- Reaksiyon puanı
- 3,247
Yazılım haberleri başlığında paylaşmıştık daha önceRise böyle programlar kullanıyorsun bize niye önermiyorsuneverstle uğraşıyoruz..

Yazılım haberleri başlığında paylaşmıştık daha önceRise böyle programlar kullanıyorsun bize niye önermiyorsuneverstle uğraşıyoruz..
Görsel olarak da (uzun lafın kısası) budur :
![]()
Rise böyle programlar kullanıyorsun bize niye önermiyorsuneverstle uğraşıyoruz..
21 Ocakta verdim ama kimse tınlamadı yaaaa:hammer:
![]()
Sağlık olsun, ihtiyac olunca kendiliğinden gelirEvet öle olmuş rise teşekkürler geç olsun,güç olmasın demi![]()
Ekran kartı 256 MB altında ise (en az 128 MB istiyor zaten) Windows 7 kurmamak daha iyidir.
Aero 128 MB ekran kartında zorlanıcak anlam yok.Rise üstad benim sistemi biliyorsun sanırım.
Benim ekran kartıda Ati 128 Mb
Ve hiç bir yavaşlık yok üstüne üstük sistemde bide Kaspersky 2010 var düşün.![]()
utku-k ,En azından SD kalitede video izlerken takılmaması gerekiyor.Explorer.exe yi kapatınca problem düzeliyorsa, yapacağın basit bir yöntem var
CMD yi yönetici olarak açıp sfc / scannow yazın.İşlem tamamlandıktan sonra yeniden başlatın.
XP çift çekirdek kullanabilirfakat Vista,Windows 7 kadar verimli kullanamaz.
Not=XP ve Vista'da aynı sorunları yaşıyorsanız olay donanımsal probleme doğru kayıyor.
SD = StandartSD derken? YouTube videolarını falan mı kastediyorsun? Onlar takılmıyor zaten. Normal benim filmlerim takılıyor. Ama SD videolar da tam ekran olmuyor.
Bu arada dediğini yaptım, dos ekranı saniyeliğine açılıp kapandı. Bir sonuç alamadım.
Deneme yapmış olursunpentium 4 3.00 ghz işlemci
480 mb ram
64 mb on-board ekran kartı benim sistem kaldırır mı![]()
512 Mb ram olan bilgisayara Win 7 premium kurdum ve Xp'den 2 kat hızlı. Win 7 ne kadar ram varsa o kadar kullanıyor. Hala XP diyenlere hayret ediyorum.
İlk beta'sından beri Xp'den hızlı olduğunu söylüyorum ama gel de anlat bunu şartlanmış adama.
pentium 4 3.00 ghz işlemci
480 mb ram
64 mb on-board ekran kartı benim sistem kaldırır mı![]()
Arkadaşlar belirttiğiniz sistemler Windows 7 ye yeterli ancak;
XP deki kullanım rahatlığını alamazsınız.
Not=480 MB ramli ve 512 MB ramli sisteme Windows 7 kuran arkadaşlarım bana ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.En azından kurduğunuza inanalım.Eğer görüntüyü atmazsanız sahtekar olduğunuza inanacağım...
Ben sadece ekran görüntüsü istedimArakadaşa ben inanıyorum neden sahtekar olsunki kendimde bizzat ddr 400 512MB ramli p4 3,0ghz li sisteme win7 kurdum
Ben sadece ekran görüntüsü istedim
Not= Forum sitelerinde her zaman bu tür konularda yalancı olur diye söyledim.Birde ben o sistemlere kurulamaz demiyorum.Yalız XP den üstün performans alınmaz...
Üye olduğum tüm forumlarda bu tür klasik yalanlarla karşılaştımİsteğini seve seve yerine getirmek isterdim ama her kurduğum sistem için ekran görüntüsü alma gibi bir alışkanlığım yok. Fikirlerine saygı duymaktan başka birşey yapamam. Yalancılık konusuna gelince her insan düşüncelerini sesli bir şekilde dile getirmekte özgürdür. Yeter ki eleştiri dozunu ayarlayalım.