emre611967
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şuana kadar gelmiş geçmiş en iyi yeraltı oyunu
Vito da harbi karizma varBu arada araba sürerken zorlananlar için hız limiti var. L ye basınca aktif oluyor. Bu çok hızlı giderken polisi görünce yapmanız gereken ilk şey olsun
çok çok beğendim lakin laptop işte low low low
![]()
bitirdim 2 gün önce.
henry nin ölümü çok kötüydü..
carlo yu da yedik =)
video ya da çektim..
joe yuda alıp gittiler sonunda .
bunu duyduğunuza çok üzüleceksiniz ;
"joe wasn't part of our deal"
arkasındaki müzik te çok acıklı .s
3 ü merakla bekliyorum.
NOT: chapter 2 de skidrow crack le sağlık sorunu yaşayanlar skidrow crack fix olarak ararsanız çözümü bulursunuz.
İçeriğini sonunu niçin anlatıyorsunuz? olmadı şimdi...
Ayrıca menüye girdiğimde çalan müzik beni benden alıyor...
şu anda bombaları yerleştirdim oyun arka planda bekliyoraz sonra devam ederim
![]()
[I][SIZE="2"]Harbiden sondaki o olay çok ağrıma gitti be,
joe wasn't part of our deal" birde bence hani müzik felan çaldı ya sonra 2k games felan geldi. O müziği bitirken silah sesi verselerdi harika olurdu.Öldüğüne dair.[/SIZE][/I]
=) , dergiler ve oyunu zor modda oynayınca açılan şeyler var.
isimlerini unuttum oyunu kaldırdığım için.
+ dlc paketi çıkmış.
o da olabilir =) %71 in nedeni olarak![]()
beyler chapter 14 te parayı alıyorum eve gidiyorum kapıyı çalıyorum ama kapıyı açan yok tepede bir şeyler yazıyordu unuttum kırmızı bir şeyler al mı diyordu anlamadım ne yapmam lazım![]()
evet masanın üstünden parayı alıyorum tersanede geçiyor hatta olayaraba parçalama işini deneyeyim bi
![]()
Bu arada oyunda free mode tarzı bir olay varmı.Oyunu bitirdikten sonra serbest bir şekilde oyunun oynamak istiyorum.
beyler chapter 14 te parayı alıyorum eve gidiyorum kapıyı çalıyorum ama kapıyı açan yok tepede bir şeyler yazıyordu unuttum kırmızı bir şeyler al mı diyordu anlamadım ne yapmam lazım![]()