SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ulen çok oluyoruz biz çok.
Bayan ve çocuklarımız bile 35000 bilet almışlar.
Taraftara bak.
Takım böyle tutulur işte.

--- Mesaj Güncellendi ---

Günaydın Asil FENERBAHÇEMİN Asil TARAFTARLARI
Günaydın Kardeşlerim benim.

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum, herkese günaydınlar olsun.
hayırlı sabahlar, gününüz sıhhat ve afiyetle, hayırla geçsin kardeşler...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bugün Günlerden FenerBahçe, Günaydınnnnn Günaydınnn :)

[video=youtube;I8ycauCTEb4]http://www.youtube.com/watch?v=I8ycauCTEb4[/video]

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başkan ön titreşimleri göndermeye başlamış ğs-ts, ts-bjk maçlarını incelesinler demiş..

savunmanın nasıl olacağını merakla bekliyorum haydi başkan.

Taraftar hala ayakta yeter ki gerçekten savunman güçlü olsun

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike ile alakalı olarak değil de kendisinin ekonomik çıkar sağlamak ve dolandırıcılık suçundan tutuklandığını söyledi.

Yıldırım, "Bu olay şike olayı değildir, öyle bir savunma yapacağım ki herkes çok şaşıracak" dedi.

Aziz Yıldırım, "Geçen sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarına bakın, neden bu maçlar şike olarak sayılmıyor, neden bu maçlar incelenmiyor" diye konuştu.

Yıldırım, son olarak da "Kadınlar bu hafta maça Fenerbahçe ve Sivasspor bayraklarıyla gitsin" şeklinde konuştu.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike ile alakalı olarak değil de kendisinin ekonomik çıkar sağlamak ve dolandırıcılık suçundan tutuklandığını söyledi.

Yıldırım, "Bu olay şike olayı değildir, öyle bir savunma yapacağım ki herkes çok şaşıracak" dedi.

Aziz Yıldırım, "Geçen sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarına bakın, neden bu maçlar şike olarak sayılmıyor, neden bu maçlar incelenmiyor" diye konuştu.

Yıldırım, son olarak da "Kadınlar bu hafta maça Fenerbahçe ve Sivasspor bayraklarıyla gitsin" şeklinde konuştu.

evet şike ile alakalı tutuklanmadılar... tutuklamadan birkaç gün sonra 13 askerimiz şehit oldu... tam 1 gün sadece şehitler için ağlanırken birden şike konusu bomba gibi düştü... nedense şehitlerimiz bir daha konuşulmadı...

dünyanın her yerinde böyle haberleri örtbas etmek için başka konular gündeme getirilir... bunu herkes bilir...
eğer ortada şike konuşuluyorsa denildiği gibi tüm maçlar incelensin... tüm telefon görüşmeleri ortaya çıkarılsın... sadece belli başlı takım veya kişilerin değil, herkesin...

Reaksiyon puanı
10,315
Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin de yargılandığı tarihi davanın 3. gün duruşmasında Başkanımız Aziz Yıldırım’ın sözleri güne damgasını vurdu.
2009-05-24_BASKAN446.jpg

Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’ndeki büyük salonda görülen duruşmanın verilen ilk arasında gazetecilerin bulunduğu bölüme gelerek açıklamalar yapan Aziz Yıldırım,"Bu olay şike olsaydı, diğer kulüpler de dinlenirdi. Bu olay şike olayı değil. Dolandırıcılıktan tutuyorlar bizi. Trabzonspor’un Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına bakılsın.Öyle bir savunma yapacağım ki şaşıracçaksınız"dedi. Cumartesi oynanacak Sivasspor maçı için ise Başkanımız Aziz Yıldırım, "Her iki takımın bayan taraftarları bu maçı birlikte izlesin" diye konuştu.

ÖĞLEDEN SONRA NELER OLDU
Öğleden sonra verilen arada gazetecilerin bulunduğu bölüme tekrar gelen Başkanımız Aziz Yıldırım gazetecilere "İddianameyi dinlediniz mi? Ne anladınız" diye sordu. "Sürekli talimat verdiğimi söylüyorlardı, bir tane bile talimatıma rastladınız mı?" diye sordu. FBTV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu’nun "sağlığınız nasıl?" sorusuna Aziz Yıldırım " Sağ kolum sıkıntılı, biraz problem var" cevabını verdi. Başkan Aziz Yıldırım ayrıca Şenez Erzik’in Federasyon başkanı olacacağını duyduğunu söyledi.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27988

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Gunaydin. Buyuk FENERBAHCE taraftarlari... :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bayan Taraftarlarımızın Dikkatine! Sivasspor maçı için bilet dağıtımı devam ediyor. Sadece 2100 adet bilet kalmıştır!

Millet Taraftar Görsünn.

Tebrikler Dişi Kanaryalar...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Maçın Saracoğlu'nda olması avantaj... ama sadece bayan ve çocuk taraftar olması dezavantaj... bilemedim şimdi... :s

--- Mesaj Güncellendi ---

[MENTION=71554]cobra11[/MENTION]; Kadiköy'de FENERBAHÇELİ taraftar arasında [MENTION=138307]technomind[/MENTION] ile izlemeyi tercih ediyorum... daha çok heyecan yaşayacağıma eminim....

Reaksiyon puanı
10,315
günün yoğun trafiğini tamamlayıp nihayet bi fırsat bulabildik.
ve tabii ilk uğrak yerim burası. daha doğrusu insanın kendi evi gibi bişey.
evet, herkese iyi akşamlar olsun...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 sivas maçına gidecen mi?

Sivas maçları izlemekten en çok keyif aldığım maçlar ama ne yazık ki bayan ve çocuk taraftarlara olunca gitmeyeceğim... ilk maçta çok eziyet çektim çünkü... 2. yarı girebildim stada... bir daha asla gitmem dedim...

en güzeli Kadiköy'de [MENTION=138307]technomind[/MENTION] ile seyretmek olacak... sizde gelin hep beraber izleyelim :)

Reaksiyon puanı
10,315

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] tamamdir mesaj alindi yarin beraberiz.. Benimde bir planim yoktu. sana gore plan yapiyorum. haberin olsun :)

Abi ben 500 evler goptayim :) yakinim sana ... sen adresini yaz ben bulurum.seni ;)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
409098_10150611513732486_68247357485_9096385_1444786223_n.jpg

Bayan arkadaşlarımızın Sivasspor maçı hazırlıkları

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
hayırlı sabahlar olsun, güzel insanlar...
gününüz bereketli, gönlünüz muhabbet içre olsun.

Reaksiyon puanı
10,315

Fenerbahçe 4-2 Galatasaray (U14)

Coca Cola Akademi Ligi’nin 13. haftasında, Galatasaray 14 Yaş Altı Futbol Takımı ile karşılaşan Fenerbahçe 14 Yaş Altı Futbol Takımımız, rakibini 4-2 mağlup etti.

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan karşılaşma 35’er dakikalık iki devre halinde oynandı.

28’er puanlı iki takımın zirve mücadelesi için çıktığı maçta, karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçemiz Yasin (2) ve Görkem’in golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıya Yusuf’un golüyle başlayan Takımımız, ardından biri penaltıdan olmak üzere kalesinde 2 gol görmesine rağmen maçtan 4-2 galip ayrıldı.

Takımımız bu galibiyetle puanını 31’e yükselterek, zirveye yerleşti. Fenerbahçemiz ilk yarıda Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan müsabakadan da 1-0 galip ayrılmıştı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28012

beni en çok mutlu eden haberlerden biri daha...