Böyle cana yakın kızlar beni benden alıyor! :wub:
işte öyle kızlar her zaman denk gelmiyor sayıları az![]()
Merhabalar, ben o otobüsteki kız. Sen özelimizi herkese anlatmışsın, beni bir daha arama!
Aga hayırlı olsun diyelim, sevindim valla adına..
Evlenmediğin sürece korkma hatunlardan istediğin gibi gez dolaş eğlen. Evliliğe geldiği zaman da Cem Yılmaz'ın dediği gibi "**tüm**tüm Kaç" xD 8 Yıllık tecrubemle konuşuyorum![]()
Nikaha davetiye istiyoruz
Bende elimde HDD'yle gezeceğim bundan sonra![]()
Birgün arkadaşla cep telefonundan kafadan numara çeviriyoruz neyse bir kız telefona çıktı telefonu arkadaşa verdim. bu dedi ben sizi gördüm çok tatlı bir bayansınız felan ben yıkılıyorum gülmekten kız buna demiş sen beni nerde gördün demiş kızılayda kızda ama Ben istanbulda oturuyorum çat telefonu kapat
Neyse arkadaş kıza mesaj çekmiş ilerleyen günlerde bizim oğlan tanışmak için istanbula gider ve şuan evliler...![]()
Zenginin malı züğürtün çenesiniBen dedim artık topal takılmaz buralara kızı bulmuş gelir mi bir daha! Belki sabah kahvaltısına bir yere götürmüştürtür. Bu devirde topal'dan ve uzun saçlıdan korkacan (ne saçma bir örnek oldu ya)
Ben kasayLa binecem toplu taşıma araçlarına artık![]()
Zenginin malı züğürtün çenesini![]()
Valla batırdın iyice
![]()
Biz de böyle şans yok ki arkadeşş :mrgreen: kız kardeşi var mıymış??![]()
Gerçek ama..![]()
Gerçektir ona bir şey demiyorum ama şaşırılmayacak gibi de değil.![]()
Yaklaşık 2 saat önce;
Belediye otobüsünde en ön koltukta oturuyorum. ilerki bir durakta otobüse binen bir kız, müsaitmi diye sorarak yanıma oturdu. Ben de tabiki dedim ve birden kızla muhabbet etmeye başladık (muhabbet nasıl başladı bende bilmiyorum). sanki uzun süredir tanışıyormuş gibi elimdeki harici diskin kaç gb. olduğunu, içinde hangi filmlerin olduğunu kıza anlattığımı fark ettim
Kız tam muhabbetin ortasında "ben bu durakta iniyorum, görüşürüz" dedi ve kalktı. görüşürüz diyince ben de refleks olarak "görüşürüz" dedim.(nasıl görüşeceksek)
kız hemen önümdeki kapıda otobüsün durmasını beklerken göz göze geldik ve ben bir dosta hoşçakal der gibi "gülücük" attım. o da bana eliyle bay bay yaptı
Otobüs durağa yaklaştığı sırada içimden telefonunu istesem ayıp olurmu diye geçirmeye başladım. (arabada baya yolcu var)
Kaybedecek birşey yok diyerekten tam atıldım, o an kız da bana birşey söyledi ama ben onun ne dediğini bile duymadan " telefon numaranı istersem ayıp olurmu" dedim... ve otobüs durdu. (acaba o bana ne söyledi?)
Gülümseyerek numarasını söylerken dokunmatik telefona ilk kez lanet ettim, numaranın yarısını tekrar ettirdim. şöförde kızın numarayı verip inmesini bekliyor
Ve final; Son durakta inince numarayı aradım, yaklaşık 15 dk. konuştuk, tanıştık.![]()
Söylemeyi unutmuşum, numaramı da değiştiriyorum..
Darısı başımızda. Markası neydi HDD'nin? Ben çok yere götürdüm, bi işe yaramadı. 150 gb idi, ondan mı acaba![]()