SDN Fenerbahçe Kulübü

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
@|SeYYaH|, @angel75 Başınız sağolsun renkdaşlar...

Rabita Bakü 0-3 Fenerbahçe Universal

2012-02-09_vol446.jpg

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımız, 2012 CEV Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Azerbaycan ekibi Rabita Bakü ile karşılaştı. Takımımız karşılaşmadan 13-25, 24-26 ve 19-25’lik setlerle 3-0 galip ayrıldı.

Çeyrek final rövanş maçı 29 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 19.30’da Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.

KAYNAK

HINCAL ULUÇ İLE HAFTANIN GÜNDEMİ

Fenerbahçeliler, son dönemde yaşanan sorunlara rağmen başkan ve yönetimlerinin yanında yer almaya devam ediyor. Buna karşılık Galatasaray camiası ve taraftarında bir sessizlik hakim!

Fenerbahçe'nin düştüğü duruma bak ve Fenerbahçelilerin o kulübe sahip çıkma şekillerine bak. İki kulüp arasında dağlar kadar fark olduğunu görüyorsun. Fenerbahçe'nin niye büyük olduğunugörüyorsun.

Defalarca anlattığım bir şey var; Galatasaraylılardaki 'Fener kompleksini' anlamıyorum! Fenerbahçeli olsam Galatasaray'a kompleks duyardım. Avrupa şampiyonu olmuş, Süper Kupa'yı kazanmış, Türk futbol tarihinin en büyük başarısını elde etmiş bir kulüp. Ben de Fenerli olarak kıskanırdım. Ama Galatasaray, Fener'i niye kıskanıyor?

Arena'da Galatasaray, Çatladıkkapı ile oynuyor, 2-0 öne geçince tribünler Fener'e
sövmeye başlıyorlar. Ortada yok Fener! Bu nasıl bir Fener kompleksidir!

'Bu aşağılık kompleksinin sebebi ne' diye düşünürdüm. Şimdi sebebin ne olduğunu görüyorum. Fenerbahçeliler küçük-büyük her türlü sıkıntıda kulüplerine nasıl sahip çıktıklarını gösteriyorlar. Sezon açılışındaAdapazarı'nda gösterdiler, karların yağdığı gün Silivri'de gösterdiler,Çağlayan'da gösteriyorlar. Seyircisiz maçlarda tribünleri eş ve çocuklarıyla doldurmayı geç; tribünün dışında da kendileri toplanıyor ve seslerini içeriye duyuruyorlar.

Galatasaray daha tribünde bu kadar seyirci toplayamadı. Şampiyonluğa oynuyor bu sene üstelik!.. Geçen seneki küme düşme savaşı veren Galatasaray değil, şampiyonluğa oynayan Galatasaray daha Arena'yı dolduramadı! Demek ki buradan geliyor kompleksleri...

Sabah'ta minnacık bir haber okudum. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın geçen hafta sonu 14 yaşından başlayarak 5 tane altyapı takımları karşı karşıya gelmiş. Birisi 6-0 olmak üzere beşini de
Fenerbahçe kazanmış!

Fatih Terim
döneminde altyapının böylesine zavallı olabilmesini aklım almıyor. Fatih Terim tanıdığım en büyük altyapıcı... Geçen dönem geldiğinde altyapıda tesis olarak neler yaptığını, organizasyon olarak neler yaptığını biliyorum. Bu defa gelir gelmez altyapının başındaki Tugay'ı (Kerimoğlu) oradan aldı. Yanına da almadı tribüne aldı! Ee işte bugün gelinen noktaya bak. Bu mu büyük kulüp şimdi? Kimsenin top oynamadığı, futbolun 'f'sinin olmadığı şu ligde 6 puan fark atsan ne olacak, 18 puan fark atsan ne olacak. İşte görüyorsun herkesin halini...
Bu kötü cilaya kimse aldanmasın. Galatasaray çok kötü günler yaşıyor. Sahipsiz bir Galatasaray...

Şu durumdaki Fenerbahçe sırf Galatasaraylı oldukları için federasyondaki iki adamı (Lutfi Arıboğan-İlhan Helvacı) hedef seçti. Yerin dibine soktular ve itibarsızlaştırdılar. Şenes Erzik'e 'Almayacaksın' diye baskı yaptılar.

Galatasaray camiasından bu iki Galatasaraylı lehine herhangi bir laf duydun mu şimdiye kadar? Eylem duydun mu? Söylem duydun mu? 'Ali Koç Efendi, Nihat Özdemir Efendi sen ne diyorsun' diyen çıktı mı?

Lutfi Arıboğan bu ülkenin gelmiş geçmiş en iyi yöneticilerinden bir tanesi... Bir günahı var; Galatasaraylı olması! Bu yüzden saldırıya uğruyor. Fenerbahçe'nin saldırısına, düşmanca saldırısına... Üstelik Futbolda Şiddet Yasası'na aykırı şekilde saldırıya uğruyor ve Galatasaray camiasından çıt yok. Çünkü Galatasaraylı oldun mu sahipsizsin! Fenerli her şeyine sahip olduğunu her fırsatta gösterirken!..

İşte iki kulübün farkı bu!..

KAYNAK

Hıncal Uluç yine yazmış bir şeyler :)

''Fenerli olsam kıskanırdım'' cümlesine ve son bölümün tamamına
( Lutfi Arıboğan-İlhan Helvacı konusu ) katılmamakla birlikte okumanızı tavsiye ederim...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
CiiixXx.
Teşekkürler Güzel Paylaşım.Hıncal Uluç gibi birisi bile bunun farkına varmış.

Reaksiyon puanı
10,315
takımımızın deplasmanları için emin olamıyorum artık. aykutun korkuları herşeyin üstünde baskın çıkıyor.
sadece alex günündeyse bişeyler yapıp maçı döndürebiliyor, o yoksa mafiş! :)
başkanımız bu durumda olmasaydı sanırım ara bir kulağını çekerdi aykutun.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
takımımızın deplasmanları için emin olamıyorum artık. aykutun korkuları herşeyin üstünde baskın çıkıyor.
sadece alex günündeyse bişeyler yapıp maçı döndürebiliyor, o yoksa mafiş! :)
başkanımız bu durumda olmasaydı sanırım ara bir kulağını çekerdi aykutun.

Geçenlerde bir haber vardı ya alex deplasmanlarda yedek çıkıcak diye dinlendirilme amaçlı..

Bu arada Fenerbahçe ülker de yendi arkadaşlar dün maçı izliyeniniz varmı. bu baskettede birşey var bu sene zor yendik adamları kaptırılan ribantlar atılamıyan şutlar gereksiz fauller .. nere gidiiyor =) bu takım

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Günaydın, Hayırlı Cumalar herkese...

Basket maçını bir defa canlı, iki defa da banttan izledim. Son dakikalara 6 sayı geriden geldik, ayrıca 6 sayı farkla kazanmamız gereken maçtı bu.

Murat Kosova, seyirciler, kimsenin umudu kalmamıştı, hatta Kosova erken konuştu elendigimizi ilan etti. Ama son anda maçı uzatmalara götürüp, 5 dakikada 6 sayı fark atabilmek ihtimali aklına geldi. Bence benchten almış da olabilir fikri. Hemen bench'in yanında izliyordu maçı...

Son topta 3 lük atsak, avrupa defteri kapanacaktı bizim için. Son topta bütün herkes tribünlerden uyariyodu içeri gir, 2lik at diye :)

Ukic müthiş bir basket attı, maç uzadi... Kosova masanin tepesine çıkmışti :) Mükemmel anlatıyor bu adam maclari.

Mirsad harika işler yaptı. Onun hırsı takımı ateşledi.

Uzatmada yaptığımız hatalar çok garipti ama rakibin planlarını da alt üst etti. Ne yapacaklarını şaşırdılar :)

Son maç Milano deplasmanında. Kazanmak zorundayız ama tek başına yeterli değil bu. Pana'nın da deplasmanda U. Kazani yenmesi gerekiyor.

Inşallah tur atlarsak rakip Barca :)

netkit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dünkü maç süperdi ama ömürden ömür gitti valla. Eskişehir maçını 2-1 kazanırız ama bjk gs yi yenmeli ve bizde g.s. maçını almamız lazım...
Tebrikler Mirsad ve tüm takıma...

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçe Sportif Hizmetler San.Tic AŞ 100.000.000 nominal tutarında tahvil halka arzı sermaye piyasası kurul kaydına alınmıştır.

--- Mesaj Güncellendi ---

maç sonucu eskişehir 1 fb 3 3.gol 90+1 de olacak :)

Reaksiyon puanı
10,315
Vatan Gazetesi ‘Özür’ diledi

Vatan Gazetesi yayınladığı bir fotoğraf nedeniyle Başkanımız Aziz Yıldırım ve tüm Fenerbahçe Camiasından özür diledi. Vatan Gazetesi'nin internet sitesinde 'Özür dileriz' başlığıyla yayınlanan açıklama şu şekildedir:

"Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın savunmasını okumaya başladığı gün (21 Şubat 2012) internet sitemizde yer alan bir haberin fotoğrafına, Fenerbahçe camiasından büyük tepki geldi.

Söz konusu fotoğraf, bir gazete tarafından daha önce yayınlanan, Aziz Yıldırım'ın emniyet kaydı fotoğrafıydı. Aziz Yıldırım savunmasında basına sızdırılan o fotoğrafı eleştirmiş, söz konusu fotoğrafın üzerinde yer aldığı tişörtü Mahkeme Başkanı'na göstererek: "Bu benim şerefimdir! Emniyette fotoğrafımı çekip gazeteye bastılar. Gereğini yapın" demişti. Bu haberi verirken hiçbir art niyet olmaksızın Aziz Yıldırım'ın bahsettiği o fotoğrafı kullandık. Böylece hiç istemeden Fenerbahçelileri incitmiş olduk...

Aziz Yıldırım ve tüm Fenerbahçe camiasından özür dileriz"

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28071

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Daha ne özür dileyenler çıkacak .Bekleyip göreceğiz.

Reaksiyon puanı
10,315
Daha ne özür dileyenler çıkacak .Bekleyip göreceğiz.

bence de!
savcı hakkında soruşturma başlatıldığını duymuştum.
en sonunda herşey normale döndüğünde birilerinin çok utanacağını, insan yüzüne çıkamayacağını sanıyorum ya, derisi kabarmış suratlara tükürük yağmur gibi gelir.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aziz Yıldırım gayet iyi bir savunma yaptı.Savcının bir çok iddiası çürütüldü.Bìr tek benim hoşuma gitmeyen malum takım hakkındakiler.Ha bunlarda Aziz Başkan haksızmı değil elbette ama.Yeri ve zamanı erkendi bana göre.
Savunmasında hep FENERBAHÇEMÏZ in bu işten temizlenmiş olarak çıkmasını istedigini kendisinin ceza almasının hiç bir önemi olmadığını cümle aleme tekrar tekrar belirtti.Aziz Başkan dik duruyor aynı taraftarımız gibi.
Her musibettebir Hayır vardır.
İnşaallah bu dalavereden dah güçlenip çıkacağız.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Savcılık mahkemeden Sekip Mosturoglu'nun tahliyesini talep etti... :)

Ayrıca Coskun Çalık ve Mehmet Yenice için de tahliye talebi var.

Diğer tüm sanıklar için tutuklulugun devam etmesini istiyor.

Kararı mahkeme verecek bakalım, bekliyoruz...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
ÇAĞLAYAN SARI LACİVERT...!
Futbolda şike davasının duruşması devam ederken, yaklaşık 5 bin Fenerbahçeli taraftar Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplandı. Her geçen dakikada sayısı artan Sarı lacivertli taraftarlar heyecanla tahliye haberini bekliyor.Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan, tahliye taleplerinin alınacak olması nedeniyle de akşam saatlerinden itibaren sayıları oldukça artan taraftarlar, yoğun tezahüratlar yaparak tutuklu yargılanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve kulüp mali işler müdürü Tamer Yelkovan ile amatör şubeler koordinatörü Cemil Turan'a destek veriyor.Sarı-lacivertli taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde meşaleler yakarak seslerini duruşma salonuna duyurmaya çalışıyorlar.Öte yandan çok sayıdaki çevik kuvvet ekipleri de İstanbul Adalet Sarayı önünde güvenliği sağlıyor.

Kaynak : http://www.internethaber.com/fenerbahce-mahkeme-tahliye--403543h.htm?interstitial=true#ixzz1nLOp9buq

QHajq.jpg

OAv6O.jpg

C0HU7.jpg

PE1ao.jpg

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
394027_354639201233234_202263899804099_1176508_1788886689_n.jpg

419985_354650527898768_202263899804099_1176538_846149461_n.jpg

Tahliye kararı açıklandı...

Cemil Turan, Şekip Mosturoğlu, Bülent Uygun, Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yenice, Coşkun Çalık için tahliye kararı çıktı.

Bu kişiler tutuksuz yargılanacaklar...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben bu kadarını da beklemiyordum açıkçası... Suçsuzluktan dolayı değil tabi ki, başka sebeplerden dolayı...

Cihan Oskay'ı tanık olarak dinleyecekmiş mahkeme. Saçmalığa bak.

İşin garibi, mahkeme hakimi, cinayetten hapiste yatan adamın yazdığı kitabı okuyormuş, duruşma aralarında... Çok ilginç...

Kaldı ki cinayetten bile yatması garip, adamın akli dengesi bozuk olabilir.

Cinayetten dolayı yakalandığında, ''sevgilimi Aziz Yıldırım öldürttü, ben zor kurtuldum asıl hedef bendim'' diyen birisi :)

Bir sonraki dava 26-30 mart arasında yapılacak. Bu davadan daha sert geçeceği şimdiden belli...

Fenerbahçemiz 8’li Finallerde

2011-11-05_istttt446.jpg

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız Euroleague’de Fransa’nın BLMA takımını ikinci maçta da 72-80 skorla mağlup ederek Final 8’e kalmayı başardı. İlk yarıyı 39-35 geride tamamlayan takımımız, üçüncü çeyrekte yakaladığı 20-2’lik seriyle maçı koparmasını bildi ve 28 Mart- 1 Nisan arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Kadınlar Euroleague Sekizli Finalleri biletini aldı.

İşte,rakip taraftar dediğin böyle olur... :)

FENER RÖVANŞI VERMEZ

89 yıl önceydi. Haziran sıcağında oynanan bir maç. Siyah formalılar saldırıyor, çubuklular direniyor.

Toprak sahanın etrafında 5-10 bin kişi. Şeref locasında üniformalı zabitler. Önemli oldukları belli. Bilhassa Büyük Britanya üniformalı General.
Yakışıklı General maçı bıyıklarını burarak, heyecanla izliyor. Hemen yanında Malta Valisi. Arada bakışıyorlar anlamlı anlamlı. Bu bakışmalar, binlerce kelimenin yerine geçmektedir.

Toprak sahanın etrafındaki o 5-10 bin kişinin gözlerinde de söylenmemiş son bir söz.
Yıllardır birikmiş acılarla, özlemler ve kırılıp yeniden doğan umutlarla tortulanmış bir final.
İşte o gözler sahada, kulaklarsa Anadolu’dadır. Yıllar sonra Dıranas’ın “sesin nerede kaldı, her günkü sesin?” diye soracağı Anadolu’da. O günlerde kırçiçeğinden çok barut ve kan kokan Anadolu’da. Oradan gelen her iyi haberle biraz daha ışımış, yeniden parlamaya başlamıştır gözler.Demek ki boşuna değildir çekilen acılar, verilen canlar, harcanan ömürler... Demek ki çekilenleri görmektedir Allah.

Ama bunları taçlandıracak son bir zafer şarttır. O topun o kaleye girmesi namus meselesidir.
Demeye kalmadan eyvah! Sarışın bir yiğit yuvarlayıverir topu bizimkilerin kaleye.
Şimdi olacak iş mi? İşin yoksa düşün dur. Şu sahadan başın önde ayrılmak ihtimaliyle titre.
Neyse ki, ikinci yarıda işler düzelecek. Çubuklu formalıların en filintası Zeki Rıza, atıverecek golü siyahlılara. Toprak saha etrafında bir uğultu ki sorma. Sanırsın “tek kurşun atılmadan verilen Selanik” geri alınmış. Sanırsın Trablusgarp alınmış İtalya’nın elinden.
Sanırsın geri alınmış milletin kırılan gururu, toprağa verdiği evlatları, duman olmuş yılları.
Sonra yine çıkacak Zeki Rıza, rakip ağları havalandıracak yine. Maç da aynen o şekilde, ikiye bir lehimize bitecek.

Telgraf ise Anadolu yerine Lozan’dan gelecek: “Meserretle öperim Fenerbahçe’yi gözlerinden.”
Hiç unutmayacağız bunu. Sirkeci’deki Meserret Oteli’nin önünden ne zaman geçsek gururla hatırlayacağız.

Ama yıllar sonra bir de bakmışız, rövanş zamanı gelmiş.
Meğer final iki ayaklıymış. Meserret Oteli ise tarih olmuş çoktan.
Tabii önce biraz şaşıracağız. Ama sonra, toprak sahanın etrafındaki o insanların torunları dolduracak karşılaşmanın yapıldığı yeri. Üstelik bu sefer yer İstanbul içi değil. Hava şartları çetin. Rakip daha da amansız. Ama hepimizin içinde aynı inanç: Fener hayatta vermez rövanşı.
Fener böyle zor rövanşlarda ayrı bir heybetlenir. Şahsen, adım gibi eminim.Nereden mi biliyorum?

Çünkü Galatasaraylıyım.

TUNA KİREMİTÇİ

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aziz Yıldırım şikeyle suçlandı şike yaptığı iddia edilen takım yöneticileri futbolcuları dışarda.Demek Fenerbahçe şikeyi kendi oyuncularına maç primi vererek yaptı.Aziz Yıldırım örgüt kurmakla suçlandı örgüt üyesi diye iddia edilen kişiler dışarda.Bu dava ne şike ne örgüt ne de dolandırıcılık davasıdır.Aziz Yıldırımı Fenerbahçe'den uzaklaştırma davasıdır.Ki Mayıs'a kadar buradayız diyor.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Moussa Sow

Taraftarlarımız, kardeşlerimiz Eskişehir'e biletleriyle gittikleri halde şehre sokulmuyor, stada alınmıyor

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla bugün için federasyon hakem hatalarının hesabını vermeli. o nasıl maç yönetmekti ben hayatımda böyle hakledilen bir maç görmedim sırf elden 2 penaltımız verilmedi yazıklar olsun federasyona bukalemun gibi oldular renk değiştire değiştire . sayın savcı berk bizim şikemizi bulduda bu maçada baksın bir zahmet.

Ben artık sıkıldım burda bunları konuşmaktan ama aykutta buna göre davranmalı bu takım böyle olmuyor adamlar koşmuyor gene bir alex vardı sahada giden ortasaha ne geri geliyo ne geriden ileri geliyor ben alamıyorum ki .. bence artık büyük bir rotasyona gitsin bu aykut nedir bu ya stoch çıkarılıp bienvenu alınır mı madem o kadar iyidi sow'u almasaydık.. bekir iki maçtır hata üstüne hata yapıyo serdar niye oturuyor yedeklerde. mehmet topuz hakkında hiç konuşmuyorum çünkü onu ben ikinci yarıdan beri sahada daha hiç görmedim..volkan nasıl goller yedi hiç gol yemiyen adam..bi kere çift santrofor oynasak ya ne kaybedicek aykut anlamıyorum ben

Tek sözüm bize hem aykutun hem federasyonun yaptığı zulüm bitsin artık

Reaksiyon puanı
10,315
Tek sözüm bize hem aykutun hem federasyonun yaptığı zulüm bitsin artık

yeter ki aykutun zulmü bitsin, diğer zulümler vız gelir bize...
takım adam gibi oynamadıktan sonra, bu denli korku içinde olduktan sonra kargalar dahi size gülerler...

bi zamanlar veselinoviç diye bir hocamız vardı. sırptı sanırsam. rıdvanların oynadığı yıllar.
kalecisinden forvetine kadar alayı hücuma çıkardı. gerçi bir kaç gol yerdik ama, en az iki katını da atardık.
seyirci dört köşe olurdu zevkten yav.
103 golle şampiyon olduğumuzda o yılın hatırasını hiç unutmadım. ne muhteşem günlerdi o günler ya Rabbi!
hani aykut bir defans oyuncusu olsa idi anlardım da, bu korkaklığının sebebini anlamıyorum bi türlü.
ve sinir oluyorum iyice artık.
anadolu takımları gariban yerine koydu bizi, gelen vuruyor, giden vuruyor.
yetti gaari be!
ne şahsiyet kaldı, ne cesaret.
bu kadar zavallı duruma düşmüş bir takım şampiyon olsa ne yazar, sonuncu olsa ne yazar!
başımızı eğdiler,
bunca zulüm reva mıydı bize yav?!
yazıklar olsun.

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
luganonun eksikligini cok hissediyoruz cok pozisyon veriyoruz serdar bekir zigler bu takımın oyuncusu değil

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
takım adam gibi oynamadıktan sonra, bu denli korku içinde olduktan sonra kargalar dahi size gülerler...

bi zamanlar veselinoviç diye bir hocamız vardı. sırptı sanırsam. rıdvanların oynadığı yıllar.
kalecisinden forvetine kadar alayı hücuma çıkardı. gerçi bir kaç gol yerdik ama, en az iki katını da atardık.
103 golle şampiyon olduğumuzda o yılın hatırasını hiç unutmadım. ne muhteşem günlerdi o günler ya Rabbi!
hani aykut bir defans oyuncusu olsa idi anlardım da, bu korkaklığının sebebini anlamıyorum bi türlü.
yetti gaari be!
bu kadar zavallı duruma düşmüş bir takım şampiyon olsa ne yazar, sonuncu olsa ne yazar!
başımızı eğdiler,
yazıklar olsun.

valla ben anlamıyorum zaten atıyorum 2-0 öndeyiz takımı yaslıyor geriye ondan sonra gol yiyoruz ya bu takım defans yapamaz arkadaş fenerbahçe hucüm futbolu oynuyacak gol atacakki geriyi düşünmeyecek yersen ye sen artıktan sonra önemi varmı 2-0 dan sonra niye yaslanıyon geriye at 2 tane daha bitir maçı

ya başkanın gelmesi lazım bu aykutun başına yada hemen bir başkan seçilip bu durumlar düzeltilmeli. Takımlarımız başı boş kaldı ali koç'un nihat özdemirin bunlara engel olması lazımdı olamadılar.. erkek basketbol takımına baksana kazan maçında herifler nasıl hatalar yaptılar sanırsın mahalle maçı

Reaksiyon puanı
10,315
söylemeye dilim varmıyor ama, galiba bu yılımız gitti. pek bir beklentimiz yok anlaşılan.
bunu futbolcular, basketbolcular da anlamış olacak ki, yan gelip yatmaya başladılar bile.
erkekler havlu attı da, bayanlarımız... işte onlar hala direniyor!
bu duruma sevinelim mi, yoksa utanalım mı?
aklım karıştı, kafam allak bullak...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla haklısın özellikle ben bayan voleybol takımını kutluyorum .. set vermeden cayır cayır oynuyorlar rakip tanımıyorlar.. Bir fenerbahçe takımı olduğunu gösteriyorlar..

bu arada asık korkaklığı bizim yöneticilerimiz yaptı. Sene başında düşersek diye sattılar milleti kaldık böyle. Hak etmediğimiz bir fenerbahçe izliyoruz

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34

yetti gaari be!
başımızı eğdiler,
yazıklar olsun.
Üzülerek de olsa yazdıklarının altına imzamı atarım kardeşim.
Daha ne denebilir ki.
Nedir bu yahu?
Bir Deplasman fobisidir gidiyor,takım oynamıyor.
Aziz Başkan işe el atmadanda düzelmeyecek gibi.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üzülerek de olsa yazdıklarının altına imzamı atarım kardeşim.
Daha ne denebilir ki.
Nedir bu yahu?
Bir Deplasman fobisidir gidiyor,takım oynamıyor.
Aziz Başkan işe el atmadanda düzelmeyecek gibi.

sen bakma iç sahadada farklı değil aslında durum ama orda biraz daha taraftar ağır basınca mı oluyo büyü mü var anlamadım gitti =) benimde kesin görüşüm takıma birileri acil el atmalı