SDN Fenerbahçe Kulübü

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yeter ki aykutun zulmü bitsin, diğer zulümler vız gelir bize...
takım adam gibi oynamadıktan sonra, bu denli korku içinde olduktan sonra kargalar dahi size gülerler...

bi zamanlar veselinoviç diye bir hocamız vardı. sırptı sanırsam. rıdvanların oynadığı yıllar.
kalecisinden forvetine kadar alayı hücuma çıkardı. gerçi bir kaç gol yerdik ama, en az iki katını da atardık.
seyirci dört köşe olurdu zevkten yav.
103 golle şampiyon olduğumuzda o yılın hatırasını hiç unutmadım. ne muhteşem günlerdi o günler ya Rabbi!
hani aykut bir defans oyuncusu olsa idi anlardım da, bu korkaklığının sebebini anlamıyorum bi türlü.
ve sinir oluyorum iyice artık.
anadolu takımları gariban yerine koydu bizi, gelen vuruyor, giden vuruyor.
yetti gaari be!
ne şahsiyet kaldı, ne cesaret.
bu kadar zavallı duruma düşmüş bir takım şampiyon olsa ne yazar, sonuncu olsa ne yazar!
başımızı eğdiler,
bunca zulüm reva mıydı bize yav?!
yazıklar olsun.

İmza.

Reaksiyon puanı
10,315
sen bakma iç sahadada farklı değil aslında durum ama orda biraz daha taraftar ağır basınca mı oluyo büyü mü var anlamadım gitti =) benimde kesin görüşüm takıma birileri acil el atmalı

kesinlikle katılıyorum. iç sahada kazandığımız maçların bir çoğu da, seyirci baskısı, bazen hakem kıyağı, bazen rakip oyuncuların seyirci baskısıyla elinin ayağının birbirine dolanması, beceriksizlikleri vs. bir sürü sebeplerle zorla kazanıyoruz. çoğu kez de, galip gelmeyi hak etmeden kazanıyoruz.

bir de basından takip edebildiğimiz kadarıyla aykutun futbolcularla arası pek iyi değil gibi duruyor. onlara kızıyor, haşlıyor, el uzatanın elini geri çeviriyor vs. bi sürü şeyler okuyoruz. eğer gerçekten öyleyse artık bitmiş demektir.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kesinlikle katılıyorum. iç sahada kazandığımız maçların bir çoğu da, seyirci baskısı, bazen hakem kıyağı, bazen rakip oyuncuların seyirci baskısıyla elinin ayağının birbirine dolanması, beceriksizlikleri vs. bir sürü sebeplerle zorla kazanıyoruz. çoğu kez de, galip gelmeyi hak etmeden kazanıyoruz.

bir de basından takip edebildiğimiz kadarıyla aykutun futbolcularla arası pek iyi değil gibi duruyor. onlara kızıyor, haşlıyor, el uzatanın elini geri çeviriyor vs. bi sürü şeyler okuyoruz. eğer gerçekten öyleyse artık bitmiş demektir.

Ben yoğunum bu ara pek takip edemiyorum ama doğrudur çünkü bir problem var .. ya bunlar antreman yapmıyorlar mı adamlar koşmuyor yürüyor doğru düzgün ortamız yok zaten kaleye 5 şut ya çekiyoruz ya çekmiyoruz..

Ve sana katılıyorum çoğu maçı kazanmayı hak etmiyoruz bile

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ne acıdır ki bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayın şampiyonluğunu kutluyorum.Hayırlı olsun.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Al işte bir şekilde kazanıyorlar.
Puan farkı oldu 9.
Valla moral falan kalmadı yahu.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
3210h.png

En zor günün bugünse, Ölürüz Biz gerekirse....

Syesilta

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kadıköydeki maca kadar fark 9 dan fazla olmazsa kadıköyde fark 6 ya düşer ki buda playoffda farkın 3 olacağı anlamına gelir. NEFES ALIYORSAK UMUT VAR DEMEKTİR...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben yıllardır sdn foruma üyeyim ve takip ederim. sebepsiz yere kimsenin ceza alıdğını görmedim.

ancak forumda ağızına geleni sayıp ceza alınca yaygara kopranları çok gördüm.

sdn forum son dönemlerde eski havasını yitirmiş olabilir. ancak hala Türkiye'nin en saygın forumlarından biri...

bu da bu konuda bu sayfaya yazdığım son mesaj. tüm fenerlilere iyi forumlar.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konuyu dağıtmayalım farklı konularda şikayeti olanlar için gerekli konu başlıkları mevcut

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
konuyu dağıtmayalım farklı konularda şikayeti olanlar için gerekli konu başlıkları mevcut
Şurada medenice bir şey de konuşamayacak mıyız? Aramızdaki bir problemi çözmeye çalışıyoruz, ona bile müsaade etmiyorsunuz. Amacınız ne anlamadım. Üyeleri bir rahat bırakın artık, böyle gardiyan gibi her şeye müdahele etmek olmamalı modluk. Hakaret olursa verirsiniz cezasını. Bu kadar baskıcı olunmaz, insanları forumdan soğutmayın. SDN'nin ortamını bozan en büyük nedenlerden biri de bu. Niye biz rahat rahat bir şey konuşamıyoruz ve sürekli geriliyoruz sizin yüzünüzden. Başka yerde söylesek olacaklar yine aynı. Bütün modlar yine savunmaya geçecek.

--- Mesaj Güncellendi ---

Ayrıca bu iletiler niye siliniyor, saklanmak istenen bir şey mi var?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şurada medenice bir şey de konuşamayacak mıyız? Aramızdaki bir problemi çözmeye çalışıyoruz, ona bile müsaade etmiyorsunuz. Amacınız ne anlamadım. Üyeleri bir rahat bırakın artık, böyle gardiyan gibi her şeye müdahele etmek olmamalı modluk. Hakaret olursa verirsiniz cezasını. Bu kadar baskıcı olunmaz, insanları forumdan soğutmayın. SDN'nin ortamını bozan en büyük nedenlerden biri de bu. Niye biz rahat rahat bir şey konuşamıyoruz ve sürekli geriliyoruz sizin yüzünüzden. Başka yerde söylesek olacaklar yine aynı. Bütün modlar yine savunmaya geçecek.

Yazdığım gayet açık ilgili konu başlığı süpermodlar hakkında tartışama yapılacak başlıkmı ?? Birde o kadar medeni tartışıyorsunuzki bıraksak millet birbirini yiyecek.

kimsenin bir şey sakladığı yok konu ile alakasız olduğundan silindi o mesajlar

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Yazdığım gayet açık ilgili konu başlığı süpermodlar hakkında tartışama yapılacak başlıkmı ?? Birde o kadar medeni tartışıyorsunuzki bıraksak millet birbirini yiyecek.

kimsenin bir şey sakladığı yok konu ile alakasız olduğundan silindi o mesajlar
Bırakmadın da forum çok mu medeni? Ortada bir olay olmadığında bile insanların bir şey demesine müsaade etmiyorsunuz ki. Sonra da fırsatını bulan ortamı geriyor, çünkü adamın daha önce konuşmasına hiç müsaade edilmemiş ki.

O mesajları konu ile alakasız olduğu için değil ucu sana dokunduğu için sildin. Spor bölümüne artık tarafsız modlar bakmalı, bu iş böyle gitmiyor.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
konuyu artık FENERBAHÇE' ye getirme zamanı geldi... Bu takım nasıl arkadaşlar? Özellikle eşofman altı... hııı [MENTION=138307]technomind[/MENTION] ne dersin? bilmem anlatabildim mi? :):)
32z0q.png

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Evet çok harika gerçekten, şurda 25 kasım 'a ne kaldı :) yani bilmem ben sana anlatabildim mi :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bayan olması gerekmez [MENTION=138307]technomind[/MENTION]... small olursa tamamdır :):)

Reaksiyon puanı
10,315
bu konuya son mesajımı doç. olarak yazmıştık... ve şimdi karşınızda prof. duruyor arkadaşlar.
ayağınızı denk alın ha! :))))))