Linux Windows'a 5 yıl içinde yetişebilir

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Desende Asi, o çok bilmişler değil de çok bilenler stabilin kralını kullanıyor. Mavi ekranlı windows'umuzu bize stabil olarak satamazsın. Biz ezelden beridir Linux kullanmıyoruz. Biz de yıllarca onu kullandık. Ona göre yani...
Mavi ekranı en son ben kendi bilgisayarlarımda 2007 senesinde gördüm o da benim hata Deamon Tools o dönemde Vista ile uyumsuzdu daha doğrusu ben eski sürümünü kurdumda ondan:D Cidden kendi hatam dışında hayatımda max 1 mavi hata aldım.O da Windows 7 Beta da Aero tuşlarını büyük küçültürken bir 700 yazayım dedim gitti :D Başka bir sorun almadım.Uzun süreli bir Windows kullanıcısı olarak ilk önce kullanmayı bilenler Windows kullansın bilmeyenler zaten kullanmıyor!

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Senin neyine ekran kartı oyun mu oynican linuxsunla :) yada grafik işleri mi yapacaksın.. :)

Ben o ekran kartını birşey yapardım da forum ortamında saygı çarçevesi içerisinde olmam cümlenin devamını yazmama izin vermiyor. Zira terbiyem açısından zaten böyle birşey yazmak işime gelmiyor ama sen insanın sabrını fazla zorluyorsun.

OOO bütün linuxçular mafya kesilmiş???
Not:Son mesaj için...
:D:D:D:D

Maksat ortam yumuşasın....
Arkadaşlar küfretmek aciz insanların işidir..
Kimse kimseye kabadayılık taslamadan tartışmaya devam...
:devil2:

O dediğini biraz önce mesajından alıntı yaptığım windowsçu tiplemesi yapıyor. Klavye delikanlılığı ve ağıza yakışmayan küfürler. (Kimin ağzı olduğuna bağlı. Bazılarına her türlü terbiyesizlik yakışıyor. Herkes kendine yakışanı yapar.)

Benim hocam bir şey söylemişti geçenlerde. Bana değil ortaya : Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar..

işte ben bu cümlenin altına imzamı atıp biraz önce bahsettiğim klavye delikanlısına ithaf ediyorum..

---------- saat 22:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:49 eklenmişti ----------

Mavi ekranı en son ben kendi bilgisayarlarımda 2007 senesinde gördüm o da benim hata Deamon Tools o dönemde Vista ile uyumsuzdu daha doğrusu ben eski sürümünü kurdumda ondan:D Cidden kendi hatam dışında hayatımda max 1 mavi hata aldım.O da Windows 7 Beta da Aero tuşlarını büyük küçültürken bir 700 yazayım dedim gitti :D Başka bir sorun almadım.Uzun süreli bir Windows kullanıcısı olarak ilk önce kullanmayı bilenler Windows kullansın bilmeyenler zaten kullanmıyor!

Bu yaşıma kadar windows kullandım, itiraf ediyorum windows kadar berbat sistem görmedim. Şükrediyorum Alaha beni Linux ile tanıştırdığı için..

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bilmeyenler için söyleyeyim: Linux hiçbir zaman donmaz. Hani bir arkadaş siyah ekran demiş ya, işte o siyah ekranda internete bile girebiliyorsun.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Ha bu arada Haps çok iyi bir linuxçu...
zooteknisti de unutmamak gerekir...

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
MSN adresini gönder özel mesajdan, yardımcı olayım ben sana çok bilmiş bir Linux'çu olarak.

Uygun mudur?

Bak güncellemekten bahsediyorum atinin sitesindeki en son sürüm driverdan...Envy ile ekran kartı kurmaktan değil.

Bilmeyenler için söyleyeyim: Linux hiçbir zaman donmaz. Hani bir arkadaş siyah ekran demiş ya, işte o siyah ekranda internete bile girebiliyorsun.

Ekranı görmedikten sonra internete girsen ne olacak ki?
donmadığını söylemişsin... Bende en çok donmayı linuxta yaşadım... En bastinden bir pencereyi açıp sallayın ekranda yaa... Aynı şeyi birde windowsta yapın... Benim bilgisayar linuxte yaptığı kasıntıyı vistada yapmadı...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
güzel güzel de sallanıyor hiç birşeyi yok garibimin sorunu olanlar sorununu birde kendisinde arasın bakalım.

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
güzel güzel de sallanıyor hiç birşeyi yok garibimin sorunu olanlar sorununu birde kendisinde arasın bakalım.

Kendimde arayacağım birşey yok... Pencere kenarları kesik kesik çizgili gibi oluyor.. Sorunu kendimde arayıp ne yapacağım? sorun varsa linuxte var windowsta yok... O zaman linuxte arayalım sorunu zahmet olmazsa...

Katili bulmuş gibi çıktın ama salladım sorun yok başka bir isteğin varmı?

Katili bulmuş gibi de çıkmadım ben kendim kurduğum kullandığımda olan şeyleri söylüyorum...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Kendimde arayacağım birşey yok... Pencere kenarları kesik kesik çizgili gibi oluyor.. Sorunu kendimde arayıp ne yapacağım? sorun varsa linuxte var windowsta yok... O zaman linuxte arayalım sorunu zahmet olmazsa...

Kusura bakma zahmet olacak. Benim yaşamadığım şeyi sen yaşıyorsun o zaman kaldır ....ını bir bak bakalım sistemine. Biriniz gidiyorsunuz diğeriniz geliyorsunuz. Laftanda anlamıyorsunuz ne olacak haliniz...

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kusura bakma zahmet olacak. Benim yaşamadığım şeyi sen yaşıyorsun o zaman kaldır ....ını bir bak bakalım sistemine. Biriniz gidiyorsunuz diğeriniz geliyorsunuz. Laftanda anlamıyorsunuz ne olacak haliniz...

İlk önce edebinle konuş... Ben çok araştırdım bir çözüm bulamadım... Varsa çözümün anlat... Yoksa ukalalık yapma... Sizde de bi ukalalıktır almış gidiyor... Ben anlatmak istediğimi tam olarak anlatamadım daha doğrusu ifade edemedim... Rahat rahat bi yerlerimi kaldırmadan windows kullanmak varken ne diye kendimi kasayım... Sizde işi sataşmaya saldırmaya getirmeden yapın yorumunuzu... Değmeyecek birşey için kimseyle tartışmam...

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Exploit Coder
Çok yanlış konuşuyorsun...
Arkadaşın bir sorunu var ...
Ona yardımcı olmak yerine terslemek neden?

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
:D:D:D:D:D:D:D

Windows'u biz karşılıksız seviyoruz abi ama Windows 8 de işletim sistemi pazarı kapanabilir(Ciddyim) Tabi MS istediklerini yapabilirse ama tahminim yaa işletim sistemi pazarı kapanıp sadece Windows olucak yada yeni bir ME veya modern adıyla Vista faciası olucak:D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
İlk önce edebinle konuş... Ben çok araştırdım bir çözüm bulamadım... Varsa çözümün anlat... Yoksa ukalalık yapma... Sizde de bi ukalalıktır almış gidiyor... Ben anlatmak istediğimi tamolarak anlatamadım daha doğrusu ifade edemedim... Rahat rahat bi yerlerimi kaldırmadan windows kullanmak varken ne diye kendimi kasayım...

Sen kasma, rahat ol. Aradığın çözüm olsun. İnternet kullanıyorsun. Çözümü bende arama internette ara... Kendini ifade edemiyorsan konuşma yada ifade etmene yardımcı olacak kelimeleri aklınla toparla öyle konuş. Diğer windowsçulardan ayıran özelliğin terbiyen olduğu için senin aklının olduğunu umuyorum.

---------- saat 23:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:23 eklenmişti ----------

Exploit Coder
Çok yanlış konuşuyorsun...
Arkadaşın bir sorunu var ...
Ona yardımcı olmak yerine terslemek neden?

O sorunu çözsem Linux kullanacağını mı sanıyorsun? Bence sen yanlış düşünüyorsun :)

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Sen kasma, rahat ol. Aradığın çözüm olsun. İnternet kullanıyorsun. Çözümü bende arama internette ara... Kendini ifade edemiyorsan konuşma yada ifade etmene yardımcı olacak kelimeleri aklınla toparla öyle konuş. Diğer windowsçulardan ayıran özelliğin terbiyen olduğu için senin aklının olduğunu umuyorum.

Sende çözüm aramadım... İnternette de bulamadım, sonuç itibariyle internette verilenlerle yapamadım... Ben ilk yorumumda da durumu belirttim... Son olarak insan kendisini yanlışta olsa bir şekilde ifade eder yada etmeye çalışır... Konuşup konuşmamam da kimseye dert olmasın...

Saygılar...

O sorunu çözsem Linux kullanacağını mı sanıyorsun? Bence sen yanlış düşünüyorsun :)

Kullanmak garantisi vermek zorunda olduğumu da düşünmüyorum...İşte mantık yanlış...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
yanlis windowscular pc kullanmasini bilene kadar en iyisi windows sanilacak :)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Microsoft daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü bu!!!

---------- saat 23:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:29 eklenmişti ----------

Müziksiz bir dünyada notaları bilmek ne kadar gereklidir?

Notaları bilipte kullanamamakta bir o kadar acı durumdur....
Bilgi paylaştıkça çoğalır...:):)

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açık kaynağın muhteşem zaferi hepimizin ortak hayali. Ama realist olmak gerekirse linux daha uzun seneler maceraperest çocuklardan başka masaüstünde hiç rağbet görmeyecek bir işletim sistemi olmaya mahkum maalesef. "Çünkü" sü çok ama şimdi linux sevdalılarını kızdırmanın da manası yok. Ne diyeyim, çok yaşa linux :)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Söylediklerine en içten dileklerimle malesef katılamıyorum, çünkü tam tersini düşünüyorum.

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Açık kaynağın muhteşem zaferi hepimizin ortak hayali. Ama realist olmak gerekirse linux daha uzun seneler maceraperest çocuklardan başka masaüstünde hiç rağbet görmeyecek bir işletim sistemi olmaya mahkum maalesef. "Çünkü" sü çok ama şimdi linux sevdalılarını kızdırmanın da manası yok. Ne diyeyim, çok yaşa linux :)

Aynen katılıyorum... Anca heveslenip kurarsın öyle kalır... Bu sevdalılar da anca ahkam keser...

Çok yaşa linux, iyiki varsın linux... Kızdırmaya gelmez linux sevenleri... Katlederler valla...

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Estafirullah. Ubuntu for human beings.. (İnsanlık için Ubuntu) bizde asıp kesmek yok kardeş sen bizi başka taraflarla karıştırdın heralde..

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ya sunu niye anlamiyorsunuz .linux veyahut windows ,simdi siz windowsu niye kullaniyorsunuz .oyun icin, bu bir isletim sistemi amacli birsey degildir, dünyanin her nereye giderseniz gidin,alarm kirmizi olan ,yerler daima linux kullanir,linux serverler saten pazar sahibi,ülkeler ,artik linux döngüsü icerisinde.simdi siz linuxla ilgili haberleri okumuyorsunuz diye,kendi bilginizin dogru oldugunumu saniyorsunuz ,su an icinizde kac kisi varki internet explorer kullaniypr ,birkere ordan kayip ediyor,sadece isi bilemeyenler, veyahut baska tarayicinin varligindan haberi olmayanlar,

bu arada linux özgürlügü simgiler, asip kesmek linux felsefesine terstir,

LULA, Brezilya Eğitim Bakanlığı'nın, Linux üzerinde eğitim ve yaygınlaştırma konusunda dünyanın en kapsamlı programını başlattığını aktardı. Bu dört yıllık program, 70.000 okul ve 800.000 bilgisayara ulaşarak, gelecek yıl içerisinde tüm
okulların yüzde 93'ünde açık kaynak yazılımların kullanımını sağlayacak.

size avrupadanda haberleri sunabilirim eger isterseniz ,pencere kullana kullana tek bir pencereden bakmaya alismissiniz ,atin pencereyi ,disari cikin özgür olun ,evde hapiz kalacaginiza linuxla özgür kavusun :)

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
ya sunu niye anlamiyorsunuz .linux veyahut windows ,simdi siz windowsu niye kullaniyorsunuz .oyun icin, bu bir isletim sistemi amacli birsey degildir, dünyanin her nereye giderseniz gidin,alarm kirmizi olan ,yerler daima linux kullanir,linux serverler saten pazar sahibi,ülkeler ,artik linux döngüsü icerisinde.simdi siz linuxla ilgili haberleri okumuyorsunuz diye,kendi bilginizin dogru oldugunumu saniyorsunuz ,su an icinizde kac kisi varki internet explorer kullaniypr ,birkere ordan kayip ediyor,sadece isi bilemeyenler, veyahut baska tarayicinin varligindan haberi olmayanlar,

bu arada linux özgürlügü simgiler, asip kesmek linux felsefesine terstir,

LULA, Brezilya Eğitim Bakanlığı'nın, Linux üzerinde eğitim ve yaygınlaştırma konusunda dünyanın en kapsamlı programını başlattığını aktardı. Bu dört yıllık program, 70.000 okul ve 800.000 bilgisayara ulaşarak, gelecek yıl içerisinde tüm
okulların yüzde 93'ünde açık kaynak yazılımların kullanımını sağlayacak.

size avrupadanda haberleri sunabilirim eger isterseniz ,pencere kullana kullana tek bir pencereden bakmaya alismissiniz ,atin pencereyi ,disari cikin özgür olun ,evde hapiz kalacaginiza linuxla özgür kavusun :)

Brezilya, Danimarka, Avusturya, Avusturalya ve daha niceleri...

http://www.ozgurlukicin.com/haber/avustralya-linux-ile-ucuyor/
http://www.ozgurlukicin.com/haber/avusturya-egitim-bakanligi-linux/
http://www.ozgurlukicin.com/forum/haberler/11469/?page=1

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Oyunlardan kopamayanlar mı maceraperst çocuk yoksa adam gibi sistem kullananlar mı?

Bazı arkadaşlar gerçekten ne dediklerini bilmiyorlar. Bir yerlerden bir iki kelime ezberleyip konuşuyorlar.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
laf iyi oturdu :) artik bu lafin üstüne ne denir,linuxda crysis oynanirmi olabilir mesela

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Aynen katılıyorum... Anca heveslenip kurarsın öyle kalır... Bu sevdalılar da anca ahkam keser...

Çok yaşa linux, iyiki varsın linux... Kızdırmaya gelmez linux sevenleri... Katlederler valla...

Yok yok buradaki arkadaşlar, bazı bpş tenekeler yüzünden gerildi ondan böyle davranıyorlar. Yoksa onların hepsi güzel olanı anlatmak için can atıyor. Hepsini az çok tanıyorum, hepsiyle ortak yanımız var, hepimiz linux dünyasının özgür çocuklarıyız.

Hangi sistemi kullanarak, hangi masaüstü ortamında böyle bir sorunla karşılaştığını yazarsan sana yardım edebilirim, ayrıca Jea msn'den yardım teklif etmiş bence kabul etsen sorununu çözerdi ;) Bi bayandan böyle bir teklifi herkes alamaz ;)