Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
O mutlu ben mutlu ağlasam mı ki :D hani peygamber efendimizin bir sözü vardır; birini yakından tanımak için onunla seyahate çıkın diye. Seyahat ederken başlayan ilişkinin de gerçeği yolculuk bitince ortaya çıkarmış :D

Sizin yolculuğun sonu :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
mesaj atıyorum 2 saat sonra dönüyor, o bana atınca da ben 2 saat sonra dönüyorum. anlıycağınız daha ortada bişey yokken kaprisler başladı:)

yarın buluşuyoruz, hayırlısı bakalım.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Böyle tanışmalar ileride sorun olur, benden öncede mi kim bilir kimlerle tanıştın diye :D ama orası hiç belli mi olur, olmaz tabi. Şu sıralar otobüslerde para geçmiyor, ee herkesde de akbil paso yok, millet akbili olan biri basabilir mi deyince diyen kişi kızsa herkes sıraya giriyo ama erkek yada orta halli biriyse kimsenin gıkı çıkmıyo, bu konuya nerden geldim? akbili veripde tanışan çok ordan bağlayım dedim di :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
2 saat'te mesaj yolluyan kızdan hayır gelmez..:D

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
muhabbbete nasıl başladınızı ve telefonunu nasıl ıstedını bızede anlatırmısın?bızlere bıraz taktik versen.muhabbet etmeye başlanırda teelfon numara ıstemek bıraz zor iş.genelde tepkı olarak beyefendı ben sızı tanımıyorum,yada sapıkmısınız dıye karşılık gelır de.hemde toplumun ıçınde bunu ıstemek büyük başarı.ben daha sokakta bunu yapamıyorum

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
mesaj atıyorum 2 saat sonra dönüyor, o bana atınca da ben 2 saat sonra dönüyorum. anlıycağınız daha ortada bişey yokken kaprisler başladı:)

yarın buluşuyoruz, hayırlısı bakalım.

otobüsdemi buluşuyorsunuz yoksa :P şaka bir yana her insanın cesaret edemeyeceği bir olay tebrikler :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
muhabbbete nasıl başladınızı ve telefonunu nasıl ıstedını bızede anlatırmısın?bızlere bıraz taktik versen.muhabbet etmeye başlanırda teelfon numara ıstemek bıraz zor iş.genelde tepkı olarak beyefendı ben sızı tanımıyorum,yada sapıkmısınız dıye karşılık gelır de.hemde toplumun ıçınde bunu ıstemek büyük başarı.ben daha sokakta bunu yapamıyorum

yahu ben de önüme gelen kızdan telefonunu isteyip koleksiyon yapan bir tip değilim. en son lise de bir kızla çıkmıştım, o zaman da teklifi kız yapmıştı. 8 sene olmuş.:)

yarın kızla buluşup ne yapacağımın derdirdeyim. dertsiz başıma dert aldım. elinde telefon sürekli mesajlaşan, nefret ettiğim liseli aşıklara döndüm.:P
inşallah devamı böyle olamz :P

Ama madem ki istiyorsun olay şöyle ceryan etti; kız şöföre dediki tam 40 dk dır bekliyorum, artık gelmiyecek sandım...

bende ses tonu sıcak gelince atıldım işte, çok mu beklediniz felan diye. :D

oda bana dert yanmaya başladı, işten geç çıktım, bu saatte burada hiç otobüs beklememiştim, gelip gelmeyeceğini de bilmiyordum diye.

ben de dedimki son otobüstü bu, bir daha geç çıkarsan haberin olsun, yoksa taksiye binmek zorundasın, malum taksilerde zamlarda aldı başını gitti, petrol zamları...... :D

anlıycağın o gün üzerimde böyle bir gevezelik havası vardı, kız da cana yakın çıkınca gerisi kendiliğinden geldi.

normalde yanımdaki biri "bu otobüs şurdan geçiyormu" diye sorduğunda, heee derim dönerim :)

edit: telefon numarası isteme olayını hiç sorma, sadece istedim. ama şunu bil ki herşey karşındaki kişinin o an sana verdiği özgüvenden ve o günki ruh halinden ibaret. başka birşey bile isteyebilirdim:D

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hızlı gelişen olaylar çok daha hızlı biter.Sen dikkatli ol dostum

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
yahu ben de önüme gelen kızdan telefonunu isteyip koleksiyon yapan bir tip değilim. en son lise de bir kızla çıkmıştım, o zaman da teklifi kız yapmıştı. 8 sene olmuş.:)

yarın kızla buluşup ne yapacağımın derdirdeyim. dertsiz başıma dert aldım. elinde telefon sürekli mesajlaşan, nefret ettiğim liseli aşıklara döndüm.:P
inşallah devamı böyle olamz :P

Ama madem ki istiyorsun olay şöyle ceryan etti; kız şöföre dediki tam 40 dk dır bekliyorum, artık gelmiyecek sandım...

bende ses tonu sıcak gelince atıldım işte, çok mu beklediniz felan diye. :D

oda bana dert yanmaya başladı, işten geç çıktım, bu saatte burada hiç otobüs beklememiştim, gelip gelmeyeceğini de bilmiyordum diye.

ben de dedimki son otobüstü bu, bir daha geç çıkarsan haberin olsun, yoksa taksiye binmek zorundasın, malum taksilerde zamlarda aldı başını gitti, petrol zamları...... :D

anlıycağın o gün üzerimde böyle bir gevezelik havası vardı, kız da cana yakın çıkınca gerisi kendiliğinden geldi.

normalde yanımdaki biri "bu otobüs şurdan geçiyormu" diye sorduğunda, heee derim dönerim :)

edit: telefon numarası isteme olayını hiç sorma, sadece istedim. ama şunu bil ki herşey karşındaki kişinin o an sana verdiği özgüvenden ve o günki ruh halinden ibaret. başka birşey bile isteyebilirdim:D

kardeş aynı durumla ben bırçok defa karşılaştım ama her nedense bunu beceremıyorum:(.yanı telefon ısteme olayını.çünkü karşımdakının farklı düşüncede olabıleceğını, sadece muhabbet etmek amacı olduğunu sanıyorum. nedenını soracak olursan lısedeyken çok emın olduğum kıza teklıf edınce benı arkadaş oldunu sölemıştı o gün bugündür bunun etkısı altındayım:(.hem pat dıyede telefonunu verırmısın denmes heralde bunun bır raconu vardır heralde
nOT:ben bu kızların erkeklere arkdaşlık teklıf edeceğıne hıç ınanasım gelmıyor:biggrin:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ateş bacayı sarmış bile :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Topalsolucan bi tek taş al git tek taş :D

canki1903

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş aynı durumla ben bırçok defa karşılaştım ama her nedense bunu beceremıyorum:(.yanı telefon ısteme olayını.çünkü karşımdakının farklı düşüncede olabıleceğını, sadece muhabbet etmek amacı olduğunu sanıyorum. nedenını soracak olursan lısedeyken çok emın olduğum kıza teklıf edınce benı arkadaş oldunu sölemıştı o gün bugündür bunun etkısı altındayım:(.hem pat dıyede telefonunu verırmısın denmes heralde bunun bır raconu vardır heralde
nOT:ben bu kızların erkeklere arkdaşlık teklıf edeceğıne hıç ınanasım gelmıyor:biggrin:

sen çok geri kalmışsın kardeşim evlilik teklifi bile yapanları vardır :))))

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
vay abi nerelere gelmiş konu :) ne dedikoducuyuz ya :) [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] abi kardeş tavsiyesi flaslardan ve medyadan uzakta yaşa ilişkini böyle tez yıpranır, bu arada nereye gideceksiniz gelem resimlerinizi çekip siteye koyacam flash haber diye :)

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yatmıştır bu saatte. :D Ne de olsa yarın bulaşacak. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
avatarın altındaki yaşıma dikkat buyurun :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ahh ne kaa güzeelll :D Benim de buna benzer biraz farklı bir hikâyem var ; yazın iş ararken bi cafeye gitmiştim bayan eleman için (zaten 2 aylık bir süreç için çalışcaktım, öğrenciyim) sonra cafenin sabihiyle konuşuk işte yaşın kaç, nerelisin, hangi okulda okuyorsun ne olmak istiyorsun falan cart curt ... İşte şöyle böyle derken konu konuyu açtı baya muhabbet ettik alt taraf bi iş sormuştum ama meğersem bi bayan eleman tutmuşlardı, herneysee numaram vardı zaten vermiştim ne olur ne olmaz diye belki sonradan elemana ihtiyacı olursa diye hani... Sonra 2 adam geldi ben 5 dk daha oturdum sonra kalktım çok ısrar edip otur demesine rağmen, eve geldiğimde mesaj atmış kusura bakma fazla ilgilenemedim falan fıstık bende yok sorun değil falan filan dedim :D daha sonra en yakın arkadaşla oraya gitmiştik yine baya sohbet ettik kankimde sevdini sohbeti falan çok iyi dedi ve ondan sonra daha oraya hiç gitmedim çünkü istanbuldaydım ama bi keresinde mesaj attı cevap vermedim aradı duştaydım en sonunda geçen çarşamba havaalanındayken aramıştı antalyaya dönüyordum hala arıyor ama en sonunda engeli bastım arayamıyor :D neden engelledin diye sorarsanız adamın niyeti belli hoşlandı bende umut vermek istemedim ayrıca adam 26 ben 16 yaşındayım bana baya xxxl yanii :D

Allah devamını erdirsin topal abicim, umarım siz çok iyi birşeye nokta koyarsınız :D

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Bu saatte konuyu 40 kişi okuyo :D yine böle hit yapan konular vardı :D gelişmelerden haberdar et milleti solucan :D amanda Bu arada senden büyük olmasından bu kadar çekinme , cahilden iyidir büyük kişiyle görüşmek ;)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Buluşmuşlardır herhalde..:D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] kızın bu konudan haberi var mı? :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Uzun yolda mavinlik yapan ve şuan üniversitede okuyan arkadaş otobüs biletindeki cep numarası alarak tavlamış kız Ankarada oturuyor Oğlan Amasya'da kız 15 yaşında bizim arkadaş 20 yaşında kıza yapmadığı şey kalmamış..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...