Ben özledim seni galiba...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan POWER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sebepsiz bir hüzün içindeyim bu sabah. Uzun zamandan sonra ilk defa güneşi karşılamaya çıktım dışarı bu sabah. Gece boyu döktüğüm göz yaşlarım mı, dalıp giden aklım mı yoksa atmasını beceremeyen kalbim mi buna sebep, bilmiyorum.

Hani olur ya içinizde bir yara vardır. Bazen bir şey gelir de basar ya oraya. Canınız acır hani. İşte ondan.

Ben seni özledim galiba...

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kimi?

bu kadar güzel ifade edilen duygulara çok basit bir soru oldu ama kusura bakma artık...

o da seni özlemiştir belki her kimse artık.

buluşma zamanı olsun artık

bütün özleyenler özlediklerine kavuşur umarım

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sebepsiz bir hüzün içindeyim bu sabah. Uzun zamandan sonra ilk defa güneşi karşılamaya çıktım dışarı bu sabah. Gece boyu döktüğüm göz yaşlarım mı, dalıp giden aklım mı yoksa atmasını beceremeyen kalbim mi buna sebep, bilmiyorum.

Hani olur ya içinizde bir yara vardır. Bazen bir şey gelir de basar ya oraya. Canınız acır hani. İşte ondan.

Ben de seni özledim. :blush: :mrgreen:

Salak salak konuşmayı kes! Unut artık be!

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
bu durum insanın canını çok sıkıyo yaa :(
ama bi şekilde rahatlamaya çalışmalısın..

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11

Onunla beraber paylaştığın herşeyi tekrar gördüğünde dokunduğunda aklına gelir.. sızlar içindeki o yara.. hiç beklemediğin bir anda aklına gelir..dalarsın uzaklara..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
kimi?

bu kadar güzel ifade edilen duygulara çok basit bir soru oldu ama kusura bakma artık...

o da seni özlemiştir belki her kimse artık.

buluşma zamanı olsun artık

bütün özleyenler özlediklerine kavuşur umarım

Yok aman kavuşmayalım onunla. Böylesi daha iyi...

Of ki ne of :(

Ben de seni özledim. :blush: :mrgreen:

Salak salak konuşmayı kes! Unut artık be!

Ben daha çok istiyorum bunu inan bana.... Ama olmuyor işte... Bazen geliyor hançer saplanıyor gizlice...

bu durum insanın canını çok sıkıyo yaa :(
ama bi şekilde rahatlamaya çalışmalısın..

Mesela nasıl ? Ağlamak? İntahar? Bir sigara? Esrar? Altın vuruş?

Onunla beraber paylaştığın herşeyi tekrar gördüğünde dokunduğunda aklına gelir.. sızlar içindeki o yara.. hiç beklemediğin bir anda aklına gelir..dalarsın uzaklara..

İşte bunlar zaten beni benden alan. O kadar güzel şeyler yaşadım ki onunla... ahh ahh

Ben de özledim off ya yine dertlendim

Dert, keder uzak dursun senden...
Herşey senin elinde.

Zannetmiyorum... Aşk olgun dönemde yaşanınca biraz farklı oluyor :(
BBir insanın yaşama sebebin olması apayrı bir şey. anlatmakla olmuyor yaşamak gerek...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bende özledim uleny..:)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
şairane bir kişilik :) hergün yeni bi özelliğini öğreniyorum POWER :)

ben duygusuzum kimseyi özlemiyorum :D:D ya da daha karşıma özlemeye değer kimse çıkmadı :)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Dertlenmeyelim arkadaşlar ya zaten 3 günlük dünya onu da harap etmeyelim:laugh:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
şairane bir kişilik :) hergün yeni bi özelliğini öğreniyorum POWER :)

ben duygusuzum kimseyi özlemiyorum :D:D ya da daha karşıma özlemeye değer kimse çıkmadı :)

Teşekkür ederim. Ama keşke güzel şeyler olsa da onların üzerine yazsam... Önceden yazdıklarımı buraya yazsam milleti ağlatırım :(

Dertlenmeyelim arkadaşlar ya zaten 3 günlük dünya onu da harap etmeyelim:laugh:

Elde olsa..... Hiç düşünmeden deşersin ya göğsünü, çıkarırsın ya kalbini... O masum gülücüğün sahibinin eline verirsin de o kalkar da atar ya yere.... İçinde öyle bir sızı öyle bir ağrı girer ki... İşte böyle kim dokunsa sana acır birşeyler sende...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Başlıkta bir kelimenin yerini değiştiriyoruz, Murat Boz'dan geliyor
Ben özledim galiba seni
[FLASH]http://www.youtube.com/v/YAdi-syY320&[/FLASH]

Unutmanın tek bir yolu var arkadaşım, o da başka bir aşk.
Tekrar aşık olmadıkça emin ol unutamayacaksın. Ben yapamadım en azından.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tekrar aşık olunamayacağını sanıyorum. Daha önce baya ilişkim oldu. Baya hemde. Taaki "O" na kadar. Hayatım değişti onunla. Hani derler ya pusulam şaştı. Yüreğimde olanları hatılıyorum da... Efsane bile olduk ilçede. Düşün ki kafedesin arka masada senin efsane aşkından bahsediyorlar...

Bir daha aşık olmak? Denedim. Ya da dener gibi yaptım. Ama olmadı. Olmuyor ki bence olmaz da..

euphoriazoca

Asistan
Reaksiyon puanı
3
vay be etkilendim.. cok ozel olmaz ise; bole buyuk bi aşkın neden bittiğini merak ettım dogrusu..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
vay be etkilendim.. cok ozel olmaz ise; bole buyuk bi aşkın neden bittiğini merak ettım dogrusu..

Her şey ÖSS'yi kazanıp benden çok uzağa düşmesi ile oldu. Yer söylemiyim de neyse. Araya mesafe girince kıskançlık krizleri başladı. özellikle de bende. Onun sınıf arkadaşlarından göz koyanlar vardı ama benim kız çok ama çok iyi niyetli bir kız. Herkese pozitif yaklaşan herkesin iki adet kanadı olduğunu idda ederdi ben de üstlerine çemberi ekler tam melek yapardım. Neyse bu işin şakası.

Kurda kuzuyu emanet edince kendisi de Üniversite ortamının rehavetine kapılınca sözümü dinlememeye, haberim olmadan işler çevirmeye başladı. Hepsi ev arkadaşı olacak o kaşar yüzünden oldu tabi. "Söylemesen de olur" "Hem zaten izin de vermez": Yanış anlaşılmasın öyle bir kötü durum olmadı aldatılmadım da. Fakat benden uzakta elinde kalbim ve hayatım olan bir insanın bu sorumsuzlukları beni mahvetti. Ve ayrıldık...

Aslında çok kaba taslak anlattım bizi bana değil arkadaşlarıma, cevreme sormanızı isterdim o da mümkün değil... Ama polat da bi ara bir söz kullanmıştı, "Ölmek nedir gülüm ben senin için yaşamayı seçtim" ben bu sözün GERÇEĞİNİ yaşadım hayatımda...

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
POWER bence çok takma... daha neler gelecek karşına. şimdiden böyle yapma bence. bırak hayatı akışına...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Saçmalık.

Başka da bir şey demiyorum. Gerçi sen zaten biliyorsun ne düşündüğümü. :)

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bende şuanda 2 senedir ilişki içerisinde olduğum arkadaşımla ilişkim bitme durumuna geldi ama bütün bunları daha öncedende yaşamış olduğum için çokta umursamam. yani ayrılcağımızı biliyorum. o yüzden hiç üzülmeyeceğim. bidaha aşık olmam laflarınıda söyleme. yalancı çıkarsın :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
POWER bence çok takma... daha neler gelecek karşına. şimdiden böyle yapma bence. bırak hayatı akışına...

bende şuanda 2 senedir ilişki içerisinde olduğum arkadaşımla ilişkim bitme durumuna geldi ama bütün bunları daha öncedende yaşamış olduğum için çokta umursamam. yani ayrılcağımızı biliyorum. o yüzden hiç üzülmeyeceğim. bidaha aşık olmam laflarınıda söyleme. yalancı çıkarsın :)

17 yaşında iken benim 2 haneli rakamlarda sevgilim oldu merak etme. Aşk ile diğer kavramları karıştırdığın ne kadar da belli :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Heves,Hoşlantı,Sevgi ve Aşk.

Sevginin 4 basamağıdır. AŞK'ı yaşamamış olduğun çok belli. Bir bak yapılan şarkılara, uğruna kıyılan canlara, yapılan filmlere edilen yeminlere, dökülen göz yaşlarına ve bana söyle! Sen Aşk'ı yaşadığına emin misin :)

Sen de Jea. Zeka ile AŞk farklı kavramlar. Bir birine karıştırmasan iyi edersin. Sadece sevgi varken neler yaptığını düşünüyorum da gerçek anlamda aşık olsan şimdi aramızda olur muydun acaba? Bir sorar mısın kendine?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
aşk işte ya kolay değil

ne aşık olması ne de aşktan kurtulmak kolay değil :rolleyes:

bu arada polatın sözünü dile getirdin ve onu yaşadım dedin galiba bi ara intiharı düşünmeye kadar gittin duymim bi daha :cursing::cursing:

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
yaşadığıma eminim. kendimi ifade etmede kötüyümdür. siz bilseniz benim ne kadar eziyetler çektiğime, gözyasi döktüğüme, uyuyamadığım günleri... bi bilseniz...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Boşver gitsin usta takma kafana.:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Allah ım bu kimin kimlerin ahı
Ben sevdim yıllarca bak eller aldı
Vefasız Ömrümden tam 3 yıl çaldı
Zehir oldu gitti gençlik yılları

Zorhak ın Gençlik yılları şiirinden alıntı:9

Aşk acıdaki tatlıdır.Bu acıların verdiği hazzın farkında mısın bilmiyorum ama acı çektiğin her an aşkı tadıyorsun.Herşey yolunda gitseydi aşkı asla gerçek anlamda yaşayamayacaktın.

Aşk bir yaranın kabuğu gibidir.Oynadıkça hem canın acır hem zevk alırsın.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Allah ım bu kimin kimlerin ahı
Ben sevdim yıllarca bak eller aldı
Vefasız Ömrümden tam 3 yıl çaldı
Zehir oldu gitti gençlik yılları

Zorhak ın Gençlik yılları şiirinden alıntı:9

Aşk acıdaki tatlıdır.Bu acıların verdiği hazzın farkında mısın bilmiyorum ama acı çektiğin her an aşkı tadıyorsun.Herşey yolunda gitseydi aşkı asla gerçek anlamda yaşayamayacaktın.

Aşk bir yaranın kabuğu gibidir.Oynadıkça hem canın acır hem zevk alırsın.
Gerçekten çok doğru ZorhaK ben o yüzden diyorum Platonik aşk; aşkların en güzelidir diye.