Otobüste Yanıma Oturan Kız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
kısmet dedikleri bu olsa gerek

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Düğününde harici Hdd takmak lazım sana topal :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bana sorarsan burda ne yazdığına dikkat et, kız hdd ile ilgilendiğine göre az da olsa teknoloji meraklısıdır, yani buralarda takılabilir:D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Böyle cana yakın kızlar beni benden alıyor! :wub:

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
konu başlığını görünce kesin spy acmıştır bu konuyu dedim:) malum arzular şelale onda bu sıra:)....neyse yanılmışım...:)
kız boş değilmiş iyi işte negüzel hdd falan ilgileniyor..biraz samimiyeti artırınca elinde hdd olan adamların yanına oturtma yeter:)hehehe

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Merhabalar, ben o otobüsteki kız. Sen özelimizi herkese anlatmışsın, beni bir daha arama! :D

Aga hayırlı olsun diyelim, sevindim valla adına..

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Birgün arkadaşla cep telefonundan kafadan numara çeviriyoruz neyse bir kız telefona çıktı telefonu arkadaşa verdim. bu dedi ben sizi gördüm çok tatlı bir bayansınız felan ben yıkılıyorum gülmekten kız buna demiş sen beni nerde gördün demiş kızılayda kızda ama Ben istanbulda oturuyorum çat telefonu kapat :D

Neyse arkadaş kıza mesaj çekmiş ilerleyen günlerde bizim oğlan tanışmak için istanbula gider ve şuan evliler...:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Merhabalar, ben o otobüsteki kız. Sen özelimizi herkese anlatmışsın, beni bir daha arama! :D

Aga hayırlı olsun diyelim, sevindim valla adına..

Söylemeyi unutmuşum, numaramı da değiştiriyorum :D..

Darısı başımızda. Markası neydi HDD'nin? Ben çok yere götürdüm, bi işe yaramadı. 150 gb idi, ondan mı acaba :D:D

EhemmiyetsiZ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evlenmediğin sürece korkma hatunlardan istediğin gibi gez dolaş eğlen. Evliliğe geldiği zaman da Cem Yılmaz'ın dediği gibi "**tüm**tüm Kaç" xD 8 Yıllık tecrubemle konuşuyorum :D

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Birgün arkadaşla cep telefonundan kafadan numara çeviriyoruz neyse bir kız telefona çıktı telefonu arkadaşa verdim. bu dedi ben sizi gördüm çok tatlı bir bayansınız felan ben yıkılıyorum gülmekten kız buna demiş sen beni nerde gördün demiş kızılayda kızda ama Ben istanbulda oturuyorum çat telefonu kapat :D

Neyse arkadaş kıza mesaj çekmiş ilerleyen günlerde bizim oğlan tanışmak için istanbula gider ve şuan evliler...:D

Yok artık. :huh:

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Ben dedim artık topal takılmaz buralara kızı bulmuş gelir mi bir daha! Belki sabah kahvaltısına bir yere götürmüştürtür. Bu devirde topal'dan ve uzun saçlıdan korkacan (ne saçma bir örnek oldu ya:D )

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben dedim artık topal takılmaz buralara kızı bulmuş gelir mi bir daha! Belki sabah kahvaltısına bir yere götürmüştürtür. Bu devirde topal'dan ve uzun saçlıdan korkacan (ne saçma bir örnek oldu ya:D )
Zenginin malı züğürtün çenesini :P :DValla batırdın iyice :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
:D işe gidip gelirken hep otobüsle gidip gelirim hatta geçen sene de teknik servisteyken koskoca ups le bile binmiştim hiç bi kız da durup bu nedir aga demedi :D şans abi şans :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yaklaşık 2 saat önce;

Belediye otobüsünde en ön koltukta oturuyorum. ilerki bir durakta otobüse binen bir kız, müsaitmi diye sorarak yanıma oturdu. Ben de tabiki dedim ve birden kızla muhabbet etmeye başladık (muhabbet nasıl başladı bende bilmiyorum:)). sanki uzun süredir tanışıyormuş gibi elimdeki harici diskin kaç gb. olduğunu, içinde hangi filmlerin olduğunu kıza anlattığımı fark ettim:D

Kız tam muhabbetin ortasında "ben bu durakta iniyorum, görüşürüz" dedi ve kalktı. görüşürüz diyince ben de refleks olarak "görüşürüz" dedim.(nasıl görüşeceksek:))

kız hemen önümdeki kapıda otobüsün durmasını beklerken göz göze geldik ve ben bir dosta hoşçakal der gibi "gülücük" attım. o da bana eliyle bay bay yaptı:)

Otobüs durağa yaklaştığı sırada içimden telefonunu istesem ayıp olurmu diye geçirmeye başladım. (arabada baya yolcu var:))

Kaybedecek birşey yok diyerekten tam atıldım, o an kız da bana birşey söyledi ama ben onun ne dediğini bile duymadan " telefon numaranı istersem ayıp olurmu" dedim... ve otobüs durdu. (acaba o bana ne söyledi?)

Gülümseyerek numarasını söylerken dokunmatik telefona ilk kez lanet ettim, numaranın yarısını tekrar ettirdim. şöförde kızın numarayı verip inmesini bekliyor:D

Ve final; Son durakta inince numarayı aradım, yaklaşık 15 dk. konuştuk, tanıştık. :)

Şimdi kızın açısından bakıcak olursak ya bu şekilde her otobüse bindiğinde biriyle tanışıyorsa ? :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
on numaraymış (: devamını bekleriz, eğerki oda net alemine takılıyor ise kendisine bu linki at ;)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Söylemeyi unutmuşum, numaramı da değiştiriyorum :D..

Darısı başımızda. Markası neydi HDD'nin? Ben çok yere götürdüm, bi işe yaramadı. 150 gb idi, ondan mı acaba :D:D

Arkadaşlar olayı Hdd nin kerametine bağlamayın. Kızın numarısını isteme cesaretini Hdd değil ben gösterdim. hani emeğe saygı :P :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...