ufukcoskun
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 104
Bu konu Windows ile alakalı değildi Windows'ta girdi işin içine. Şimdide kişisel atışmalar başladı. Bence yapmayın.
@ffgul, sözlerimi üstünüze alınmamanız gerekiyordu ama alınmışsınız.Tam da beklediğim gibi.
Üniversite öğrencisi değil, lise son sınıf öğrencisiyim. Sıktığım konuların aksini kanıtlarsanız burada herkesin önünde sizden özür dileyeceğim. Ve zaten öğretmenlik değil, mühendislik yapacağım. Aksini kanıtlayabildiğinizde özel mesaj atarsınız, buradan özür dilerim.![]()
İyi geceler. (Yatmadan önce su içmeyi unutmayın. Soda varsa, soda daha iyi.)
Konuyu dağıtmadan, kişiselleştirmeden ve birbirimize saygı göstererek götürelim arkdaşlar. ramboberk defalarca vurguladı, bu windows linux karşılaştırması değil. Windows kullanan arkadaşlar neden linuxa geçmek istemediklerini yazmışlar. Sinirlenip kişiselleştirmek yerine buna karşı çözüm sunabilir veya susma hakkınızı kullanabilisiniz.
Teşekkürler.
e.rsin'in avatarında ki adamın bıyığını kes, takma burunu çıkar, şapkayı da at, ortaya penguen çıkacak.İlk defa bir yönetici bir konuya (moderatör gibi) yorum yazdı.
İLGİNÇ
bir gariplik yok e.rsin bey zaten linux fanı diye biliyorum..e.rsin'in avatarında ki adamın bıyığını kes, takma burunu çıkar, şapkayı da at, ortaya penguen çıkacak.![]()
Ben bilmiyordum. Seni de Linux fanı yapalım, baygın bakışlı leopar.bir gariplik yok e.rsin bey zaten linux fanı diye biliyorum..
Çok talihsiz bir açıklama olmuş. Linux'un türevi olduğu Unix sistem mimarisi 70'li yıllarda ortaya çıktı. O tarihlerde microsoft bile kurulmamıştı.WINDOWS gibi bir devi görmezden gelip daha dünkü çocuk linuxu konusmak istiyosanız farklı başlıklar seçmelisiniz.
Seni de Linux fanı yapalım, baygın bakışlı leopar.
Olay ne ben size söyleyim
windowsla karşılaştırmayın deniyor , ama Linux neden tanınmıyor diye başlık açılıyor
WINDOWS gibi bir devi görmezden gelip daha dünkü çocuk linuxu konusmak istiyosanız farklı başlıklar seçmelisiniz.
Neden mi tanınmıyor
Çünkü WİNDOWS LİNUXTAN DAHA İYİ
açıklayıcı oldumu
Çok talihsiz bir açıklama olmuş. Linux (ve türevi olduğu Unix) 70'li yıllarda ortaya çıktı. O tarihlerde microsoft bile kurulmamıştı.
Zaten dünya da bir senin etrafında dönüyordu.Biz bilgisayarı ne ile tanıdık ?
Bu söylediğin hatalı. Window$ window$cuların değil ama Linux baştan aşağıya Linux'cularındır.linux ta lünux cuların değil windows da windows cuların değil
Linük$ linük$cülerin tamamWindow$ window$cuların değil ama Linux baştan aşağıya Linux'cularındır.
isterse M.Ö kurulsun .
Biz bilgisayarı ne ile tanıdık ?
Windowsla
fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş linuxun içidışı ortada olduğu için çabuk ayrıldık![]()
Zaten dünya da bir senin etrafında dönüyordu.
Ben benim olana sahip çıkıyorum, sen ise abd malına yaltakçılık yapıyorsun.Linük$ linük$cülerin tamam
windows bizim değil
aralarında ki fark ney?
Ben benim olana sahip çıkıyorum, sen ise abd malına yaltakçılık yapıyorsun.
Ben benim olana sahip çıkıyorum, sen ise abd malına yaltakçılık yapıyorsun.
Benim bakış açıma göre de, o yetersizlik Linux'un değil, senin kendi yetersizliğin.Windows 95 in mavi hatalarına sayıp sayıştıranlar nedense Linuxun onlarca yetersizliğine sempatiyle ve görmezden gelerek bakıyor
Tam kişisine söyledinsigara içerken Malb...dan vazgeçmezler,,,, Hasta olduklarında ABD de geliştirilen ilacı kullanırlar
iş windowsa gelince yan çizerler
Daha iyisini başkası yaptıda biz mi kullanmadık
penguin Benim bakış açıma göre de, o yetersizlik Linux'un değil, senin kendi yetersizliğin.
Daha iyisini başkası yaptıda biz mi kullanmadık