Linux Windows'a 5 yıl içinde yetişebilir

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yazık Linux çular kendini parçalıyor:D

Yok abi ya ne parçalıyacağız, emin ol kimin ne kullandığı kimsenin umrunda değil, yanlız kullanmak isteyenlere yardım etmeye çalışırken, 2-3 tane zıpçıktının çıkıp boş boş konuşması insanı delirtiyor o kadar...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yok abi ya ne parçalıyacağız, emin ol kimin ne kullandığı kimsenin umrunda değil, yanlız kullanmak isteyenlere yardım etmeye çalışırken, 2-3 tane zıpçıktının çıkıp boş boş konuşması insanı delirtiyor o kadar...
Doğru haklısın kalite olarak Linux rakipsiz bende beğeniyorum ama bir sorun çıksa arkamda büyük bir güvence olucak mı orada kararsızım ve yüksek seviyeli sistemleri Linux ile harcamak istemiyorum.

Şu an evde Pentium D 2.66,2 Gb 667 Kingston,250 GB Seagate de Ubuntu kurulu memnunumda.

Ama i7 920,4 GB 1333 OCz,WD 500 GB de Windows 7 de bulduğum performans ı eğlenceyi Linux ta bulamıyorum.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Doğru haklısın kalite olarak Linux rakipsiz bende beğeniyorum ama bir sorun çıksa arkamda büyük bir güvence olucak mı orada kararsızım ve yüksek seviyeli sistemleri Linux ile harcamak istemiyorum.

Şu an evde Pentium D 2.66,2 Gb 667 Kingston,250 GB Seagate de Ubuntu kurulu memnunumda.

Ama i7 920,4 GB 1333 OCz,WD 500 GB de Windows 7 de bulduğum performans ı eğlenceyi Linux ta bulamıyorum.

Merak etme ubuntu, fedore, mandriva gibi büyük dağıtımları kullanırsan türkiyedeki destek forumları çok çok güzel destek oluyorlar. Ama sen oyun oynamak istiyorsan o senin seçimin kimse sana neden oyun oynuyorsnuz demez zaten...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
linuxun microsoft gibi kaynakları yok maalesef kulladıgımız cogu program microsoft tarafından veye sadece windowslara özel cıkıyomuş gibi

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
zıvanadan çıkmış fanatik kitle kendisini dünyayı kurtaran adamın oğlu sanıyor

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
bu kendinizi bilmiş haliniz demek :D kendiniz bilmeyen halinizi hayal bile edemiyorum ağzinizda salyalar ellerinizde linux cdleri bilişim konferanslarini basiyorsunuz euğğuuu linux ağııusuu :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
bu kendinizi bilmiş haliniz demek :D kendiniz bilmeyen halinizi hayal bile edemiyorum ağzinizda salyalar ellerinizde linux cdleri bilişim konferanslarini basiyorsunuz euğğuuu linux ağııusuu :D

Haps kusura bakma konu dışı ama, kafamda aynı şu avatarındaki resimdeki gibi biri olduğun canlanıyor =) doğru mudur? =))

lambada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linux kadar dandik bi işletim sistemimi var

virüs bile çalışmıyor öyle bi sistem yapmışlarki :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
o adam oturuyor ben genelde yatıyorum tarz ve stil aynen öyle öyle hayal etmeye devam edebilirsin benden yana sakıncası yok :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kendini bilmek gibisi yok be HapS. :)

HapS cidden komik adamsın. :) Daha sana gelen lafı göremiyorsun ki cevap veresin, bendeki de salaklık işte. :) Oturmuş yazıyorum.

Ağzımızdaki salyaların sebebi emin ol sürekli yenilenen Linux dağıtımlarındandır. :)

Tabii ki siz böyle bir zevki yaşayamadığınızdan, salgı bezleriniz kurumuş olabilir; üzülmeyin yahu, her şeyin bir tedavisi var. :)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
HapS cidden komik adamsın. :) Daha sana gelen lafı göremiyorsun ki cevap veresin, bendeki de salaklık işte. :) Oturmuş yazıyorum.

Ağzımızdaki salyaların sebebi emin ol sürekli yenilenen Linux dağıtımlarındandır. :)

Tabii ki siz böyle bir zevki yaşayamadığınızdan, salgı bezleriniz kurumuş olabilir; üzülmeyin yahu, her şeyin bir tedavisi var. :)

ben görüyorum da iadesini taahüttü yapıyorum sende onayliyorsun işte :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Cidden bu forumdan Deney 7 ye HapS katılmıştı değil mi? :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Cidden bu forumdan Deney 7 ye HapS katılmıştı değil mi? :D

evet ya deney7 facia oldu ama windows la ilgili bir yarışma bile değildi finale kalanlari maymun ettiler 7 gün, adamlar en son yüzlerini boyamıştı delikanlı adam yüzüne boya sürermü lann :lol:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
evet ya deney7 facia oldu ama windows la ilgili bir yarışma bile değildi finale kalanlari maymun ettiler 7 gün, adamlar en son yüzlerini boyamıştı delikanlı adam yüzüne boya sürermü lann :lol:
:D:D:D süper :D:D çok takip edememiştim neler olmuş:D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
:D:D:D süper :D:D çok takip edememiştim neler olmuş:D

Haps'a hepimiz gittik oy verdik günlerce, biz linuxçular dahil olmak üzere, bill amca yinede hadi yawrum başka kapıya şarkısını çaldı =)) gencim, güzelim, iç mimarım aklını başından aldı :D

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
önceden sarmıştım ve en çok güldüğüm bölümdü :D herif tam piskopat :D

che_guevara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba bu tartışmalar linux,windows ya da amd intel vs. gibi yabancı forumlarda da var mı?

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
yabancı forumlarda akraba oluyorlar birbirleriyle :D o derece var hemde

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
239 mesaj olmuş elde avuçta hiçbirşey yok. 7-8 sene öncesini hatırlıyorum da. Yine benzer öngörüler vardı. "5 sene sonra Linux Windows'u geçicek vs. vs. vs." üstünden 5 sene daha geçti yine aynı şey tartışılıyor. Yazacak birşey bulamıyorum. Aslında birşey de yazmak istemiyorum.