Ben özledim seni galiba...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan POWER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Vega yorumun için teşekkürler. Aslında şimdi düşününce çok daha mücadele ederdim bırakmazdım orta yolu bulmaya çalışırdım diyorum ama birikmiştim o zaman için ve kalbim o kadarını kaldırdı ne yazik ki. Ben ki onun için kanserken bile kışın ortasında parkta bankta yatmış biriyim(Evden kovulmştum da onun için). Babam onu istemiyordu, hasta olmama rağmen türlü işkenceler yaptı. Tedavi için başka ile giderken verdiği parayı bile geri almıştı benden babam. O derece mücadele verdim onun için.

Hasta iken(2. defa yakalandım bu hastalığa) hayata küsüp ilaç bile almıyordum. Benden umut kesildiği anda onun için yaşamayı seçtim. boşuna demedim onun için yaşamayı göze aldım diye :) Ama sana hayat sebebi olan birinin bunu yapması çok koymuştu bana. Haliyle beden yorgun, ruh yorgun kaldıramadım o zaman.

İşte öyle bir hikaye bu...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Vega yorumun için teşekkürler. Aslında şimdi düşününce çok daha mücadele ederdim bırakmazdım orta yolu bulmaya çalışırdım diyorum ama birikmiştim o zaman için ve kalbim o kadarını kaldırdı ne yazik ki. Ben ki onun için kanserken bile kışın ortasında parkta bankta yatmış biriyim(Evden kovulmştum da onun için). Babam onu istemiyordu, hasta olmama rağmen türlü işkenceler yaptı. Tedavi için başka ile giderken verdiği parayı bile geri almıştı benden babam. O derece mücadele verdim onun için.

Hasta iken(2. defa yakalandım bu hastalığa) hayata küsüp ilaç bile almıyordum. Benden umut kesildiği anda onun için yaşamayı seçtim. boşuna demedim onun için yaşamayı göze aldım diye :) Ama sana hayat sebebi olan birinin bunu yapması çok koymuştu bana. Haliyle beden yorgun, ruh yorgun kaldıramadım o zaman.

İşte öyle bir hikaye bu...

Dostum bu hikaye vahim bir hikaye yaşadıklarında normal türden değil " yaşayan bilir misali " :) ama yapılan hatalar telafi edilecek türden ise telafi etmekte yarar var benim gördüğüm 2 tarafında acı çektiği biriyle çıkmaması çektiği acıyı gösterir bence onu yoklamak için bir buluşma ayarla sadece hal hatır sormak için.. buluştuğunda rengini belli edecektir en azından senin üzerinde bu buluşumanın bir etkisi olacaktır ve daha sağlam kararlar verebilirsin devam etmek veya sonsuza dek bitirmek gibi..:clover:

Bu arada kanseri yendiğini bilmiyordum tekrar tekrar geçmiş olsun :flowers:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Dostum bu hikaye vahim bir hikaye yaşadıklarında normal türden değil " yaşayan bilir misali " :) ama yapılan hatalar telafi edilecek türden ise telafi etmekte yarar var benim gördüğüm 2 tarafında acı çektiği biriyle çıkmaması çektiği acıyı gösterir bence onu yoklamak için bir buluşma ayarla sadece hal hatır sormak için.. buluştuğunda rengini belli edecektir en azından senin üzerinde bu buluşumanın bir etkisi olacaktır ve daha sağlam kararlar verebilirsin devam etmek veya sonsuza dek bitirmek gibi..:clover:

Bu arada kanseri yendiğini bilmiyordum tekrar tekrar geçmiş olsun :flowers:

2 defa yendik o hastalığı ya :) Teşekkür ederim :)

Olaya gelince, ben nişanlandım desem... Ailemin baskılarına yıllarca onun için direndikten, türlü işkencelere onun için katlandıktan sonra bana bunu yapması sonucunda kendimi bıraktım olaylara. Gözümü açtığımda parmağımda nişan yüzüğü yanımda beni deliler gibi seven, değer veren altın gibi bir kız buldum :)

Artık herşey bitti.. Geriye sadece acı ve göz yaşı kaldı. Arada duygularımı bastıramadığımda kelimeleri serbest bırakırım. Bir hüzünlü yuva oluştururlar içimde. Şiirlerime kelimelerle girerler, yüreğimi yansıtırlar kağıda... öyle işte :)

Reaksiyon puanı
189

Olaya gelince, ben nişanlandım desem... Ailemin baskılarına yıllarca onun için direndikten, türlü işkencelere onun için katlandıktan sonra bana bunu yapması sonucunda kendimi bıraktım olaylara. Gözümü açtığımda parmağımda nişan yüzüğü yanımda beni deliler gibi seven, değer veren altın gibi bir kız buldum :)

Artık herşey bitti.. Geriye sadece acı ve göz yaşı kaldı. Arada duygularımı bastıramadığımda kelimeleri serbest bırakırım. Bir hüzünlü yuva oluştururlar içimde. Şiirlerime kelimelerle girerler, yüreğimi yansıtırlar kağıda... öyle işte :)

Allah tamamına erdirsin dostum.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

O kız benim. :w00t:

Dayadık morfini, kendinden geçti. Taktık yüzüğü. :mrgreen:

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Vay be.. olayları okudumda, dizi yapsak olur he.. :turned: ama sonunda mutluluğu bulmana sevindim arkadaşım. :flowers:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
"Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir" sözü her zaman rahatlatır insanı :D Takmamak lazım böyle daha iyi :)

idntcare

Doçent
Reaksiyon puanı
13
geçen ay 5 yıllık bir birlikteliği bitrdik btmesi gerekti biliyorum hayatımda bir daha onun gibisi olmayacak biliyorum bir daha ondan aldğım şevkati kimseden alamıcam...o bnm dostum sırdaşım abim babam gibiydi yerine göre her zamnda oyle olucak ne zamn onun bi yerine birşey olsa bn orda olucam blkı uzakta olucam ama orda olucam eminim oda olur.Evet şarkımızı dyunca gözlerm dolucak evet aksam yalnz kalınca onu özlicm her yalnızlığımda sıcaklığını arayacağım ellerini,gözlerini...ama gökyüzüne çıkıp baktığımda bilicem oda o gökyüzüne bakıyor oda yaşıyor Allah insana en kötü ayrılığı vermesn...Onu çok özlüyorum evet ama biliyorumda orda bir yerde nefes alıyor oda yeter hayt devm edyor asla asla dememk lazm

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
geçen ay 5 yıllık bir birlikteliği bitrdik btmesi gerekti biliyorum hayatımda bir daha onun gibisi olmayacak biliyorum bir daha ondan aldğım şevkati kimseden alamıcam...o bnm dostum sırdaşım abim babam gibiydi yerine göre her zamnda oyle olucak ne zamn onun bi yerine birşey olsa bn orda olucam blkı uzakta olucam ama orda olucam eminim oda olur.Evet şarkımızı dyunca gözlerm dolucak evet aksam yalnz kalınca onu özlicm her yalnızlığımda sıcaklığını arayacağım ellerini,gözlerini...ama gökyüzüne çıkıp baktığımda bilicem oda o gökyüzüne bakıyor oda yaşıyor Allah insana en kötü ayrılığı vermesn...Onu çok özlüyorum evet ama biliyorumda orda bir yerde nefes alıyor oda yeter hayt devm edyor asla asla dememk lazm

kaybetmemek gerek aşkı aslında ama oluyor işte :(
@by chost

Bir arkadaşım ciddi ciddi yazıp yollamayı düşündü ama istemem böyle bir şeyi. ZAten hatırladıkça kahrolup duruyorum. Karşımda görme düşüncesi bile yıkıyor beni :(

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Baktığın şey kağıt değil, yazılarsa eski, güzel kalemlerden çıkmış satırlar değil. Hayat artık daha kolay; masanın üstünde biriken kağıt yığınları yok, kaleminin mürekkebi bitmiyor, gömlek cebinde ise lekeler oluşmuyor artık...

Dayanmaya çalışıyoruz, ama kolaylık her zamanki gibi ezip geçiyor. Düşünceleri, duyguları okumak için para ödemek zorunda değiliz aldığımız bir kitap ardından. Hatta bu satırları yazarken arka planda çalan "mp3" melodileri dinlerken ben de o melodilere emek harcayanları hiçe sayabiliyorum...

Orta yaşı çoktan geçmiş biri olarak nostaljinin "kızıl" renginden kopmamaya çalışıyorsam, benden daha "büyükler" olarak aranızdan birkaç kişinin işi çok daha zor. Kitap kokusunu alamamanın burukluğu ve elinde "somut" bir şey tutmadan fikirlere ulaşmanın "garip"liği dolaşıyor etrafımızda... Kitaplar da gidecek, biliyorsunuz değil mi? Yavaş yavaş ağırlıksız ve bedensiz düşünceleri okuyacağız. Okurken de yazanın el yazısından kişiliğini anlama lüksünü kaybettiğimizi fark edeceğiz. Önümde "17 inch" bir "kağıt" ve ellerimin altında 106 tuşun 30 - 35 tanesinin dışındakilerini pek kullanmadığım bir kalem var. Arkamda duran "eski" ve "güzel" kitaplara sırtımı dönmüş yazıyorum. Her şey daha kolay ve çabasız…

Gözlerimi hafif sağa kıpırdattığım zaman kimlerin bu "sanal" dünyanın içinde gezindiğini görebiliyorum. Onlar bir sandalyede otursalar da artık orada değiller. Yumuşak hatlı nesnenin üzerindeki tuşlara dokunarak dünyanın başka bir ucundaki, nerede, nasıl durduğunu bile bilmedikleri ve hatta düşünmedikleri bir bilgisayarın "HardDisk" ini çalıştırıp oradaki "birler" ve "sıfırlar"dan nasiplerini alıyorlar... 1024 "çarpı" 768 pikselden oluşan dünyanın içerisinde varolmaya çabalarken, bunun bir eğlence ve zaman geçirme aracı olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum galiba. Düşününce "Matrix" fena fikir değilmiş gibi gelmiyor ara sıra...

Kaçıyoruz galiba "her şey" den buralarda. Somut olamayan insanlar ve somutlaşmak istemeyen düşünceler uçuşuyor etrafta. İletişim yanıp sönen "imleç" anlamına geliyor aslında ama ne çok duygular yüklüyoruz sınırlı harflere ve silikçe duran satır sahiplerine. Yaratmanın uzağında dolaşırken, diğer yandan da yarattığımızı sanıp "ASCII" güllerle ilan-ı aşk ediyoruz sanal güzelliklere...

negrokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
su an sana ne söylense neler anlatılsa acını dindirmeyecek yada kırgınlıgını almayacak tek bir çözümü var bu durumun biraz zaman bir müddet sonrada seni daha da çok sevecek bir sevgili...
bulamam yada baskasını sevemem gibi cümleler aklından geçiyor olabilir su an ama inan birisi daha gelecek hayatına ve de gerçekten değişecek herşey...sende şu an olan duyguları gayet iyi biliyorum onsuz olmaz diyorsun nereye baksam onunla yasadıgım seyler gelecek gözümün önüne dıyorsun hep aklında o kalacak sanıyorsun ama öyle biri gelecek ki karsına ne gözün görecek ne de düşüneceksin maziyi hayatına yeniden bahar gelecek emin ol:)
not:sen yeter ki yüzündeki tebessümü hiç bir zaman kaybetme...

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Şöyle Eklim o kadar sevdimki zamanında düşündüklerimim hepsi birer birer yazılmış sanki bu konuya

Günlerde uyumadım

Haftalarca yemedim

Aylarca ağladım

Ve anladım Değmezmiş =)

Hayat o kadar kısaki daha önemli işlerin olmak zorunda

NOT =

Bir gün bir çubuk dokundu bana sihirli birşey yanlış anlaşılmasın =P

Başka biri geldi beni buldu öyle ilk kez sevdiğim gibi sevdi beni hala seviyorda

Aklımdan ne geçti biliyormusun unutulmayacak diye birşey yok

Çünki birgün sende unutulacaksın

Reaksiyon puanı
189
@MeOMaN sana olanın aynısı dün gece bana da oldu :) Hayata bakış açım değişti resmen :)

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@cgrszone öle hocam işte

Buda benden olsun

Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki
Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynı ile vaki

Birden dursun istersin seneler olunca mazi
Öyle bir geçer zaman ki

Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde
Yoldan geçenler var da her akşam gelenler nerde
Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle
Öyle bir geçer zamanki dediğim aynı ile vaki
Öyle bir geçer zaman ki

Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlik de var yine serde
Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde
Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle

Öyle bir geçer zaman ki

O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde
Bak bir garip diyor ki nerede o yarim nerde?
Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle
Öyle bir geçer zaman ki

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Değerli yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

Reaksiyon puanı
189
senin basina gelen benimde basima geldi dedinya arkadasa ondan dedim

Demek istediğim birşeyler oldu ve kafamda bazı çözülmeyen ve mantıksız gelen şeyler çözüldü. Kafamdaki soruları cevapladım. Bu yüzden dolayı da hayata bakış açım değişti.

Ben çok soru soran bir insanım. Özellikle kendimi devamlı soru yağmuruna tutarım. Her konuda. Tüm soruları cevapladığım zaman ise hayata ya da kafamda soru yaratan konuya olumlu bakmaya başlarım. Hayata dair ve son zamanlarda yaşadıklarıma dair kafamdaki soruları ve çakışan şeyleri sonuca taşıdığım için artık daha olumlu bir hayat yaşıyorum...

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
arkadas olarak dogru insani sectim o zaman.bana cok yardimin olacak ozgun

holigans

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende özledim ya valla bu şiir efkarlandırdı beni o nerde ben nerdeyim o kadar seviyorum bi kere elini tutamadım ya :(

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
ay Ercaannn anlayamıyorum seni başkasıyla nişanlısın şurda bi kaç zaman sora evlenicen hala unutmadım da unutmadım nasıl unutmazsın yahu ! ... Döverim seni bak he !!!

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Zaten siz kız milleti ya üzün ya kırın ya hayatımızı yakın yok edin sonra vay efenim döverim seni :(