SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
günlerdir 1000. mesajımı; renklerine gönül verdiğim, güzel dostları bulduğum FENERBAHÇE Klübüne yazmayı planlayarak geçirdim ve sonunda yazdım :):)

tebrikler [MENTION=158637]angel75[/MENTION], ne kadar isterdim ki 1000. mesajını buraya fenerbahçemizin galibiyet sevinci olarak paylaşabilseydin. kısmet!
inşaallah 2000.nci mesajın cincon galibiyetine denk gelir! :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] ben en yakın rakibimiz gs diye onu örnek verdim. yoksa tabi önemli diğerleride. ama biz düzgünce oynasak hataları en aza indirsek rakipsiz oluruz :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yarın Aziz Yıldırım serbest kalırsa hiç şaşırmayın

Mümkün değil maalesef renkdaşlar...

Dava başlıyor sadece, kimlik tespitleri, iddianamenin okunması vs. ile geçecek 4 gün. Başkan ve diğer yöneticiler hiç bir savunma yapamayacaklar.

Belki bazı taleplerini dile getirebilirler mahkemeden o kadar.

--- Mesaj Güncellendi ---

tebrikler @angel75, ne kadar isterdim ki 1000. mesajını buraya fenerbahçemizin galibiyet sevinci olarak paylaşabilseydin. kısmet!

Hocam rakiplerimizin isimlerini düzgün yazalım lütfen. Her ne kadar Galatasaray'lı arkadaşlar bu duruma özen göstermese de...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Aşk'a inanmıyorum ama ; '' FENERBAHÇE '' diye bir şey var.

408827_298565676871768_137712972957040_830048_248027177_n.jpg

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bukalemunlar kendi yerlerinde Fenerbahçe için neler yazıyorlar.Şeytan dürtüyor insanı ama devir sabrı gerektiriyor.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Silivri’ye ‘sarı-lacivert’ hücum!

-F.BAHÇELİ taraftarlar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde şike davası kapsamında hakim karşısına çıkacak olan başkanları Aziz Yıldırım’a destek vermek için Silivri Yerleşkesi’nde hazırlıklara başladı. Taraftarlar tel örgülere ‘F.Bahçeme dokunma’, ‘Sana söz yine baharlar gelecek’, ‘Kırılsa da kanadımız, asiye çıksa da adımız, duyan duysun bilen bilen bilsin böyledir bizim sevdamız’ yazılı pankartlar astı.

Valla içim sızladı ezeli rakibimizin şu haline ,hemde bi galatasaraylı olarak . Allah yardımcınız olsun inşallah bugün sizin gününüz olur .

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
tebrikler @angel75, ne kadar isterdim ki 1000. mesajını buraya fenerbahçemizin galibiyet sevinci olarak paylaşabilseydin. kısmet!

:) 2000. mesajı Mart ayının ortalarına getirmem için benim gece gündüz uyumamam lazım :)

Aşk'a inanmıyorum ama ; '' FENERBAHÇE '' diye bir şey var.

408827_298565676871768_137712972957040_830048_248027177_n.jpg

mükemmel mükemmel...

[MENTION=66965]Silence[/MENTION]; diyecek birşey bulamıyorum... süpersin... teşekkürler...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] o mesaj olayı belli bir süre sonra kendiliğinden bir patlıyor şaşarsın 5 6 bin ne zaman oldu dersin :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Başkanımız sayın Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerimizin bugünkü duruşmada ALLAH yardımcıları olsun.
Bizler her nekadar bugün Silivri de olamasak da gönlümüz orda onlarla olacak...

Reaksiyon puanı
10,315
Ortalık çamurdan geçilmiyor

“Bu yargılamayı takip ve buna tanıklık eden herkes bilmelidir ki, mücadelemiz zulüm ve zalimledir.”

FUTBOLDA şike davasında tutuklu bulunan F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün görülecek ilk duruşma öncesi yaptığı açıklamada, süreçle ilgili sert ifadeler kullandı. Aziz Yıldırım’ın avukatları aracılığıyla yaptığı “Hep birlikte güzel günler göreceğiz” başlıklı açıklama, Fenerbahçe Kulübü’nün internet sitesinde yayınlandı. İşte o açıklamadan bölümler:

Hohlayarak dağları erittik

“Bu yargılamayı takip ve buna tanıklık eden herkes bilmelidir ki, mücadelemiz zulüm ve zalimledir. Amaç, F.Bahçe’yi ele geçirmekti ve bunun için önce ona hizmet eden, onun başarısı için uğraşan Fenerbahçeliler ele geçirilmeliydi. Öyle de yaptılar. Ancak karşılarında F.Bahçe’nin o büyük taraftarlarını buldular. Sonra bizlerle Başbakanımızın irtibatını koparmaya kalktılar. Gördük ki, bizler, hohlaya hohlaya buz dağlarını eritmişiz. Şimdi ortalık çamurdan geçilmiyor.
Bizi, bu mücadelemizde, bir an olsun yalnız bırakmayan büyük F.Bahçe taraftarlarına, şükranlarımı sunuyorum. Onlar olduğu müddetçe, her türlü esarete hazır olduğumu kamuoyunun bilgisine sunarım.”

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19912579.asp

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haydi Başkan ve diğer yöneticilerimiz

Dualarımız sizinle

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kimlik tespitine geçildi. 1952 doğumlu olduğunu ifade eden Yıldırım evli ve iki çocuk sahibi olduğunu söyledi. Başkan Ekinci, Yıldırım'a da "Allah bağışlasın" dedi. Yıldırım ise "Sağolun" diye yanıtladı. Mesleği sorulan Yıldırım, inşaat mühendisi ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olduğunu aylık gelirinin ise 30 bin TL olduğunu belirtti. Mahkeme Başkanı Ekinci Yıldırım'a sabıkası olup olmadığı sorusuna Aziz Yıldırım'ın "Buraya gelene kadar yoktu" diye yanıt vermesi dikkat çekti.

Yıldırım, "Şikeymiş ne şikesi. Şike filan yok. Memleket elden gidiyor, şike konuşuluyor" diye seslendi. Aziz yıldırım, diyalog şeklinde geçen konuşmasında, "İbrahim Akın'a, 100 bin dolar vermişim. Nereden vermişim, hangi hesaptan vermişim? İspat etsinler kendimi köprüden atacağım. Buradan çıkınca televizyonlarda konuşanlarla da konuşacağım" dedi
Aziz Yıldırım'ın bir mesajı da dışarıda bekleyen taraftarlara oldu. Yıldırım, "Taraftarlara söyleyin gelmesinler, soğuk zaten duruşmalar devam edecek. Çarşamba günü Çağlayan'a gelsinler" diye konuştu.

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Sözümüz Sanadır" yazısı aydınlara da onun izinden gidenlere de kapak olur umarım

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Asla Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın

4GpSA.jpg

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, avukatları aracılığıyla bir açıklama yaptı. Yıldırım, TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a yönelik çok sert ifadeler kullandı.

spacer.gif

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
"Uzun bir süredir cezaevindeyim. Burada bulunduğum sürece en büyük korkum insanların yüzlerini görememekti. Ancak yanılmışım. İnsanların asıl yüzlerini görebilmek için en doğru zaman en doğru yermiş burası.
3 Temmuz'dan bu yana yürütülen kampanyanın organizatörleri ve fırsatçıları, bir bir gerçek yüzlerini sergilemektedirler.
Zira hırslarına bu kadar dayanabildiler.

"F.BAHÇEYİ ELE GEÇİRME OPERASYONU" VURGUSU
Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe'nin bağını koparıp, Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonunu kimlerin yürüttüğü artık açıkça ortadadır…
Görüyorum ki; Fenerbahçe'nin haklarını, emeklerini, işbirlikçileriyle çalarak kaçanlar, bir de bunları Fenerbahçe için yaptıklarını söylemekte ve Fenerbahçe başkan adayı olduklarını açıklamaktadırlar.
Sözümüz sanadır Aydınlar…
"O BAHSETTİĞİ SESSİZ ÇOĞUNLUK VAR YA..."

Şunu bilmelisin ki; Holding sahibi olabilirsin, TFF Başkanı olabilirsin hatta bir gün çok daha büyük mevkilerde bile olabilirsin. Ama ASLA Fenerbahçe Başkanı olamayacaksın! Sen ve senin arkandaki zihniyetin buna gücü yetmeyecek. Bizlerin mücadelesi, çektikleri, hep bu yüzdendir; Fenerbahçe'yi senin gibilere teslim etmemek içindir.
O bahsettiğin sessiz çoğunluk var ya; sen daha onları tanıyamamışsın.

"TFF'Yİ GALATASARAYLI İŞBİRLİKÇİLERİNLE YÖNETEMEDİN"
Sen ki;
Galatasaraylı işbirlikçilerinle yönetemediğin TFF'de, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hakkını türlü oyunlarla gasp etmedin mi?
Türkiye'de UEFA hakkında; UEFA'da Fenerbahçe hakkında gerçek dışı beyanlarda bulunmadın mı? Her yanlış kararın sorumluluğunu başkalarına yükleyerek yönetemediğin bu süreçte acz içine düşmedin mi?
En acılı günlerinde, senin yanında olan dostlarına yaptığın gibi görevinden ayrılırken mesai arkadaşlarına ihanet edip gitmedin mi?
Sırf zor günlerini atlatabilmen için sana yönetim yetkisi devredilen voleybol şubesini ilk 6 ayında kaosa sürükleyip, düzeltmem için bana gelmedin mi?
"VERDİĞİN PARALARI GEİ ALMAK İSTEMEDİN Mİ?"

Sezon başında verdiğin paraları geri almak için gün aşırı Fenerbahçe Kulübü'nü arayıp taciz etmedin mi?
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü unutarak, voleybolda kazanılan başarıları kendine mal ederek, kendini FENERBAHÇE'NİN üzerinde görmedin mi? Fenerbahçemizin büyüklüğünü kavrayamadığın için sana İslam Çupi'nin Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlatan sözlerini hatırlatırım.
Fenerbahçe Genel Kurulu'nun seçtiği Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nu hiçe sayarak, TFF başkanı sıfatıyla, Teknik Direktörümüze, puan silme kararını dikte ettirmeye çalışıp gereken cevabı almadın mı?
Bırak Aziz Yıldırım'ı, Fenerbahçe Başkanının yargılandığı bu davada, Aziz Yıldırım düşmanlarını bile gölgede bırakacak şekilde, duruşma öncesi, üstelik yine Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düşmanlarının programlarında, bizi suçlu ilan etmeye kalkmadın mı?
Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe'nin ve yönetimin bağını koparıp, Fenerbahçe'yi ele geçirmek "Fenerbahçe’yi kurtaran adam" olmak için önce Fenerbahçe'yi içinden kurtarılması gereken duruma sokmayı planlamadın mı?
ALEYHTE TANIKLIK İÇİN TEKLİF İDDİASI

Bu davada yargılanan futbolcuların lisanslarını askıya aldırıp "Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe aleyhinde tanıklık yapmak" kaydıyla lisanslarını serbest bırakacağını teklif ve vaad etmedin mi?
Avukatınla Metris Cezaevi’ne haber yollayıp "Başkanım merak etmeyin, Fenerbahçe küme düşürülmeyecek" dedikten sonra avukatın aracılığı ile benden gereken cevabı almadın mı?
"KENDİ YÖNETİM TARZINA BAK"

3 Temmuz'dan beri yaşananlara, yaşatılanlara ve sana rağmen bu hassas dönemde bayrağı dik tutan yönetimimizi tutarsızca eleştireceğine kendi yönetim tarzına bir bak!
TFF Başkanlığın süresince futbol ailesini yakından ilgilendiren pek çok kararı yönetim kuruluna danışmadan almadın mı? Play-off kararını bile yönetimdeki arkadaşların TV’lerden öğrenmedi mi?
SÖZÜMÜZ SANADIR Aydınlar…
Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlayamayan, televizyonlarda Fenerbahçe Başkanlığını parayla satın almaya kalkanların öyküleri, şanlı FENERBAHÇE TARİHİNDE yer alamaz…
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19918083.asp

FENERBAHÇELİLER SİLİVRİDE...!
[video=youtube;HTJ4U34ZQA8]http://www.youtube.com/watch?v=HTJ4U34ZQA8[/video]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Sırf zor günlerini atlatabilmen için sana yönetim yetkisi devredilen voleybol şubesini ilk 6 ayında kaosa sürükleyip, düzeltmem için bana gelmedin mi?

ne diyecek acaba bunlara????

bu arada Aziz Yildirim'in artik agzini acmasina cok sevindim...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

ne diyecek acaba bunlara????
Adam FENERBAHÇELİLİK kisvesi altında neler yapmış yahu.
Şu şike safsatası ile neler gün yüzüne çıktı.
Dostumuzu Düşmanımızı Öğreniyoruz çok şükür.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Adam FENERBAHÇELİLİK kisvesi altında neler yapmış yahu.
Şu şike safsatası ile neler gün yüzüne çıktı.
Dostumuzu Düşmanımızı Öğreniyoruz çok şükür.

daha neler ogrenecegiz neleeeer... Aziz Baskan yeri geldiginde susmasini, yeri geldiginde konusmasini cok iyi bilen bir insan... Zan altina gittigini anladigi an cok daha fazla seyleri ortaya dokecektir... O zaman ben cok merak ediyorum neler olacagini...

Reaksiyon puanı
10,315
bu mahkeme sürecinde sanırım daha çok çok şey öğreneceğiz. ben asıl aziz başkanın malum kulüp hakkında söyleyeceklerini, çevirdikleri dümenlerin mahiyetini öğrenmek istiyorum.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bu mahkeme sürecinde sanırım daha çok çok şey öğreneceğiz. ben asıl aziz başkanın malum kulüp hakkında söyleyeceklerini, çevirdikleri dümenlerin mahiyetini öğrenmek istiyorum.

ben sadece biseyi merak ediyorum... birsey ortaya cikmisti... o konu nasil sonuclandi nasil kapatildi hic haberim yok... kime sorduysam net bir cevap alamadim...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı Geceler Değerli Kardeşlerim.Büyük Takımın Efsane taraftarları.
Gecenin bu vaktinde kimler ayaktadır acaba.

Reaksiyon puanı
10,315
ben sadece biseyi merak ediyorum... birsey ortaya cikmisti... o konu nasil sonuclandi nasil kapatildi hic haberim yok... kime sorduysam net bir cevap alamadim...

neydi o @angel75?

Fenerbahçe Grundig yarı finalde

2012-02-14_DORCE446.jpg

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımız, Teledünya Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşılaştığı Dorçe TED Ankara Kolejliler’i eleyerek yarı finale yükseldi. İlk maçta rakibini deplasmanda 3-0’la geçen Takımımız, rövanş maçında ise Ankara ekibini 3-1 yenerek, Türkiye Kupası’nda 4’lü finale yükseldi.

Burhan Felek Spor Salonu’ndan oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçemiz ilk seti 25-18 önde tamamladı ve setlerde 1-0 öne geçti. Takımımız ikinci seti aynı skorla (18-25) geride tamamlayınca maçta durum 1-1’e geldi.

Ardından toparlanan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımımız, üçüncü seti 25-13, dördüncü seti ise 25-14 önde tamamlayarak, adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe Grundig’in çeyrek finaldeki rakibi Halkbank ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacak olan yarı final maçının ardından belli olacak.

FENERBAHÇE GRUNDIG-DORÇE TED ANKARA KOLEJLİLER: 3-1

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Nurper Özbar, Barış Sümen

Fenerbahçe Grundig: Hakan 5, Miljkovic 16, Soner 3, Emre 18, Arslan 2, Marshall 15, Serkan (L) (w, exc b), Erden 1, Turgay 7.
Dorçe TED Ankara Kolejliler: Süleyman 5, Caner 3, Faik 7, Engin 4, Kurdziuk 13, Vitalii 6, Metin (L) (b, exc Y), Yavuz , Emre, Cansın, Rıdvan,

Setler: 25-18, 18-25, 25-13, 25-14
Süre: 84 dakika (22, 21, 20, 21)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[video=youtube;q6Rau-cO9ro]http://www.youtube.com/watch?v=q6Rau-cO9ro[/video]

Reaksiyon puanı
10,315
İkinci gününün sonunda hakimlerden büyük jest

[TD="class: f4, align: left"]
2012-02-14_silivri446.jpg

Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin de yargılandığı tarihi davanın Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’nde ikinci gün duruşması, bugün saat 19.40’ta iddianamenin 232. sayfasının okunmasının ardından sona erdi. İkinci günün sonunda, Mahkeme Heyeti’nin salonda bulunan tüm sanık yakınları ve izleyicilere, sanıklarla 5 dakika görüşme izni vermesi büyük bir sevinç ve moral kaynağı oldu.
devamı... [/TD]

arkadaşlar burayı ihmal etmemenizi, hassaten rica ediyorum.
her gelişinizde ilk bu konuya bakıp gerisini getirin işte yav! :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Fenerbahçe'ye çifte müjde

AUpSd.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'den müjdeli haber geldi.

spacer.gif

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği izinle dünü dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Ligin 25. haftasındaki Beşiktaş derbisinde sakatlıkları nükseden ve bu nedenle 26. haftadaki Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyen Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül'ün, Sivasspor maçında oynayabilecek duruma geldikleri bildirildi.

Emre Belözoğlu bugünkü antrenmanda takımla çalışmalara başlarken, Gökhan Gönül, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalışma yaptı.

Sarı kart cezalısı olduğu için Sivasspor maçında forma giyemeyecek Caner Erkin de takımdan ayrı koşu yaptı.

Kardemir Karabükspor maçında her iki ayak bileği ile alt adale grubuna aldığı darbeler nedeniyle pazartesi günkü çalışmaya katılmayan Moussa Sow ise, bugün takımla çalışmalarda yer aldı.

Antrenmana salonda yaptığı çalışmalarla başlayan sarı-lacivertliler daha sonra sahada koordinasyon ve kısa alanda tempolu koşular yaparak antrenman programını tamamladı.

Tesisler kar altında

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri, bulunduğu bölgede yoğun yağış nedeniyle adeta kar altında kaldı.

Sarı-lacivertli ekip antrenmana çıkmadan önce tesislerdeki sahalardan birisi kardan temizlenerek çalışmaya hazır hale getirildi.

Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın Dereağzı'nda bulunan Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki sahada basına kapalı gerçekleştirecek.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19923938.asp

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
15 Şubat 2012 Leman kapağı :)

Cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçı için, bayan ve çocuk taraftarlar çarşamba günü öğlen saatlerine kadar 35000 bilet almışlar.Muhtemelen maç gününe bilet kalmayacak. :clap:

Eğer bilet alanlar gelmemezlik etmezlerse, yeni bir rekor kırılacak.