Tıklama Oyunu

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar internette dolaşırken bir site buldum, sitede bir oyun var ve oyunun mantığı şu: click butonuna ne kadar tıklarsanız Türkiye adına tıkladıklarınız ekleniyor. 58 ülke var. Siteye girdiğimde 58. idik. Biraz kendimi zorlayarak 40. yaptım ama böyle sıkıcı oluyor. Sizden yardım istiyorum...

Site: http://www.clickclickclick.com

RaMZeN

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar internette dolaşırken bir site buldum, sitede bir oyun var ve oyunun mantığı şu: click butonuna ne kadar tıklarsanız Türkiye adına tıkladıklarınız ekleniyor. 58 ülke var. Siteye girdiğimde 58. idik. Biraz kendimi zorlayarak 40. yaptım ama böyle sıkıcı oluyor. Sizden yardım istiyorum...

Site: http://www.clickclickclick.com

güvenlik kodu ne öyle ya okunmuyor :D

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu arada sınır 998 ondan sonra tıklamıyor ona göre :D

ShekiLizmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet tarkan'ın dediği gibi yapınca oluyor. 5,148'e çıktık. Benden de destek.

yalnız güvenlik kodu biraz kendinizi şaşı gibi hissettirebilir.:D

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
evet tarkan'ın dediği gibi yapınca oluyor. 5,148'e çıktık. Benden de destek.

Destek için teşekkürler.

Yok mu arttıran :D

Ha bu arada 50 tıklamadan sonra Turboclick aktif hale geliyor bilginiz olsun...

---------- Post added at 11:34 ---------- Previous post was at 11:07 ----------

20,000 olduk hadi biraz daha destek...

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sıralamada yükselmeye çalışıyoz sadece...

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kusura bakmayın ama manyak mısınız nesiniz işiniz gücünüz yok m sizin ne diye böyle saçma şeylerle uğraşıyorsunuz.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kusura bakmayın ama manyak mısınız nesiniz işiniz gücünüz yok m sizin ne diye böyle saçma şeylerle uğraşıyorsunuz.

Şu anda işim gücüm olsa bu tür bir şeyle uğraşır mıydım sanıyorsun? Tüm gün evde sıkıntıdan patlıyorum... Hazır birşey bulmuşken uğraşıyım dedim ne var yani...

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1

evet işimiz gücümüz yok işimiz gücümüz olmadığı için böyle şaçma sapan şeylerle uğraşıyoruz

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Şu anda işim gücüm olsa bu tür bir şeyle uğraşır mıydım sanıyorsun? Tüm gün evde sıkıntıdan patlıyorum... Hazır birşey bulmuşken uğraşıyım dedim ne var yani...

Yoksa o zaman bir eğlence bul kendine ilgilenebileceğin ne bileyim bir şeyler oku bu ne böyle. Kusura bakma kalbini kırmak istemiyorum bana saçma geldi.

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar click e biraz daha manuel olrak basarsanız alttaki auto click turbu click oluyo bilginiz olsun

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu saate kadar aklıma gelmemişti sağol!

Yok arkadaşım bir örnek olarak verdim ne bileyim bir şeyler izle bir sürü şey var yapacak. Hadi ders çalışmak felan içinden gelmiyordur anlıyorum bana da oluyor bazen ama gidip de yok ona tıkla bunu cimcir gibi olaylara vakit harcayacak adam değilim. İnternet gibi büyük bir bilgi ve eğlence kaynağı elinin altında bir sürü site var.

Ya da aman ne yaparsan yaap !!! Sanki ben seni zorluyormuşum gibi oluyor böyle yazınca ben kötü adam oluyorum sana ne durumu çıkacak ortaya onun için nasrettin hocanın da dediği gibi bana ne

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yok arkadaşım bir örnek olarak verdim ne bileyim bir şeyler izle bir sürü şey var yapacak. Hadi ders çalışmak felan içinden gelmiyordur anlıyorum bana da oluyor bazen ama gidip de yok ona tıkla bunu cimcir gibi olaylara vakit harcayacak adam değilim. İnternet gibi büyük bir bilgi ve eğlence kaynağı elinin altında bir sürü site var.

Ya da aman ne yaparsan yaap !!! Sanki ben seni zorluyormuşum gibi oluyor böyle yazınca ben kötü adam oluyorum sana ne durumu çıkacak ortaya onun için nasrettin hocanın da dediği gibi bana ne

Yav Ramazan'ın başından beri evdeyim. Bakkaldan daha uzak bir yere gitmek için dışarı çıkmadım. Bugüne kadar aklıma gelen herşeyi gözden geçirdim, ilgilendim vs. artık aklıma birşey gelmez oldu. Bende zaman geçsin diye gereksizde olsa başka şeylerle uğraşıyorum...

İnternet gibi büyük bir bilgi kaynağı

Bu arada internet aşırı büyütülecek bir bilgi kaynağı değil. Mesela Google'dan pikoteknoloji (ing. picotechnology) olarak arayın, çıkan sonuçlardan ne anlıyorsanız yazın...

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yani merak ettiğiniz bir şeyi geçmişle kıyaslarsanız daha hızlı bir şekilde bulabiliyor musunuz bulamıyor musunuz?? O dediğiniz kelimeyi kitablarda aramakla internette aramakla bulabilirisiniz. Bak benden öneri yabancı dizileri deneyin japonların ya da korelilerin ( korelilerinkini öneririm ) yeni kültürler öğrenmiş olursunuz. Ya da çağatay yolda ayna benzeri programlar izleyebilirsiniz. Mevlananın hayatını anlatan aşkın dansı adlı belgesel filmi izleyebilirsiniz . Ya da tarihi şeylerden hoşlanıyorsanız tarihin arka odasını öneririm.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yani merak ettiğiniz bir şeyi geçmişle kıyaslarsanız daha hızlı bir şekilde bulabiliyor musunuz bulamıyor musunuz??

Daha hızlı bulmam demek internetin eksik sayfaları kendi kendine tamamlayacağı anlamına gelmez...

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

Destek olanlara çok teşekkür ediyorum...

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:40 ----------

Az daha gayret, 15. olmak üzereyiz...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
auto-click var arkadaşlar onu tıklarsanız daha iyi olur :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bu ne böyle amaçsız birşey bununla uğraşacağınıza gidin bir kitap açın okuyun daha iyi dünyaya ne kadar boş Türk olduğunu göstermek zorundamısınız?Bu saçma sitelerde yarışacağınıza gidin doğru dürüst ne bileyim bilgi yarışması falan varsa onlarda yarışın!

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu ne böyle amaçsız birşey bununla uğraşacağınıza gidin bir kitap açın okuyun daha iyi dünyaya ne kadar boş Türk olduğunu göstermek zorundamısınız?Bu saçma sitelerde yarışacağınıza gidin doğru dürüst ne bileyim bilgi yarışması falan varsa onlarda yarışın!

Ben kimseye derdimi anlatamıyorum galiba boş işlerle uğraşmıyorum, sadece 12 ayın 11 ayında çalıştıktan sonra 1 ay serbestçe istediklerimi yapmak istiyorum... Onun bitimine de zaten 5 gün kaldı... Ki çalışmıyorda değiliz hani:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
suç bende tabi 15 yaşında çocuğu adam gibi karşımıza alıp konuştuk ta anlayan kim yazık