Mafia 2 Yi Nasıl Buldunuz?

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet arkadaşlar. Oyun 2 gün önce çıktı ve çıktığı gibi kırıldı internet sitelerine düştü. Oyunu oynayanlarınız vardır.

Mafia 2 yi nasıl buldunuz?

Bence ilk oyundaki efsaneliğini kaybetmiş. Harita küçülmüş. Grafikler çok iyi olmuş. Daha da aklıma gelince yazarım.

Sizce Mafia 2 nasıl olmuş?

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu oyunun pc versiyonu var mı bilmiyorum.Ancak zamundadan görüp indirdim indirme tamamlanınca anaa!!! xbox içinmiş:D

Yani çok kötü bi durumdu...

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bu oyunun pc versiyonu var mı bilmiyorum.Ancak zamundadan görüp indirdim indirme tamamlanınca anaa!!! xbox içinmiş:D

Yani çok kötü bi durumdu...

yazık olmuş
olsun baştan indirirsin nolcak :D ayrıca pc versiyonu olmaz olur mu

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
o zaman bir soru daha..mafia 1 i oynamadan ikiyi oynasak olur mu? Yoksa bir boşluk hisseder miyiz?

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Pc versiyonu var.

Gönül isterdi Mafia II oynayabilmek ama bilgisayar izin vermiyor malesef...

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o zaman bir soru daha..mafia 1 i oynamadan ikiyi oynasak olur mu? Yoksa bir boşluk hisseder miyiz?

hiçbişey olmaz boşluk felan. zaten ikisinin senaryosu da farklı. ama 1 deki heyecan bunda yok. 2yi şuan oynuyorum hemen yarısına geldim oyunun. 15 chapter'mış, ben 8 deyim. Mafia 1 bayağı uzundu. yada bana öyle geldi :D.

ama bence önce 1 oyna sonra 2 oyna. çünkü arada tam 8 sene var bu da aşırı bi grafik farkı demek. önce 2 ye alışırsın sonra 1 e başlarsın tad alamazsın

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bencede biri oynayın ben türkçe yama olarak oynadım mafia 1i daha doğrusu kurtlar vadisi yaması ve 2. denemedim birşey diyemem ama mafia 1deki atmosfer,oynanış nasıl desem o oyun gibisini bulamassınız başka hiçbir oyunda kurtlar vadisi yamalı mafia 1i bulabilir misiniz bana özelden falanda olur.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
indiriyorum daha, bi bitsin oynıyacağım inş:D

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Godfather 2 gibiyse boşuna indirmiyim bir süre sonra sıkmıştı.Umarım daha farklı bir yapım olmuştur Mafia 2.

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bencede biri oynayın ben türkçe yama olarak oynadım mafia 1i daha doğrusu kurtlar vadisi yaması ve 2. denemedim birşey diyemem ama mafia 1deki atmosfer,oynanış nasıl desem o oyun gibisini bulamassınız başka hiçbir oyunda kurtlar vadisi yamalı mafia 1i bulabilir misiniz bana özelden falanda olur.

yolladım

Godfather 2 gibiyse boşuna indirmiyim bir süre sonra sıkmıştı.Umarım daha farklı bir yapım olmuştur Mafia 2.

godfather2 ile alakası bile yok yine gta gibi bu. ama daha güzel grafiklisi :D

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu sabah indirip oynadım harika oyun ya daha başlangıçtayım pek zaman ayıramadım chapter 4 teyim.Bütün ara videolari izledim hikayeyi anladim, hele başlarında çok şaşırdım asker olduk, eve geldik,karlı ortam vsvs süperdi.Devam edicem bakalım

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Xbox 360'da oynarken tünelde gidiyordum hız 140 çıktı ve ben aynen grafik hatası ile yerin içine gömüldüm görevin ortasında çıkamıyorum deliricem ya :mrgreen: gitti görevv :D

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İlk oyunu oynamasak olur mu diyenler olmuş. Oynayın efendim ilk oyunu. Chapter 14´te falan ilk oyuna göndermeler var.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende utorrentte listede duruyor diğer oyunlar bitsin onu başlatacam az mbden fazla mbli oyuna kadar.Ama inşaallah kaldırır pc o oyunu oynamayı çok istiyorum.

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yukarıda mesajımdan sonra biraz daha oynadım oyunu.Chapter 10 dayım. Harika bir oyun ya cidden.Yeni başlayanlara tavsiyem asla ve asla ara videoları skip deyip geçmeyin. İngilizce bilmeseniz bile izleyin harika senaryosu var. Birde Chapter 10da olmama rağmen %35-40 civarı doldu.Sanırım kısa bir oyun :(

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
15 chapter demiş arkadaş 11'e geçtim oyun güzelde çok kısa 15'te bitmesin :(

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Nasılmı buldum ? Bir siteye koyduğum incelemem ile anlatayım :)

Mafia-II.jpg

Evet arkadaşlar Mafia 2 yi yükledim ve kendi yorumumla mafia 2 incelemesini sunacağım

Öncelikle oyun grafiklerinden bahsetmek istiyorum. Şuan ki sistemde Gta 4 oynadım ama onda kasıyordu. Bunda ise kasma diye bir şey denk gelmedi. 1440x900 çözünürlükte ve yüksek detayda oynuyorum. Gta 4 te 1280x960 ta oynuyordum. Siz kıyaslayın. Grafik olarak ise harika. Kar yağışları olsun kaplamalar olsun yağmuru güneşi herşeyi ile süper grafiklere sahip bir oyun olmuş. Resimlerden de anlarsınız zaten. Oyunun işleyişine deyineyim biraz. Oyun işleyişi gerçek hayattan farksız. Yani yolda yürürken cama taş atanlar mı dersiniz. Bir kızla flört edenlermi dersiniz. Yada gazete okuyupda rahatsız edilmek istemeyenler mi ?. Oyun firması bu konu üzerinde durmuş ve gayet başarılı olmuş diyebilirim. Oyun gta tarzı diyebiliriz ama inanınki Gta 4 ten çok daha fazla zevk aldım bu oyundan. Oyunda çeşitli yerler mevcut. Bunlar bar modifiye dükkanı restorant silah satıcısı ve alet edevat satan dükkanlar. Modifiye dükkandında aracı tamir ettirebilir jant ve lastik değiştirebilir polisten kurtulmak için plakanızı değiştirebilir renk değişimi ve motor güçlendirme yapabilirsiniz. He unutmadan aracınız kirlenebildiği için benzin almaya gittiğinizde yıkatmayı unutmayın. Oyun işleyişine değinirsem güzel bir yapıya oturtulmuş. Evinizde sabahlıyorsunuz ve her sabah sonunda bir görev veya görevler sizi bekliyor. Bazen gece uykuda çalıyor telefon bazen sabahın köründe Dövüş sistemide güzel olmuş. Sokakta size sataşan birini evire çevire dövebilirsiniz. Oyunda yönettiğimiz karakter ise son derece karizmatik ve atletik olan Vito Scaletta. Oyunda bir diğer değinmek istediğim nokta ise diyaloglar. Diyaloglar okurken bile insanı heyecanlandırıyor adeta film izliyormuş gibi oluyorsunuz. Toparlayacak olursak Gerek grafik gerek oynayış gerek özellikleri olarak Mafia 2 yi tüm Sm ailesine öneririm... He unutmadan oyun +18 dir. +18 içerikte bulunur şimdiden söyleyeyim.

Not: Chapter 14 de sizi süpriz bekliyor. Mafia 1 oynayanlar çok şaşıracak eminim...

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Bölüm 7deyim süper gidiyor..:D oyuna hayran kaldım...herşey ayrıntıda gizli bazen ama dövüş sistemi fena oluyor onun dışında iyi :D

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
2. bölümde adamı dövdükten sonra loading ekranında çok bekliyor sizdede oluyormu yoksa sorun bendemi?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Özelden ilacını alabilir miyim ben de :)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Chapter 5 e kadar oynadım,şimdiye kadar oldukça zevk veren bir oyundu.Özellikle oyunun başı çok etkkileyicydi.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ö.M ler için teşekkürler arkadaşlar :) İndiriyorum da her part 400 mb :D İndir indir bitmiyor kerata :D