LG Optimus Black P970 2 GB (Çıktı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PrensDestan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar en sonunda bende optimus black aldim.Suan optimus black ile giriyorum.Telefon tek kelime ile super yanliz alana kadar anam agladi:) forum bornovada iki teknosadan sadece birinde kalmisti.Forumda bir oyana bir bu yana kosturup durdum.En sonunda sansima bir tane kalmis.Cok memnunum.Bu arada 28 kasimda avrupa cikti bu ayin sonlarinda turkiyeye cikacak diye soyleniyor sdn yi veya smartphonetr blogunu takip et.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
28 kasımda nereye avrupa çıktı, biz hala avrupanın çıkmasını bekliyoruz bırakın türkiyeyi :D

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonuma ekran koruyucu ve SD kart almak istiyorum. İnternet uzerinden daha once alisveris yapmadim o yuzdende pek guvenemiyorum. Sizin daha once alisveris yapip. mennun kaldiginiz siteleri paylasirsaniz sevinirim. SD kartin class 10 olani oluyormus siradan bir SD kartla arasindaki fark nedir beni aydinlatirsaniz sevinirim. İyi akşamlar :)

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bende bornovada oturuyorum.teknosada kalmamıştı dün kaça aldın teknosadan?

--- Mesaj Güncellendi ---

beyler dün teknosada bulamayıp bugun vatan bornovadan aldım.ilk kez akıllı telefon kullanıyorum yardıma ihtiyacım var.öncelikle şarj %3 kaç saat şarj edicem tam bitmesinimi bekliyicem.

ve ekranda E işareti var sanki internette gibi.ondanmı şarj çok çabuk bitiyor ya :S

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
arkadaşım bende bornovada oturuyorum.teknosada kalmamıştı dün kaça aldın teknosadan?

beyler dün teknosada bulamayıp bugun vatan bornovadan aldım.ilk kez akıllı telefon kullanıyorum yardıma ihtiyacım var.öncelikle şarj %3 kaç saat şarj edicem tam bitmesinimi bekliyicem.

ve ekranda E işareti var sanki internette gibi.ondanmı şarj çok çabuk bitiyor ya :S

Evet dostum mobile şebekelerini kapatırsan şarjın daha az gider, ancak telefonu yeni aldığın için kesinlikle 8 saat şarj etmeni tavsiye ederim .

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
technomind direk nick olarak sana yazıcaktm aslında.dedigimi gibi nokia 1110 dan optimusa geçtm çok yabancıyım senle daha hızlı haberşebilcegmz bi ortam varmı feys msn?mobil şebekeleri kapatmayı falan bile bilmiyorum yani o derece=)

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
technomind direk nick olarak sana yazıcaktm aslında.dedigimi gibi nokia 1110 dan optimusa geçtm çok yabancıyım senle daha hızlı haberşebilcegmz bi ortam varmı feys msn?mobil şebekeleri kapatmayı falan bile bilmiyorum yani o derece=)

1110'dan optimus'a geçtin demek :) Umarım hayatta da her daim böyle yükselerek başarılı olursun :)

Bu arada ben 2-3 ay önce Teknosa'dan 799 Tl'ye almıştım :D

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74

Dostum ben sana mail adresimi yazayım ama . şöylede bir durum var, sen sorunlarını forumda paylaşırsan daha güzel olur... hem senin gibi sorunu olan arkadaşlar var ise.. çözümlerinide okumuş olurlar ;)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Evet arkadaslar en sonunda bende optimus black aldim.Suan optimus black ile giriyorum.Telefon tek kelime ile super yanliz alana kadar anam agladi
:) forum bornovada iki teknosadan sadece birinde kalmisti.Forumda bir oyana bir bu yana kosturup durdum.En sonunda sansima bir tane kalmis.Cok memnunum.Bu arada 28 kasimda avrupa cikti bu ayin sonlarinda turkiyeye cikacak diye soyleniyor sdn yi veya smartphonetr blogunu takip et.

hayırlı olsun optimus black'in arkadaşım..
bayağı eziyet çekmişsin alırken ama inan değer :)

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
optimus white ım 11 saat şarj oldu arkadaşlar.biraz uyuya kalmışım technomind in 8 saat dedigi süreyi geçmiş oldum :D yanlız bi saatte yine yüzde 80 lere indi şuan..bunu anlıyamadım napıcagımıda bilmiyorum :S

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ics güncellemesi için 2012 3.çeyrek dedi LG facebook üzerinden. hadi hayırlı olsun arkadaşlar bekeriz bekleriz gelmez artık o da :)

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
optimus white ım 11 saat şarj oldu arkadaşlar.biraz uyuya kalmışım technomind in 8 saat dedigi süreyi geçmiş oldum :D yanlız bi saatte yine yüzde 80 lere indi şuan..bunu anlıyamadım napıcagımıda bilmiyorum :S

Şuanda telefon yeni olduğu için şarjının hemen bitmesi doğal yaklaşık bir hafta sonra falan kendine gelir bunu sorun etmemelisin bence.. ilk başlarda bizde öyle olmuştuk :)

Arkadaslar bana bi yardimci olun benim mesaj kaynadi arada. :D

SanDisk : http://www.sandisk.com/

tavsiye ederim sana ;)

Kingston da olur :) hepsi olur yani kaliteli olsunda :)

kevzer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederim arkafasim :) class 10 meselesi var birde onun ne farki var?

10can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur ederim arkafasim :) class 10 meselesi var birde onun ne farki var?

class 10, hafıza kartının yazma ve okuma hızının seviyesidir.
mesela class 10 olan bir hafıza kartı, telefonunla çektiğin fotoğrafları class 2 olan bir hafıza kartına oranla daha hızlı kaydeder.

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
technomind sen ne dersen o ozamn =)) şuan ne yapmam gerek şunu kesin yap dedigin bişey varmı? sürüm Vb 10 2.2.2 benim bugun baktım.ayrıca sabah 11.45 şarjdan aldm eve geldm bütün gün tek yaptgm mesajlaşmak ve azcık telefonda konşmak şuan şarj yüzde 35:S dedigin gibi ilk haftalar sıkıntılı sanırm

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
technomind sen ne dersen o ozamn =)) şuan ne yapmam gerek şunu kesin yap dedigin bişey varmı? sürüm Vb 10 2.2.2 benim bugun baktım.ayrıca sabah 11.45 şarjdan aldm eve geldm bütün gün tek yaptgm mesajlaşmak ve azcık telefonda konşmak şuan şarj yüzde 35:S dedigin gibi ilk haftalar sıkıntılı sanırm
Sonra sonra topluyor biraz bu şarj durumunu. Ama çok fazla bir şey bekleme derim. Sana bu ürünü tavsiye ederim;

http://www.dealextreme.com/p/replac...ng-back-case-for-lg-optimus-black-p970-106072

umut_k44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kalınlaştrıyor deme telefonu tsunmys? çok fark edermi kaç gün daha fazla gider ortalama? gorntuyu bozucak işte sorun o

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bu kalınlaştrıyor deme telefonu tsunmys? çok fark edermi kaç gün daha fazla gider ortalama? gorntuyu bozucak işte sorun o

tabiki ben sipariş verdim büyük ihtimal 1 haftaya elimde olacak. bekliyorum. gelince detaylı fotoğraflarını atacağım.

quiet_boy55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lgnin facebook sayfası ICS güncellemesini 2012 üçüncü çeyrekte yapacakmış.

Mantığa bak daha 2.3 yüzünü göremedik...

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
3.çeyrek derken yani 2012 hazirandan sonra mı çıkacak
evet haziran ayından sonra demek oluyor ama bir yanlışlık olabilir çünkü lg optimus black 4.0 için 2012 ilk çeyreği demişti diye hatırlıyorum ben tab ben de yanlış hatırlıyor olabilirim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
ben birşeyi anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

telefonda ki en ufak ama ufacık bir şeyi bile başkalarına soran insanların, güncelleme konusunu kafasına takmasını aklım almıyor benim... sanki çok anlıyorlarmış gibi güncellemede güncelleme...

gelince ne olacak? black kanatlanıp uçacak mı?

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben birşeyi anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

telefonda ki en ufak ama ufacık bir şeyi bile başkalarına soran insanların, güncelleme konusunu kafasına takmasını aklım almıyor benim... sanki çok anlıyorlarmış gibi güncellemede güncelleme...

gelince ne olacak? black kanatlanıp uçacak mı?
haksız sayılmazsın bir çok optimus black kullanıcısı neyin ne olduğunu bilmiyor ama iki kişini gazına gelip güncelleme yok lanet olsun diyebiliyor bu sadece optimus için değil her marka ve model için geçerli adama şu anda hangi sürümü kullanıyorsun desen android 2.2 froyo diyemez. bu tarz kullanıcılara iphone cephesinde çok rastlarsın adam telefonda 2 hoparlör olduğunu zannediyordur hep ama birinin mikrofon olduğunu bilmez. ama bir de optimus black'i inceleyen, kurcalayan ne bileyim üzerinde kafa yoran insanlar da var ve onlar da güncelleme istiyor artık bu durumu da göz ardı etmemek lazım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
haksız sayılmazsın bir çok optimus black kullanıcısı neyin ne olduğunu bilmiyor ama iki kişini gazına gelip güncelleme yok lanet olsun diyebiliyor bu sadece optimus için değil her marka ve model için geçerli adama şu anda hangi sürümü kullanıyorsun desen android 2.2 froyo diyemez. bu tarz kullanıcılara iphone cephesinde çok rastlarsın adam telefonda 2 hoparlör olduğunu zannediyordur hep ama birinin mikrofon olduğunu bilmez. ama bir de optimus black'i inceleyen, kurcalayan ne bileyim üzerinde kafa yoran insanlar da var ve onlar da güncelleme istiyor artık bu durumu da göz ardı etmemek lazım.
evet tabi ki black'i kurcalayan, kafa yoran insanlar var.. ama bu başlıkta kafa yoranların, herkesin yardıma koşanların çok azından güncelleme gelsin artık yazısını okudum.. saçma geliyor bana..bu arada ben iphone konusunda en çok şuna gülmüştüm.. soru: "iphone'nunuzun 4G si nasıl?"... cevap: "süpeeeeer"... yapılan bu araştırmada iphone kullanıcılarının %90'ı bu cevabı vermiş :)