme düşecekti. Biz onlarla beraber kalmıştık, bize 2 puan eklenecekti ve şampiyon olacaktık.” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’den 1 lira çıkar sağladıysam kendimi ölümle cezalandırırım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, ‘ekonomik çıkar sağlamak’tan yargılanmanın kendisini çok üzdüğünü söyledi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe’ye 30 milyon dolar harcayan biri olarak en çok üzüldüğüm; ekonomik çıkar sağlayan biri olarak yargılanmamdır. Fenerbahçe’den 1 lira çıkar sağladıysam kendimi ölümle cezalandırırım.” dedi.

Bu arada, adliye binası önünde tezahürat yapan taraftarların sesi duruşma salonundan duyuldu.

13 maçta ‘0’ parayla şike yapmışız

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dernekler masasının Fenerbahçe’nin kasasını denetlediğini belirterek, “Fenerbahçe’nin kasasında eksik yok. 13 maçta ‘0’ parayla şike yaptık! sonuç oraya geliyor.”

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Organize şube fiziki takip ve dinleme yapıyor. Mahkemeden her türlü izin alıyor. Örgüt lideri Aziz Yıldırım hiçbir zaman telefonda konuşmuyor, yüz yüze konuşuyor. Ortam dinlemesi yapılıyor ama hiçbir şey dinlenemiyor. Fiziki takiplerde hep para gidiyor ama bunlar zaptedilmiyor.” diye konuştu.

Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: “İlhan Ekşioğlu, 8 Haziran'da Dereagzı’ndaki tesislerin çatısını yapmak için kulüp kasasından para alıyor. Ama anlaşılamıyor. Para kasaya geri iade ediliyor. Şike için verilen para geri konulmaz. Dernekler masası denetleme yapıyor. Fenerbahçe’nin kasasında eksik yok. 13 maçta sıfır parayla şike yaptık. Sonuç oraya geliyor.”

Ergenekon’un gizli tanığının iddiaları yanlış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ergenekon davasının gizli tanığı Poyraz’ın Fenerbahçe maçlarıyla ilgili iddialarının yanlış olduğunu söyledi. Erman Toroğlu’nu suçlayan Yıldırım, “Toroğlu, ekranda patavatsızca konuşarak toplumun ahlakını bozuyor.” dedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “Ben yetkimi kimseye kullandırmam. Ergenekon’da Gizli Tanık Poyraz var. Onun ifadesinde Sedat Peker, Sergen ve Tümer'e demiş ki ‘maçta iyi oynamayın, Fenerbahçe kazansın’ demiş. Ben de para vermişim. Böyle bir şey olmadı. Sonradan ikinci ifadesinde aynı şeyleri söylemiş. Bahsettiği yılda Galatasaray şampiyon oldu. Onun anlattıkları yanlış.” diye konuştu.

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu’nu da eleştiren Yıldırım, “Toroğlu ekranda patavatsızca konuşarak toplumun ahlakını bozmaktadır. Madem beni şikayet etti, mahkemeye gelip ifade vermesi gerekir.” dedi.

Yıldırım, “Gökdeniz Karadeniz’i transfer edecektik. Menajerliğini Olgun Peker yapıyordu. Maalesef gelmedi. Gökdeniz Trabzon’un ve ailesinin baskılarıyla orada kaldı.” şeklinde konuştu.

6222 sayılı yasa benim için değişmedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 6222 Sayılı Sporda Şiddet Yasası’nı değiştiren Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye teşekkür etti. Yıldırım, “Yasa benim için değişmedi.” dedi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “6222 sayılı yasa, benim için değişmedi. Şike ve teşvikten dünyada yatan hiç kimse yok. Yasa değiştiği için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti milletvekillerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partililere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ne şike parası, ne de para sayan Emenike fotoğrafı var

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Karabükspor’dan Emanuel Emenike’nin transferiyle ilgili medyada çıkan haberleri eleştirdi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden futbolda şike davasında savunmasını yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Emanuel Emenike transferine değindi. Ylıdırım, “Emanuel Emenike, profesyonel bir sporcu olarak, yaşanan sürece dayanamamış ve Türkiye’den ayrılmak istediğini belirterek Rusya’ya transfer olmuştur. Oysa Karabükspor Başkanı Sayın Feridun Tankut, daha sonra verdiği ifadesinde Emenike transferinin TFF, UEFA ve FIFA kurallarına uygun olarak gerçekleştirildiğini açıkça beyan etmiştir.” Dedi.

Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Gazetelerde 3 Temmuz haftasında yer alan haberlerde Emenike’nin şike için aldığı paraları sayarken çekilmiş fotoğraflarının olduğu ileri sürülmüş; ancak bu fotoğraflar hiçbir zaman ortaya çıkmamıştır. Çünkü ne şike parası, ne de para sayan Emenike fotoğrafı vardır. ‘Şike parası sayarken kameraya yakalandı’ haberini yapanlar da ahlaksız bir davranış sergilemiştir. Onları, ellerindeki Emenike’yi para sayarken gösteren kamera görüntülerini yayınlamaya davet ediyorum.”

‘SEZER ÖZTÜRK TOP OYNUYOR, MOSTUROĞLU CEZAEVİNDE’

Eskişehirspor’dan transfer edilen Sezer Öztürk konusuna da değinen Yıldırım, “Sezer Öztürk ile ilgili Eskişehirspor Kulübü Başkanı’nın transferin kurallarına uygun olarak yapıldığını beyan etmesine rağmen bu transfer de ‘şike transferi’ olarak nitelendirilmiştir. Bu transferde görüşmeleri yürüten Asbaşkan Şekip Mosturoğlu halen Metris Cezaevi’nde tutulmaktadır. Oysa Sezer Öztürk, Fenerbahçe’de futbol oynamaktadır.” ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın savunması perşembe günü devam edecek.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Fenerbahçe 83-71 Basket Lattes Montpellier

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, Euroleague Bayanlar ikinci tur ilk maçında Fransa’nın Basket Lattes Montpellier Agglomeration takımı ile Caferağa Spor Salonu’nda karşılaştı. Fransız ekibini 83-71 mağlup eden Takımımız 8’li final yolunda önemli avantaj yakaladı. İkinci karşılaşma 24 Şubat Cuma günü Montpellier’de oynanacak.

Fransız takımını yenerek galibiyet serisini 13 maça çıkaran Takımımız da kaptan Nevriye Yılmaz forma giymezken, Penny Taylor 24 sayı- 4 ribaund- 4 asistle yıldızlaştı, Ivana Matovic de 20 sayı- 4 ribaund- 3 asistlik performans sergiledi. Konuk ekipte ise Kristen Mann 20 sayı- 4 ribaund- 3 asist üretti.

Karşılaşmayı Başkanvekilimiz Nihat Özdemir’in yanı sıra Asbaşkanlarımızdan Ali Koç, Mithat Yenigün, Ömer Temelli ile Yönetim Kurulu Üyelerimizden Semih Özsoy ve Ünal Uzun da izledi.

Maça ilk 3 dakikası 6-6 eşitlikle tamamlanırken, Ivana Matovic (6), Penny Taylor (4), Zane Tamane (2) ve Angel McCoughtry’nin (2) sayılarıyla 14-0’lık müthiş bir seriye imza atan Fenerbahçemiz arayı açtı. BLMA, Fatimatou Sacko - Virginie Bremont ikilisiyle toparlansa da hız kesmeyen Takımımız ilk periyodu 28-14 üstün bitirdi. Fransız takımı savunma direncini artırdığı ikinci çeyreğe 7-0’lık seriyle girdi. Rakibine Matovic ve Taylor ile yanıt veren Fenerbahçemiz, McCoughtry’nin de katkısıyla farkın kapanmasına izin vermedi ve devre 46-31’lik skorla noktalandı.

Üçüncü periyoda hızlı başlayan Fenerbahçemiz 6-0’lık seriyle rahatlarken, BLMA’da ayakta kalan isimler Fatimatou Sacko ve Kristen Mann’dı. Ivana Matovic - Angel McCoughtry ikilisiyle sayı üretmeye devam eden Takımımız rakibinin 6-0’lık serisine ve son dakika içerisinde 4 sayı bulmasına engel olamasa da final çeyreği öncesi 62-52 avantajlıydı. Dördüncü periyotta Fenerbahçemiz hücumlarını Zane Tamane ve Penny Taylor sürükledi. Konuk Fransız ekibi, temsilcimize Mann’ın gayretiyle direnmeye çalışsa da sonucu değiştiremedi ve Takımımız evinde 83-71’lik galibiyete ulaştı.

SALON: Caferağa
FENERBAHÇE (83): Elina Babkina 3 (1 ribaund- 1 asist), Zane Tamane 15 (9 ribaund- 3 asist), Birsel Vardarlı 2 (5 ribaund- 5 asist), Esmeral Tunçluer (2 ribaund- 1 asist), Kübra Siyahdemir, Penny Taylor 24 (4 ribaund- 4 asist), Ivana Matovic 20 (4 ribaund- 3 asist), Nevin Nevlin 2 (1 ribaund), Angel McCoughtry 17 (3 ribaund- 2 asist).
BASKET LATTES MONTPELLIER AGGLOMERATION (71): Virginie Bremont 8 (2 asist), Diandra Tchatchouang 8 (1 ribaund- 2 asist), Edwige Lawson 4 (3 ribaund- 5 asist), Kristen Mann 20 (4 ribaund- 2 asist), Ana Lelas 4 (1 ribaund- 3 asist), Gaelle Skrela (2 ribaund- 2 asist), Sandra Dijon 8 (6 ribaund- 1 asist), Fatimatou Sacko 13 (4 ribaund- 3 asist), Kaayla Monet Chones 6 (2 ribaund)
1. PERİYOT: 28-14
2. PERİYOT: 18-17
3. PERİYOT: 16-21
4. PERİYOT: 21-19

[TD="class: metin"]
macsonu_sevinc__0DZOwfz8_.jpg
[/TD]

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28051

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar yine kayıplardasınız demi?!
yahu sağlık sorunlarım var, bu aralar o yüzden uzak kalma durumundayım biraz.
ama bulabildiğim ilk fırsatta gözüm hep buradadır.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
yok yok buralardayız biz.. :)

bu aralar üzerimizde kara bulutlar geziyor o kadar.

Direneceğiizz!

[video=youtube;XwtTMM6Seww]http://www.youtube.com/watch?v=XwtTMM6Seww[/video]