Foruma İhanet Ettim Pişman Değilim

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Uzun bir zamandır forumda bir çok dostluklar edindim. Çok güzel günlerimiz geçti. Beraber tepki koyduk beraber eğlendik. Shiftdelete ile yeni teknoloji haberlerinden haberdar olduk. Özellikle Linux bölümünde çok değerli arkadaşlarla tanıştım.

Aradan geçen senelerde forum bana yetmemeye başladı. Başka ilgi alanlarına yöneldik. Öncelikle geçen sene yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Yeni dağıtımlar kurdum denedim ama benim için dönüm noktası Assassin's Creed Brotherhood oynamam ile değişti.

İçimde bir oyun canavarı olduğunu keşfettim. Önce steam üyeliği aldım bir süre Cs:Source oynadım ama kesmedi. Adam akıllı oyun oynamak için Pc yeterli gelmedi. Bir arayışa girdim ve acaba Xbox mı alsam Ps3 alıp Türk oyuncularla tanışsam derken gözü kapalı gidip Ps3 aldım ve hayatımda yeni bir döneme girdim.

Ancak forumda Ps3 ile içerik yoktu. Oyunlara ilgisi olan arkadaş sayısı sınırlı ve yeterli değildi. Bu forum için bir eleştiri değil. Başka forumlarda heyecan aramaya başladım. Bu nedenle artık eskisi gibi foruma giremiyorum.

Donanımhaber benim yeni ilgi alanım. Kesinlikle reklam yapmaya gelmedim ama Ps3 konusunda en geniş içeriğe ve kullanıcı sayısına kendileri sahip.

Artık foruma daha az girebileceğim. Ps3 sahibi olan arkadaşlar var ise ekleyin:

PSN: hayranim

Oyunlarım: Fifa 11 KillZone 3 Gran Turismo 5 Call Of Duty: Black Ops

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Herkes istediği foruma takılabilir, özgürsünüz:)

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet orda bıraz oyun tutkusu önde :) bende takılıyorum oraya kasa mod konularıda güzel yani benim ilgi alanımda orada daha çok konu olması oraya çekiyor ama buranın haberleride okumak için günlük bakıyorum ikisinin yeri çok ayrı

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bana çok karmakarışık geliyor o forum. O yüzden hiç girmiyorum. Bir an önce güzel, sade ve kullanışlı bir tasarıma geçmeleri lâzım.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bana çok karmakarışık geliyor o forum. O yüzden hiç girmiyorum. Bir an önce güzel, sade ve kullanışlı bir tasarıma geçmeleri lâzım.

ilk girdiğimde bana da çok karışık geliyordu. SOnra alışıyor insan.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
İhtiyacın olan şey neredeyse orada takılmaktan daha doğal birşey yok :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyun bölümü gayet aktif. Gelebilirse her türlü teknik tartışmayı yapabiliriz...

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
yaniiii????.... Herkes her yerde takılabilir bu bir ihanet veya aldatma değildir.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
normalde bende de oyun canavarlığı var ama konsolda :) yalnız acayip mortal kombat hastasıyım :P ps2 oyunlarını pcde oynamayı başarınca bütün ps2 versiyonlarını indirdim hepsini oynadım :P ama sadece dövüş kısmını :rolleyes:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
donanımhaberde ben de takılııyorum. faydalı bir site. forumu da baya kapsamlı. eminim nette surf yapan herkes en az bir kere bu siteye girmiştir. tıpkı sdn gibi. bu ihanet sayılmaz. oranın yeri ayrı, buranın ayrı. :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gel fifa 11 black ops her türlü tartışmaya açığım

Gel , ne olursan ol yine gel.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
vurun kellesünü :D şaka bir yana herkes özgür istediği yerde takılır :)